Започва вторият етап на ремонта на трасето на трамвай номер 5

Строителите ще работят от бул. "Тодор Каблешков" до Околовръстното шосе

Обратно в новината

Коментари - Започва вторият етап на ремонта на трасето на трамвай номер 5 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Години им трябваха да направят ремонт от Съдебна палата до метростанцията, от Спаси София показаха маса дефекти. Ремонтираха ремонта три пъти, какво още ни чака при тези не знам. * п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Сега колко билети ще трябва да дупчат за една линия?

Ще има.... какво ли не. Но вече няма да го има живия плет от двете страни на линията, който я изолираше и е сигурмо повече от 100 годишен символ на булеварда . В последните години ,,подрязваха ,, храстите толкова ниско, че ги унищожаваха . Сели отсечки в частта към Княжево, Шипка и Охрид отдавна ги няма. Сега по ремонтираната част са опънали едни железа - отврат. Писахте, че в света започват да садят дървета, а тука се унищожават ,. Самоковската офца блее и не и пука, разни ,, Спаси София,, явно са сущо въздух под налягане

Премахват зеления естествен жив плет, за да направят София по-зелена. След премахването на живия плет, покрай релсите ще се залепи изкуствена зелена трева, а останалото ще се боядиса зелено. Трамваите също ще бъдат зелени. Зеленото категорично ще доминира!

Още 3 години ремонт, значи...

Ако бай Тодор беше строил, като Фандъчката, АЕЦ-а да е на кота 0 и след 30 лета да е построен корпуса на първи реактор. А до пускането на реактора да остават още 120 години. АНАТЕМА!

Самоковската овца обеща: - ремонт и пускане в срок високоскоростен трамвай № 5 - ИЗЛЪГА - ремонт и пускане в експлоатация Княжевският лифт - ИЗЛЪГА - ремонт и пускане в експлоатация Княжевската минерална баня - ИЗЛЪГА Затова пък ударно се купуват на безценица за "правилни" хора апетитни общински имоти за строителство, докара в "Княжево" сметосъбираща фирма с цялата воня и смрад срещу 26 училище, преименува част от "Княжево" на "Карпузица", изравни със земята детската градина на ул. Княжевска" / под бл. 48/, превърна "Княжево" в пустош.

Е затова е имало народен съд

Интересно как ще ремонтират отсечката ухо Княжево, Райска градина. Перничани........

Хората за пет години направиха тунел под Ламанша, а у нас за толкова време ремонтират едно късо трамвайно трасе.

А бе не са 5г. ,а 7, но това не е толкова важно. Все пак е 50км тунел!

Не трябваше ли вече ремонтът да е свършил?!

Свърши само до половината - за две години толкова!