Започва проверка във всички оръжейни заводи и складове в 6 области

Инспекцията е разпоредена от апелативния прокурор на Пловдив след експлозията в "Арсенал", при която загинаха трима души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досега все Петров и Баширов си го отнасяха, а сега - Аууу, ама некой ми е ср.ал в гащите. Кой ли е бил.

И така ден до пладне! До следващата експлозия.

Сега се почва един ден Боко един ден каскета .Време е за промяна !ще победим !до последното евро! Зелената зелка! Банкя центъра на Слънчевата система!Долу руските пожари! Боко угаситела на пожари! Томислав изкуствения интелект на ГЕРБ!Томата Томов -мамо къде ми е сешоара? ПКП одете за здраве!С магистрали до Марс ! Гербаджийския път -най правия път!

Егаси не мога да спра да се смея! Започвали били проверки! Еми то след всеки взрив има проверки и така до следващият взрив! Дебили на държавни служни! НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ВАС!

Как бе? Кой узаконява с "малки" комисионни беззаконията? Ти не виждаш полза, ама то има кой да види, като си плати.

Технико-нормативна база има, както на държавно, така и на ведомствено ниво. Актуализацията и допълването на същата е неотменимо действие. Проблема е в спазването на заложените изисквания, регламентиращи безопасността. Не е само проблема в Арсенал. Примери безброи. Само ако се анализират част от домакинствата, ще се види какви потенциални опасности се крият в токозахранването -лоша изолационна система, утечки на токове в бани, кухни и др. Лошото е, че хората, които трябва да следят за безопасността в различните направления , не разполагат с необходимите знания и опит. Повечето са "назначени" на въпросните служби. Овладяването на тези негативни процеси трябва да започне от начало!!! В противен случай ще сме свидетели на много лоши изненади!!!

Кого лъжете, че ще има проверка ? Нали не са минали още 24 часа от инцидента и заводът започна пак да работи, че им дават зор да изпълнят доставките за Украйна. Всичко е на свръх натоварване. На никой не му пука, колко човека ще загинат. Ще ги изкарат тях самите виновни и ще дадат на роднините им по 1000 лева, колкото за погребението.

За подобен начин на действие имаме фраза "след дъжд качулка". Акцийка, проверка, само глупаци отговарят импулсивно на всяка беда. Само в оръжейните заводи ли стават бели?

След дъжд качулка! Както винаги в тази държава, трябва да стане нещо и тогава се сещат да проверяват, да глобяват и т.н.

а ще проверят ли газопроводите у нас строени от чужди компании? (най-вече руски). Вчера разни хора се опитаха да правят сензации, че северният поток е миниран още при строежа.

това добре! ама кога в Дунарит, Смядово, Сопот, и т.н. да не ги изреждам всичките, че ще ме обвинят в шпионаж за "чужда" държава...

"теоритици" ще проверяват "практици"! по галема тъпна не съм чувал!!

Някой трябва да пукне, за да може заинтересованите организации да си размърдат задниците!

Взривовете в Арсенал са за да се скрият огромните доставки на боеприпаси за украйна. Благодарение на България улиците на Донбас са осеяни с "лепестки".

иначе български снаряди заливат украйна

конкретният цех е построен 30-те години. руска технология след 1- световна война . всичко е старо , оборудване ,сгради и техниката е примитивна свързана изключително с ръчен труд . поне за толкова години трябваше нещо да се направи за по-голяма безопасност на работника

Държавата на проверките или по-скоро Кенефа на проверките това не е държава

Да се побара

"Започва проверка по реда на надзора за законност във всички предприятия и места за производство и съхранение на оръжия, боеприпаси, взривни вещества и пиротехнически изделия на територията на апелативния съдебен район, който включва областите Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Смолян и Кърджали, съобщиха от държавното обвинение." Ще издирват Путин :-)

У нас след каквато и да е катастрфа, която изправя обществото на крак се започват МАЩАБНИ проверки. По този начин се опитва да се пусне парата и народа си помисли, че е по някакъв начин отмъстен. Не се заблуждавайте. Държава няма !