17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо посърнали ми се виждат тея на снимката. Гаче ли са на панихида...Няма усмивки, няма вдигнати победно юмруци...

За тия не знам, но ония направо глефаха стреснато, докато Вождът ги ругаеше, че може да изпуснат кокала.

Уж не били комунисти, а (хей така, между другото!) конгресите си ги броят от Благоево време... Томахавките ще заровят, ще излязат още по-единни, но...пак ще загубят изборите - и за Европейски парламент, и за местната власт, и бъдещите парламентарни. Защото това не е пар екселанс лява партия, а партия, ръководена от червени олигарси!!! От червени велможи! Каква социална партия е тази партия? Та тя отдавна няма собствена идеология, няма обаяние, няма истински човешки образ, в който народът да повярва...Живее партиен живот, подхранван единствено с измислени и реални скандали. Може ли електоратът й, който в основната си част разчита на кофичка кисело мляко на ден, да повярва на червините лидери-богати олигарси, с очи, вперени към САЩ и запада?...Демагогия и прах в очите. Само че народът вече не е този, който да вярва на червените лакърдии.

Защо ообсъдаш каква партия била БСП, сякаш не виждаш що за хора без идеология управляват от десет години. Какво е герб? Проект, насочен към обезличаване на всички - сини, националисти, само БСП не се хванаха на въдицата. Спрени енергийни проекти, никакви инвестции, стряскаща бедност. Това е герб!

Господи!!!!!!!!!!!!!!!

а без томахавки, кЪк шА колят агнета?

Областно ръководство, което демонстрира открито приятелство с абсолютно компроментирана персона от Герб, може ли да се надява да получи подкрепа на изборите или евентуална номинация в листите.Това би било най малкото нередно и е непечелившо.

Блядоликите за какво ще обсъждат Визията си

Проблема на БСП е че нямат идеология - само икономически интереси

идеология няма ГЕРБ. Тя е клиентелистката робовладелска партия. Ако падне от власт за два дена е ликвидирана, ще избягат тлъстите задници

Там са се събрали клиентилисти от икономическата партия крадлива БСП

БСП-ненаяли се червени хиени.

Този конгрес е по време на обявена грипна епидемия в София - бягайте от тези хора като от дяволи, всички ще са заразени и ще сеят зараза сред вас!

akud

а бенчо бенчев ще пресъствали на конгреса корни????

А Митьо очите ще намине ли на сборището?

Иво Дебиа- идеолога на Нинова показа колко неадекватен може да е човек ,въпреки ,че се именува "професор"

тук таме по някоя по-интелигентна физиономия.Абе много Бенчовци,много селски пръчки.

Проблема на БСП е че нямат идеология

Както казва другарят Червеняков - БСП /а не само те/ се е превърнала в ХОЛДИНГОВА СТРУКТУРА от фирми на "наши" другари. Сега другарите са на едно мероприятие което ми напомня на благотворителен бал организиран от милионери решили да отделят част от огромните си печалби за бедстващия народ. Иначе ГЕРБ и БСП са двете страни на един и същи медал - МИЛИОНЕРИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ПРЕХОДА.

да вземат либералната тя най ще им пасне на песоглавците

Йончева прачката - там ли е

"Визия за България" я пише"Дайте да дадете"

БСП се оказа, че на времето не са раздавали куфарчета с пари, а цели заводи- например Техноимпекс

Проблема на БСП е че нямат идеология а само врещят като ГЕРБ строи

няма по мръсно нещо от това да си член на БСП

Каква е идеологията на БСП

То и във "Визия за България" я пише"Дайте да дадете"

Като на вълк наметнал овча кожа !

akud

хахахаха Деница Златева ще говори за ОТБРАНАТА????????? и се чудим защо по времето на бсп , дпс ги плющеше ежедневно

Приватизираната от червените милионери партия на бедните. Под вънкашност чужда и със име нова БСП се превърна в това което "другарите" от паралелната държава на ОГНЯН ДОЙНОВ и СТОЯН МАРКОВ ИСКАХА. ПРИ ТЯХ СА АКТИВИТЕ , ПРИ НАС ПАСИВИТЕ. РАНО ИЛИ КЪСНО СЪДБАТА Щ ПРАТИ В ИСТОРИЯТА ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ ОТ ГЕРБ И БСП . За съжаление в БЪЛГАРИЯ липсват политици които биха желали да променят системата превърнала в бежанци милиони балгари!!

