Започна срещата на Билдербергския клуб в Торино

Сред участниците са много от хората, управляващи света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си позволя да коригирам автора- не визовите проблеми, а проблемите на неравенството бяха посочени в италианската преса като точка от работната им програма. ако решат да има всемирен ББД- прекрасно.

ARKAN говори за Николай Камов. Наистина преди около 20 години той беше поканен на срещата им. Рупорът на Билдербергите е известното и авторитетно списание The Economist. Отчитайте, че даже при комунизЪма се препечатваха и цитираха негови статии, което наистина е достътъчно показателно. Всички опитни политолози и икономически анализатори внимателно четат написаното, както и знаковите колажи предшестващи всяка настъпваща година.

Мъсонски истории. Ще си поклюкарят по между си хапване пийване и светът станал по беден и нещастен от техните действия.

Неграмотността не е болест , за това я афиширате предполагам ?

годишна среща на рептилите

Колкото и минуси да ми сложите, клубът е глобалистки, на едрия капитал. Денис Хийли, над 30 години член на управителния комитет (steering committee) на клуба през 2001 г. казва: "Да се каже, че ние искаме едно световно правителство е преувеличено, но не изцяло невярно...Ние чувствахме, че едно общество, обхващащо целия свят би било нещо хубаво".

Във всеки случай този КЛУБ не е "Сорос" или "Клубовете по интереси в СДС" дето ни Ебаха мамата още в Началото ... извинявам се за глагола, ама какво друго да напиша ...

Тоози Клуб не приема "Кой да е" и малко се интерисува от "Банкови сметки", щото се интерисува от това колко ти е "Багажа, дето го носиш в Главата". Има Милиардери има и обикновени Мислители ... Това Братство не е ТАЙНО, ами Явно. Като си умен и интелигентен повече , от колкото иска повечето, така стават нещата ... те не командват, щото интелекта им е не да Командват, а да Дават Акъл просто казано ... Хубаво, Странно Братство ...

Мисля, че в Клуба има и Българин, поне един ... знам му името, но няма да го напиша. Интелигентен и Уравновесен Човек е. Подробност - бивш или настоящ член на БСП, това не знам.

Не всеки българин е с с българско самосъзнание. Този какъв е?

Българин и то с Фаца на МЪЖ и живее в България ... Стига си подпитвал, като квартална клюкарка ...

Всички сме наясно, че става въпрос за Николай Камов. Кво толкова. Но че този клуб е гнездо на отявлени глобалисти просто няма какво да се спори. Достатъчно е погледнеш списъците с поканените гост през годините... Като цяло, този клуб е вредно, антидемократично идеологическо образувание.

Очевидно не всички ... и недей да пишеш имена ... все едно да разправяш на колегите си, как си таковал жена си вчера ..малко дискретност все пак ... пък кой е Българина по име, това няма значение ...

Позволяват ли развитието на технологиите и биоинженерството, станалото належащо вече унищожение на хомосапиенс?! За какво мислите че работят така усилено върху стволовите клетки: те ще им дадат възможност да се себеподдържат, без да се израждат както е в затворените общности - това е основната причина за събиране на плацентите.

България Азис ли ще я представлява в клуба или Пайнера??

Чува се че тая година ще е Гери Никол !

Б.Б и Ц.Ц да не би да късат билетчета на входа?!

Всичко е в Божиите ръце, нашествието на мюсюлманите, които германците искаха да използват като прислуга не се сбъднаха, защото те не искат да работят на "неверници", преклонението пред "златния телец", опитите за превръщане на нашите градове в "Содом и Гомор", при нас в България опитите са неуспешни. Всичко това са изпитания, на които трябва да устоим, а за християните ще става все по-тежко.

Съвсем не ги подценявайте! Много важни решения се взимат на тези срещи. Не се учудвайте защо "любимите" Ви партийни вождове Боку, Корвелия, а преди тях Ваньо мургавия и др. Ви говориха и обещаваха едно, а после вършеха и вършат съвсем друго. Най-крещящ и вече позабравен пример бяха бомбардировките над Югославия през 1999 г. Народа все още имаше морал и съвест и беше вцепенен от действията и постъпките на бат Петьо и Иван циганина.

