Коментари - Започва делото срещу антимафиота, блъснал и убил 7-годишната Моника на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като е бил наясно, че е в нарушение и е видял пресичащите деца, какво му е попречило в оставащите до пешеходната пътека някакви метри, да шибне колата в нещо още по отляво и извън пътното платно? Вече разбрахме, че по нашенски е задминавал чакащите на опашка автомобили, поради което дясното е било заето. Все ще е имало някое дърво или по-масивна ограда там някъде...

Дано да му дадат доживотен затвор на този изрод!! Дано да изгние в затвора и после да гори и в Ада!

А лютфи местан паша до кога ще го дундуркат! Няма ли да се покае, няма ли страх поне от аллах? Ето това е правосъдието ни, др. каскетов! До кога ще ще се размотавате? ОТВРАТ!

Тоя олигофрен си е за панделата, за дълго!

Като виден Франко фон обичащ французите ще ти кажа, че в случая лютвито, колкото и да не ми е симпатичен има по малко вина от другия пискюл.

На бул. Черни Връх всеки ден се опитват да ме сгазят по този начин.... колоната спира за пешеходците на пътеката, а някой тарикат, често с джип, изпреварва всички и изведнъж забелязва пешеходците......

му дадът! това не се води умишлено убийство за съжаление...

му е превишената скорост и липсата на време за реакция. Вероятно и това, че е тъп нагъл шапкар. А кога е видял и реално осъзнал наличието на децата пред него само господ знае! Това никой не може да го каже и докаже със сигурност, дори той! Мен с 30км. ме е страх да не изскочи дете от някоя кола дето разминавам, пък какво остава за по-голямаскорост. И ме е страх защото са ми изскачали така деца! И да ги спукаш от бой после, се си е тая, деца са!

Лично пред моя автомобил(луксозен) една "майка" се опита да хвърли детето си. В 12:00 ч. на обяд. Карах в рамките на ограничението за скорост, детето не беше малко(поне 5-6 г.) и се съпротивляваше, та най-лошото се размина. Спрях и слязах от колата, подгоних я, но избяга. Имам четирима свидетели, които пътуваха с мен. П.П.: Този господин нищо не го оправдава, карал е с превишена скорост, няма право да изпреварва в населено място, имало е пешеходна пътека. Но има и друга масова практика - роми да бутат децата си на пътя, след което да се събират на тумби от 50 души и да искат "обезщетение" от шофьора, за да не викат полиция.

Ква забрана, кви 5лева бе тъпаци. Тоя картоф в Щатите никога нямаше да излезе от затвора. Нарушил е 5 правила за движение, полицай е, убил е дете.

Е какво го мотат?Да мине време,да се позабрави .Досега трябваше да е в пандиза поне за 15г.Кое не е ясно-в населено място карал с превишена скорост,не спрял на пешеходна пътека,където ПЕШЕХОДЦИТЕ са с предимство.Какво трябва да се рзследва по български няколко години.

Тоя "антимафиот" в затвора ще го претърсват на голо по 8 пъти на ден

Не можа да умори боклуците, а само хубавите хора измряха

Направо си е мафиот. Анти човек е.

Този блок е мафиот жена му също дано с неговите..деца се случи.същото пожелавам от сърце