Започна строежа на 4-етажен паркинг в София

Съоръжението ще разполага с 310 паркоместа и възможности за зареждане на електрически автомобили

Обратно в новината

Коментари - Започна строежа на 4-етажен паркинг в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе голтаци с 20 годишните трошляци - някъде да видяхте да пише безплатно паркиране. Кво се радвате? Нали затова се бутате в градинките и после всичката кал по улиците - да не плащате. Гладна кокошка просо сънува.

Правете ги подземни, бе!

фирмата е на Хюсеин Кулов, агент на ДПС

Кмета и на София и на Надежда кога и да се споминат все трябва да го обяват за празник на града,мама ви крадлива

Такива трябват и в нагъчкани кочинки като младостите. А и някъде, на някого да мусе откъсне теренче от баницата и в някой част на по-широк център , или па да се поисли да са в близост до метростанции , ама тва много умуване много планиране не сме стигнали още до тва ниво на урабинстично развитие

в съседния район Връбница1,кметът явно доста се разпищолил да краде,защото почти всички празни места се застрояват.Имаше един паркинг и на негово място също се направиха 2 блока. До тях други и почти до гробища "Бакърена фабрика". Изобщо не му пука какво ще правят хората. Жилища за бройлери. Колите са по улиците ,затруднява се движението и т.н....

Вместо да направят спортна площадка с игрища и зелени пространства те паркинг? Само километър по навътре в квартала преди година откриха огромен общински паркинг, който е полупразен, отделно по протежението на старото трамвайно трасе от Шел до бул. Бели Дунав най-вероятно пак ще е паркинг, ние явно сме превръщаме в квартала с най-много парко-места. Иначе проблем с паркирането има, но само в определени части, като цяло в южните квартали и Младост е много по-зле. Обяснението е - кметът е отличник от ГЕРБ, строи на поразия детски градини и паркинги, съответно усвоява здраво. Иначе кварталът ни не е лош, на 5-10 минути от центъра с метрото, училища, хипермаркети, а Ломско Шосе е най-търговската улица в цяла София, по-цивилизовано е от Люлин и с по-добра инфраструктура. Проблемът са хората, основно работническа класа и има много простотия, абе нещо ала Дружба и Младост сме, но Младост може би я населяват по-нормални хора, но пък там много презастроиха.

Нищо не пречи да бяха построили още едно ниво като покрив и на него да бяха изградили мини игрища с изкуствена настилка за тенис или футбол със съответните заграждения и при спазване на нормите за безопасност разбира се. Да видят в Азия как се прави - Корея, Китай, Сингапур. Оползотворява се всяко свободно кътче по възможно най-добрия начин. На подобни конструкции и по покривите на сградите се изграждат игрища, градини, зелени, площи, кътове за отдих. Ама отде акъл за такива работи в СГО...

Каква прекрасна новина,най- накрая и в България.

В големия кошер София монтират нова пчеларски пита.

а какво стана с паркинга на ЦК някъде в подуене, който грозната Надка Михайлова подари на мъжа си като се разведа. А как са си го делили вече само те си знаят.

няколко хилядарки........ стари пари !

Е, кво да стане? Бутнаха го и на негово място изникна "бизнес сграда".

Да не се окаже, че паркингът е строен без никакъв контрол и нивата започнат да се наводняват, а настилката и бетонът да се пукат преди още да му е минал срокът на гаранционната поддръжка от фирмата, която е спечелила търга за неговото построяване. Като се знае какви са другите обекти от подобен род в София, няма да се учудя, ако се получи точно така.

Виждам, че пак темата тук не е строителството на многоетажен паркинг. Което е похвално но недостатъчно, а става дума за селяни и софиянци. Ами, да ви кажа ясно и просто: Баш софиянци вече не живеят в град София!

Ще стане и София град най-после!

700 ойро на квадратен метър, себестойност на паркинг?! На Артекс им излиза по-евтино себестойност на квадрат на апартаментите, дори при сегашните цени на труд и материали. Не е ли малко скъпичко за един бетонен скелет на 4 етажа, а?

Япония и даже в съседна Румъния тия неща се крият под земята, а отгоре има дески площадки и градники, ама тук няма мозък и много има да се краде, та затова ще стърчи и заема място отгоре...

предварително тръгнаха общински служители да лепят бележки по стъклата на автомобилите - да съберат малко допълнителни средства . ИНали ще се отклоняват и от тези средства за нечие чекмедже !?

В 3-та част на Дружба 2, точно зад Фантастико има много подходящо петно за подобен строеж.. малко да се облекчи паркирането в квартала..!

Ако си софианец и си нямаш собствен паркинг, значи не си софианец и най-добре да си ходиш на село. Ако си нямаш село, да си намериш. Аман от скъсаняци без покритие, но с претенции. Слагам си минус 1000. Но за мен това е ПЛЮС

Разгеле... Толкова години събиране по 50млн.лв. годишно и най-накрая ще направят един паркинг за 5млн.лв.

300 места са де факто 100 софийски семейства. Което е един панелен блок в Надежда. абе - не е много, но всяко нещо е по-добре от нищо.

А колко по-лесно ще е 2 милиона селяни да си идат на село!

Какво чакаш. Заминавай.

А ти що продаде ба дядо си земите, че да пистроят блокове за селяните?!

Селяндурската ни кметица го строи за селяндурската си рода ли? А за нас между блоковете няма! Искам връщане на жителството НЕЗАБАВНО!

Кой те спира да се върнеш в селото на мама и тати?

Е защо само четириетажен - не може ли по-добре да се използва мястото... доникъде няма да стигне.

Можеха да наптавят поне още 8 етажа в земята, а отгоре да е градинка.

отпочва ли строителството или е готово ?

Отпочва. Така ли казваше моят приятел Франк Лоид Райт?

Ти да видиш! Някой се реши най-накрая....

Че прилича на квартал-паркинг!

Центъро на Всилената. Таз година компоти, догодина компютъре. Важното е номенклатурката да папка а слугинажа да го лапка. Красотичка по Булгаристански.

в Долни Богров !

Като гледам какъв АД е около Хладилника, не е избрано най-доброто място за този проект.

Е, това е велика новина! В град с няколкостотин хиляди автомобила започвало строеж на паркинг за 300! Вие журналистите докога ще бъдете рупор на властите и ще оставате безкритични?

Много добре, сега остава да започнат строежи на подобни паркинги и в Чепръчане, Три кладенци и Куртово конаре...

Нали парите от синята и зелената зона щяха да се използват за такива паркинги, къде са?

Пак ще се усвояват пари... Строи се паркинг, където няма проблем с паркирането... Кой знае колко ще излезе зената на парко място - сигурно колкото апартамент на Витошка...

Как пък разбра, че там няма проблеми с паркирането? В шопско вече и в селата има проблеми с паркирането.

Ами как разбрах, няколко пъти седмично паркирам там, проблеми няма... Дори ще има и доста повече места, ако общината разчисти обраслите с трева автомобили....

Тъкмо събориха стар такув на Заимов... и сего 10+ етажен Резиденшъл Парк Театрал... зс към 200-300 ап.