Започна разчитането на черната кутия на падналия МиГ-29, назначават поне 3 експертизи

Два часа преди майор Терзиев да започне да изпълнява своята задача, край Шабла са проведени стрелбите със зенитни оръдия по светещи мишени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пък някой трябва да го е свалил не може ли пилота да е згрешил нещо и да се разбил или този пилот не греши винаги са падали изтребители и ще продължават да падат

Хунтата лъже, това е друга кутия!!! Ще изкарат момчето виновно!!!

Каквото и да е , трябва да го приемем като случило се , дано бъде честно и коректно изявлението ! Жалко за Пилота ! Моите саболезнования към съпругата на Летеца ! За мен майор Терзиев е Герой на България ! Долу ГЕРБ и Обединени Патриоти - те са виновници за случилото се , крадоха , продаваха паспорти и не разрешаваха на Пилотите да Летат , нека Господ реши за тях !

На някои все нальота им виновен. Обаче още не сме забравили американската приятелска бомба в Горна баня в Югославската вийна.

Вие май сте забравили обаче или удобно изкривявате нещата. Там ставаше въпрос за противорадарна ракета, а не бомба. Ракетата е била изстреляна по радара (комплекс С300) ) над село Кътина, който ние като балкански тарикати сме включили за кратко, въпреки уверението, че няма да го правим. Разчета там е понапълнил гащите и само 100км разстояние и навременото изключване са спасили 1 от 2 та ни комплекса. А бомби над България са хвърляли Американци, Англичани и за къде без любимите на Българският дебил - руснаци.

Не знам кой е напълнил гащите, но знам за сваления "супер "самолет . Големият стелт

Интересно колко от военните пилоти доживяват до пенсия. Сигурно има някаква статистика.

Ф-104 е известен като най-лошият изтребител. От него във ФРГ умират над 100 пилота и го наричат "правещият вдовици". Паднали са около 30% от тях, а в Канада 47%. Със супер къси криле и голям проблем за кацане.

Въпрос. ЕдиниятЕдинствен. - защо в Разследването НЕ са допуснати НАТО Експерти ?! ..всъщност - Поредният “въпрос” от ВсеСъщия характер. ——- НЕ бива да ги Изтаковаме Вси”наште”. ...а маймай се Налага.

Някой който са служители в армията знаят какво значи РЕБ- радоиелектронна борба Руснаците няколко пъти направиха демонстрация на техни системи. Резултати им са доста добри. Самолетът е свален от руснаците- 1000000% Черната кутия ще покаже това. При облъчване бордовият компютър, радиолокационната и навигационна са аут, системите за свръзка и каквато и да е електроника излиза от строя при такива силни електромагнитни излъчвания Руснаците Убиха нашият летец. След това бомбардираха и английската фрегата Много шпиони хванахме.

А как ще обясниш разтрошаването на самолета на хиляди парчета.

Укрите Чешит Свалиха Нашия Български самолет ! Те имат навик да свалят самолети , Укрите свалиха вече два самолета , единия с евреи идващ от Еросалим - Новосибирс и друг Малайзииски от Амстердам ! Така че си изтрии задника с написаното !

АКъм "Ми": Абе момче какво сънуваш :-) Ти виждал ли си уредите на МИГ29. Поколение електромеханични уреди. Авиохоризонт от тип "АГД" ако ти говори нещо :-) Основните навигационни уреди работят на база мех. жироскоп и селсини или анероидно мембранни висотомери, скоростомери и.т.н. Общо взето старо поколение уреди. Всичко това не се влияе от радиоелектронни смущения. Даже Ф35 който между другото е с оптични комуникационни канали пак ще работи при радиоелектронни смущения. Може би радиолокатора ще има проблем, но самолета си лети.бе момче

Я да видим сега какво ще ни излъжат....

Ah, mon cher ! ...ами то Ако И-Вие Сте сюрпризе - Е Време ЗА ОбщиДействия.

Извадил съм там сто кила злато, и три четири черни кутии.

Жертвен агнец за комплексите на малоумниците. И сега кой ще ни пази небето? Може би Кобрата на Решетников! Права е Жената на Българския Пилот. СЛАВА ВАМ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ!!! ВИИ УМРЯХТЕ ЗА РОДИНАТА!

учението беше строго секретно, след като се осраха, Сите българи станахме за смях на кокошките! Кокошкари сър!

Това е причината за взрива Едва ли ще научим истината Идват избори и рейтинга на Мунчо Шпаклата е най важното нещо Нъл тъй?

.......................

Доста пъти, разбрахме нИДялко.

AVENGER Made in USA.

Или полски двигатели на Ненчев, дето бе назначил проститутка в МО.

за да светиш! Всички се натягат на Мунчо без да са подготвени да управляват! НАТЕГАЧИ СЪР!

Вие е.ете ли се или си търсите манаф, че пишете през две минути за пустата надница?

За да не падне рейтинга на Мунчо Шпаклата Оставка ма хунтата на Путколизеца!

Още си превъзбуден от прайда ли, че плющиш тъпотии? Ако този когото обиждаш като див аграр реши да те съди ще работиш до живот само да плащаш за тъпотиите си. Добре че обратните не се размножавате.

Една седмица им трябваше да признаят за сръбските изтребилтели Още една да признаят за нощноте стрелби на ПВО Две седмици търсят кутия дето има маяк! ВЕрвайте им де А колкото дл прайда най-големите педали са русофилите По рождение сте готови да се надупите на мужишки хуй ;)

Не могат да се размножават,но ...странно се увеличават.

Цензура нещо за пияни прошляци?????

