Коментари - Започва ли обратно броене за БСП след старта на "Лява България" днес? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП ОТДАВНА НЕ Е ЛЯВА ПАРТИЯ! В МОМЕНТА ЛЯВА ПАРТИЯ НЯМА. ПАРТИИТЕ КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ЧЕ СА С ЛЯВО ОРИЕНТИРАНИ НАМЕРЕНИЯ ВСЪЩНОСТ СА ХИБРИД. ТОЕСТ ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ С ЛЕВИ ГЛАСОВИ ИЗЯВИ. НО НЯМАТ ИДЕЯ КАК ДА ДЕЙСТВАТ.

Колко лява ще е тази партия? ... Ако е толкова лява, колкото демократите в Ъмерика, не мерси, да си ЕПМ демократично, във всички дупки по равно!

То, те мужиците вече си взеха каквото им трябва !? Заеби, старши! ....Да живей...!!

Само не разбрах, коя ще е маман Дончева, Манолова или Кадиев.

Тоо,..за да "разбереш"- акъл требе.

ренегати, изхвърлени зад борда от българския народ, нямат дори 2% общо на последните избори

Нима? @?

Винаги съм гласувал "вдясно" и не понасям комунягите. Обаче факт е, че България има нужда от силна лява партия и това не е кочинката на Нинова. Ако всички леви без БСП се обединят ще направят много силна група. Аз им желая успех за да отиде БСП в небитието. А иначе целта на Нинова е прозрачна. "Елате при мен, иначе загивам". Или "Дръж приятелите близо до себе си, а враговете още по-близо".

Ба, ти левак ли си?

Напротив ,към момента Нинова няма алтернатива и затова всички са против нея ,Тези г-да нали участвах в изборите ...имат ли представители ?!?

Лява България? Явно поредната дъвка на кукловодите, след като ИТН и ПП се изтъркаха.

БСП е най дълго съществувалата партия в българската история. ПРЕЗ това време са се появявали и изчезвали стотици партии. .. БСП са най демократичната партия в историята на България.... ... единствено в БСП,лидерът е избиран от Всеки един член на партията им. Нинова е избран след директно гласуване на 80000 членове на партията им. Всички други партии избирането става от избрана група избиращи.

Нинова въведете ограничаване на мандатите на лидера на БСП до максимум два.

Точно !

Има едн лаф "Със стари курви нов бардак се не прави". Тая тия там Дончева, Първанов и т.н. нищо не могат да направят. По-ско ро БСП ще се самозатрие, а галсоподавателите ѝ ще заминат по други партии или по естествен път ще изчезнат.

Ей, старите КУРВИ не пускат кокала и тука. Йей...!

Нинова доведе БСП до края и. Мисията на Иван Костов е завършена.

България ще се оттече в канала, а малоумните дето гласуват за БСП, пак ще си гласуват

На следващите избори БСП ще лапне максимум 6% , останалите леви ще бъдат под чертата ...в лявото , вождовете по вече от индианците !

Точно обратното приятелю!

Цялата ни партийна аристокрация от всички десни, леви, центристи, горни, долни и прочее партии е съставена от бивши комсомолци и БКП отрочета. С тази гнилоч трябва да се приключи, а не да се роят с нови имена.

Нов бардак със стари ку*ви не става.

"Проблемът на БСП и на левицата през последните 30 години е, че все едни и същи лица напират да ги "обновяват". ... непреодоляната кланово-фамилна структура на БСП я родее с феодалните образувания. Та, голямо „обновление“ ще падне. За пореден път. Да живее „обновлението“ на „обновлението“ на все по-пълното „обновление“ и най-вече „вечната дружба“ - знаете с кого." /Борислав Цеков/

ще излъжат и ще се продънят с трясък цялото ляво благодарение на госпожата куцо кьораво сакато да събира всички кражбоборисови поклонници

Нина нина и половина. Тази да и се даде приз за затриването на столетницата. МНОГО ЦЕНЕН КАДЪР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Не, основната заслуга си е на Станиша! Курнелата най-много за поддържаща роля да получи награда.

Дали за БСП това е начало на края , но за дъртата крава Нинова си е направо екзекуция.

Много е проста.

Хич не е проста. Крадлива и лъжлива да, като, че е сестра на Киркор. Много е умна даже. Обаче е в "цук цванг' - няма полезен ход. Поканата всички леви да се върнат в лоното на Партията майка е вик за помощ на човек който се дави.