Борисов, Путин и Ердоган се срещнаха в Истанбул (видео)

Преди церемонията по откриването на "Турски поток" българският премиер разговаря с Александър Вучич

Обратно в новината

Коментари - Борисов, Путин и Ердоган се срещнаха в Истанбул (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще сервира шарбета?

3-мата сатрапи ще хапнат, ще пийнат, ще начертаят планове как да устискат властта и да се облагодетелстват материално от смазаните си народи.

Абе, това не е ли онзи газопровод, който както ни разправяха нямало да го бъде, защото бил невъзможен, а??? :)))

като солташак ли е там

Бойко този път е на правилното място в правилното време, дано се обсъдят и други неща.

лаборантът Костов каза, че Турски поток е блъф и няма да бъде построен, това всичко е измислица, цялата новина е фантазия!

Батко са да му обясни, че строи по 5км на ден от Турски поток, българския данъкоплатец му вярва, що Путин и той да не се хване, в крайна сметка не всички могат да смятат....

Хайде обяснете ми пазвантинът на Борисов какво прави там и виждате ли друг пазвантин сред лицата наоколо, а там са доста по-важни лица? Отделно се срамувам да Му гледам цялостното стъкларослонско поведение.

Пълен идиот !

Глупака Боко с какво презрение се отнасят към него, вижда се че знаят какъв боклук е.......

Да обсъжда ли? Той две последователни изречения не може да скрепи пред неговите медии, ти го чакаш да обсъжда.

Абе какви срещи ви се привиждат и на вас след като е там за статист защото за друго не го базарят.. Питам се с какви очи отива там да гледа как пускат турски поток защото тоя продаде нашия заради собствените си интереси.. Мое би показно да видят и другите какъв ''умник'' търпим..

Бойко пуска смешки, а те му се радват. Личи си кой му е бил учител!

Особено Путин, погледна с крайчеца на окото към него, все едно комар му бръмчи.

той пуска смешки,а те се смеят на смешката от банкя

ей гъбаркате се ама и Боковата ней лесна , америкаците ги привикват го бият по главата да не пуска тръба през Бългрия а тея двамата го привикват и те го сложат в поза партер и му викат глей ся пускаш тръбата тръгва газтъ и ти имаш кяр и ний имаме кяр , ама американците го държът и те с нещо в общи линии все е бит и със зачервено дупи , накрая си го изкарва на народа хоп банка окраде хоп от фондове извлачи хоб глоби и данъци обере хоп кредит за самолети и навсякъде прибира комисионна хич не му е леко на Боце

Няма начин, този Бълкански поток, е едно много лошо начинание не одобрено от САЩ.... ( Тръмп ще кози ако заработи...) С тези има няма 30-40км направени в България си личи "Бързината на строежа и отиването му към Кривата Круша, Б.Б се справя добре с инструкциите на специалните пратеници...." ( Сърбия е говора от БГ то Унгария, Турция е готова от Русия до БГ )

Борисов на снимката с Ердоган и Путин ми мяза на пребито куче.Сега вероятно едно човече в главата му казва ,че е проспал Южен поток и не е довършил ,,гьола" с построяването на АЕЦ ,,Белене".Сега пак газ от Русия ,но чрез Турция и ,,Турски поток" , а утре ток от турските АЕЦ построени от руснаците.За 10 години на власт приоритетите ти Борисов бяха погрешни , а днес се въртиш като притурка на САЩ,Русия и Турция за сметка на България.

Путин и Ердоган седнаха заедно на първият ред - един до друг. По първоначални наблюдения няма място за каратиста до тях.

Ами нали боко е там как мислите че няма да си изпълни задачата...

Доста срамно е да си Българин в този момент. Поведението на нашия ''Върховен лидер" е меко казано смущаващо. Върти се и се хили като ученичка, която са поканили на купон при батковците и усеща какво я чака... С какво заслужихме това незнам... Великите Български владетели се въртят в гробовете си сега

Само не е ясно нашия дебел плужек за какво е там? За това че предаде българските интереси в ръцете на Турция ли?