БСП се оказа, че на времето не са раздавали куфарчета с пари, а цели заводи

Малка си и не помниш как по времето на перестройката "другарите" от БКП създадоха цялата тази политическа палитра от партии в това число и партията ГЕРБ на която вадача е охранителя на дядо ти ТОДОР. УПРАВЛЯВАТ НИ ТЕХНИТЕ ОТРОЦИ ЗА КОИТО НИЕ СМЕ ТОВА, КОЕТО ЗА ТЕБ СА КЛОШАРИТЕ И ПРОСЯЦИТЕ. ЗА ТЯХ НИЕ СМ ЕДНО НЕНУЖНО БРЕМЕ КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНО ИЛИ В ДРУГО КОСМИЧЕСКО ИЗМЕРЕНИЕ ИЛИ ПЪК В ЧУЖБИНА ДА ТЪРКА КРЕВАТИ И МИЕ ЧИНИИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЕ ЗА ТЯХ НЕ СМЕ ХОРА , А ПОЛУЧОВЕЦИ. Така ще е докато ги търпим и не ги наритаме. Само че тези коит можеха да ги наритат вече са в чужбина. Тук останахме само малоумничещи пенсионери и млади дебили които вместо членоразделна реч в повечето случаи грухтят или квичат като неопрасени свине. ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСТИНА ЗА ЕНА ДЪРЖАВА ПРЕВЪРНАТА В БИГ БРАДЪР ОТ СЛУЖБИТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДРУГАРИ.

Проблема на БСП е че нямат идеология а само врещят като ГЕРБ строи България

Какво и колко построи ГЕРБ и колко открадна през това време?

Толкоз много пръдльовци на едно място не съм виждал!

БСП са руски кавали

По-добре руски, отколкото американски и турски!

Скоро една бивша министърка от бившите правителства на БСП се изказа, че на времето не са раздавали куфарчета с пари, а цели заводи!А другаря Гергов неотдавна сподели, че познава над 200 милионерски семейства от БСП и може с часове да им изрежда имената.Ето, това е идеологията на БСП!Кради и забравяй!А привържениците им се надяват на социална политика?!

Ако БСП са Социалдемократи защо бягат от Станишев най големия Български Социалдемократ и защо слушат Иво Дебила? Защо новата Визия са Боква и Йончева дъщери на чекисти? Защо Иво Дебила им пише руски- национал- традиционалистични доги т 18 век?

БСП е социалдемократическа буржоазна партия. В документите и липсва думата работник и работническа класа, както в програмите на всички други буржоазни партии. В България няма водач на работническата класа, затова тя се превърна в роб на робовладелците капиталисти.

Направих си труда да прочета повечето от постовете. Благодаря на авторите, които ме убедиха, че ако искам доброто за България, трябва да гласувам за по-умните и по-интелигентните - за БСП.

това е твое право

Ти откак си се родил си избирател на БКП.

избирател на БСП си е диагноза...

Някой знае ли каква е идеологията на БСП Лява, дясна либераи, консерватори руски националисти традиционаисти християн демократи

Милиардера Гергов с неговата пловдивска МАСОНЕРИЯ от "СЛЪНЦЕ - ОРИЕНТ" също ли ще присъства при обсъждането на проблемите на бедните българи? С тази ВИЗИЯ БСП от ХОЛДИНГОВО ДРУЖЕСТВО СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ БЛОГОТВОРИТЕЛНА ФОНДАЦИЯ НА УЯЛИ СЕ И ДЕГРАДИРАЛИ БИВШИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА. ЦЯЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА Е ЕДНА ИЗМЕТ ПАРАЗИТСТВАЩА НА ГЪРБА НА НАРОДА

Социалдемокрацията е катраника на буржоазията/консервната кутия окачена на волската каруца с катран, за смазване на колелетата/ Димитър Благоев

А кога ще свърши питам, че ако не заровят томахавките требе се броят жертвите. И друго, има ли дежурни линейки и хеликоптери за оказване на помощ. Гаранция, че има много плячка и трябва се дели ама ПО-РАВНО.