" ... започнаха работа в Торино", за незапознатите да Ви кажа какво работят: Обсъждат как да избият 6.5 милиарда човека, за да останели някакви си 500 милиона за да им работят, понеже било пренаселено - ето това обсъждат!

Според конспиративните теории, един "златен милиард", и един милиард прислуга, ние сме от прислугата. Логично е, като се проследят събитията, намален прираст на населението с контрацептиви, болести, войни и хомосексуализъм. А за тези, които не се повлияват от това - ядрена война, шест месеца в подземните градове, след което излизат да организират да организират оцелелите.

Напомнят, да не забравим кой ни управлява - кризи, инфлация, войни, бедност и мизерия срещу богатство и разточителство.

Тези които наистина управляват и газят стадото нямат националност. Те не са амер., руснаци, англичани и т.н... Те нямат лица и никой нищо не знае за тях и техните срещи. Тези са само слуги на истинските господари. Стадото не трябва да знае къде е кланницата ....

Това са индивидите / не мога да употребя понятието хора / , на които дължим мизерията , болестите , войните , екологичните катастрофи , унищожаването на общочовешките ценности и като цяло тоталния упадък на настоящата цивилизация .Шепа куклпводи от един печално известен " етнос" , твърдо решени да ни видят сметката по разнообразни , но предвидими схеми . За наша радост плановете им зациклиха яко по много и обективни и субективни причини . Като цяло тяхната няма да стане . Със здраве :)))

ако тези сите ги въдворят в един трудов лагер, барабар с цялата ротшилдово-рокфелерска паплач, светът ще кротне!

И кое те кара да мислиш, че след тях ще се появят едни божи кравички, които ще мислят доброто на всички? Много е лесно да се обясни всеобхватната простотия на хората с Ротшилд, Рокфелер и т.н., а единствения неоспорим факт е, че голяма част от хората не мислят, не се борят, лъжат, крадат и тарикатеят толкова, колкото им позволяват обстоятелствата и възможностите.

стигнах до заключението, че онова което пишеше в КНИГАТА много, ама наистина много, съвпада с тази новина за срещата в Торино. Наистина това тайно "съзаклятие" се състои от МНОГО БОГАТИ, които принадлежат към онези 15-20 %, на които вече е осигурено да притежават световните ресурси и богатства за сметка на онези 85-80% обедняващи до нищета безработни и работещи до изнемогване за "къшей хляб"!!! Това е срещата-проявление на ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА СВРЪХБОГАТИТЕ за господство на "СВЕТОВНИЯ РАЙХ" чрез ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА !!!! ЗАТОВА Е "толкова" ТАЙНА !!!!

... а книгата "1984" чел ли си? - защото тя е 1:1 с това, което става в момента в света, диктувано от Бълдерберковските мазни и мръсни ЕВРЕИ!

"2. Визовите проблеми в света" не знам от къде преписвате, но дори и в Британският вестник Гардиан, който сте цитирали това е "2. The inequality challenge" или Неравенството, т.е. пропаста между бедни и богати!!

след като се събират всяка година,защо не вземат правилни решения?Всичко отива на зле:природа,климат,популация или ние сме виновни,че не следваме тайните идеи :Д добре,че не съм млрд. да ме викат някви да им слушам простотиите!

присъстващите могат да обсъждат срещата и информацията, предоставена на заседанията, но не могат да идентифицират никой от ораторите......................това не означава ли ,че и тези са марионетки???

Това означава как ги избягват да проявят лично отношение един към друг очи в очи, колко много доверие имат по между си, колко ги е страх да не се обединят на групи от съзаклятници и противници, как не искат да обществото да разбере по някакъв начин кой точно какво е казал, колко опасни са мислите, които изказват анонимно и при такава скритост

Много комунисти на едно място.

Нищо не могат да решат без главния китаец и главния руснак. Само ще си почешат езиците. хе-хе

Главният руснак го плзват за изтривалка, след като реши да се прави на Хитлер с Украина.

Еднополовият български мумий от дупката в Царичина защо не е в програмата?

А Гулденбургови кога ще заседават и по кой канал?

Ето това е важно събитие , а не срещата на Г 7 или кравата ходила до Македония.

Ако беше важно нямаше и да си чувал за него

Тя, простотията не ходи по дърветата - личи си !