Ако гледате директното предаване ,ще видите, че Бочко изобщо не е покрай Путин и Ердоган, а в миманса от средна ръка гости..

Успех на Борисов и България да върви напред...

И, Боко като е първа подлога на Чичо Сам, каква му е била позицията сега към Путин ? Опълчил ли му се е, или е бил пак с 6 ти номер наколенки, безличен и безгласен като плазмодий ?

Бойко са го извикали като ибрихчия, като Путин и Ердоган се договорят, да го викнат като послушна кучка каквато е, да им избърше дупетата с езиче

И кой сега ще потърси сметка на сороските нпо-лъжци и костовите примати, които твърдяха, че Турски поток няма да има?

И защо изпускате в заглавието Александър Вучич? Там са трима президенти и един премиер... а вие изпускате точно сръбския президент. Той и по ранг е по-важен от Б.Б. и фактически само ние не сме довършили тръбата си. Сърбия е готова вече преди нас. Така че Б.Б. е маргиналът на срещата, а не Вучич.

Дончо: бате, нали знаеш, че ако не се бях съгласил за тръбата, сега нямаше да я има! И поради тази причина трябва да ми дадеш дял от нея!!! Анадъмо?!?

Като прочетох матриала за срещата, се сетих за докрината " сламенният човек". Споменаваха ни я във 2-курс .

ще има да се пули...

то и Кримски мост нямаше да има... ама има! Сега благодарение на соросоидите има Турски поток, а не Български, който щеше да влезе директно у нас през Черно море. Сега Ердоган вържи кранчета за газта към нас.

той е под моста на учение

Сега българските шоросите ще се*ат от яд със полски яблъки.

Борисов работи за авторитета на България! Таме посрещнат като пръв сред равни представител на Европейският съюз на тристранна среща между Русия, Турция и ЕС в лицето на България и Бойко Борисов!

подлога :)

Еми като се разбира само с прости хора къде да го сложат?

Гадост голяма, ако през нас мине газта на руските агресори, за сръбските кръволоци

Всички трезвомислещи българи се надяваме, че тази вечер нашият Министър-председател ще вечеря рукола, лично сервирана му от Путин ! Във видеото може да видите, как гледат нашия с презрение, разбрали каква мръсна американска подлога е. Всички се надяваме, че след днешната вечеря започва обратното броене и българският народ ще бъде освободен от тиранията.

Нашият пак се е излагал нещо, ама те са му свикнали хората, гледат го с насмешка като някакъв шут... И понеже нито Путин, нито Ердоган са му отделили внимание, е придърпал Вучич да му дрънка глупости докато големите говорят за сериозни неща... Уви, жалка история...

Горката тиква, няма хилене, няма плоски лафове като пред нашите дупедавци. Угрижена физиономия - като знае, че номерата му няма да минат, пък и трябва да отговаря на неудобни въпроси... Какво ли ни чака още с тоя глупак ?

Ахмак!

Борисов е на вратата към Европа. Азиатските диктаторчета трябва да се държат почтително. Колко ли са го настъпвали кремълското джудже?

п

Е като не е в ролята на келнера, пак бива ... Че скоро и за келнер няма да го цанят.

Портиер, не портиер шалвара и джуджето на токчета трябва да се съобразяват. Да не говорим за шумадиеца.

Всъщност би трябвало да има официална покана, сигурно Ердоган го е поканил, иначе съм уверен, че Путин упорито го избягва.

Борисов на пъурво място в заглавието, но в действителност Путин дори не го погледна,

Този сега ще каже да- нали той убедил всесилният Дончо, че трябва да има газ от турски поток. Но скоро ще започне да намалява количествата и да пуска газ от потока който строи и Из- за 6 мил. Въпросът му е да спечели време и по селски да хитрува, но тогава ще има работа с Ердо.

Турски поток, както и Кримския мост са продукт на Мосфилм, не съществуват, всичко е рисунка. А и местните форумни демократи постоянно и компетентно обясняваха как е невъзможно осъществяването на Турски поток, че бил блъф и т.н. - аз продълкжавам силно да вярвам в това!