Проблема на БСП е че нямат идеология

Имаш предвид герб. Точно БСП има идеология, но от гербер не може да се очаква да знае това.

може ли да попитам Кака е тя

Цялата идеология на БСП е да крадат и да целуват руски задници

Конргеса има за цел да популяризира Идеологията на Иво Дебила представена от пелтека срещу ПЕС идеологията на Станишев

Значи, на БКП е това сборище. Признато..Да видим сега, БКП ли взриви църква, заедно с хората в нея ? БКП ли фалира държавата 3 пъти ? БКП ли заличи България, като я направи 16-та република ?БКП ли изтрови хората с братска радиация ? БКП ли разграби и малкото, което остана от кирливата икономика на соц. България ? Че това, ако не е сборище на престъпници-терористи, какво е?

Да - прав си , но не забравяй че БКП се раздели на няколко бандитски групировки - днес конгрес има по - малката банда - БСП.Другата групировка ,ГЕРБ,преди дни "светкаше" сини е червени лампички.Има още няколко по - дребничи банди - ей така , за разнообразие.

Абе стига дрънка глупости бе!Хилядите хора напуснали БКП не са комунисти,а такива са тези-активни борци,червена номенклатура и ДС-функционери,а сега техните наследници,които ограбиха бг.народ,фалираха банки и създадоха кредитните милионери,раздадоха куфарчета с пари на верни другари и създадоха червените олигарси.Всички тези паразити са активни членове на БСП.

Искам да чуя какви методи ще вземат против корупцията на всяко ново? И как ще победят демографския срив дето тяхната майка кърмилнца започна, като ограби сеяните и ги изсели в панлки

Целта и на руските и на американските фашести е да ни вкарат в кредитна спирала и докато сме живи да плащаме лихви по кредити - държавни, частни, лични - важното е да плащаме лихви на свитовната лихварска пасмина.

Правилно е да се каже МЕРКИ, не методи. Методите не де взимат, а се прилагат при взимането на мерки.

Какво е имал един среден и дребен селянин в България бе катил. Колко земя ? Били сме селски въшльовци.На 9 Сптември 40% от народа не е знаел какво е това гащи и не е виждал туалетна и вода лайно да бута. Оедрената земя в ТКЗС и АПК направи България първа сила в Европа по добив на качествени зеленчуци и плодове. България мачкаше гърци, турци, италианци и испанци. Затова запада ни ликвидира, за да унищожи конкуренцията. Сега ще ходиш в Португалия да те шибат тамошните мингяни по полето

Опозицията която всеки управляващ би искал да има. Крушовската биволица нито боде , нито мляко дава. Нинова е по скоро майка на работещият в Голзман Сакс РАФАИЛ РАФАИЛОВ , отколкото вадач на партия. Не казвам лява партия, защото БСП не е лява партия. ТЯ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК ,

Слабо и неубедително! Не обсъждам опозицията, но такова управление от хора, които могат да взимат само "политически" решения, не искам да имам!

Интересни са ми такива като теб , на които дори не прави впечатление как се броят едни бюджетни 43 милиона лева за една варненска дупка притежание на г-н Геургов. Трябва да си наясно, че за разлика от първия път когато държавата в лицето на Борисов направи плах опит да "овъзмезди" пловдивското ГОЧЕ , сега този опит мина успешто и разбира се без каквата и да е реакция от КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА. Как да реагира когато бившият и шеф от Пловдивския панаир се облажи с тези 43 милиона лева? Всъшност театъра ГЕРБ - БСП скоро ще има и край , но това което желая е ТОЗИ КРАЙ ДА НАСТЪПИ ПРЕДИ КРАЯ НА ДЪРЖАВАТА.

