Коментари - Започва дисциплинарна проверка срещу шестима служители на полицията в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проверки, проверки....ефект никакъв. няма виновни, няма наказани, няма уволнение. затова сме на тоя хал, ама важното е че Путин е виновен

Защо българските полицаи не носят камери ????

Щото гледали безплатно миризливите гъзове на проститутките в кръчмата и ги карали да си свалят напиканите гащички

Земали рушвет. Пък не давали на началника.

МВР е пропито и овладяно от развилнели се престъпници в униформи, които малтретират малкия човек, а са роби на всякаква измет, която показва стандарт с пари.

Мен що не ме събличат ? Няма проблем и да поискат нямам какво да крия .Голям рев голямо чудо .Собствениците да следят да няма дрога и изцепки .

А помните ли те онова момиче дето го съблякоха полуголо под колоните на МС? Вулгария о нейните пазители.

То че го съблякаха ама и снимки си правеха с момичето извратените с милиционерски униформи.

Помним. И е изумително, при положение,че милиционерът беше видеозаснет-тоест се знае кой е,че не е арестуван и пратен на наказателен съд. Изумително е,че другите милиционери, а и НСО-от охранителните камери не се намесиха. То и НСО не са цвете за мирисане-гледат от охранителните камери, и не се намесват при извършенто беззаконие-и снимането на момичето, и побоят над паднали хора. Помним, и че прокуратурата обвини набитите, а не биячите. И до ден днешен биячите не са пратени на съд. Вероятони и още са милиционери на бюджетна заплата. Данакъплатеца, който ги издържа е добре набит.

Уволнете извратеняците съблиали децата ни за собствено удоволствие... Полицията този път е преиграла, това, което са направили е брутално своеволие, полицаите явно се вживяват в ролята на недосегаеми и за тях хората нямат никакви права, може да си правят с тях всякакви гаври...

Уволнение не е достатъчно. Тук чичко прокурор следва да каже какво се следва да последва.

Държавата на проверките и паралелната държава