Бас държа че Станишев ще отрезви и победи руската фашистко-олигархична идеология на Иво Дебила

Казано от соросоиден духач с гноясъл мозък от козяшка сперма

Разбира се , особено като ни "натресе" Анадолската конФекция, Станишката ще стане национален герой!После следва и Пакта за миграция на ООН и ... ще цъфнем и вържем окончателно.

Слушах сутринта изказването на другаря Кирил Добрев ,човека е възмутен ,че може другарите да вечерят консерва копърка.Ами другарю ,мнооооого хора в България вечерят тази консерва, мисля че е излишно да ви казвам защо, защото за повече не им стига,нали.А вие ,социалната партия, много мислите за тях, а още повече се срамувате от копърката,ааааааааа?????

Социална ,буржоазна партия няма колега. БСП е именно такава каквито са всички други капиталистически партии ,подкрепя капиталистите, пардон робовладелците

Искам да чуя какви методи ще вземат против корупцията на всяко ново? Питам не само БСП , всичко партии!!! Но никой не иска да се наема с основния проблем, който разяжда всички отрасли на социална сфера и икономика. Ако не се справят с корупцията, приказките за всичко друго стават излишни.

Тази сутрин някакъв от БСП ( не обърнах внимание кой ) говори по телевизията, че била създадена група във фейсбук, която да подкрепи другарката им Елена Йончева и чак изпадна във фалцет, когато обясняваше, че въпросната група вече е събрала сто и петдесет хиляди привърженици. И че десетки организации са се обявили в нейна подкрепа. Открих я във фейсбук и виждам, че подкрепящите са петнадесет хиляди. Мога да си представя и колко всъщност организации я подкрепят и организации от какъв тип са. А в момента чета, че партията на шантажа и лъжите си правела конгрес. Че и трябва да гледам на снимка всички тези некадърници, които вече 30 години спъват развитието на България и единствено я ползват за лични облаги.

Не разбираш ли, че злобата, която се изсипва срещу БСП издава страх и безсилие? Ако си гербер, засрами се от изминалите десет години управление! Ако си син, представи програма и ме убеди да гласувам за вас!

Конгеса има за цел да популяризира Идеологията на Иво Дебила представена от пелтека срещу ПЕС идеологията на Станишев

проф.Иво Христов спука зъмбата на всички соросоиди, чиито дебели черва не задържат и се изхождат непрекъсната

БКП за 45 години построи 8 царски Българии, които капиталистическите партии СДС, БСП, ГЕРБ, ДПС и патриотите изядоха, изпиха и изсраха за 30 години

За 20 години, 49 сборища ? Нещо не се връзват сметките..Да не е конгрес на БКП ?

БКП ще я търсим 100 години дебил демократически въшлиф

Ако ти липсва БКП и комунизма отивай в нвбитието. Ние си искаме социализъм но истински и не да е воден от фалшифукаторите БСП

Какво можеш да искаш ти бе мехлюзино соросоиден, лапащ бургери и затлъстяващ на клавиатурата от мързел

Визията за България включва ли масово СПА за да могат делегатите веднага след конгреса да отморят от страхотната битка за помагане на бедните

Ще пеят "Цъфнал герб". Ако са поканили бившата партийна секретарка леля Цецка за солистка.

Идеологията на Иво Дебила представена от пелтека или ПЕС идеологията на Станишев

проф.Иво Христов спука зъмбата на всички соросоиди, чиито дебели черва не задържат и се изхождат непрекъсната

сега е против либерализма а преди потив демокрацията

Спукал грънци,само показа колко неадекватен може да е човек ,въпреки ,че се именува "професор".А в България прости хора -дал господ!

БСП е социалдемократическа буржоазна партия. В документите и липсва думата работник и работническа класа, както в програмите на всички други буржоазни партии. В България няма водач на работническата класа, затова тя се превърна в роб на робовладелците капиталисти.

Всички сме роби на световната лихварска пасмина.Останалото са подробности от пейзажа, които са без особено значение.

На този конгрес комунистите ще станат фашисти и ще се присъединят към Льо Пен "България и Европа днес, визия за утрешния ден, задачите на БНСП"