Клеца баща ти

Пиян ефрейтор началник разчет на Гаубица модел 1942 5G mod. свалил супер съвременен самолет МиГ29

С гаубица свалил самолет? Чист кретен си. Неходенето в казармата ражда "компетентни" по всичко пълни идиоти. Гаубица не може да свали самолет бе дебил.

Ми че кой да го свали бре тъпанар?!? Проблема е че ти не си ходил в казарма. Нема аеро, нема флот нема камшик!!! Некадърност го е свалила.

Да кажеш,че гаубица стреля по ваздушна мишена е все едно да кажеш безсмислиците "дървено желязо,дървен камък,мокра сухота" и т.н.Тъпотията на автора гениално е осмяна в "Гаврилиадата" от литературния шедьовър "Дванадесетте стола" на Илф и Петров.Колегата правилно е посочил една от причините-липсата на задължителна военна служба и карикатурните напъни на уж патриот министъра Каракачанов да я възтанови чрез "доброволна задължителност".Главната причина е тоталното опростачване на няколко поколения подрастващи с дружните усилия на около 1500 НПО-та,финансирани от Америка за България и Сорос ,"реформаторката" на учебните програми Меглена Кунева,острието на чалга културата и кандидат Премиеро/Президент Слави Трифонов и нискочелите му сценаристи.Както и продукта им-50 % от гласоподавателите,подккрепящи ГЕРБ,ИТН, Да България и т.н.Какво се сърдим тогава на проф.Иво Христов,определил % на дебилност на народонаселението ни.Хак ни е овчедушието ни.

Стрелял съм на Шабла със 57мм зенитно оръдие. Една от стрелбите е нощна, като за цел се използва светещ снаряд от гаубица, който лети сравнително бавно. Нашият мерач беше много точен. Ударихме летящия снаряд от 3.5 км.

на ученията в шабла, 122мм гаубица изстрелва снаряд (пълен с гипс) със завинтен трасъор отзад - който се ползва за мишена от пво-то (стрели)

Колкото по- съвестно се спазват закони и разпоредби на идиоти, толкова по - големи са катастрофите накрая. Този човек - майор Валентин Терзиев доблестно и съвестно е вършил задълженията си. В резултат - загинал със сериозни съмнения за убийство. Вярата и уважението към откровени примати каквато е сганта от поне 70 години на власт е престъпление. Дори родоотстъпничество, независимо от добрите намерения. Кому продажници в зелени чорапи и души по шаблон са убийците

...............

5G мрежа в България изпържи наш МиГ-29!

Тук е България И сме по-умни от пияните мужици

Си най-неподходящият критерий.

Като нищо. Може и да си прав.Сигуро може да провокира смущения в уредите. Настоявам за истината. Виновните да си понесат отговорността като истински мъже. Мир на душата на пилота!!!!!

Ще ни излъжат?!!

Като путки Дори не трият Нали сте много смели бе?! Нали сте мъже кой се крие Вие или аз Кой го е страх Вас или мен ПАЛЯЧОВЦИ :))))))

Най- вероятната ПРИЧИНА за падането на самолета са Облъчващите Базови Станции( антени на А1( ЕМтел ) и Вииваком... Пилота вероятно е бил ОСЛЕПЕН за 10 секунди от тия ОБЛЪЧВАЩИ станции и е катастрофирал с самолета... От тези станции умират МАСОВО птиците, а хората се разболяват от РАК, Левкемия и ослепяват. Трябва да МАХНАТ всички станции на А1 (Емтел ) и Вииваком от градовете и с конкурс да оставят САМО една фирма да слага такива станции, на ПОНЕ 5-10 километра от градове и села. и да се ЗНАЕ къде се намира тази станци, за да НЕ катастрофират самолети и хеликоптери... По- добре, разговорите с мобилен телефон да са СКЪПИ и да РАСТЕ България като Население, отколкото евтини разговори, но БОЛНИ и умиращи Българи и птици... Отделно от това е добре да купуват самолети, с ДВАМА пилоти.. Ако на единия пилот му стане лошо, му прилошее, да може, ДРУГИЯ пилот да приземи самолета.. От Електромагнитното излъчване на Мобалните фирми А1(Емтел ) и Вииваком може да БЛОКИРА и електрониката на самолета. И тогава, дори и няколко пилоти НЕ могат да приземят самолета и ще катастрофират.. Затова, мобалните фирми трябва да бягат НАДАЛЕЧЕ от градове , села и военни летища..

А Теленор невинни ли са?

Определено се крие приятелски огън!

Скопяването на форумите на pik i blitz Не е случайно... Няма го dir.bg Умре като Герб И оня селяндур Нидялко с фалшивия брояч Аре бе смелчаци Да ви видя :)))))))

Блица, докато влезеш ти скъсват задника от въпроси. В пик отдавна не влизам.

дето открил две ръждясали сондажни тръби. Двама Байчовци с един воден китайски дрон за 2000$ им разказаха игратата на военната Марина. Закривай!!!

Вместо да изправят Мунчо на Военен съд че приземил авиацията, те му дали 20-десет заплати и го направили Прецедент! Комуняги Сър!!!

Предлагам на Мунчо да те намери, и да те скъса от дела. Но първо да постоиш в ареста!

Не е ли някакъв литературен герой?

Много си милостив,бе колега.За такива Тъпанари кол в задника и на седесарското сметище.

Не само ВВС,но и цялата елитна БНА беше унищожена с дружните усилия на българските подлоги на американските губернатори от всички тъмно сини,жълти и герберастки правителства в последните 30 години.Сега на Херо Мустафата остана ролята само на главен военен инспектор-надзирател,с която роля тя се справя успешно.Сега предстои последната фаза-"който не храни своята армия,храни чуждата".Мир на праха на БНА.

Мишките от Дира са толкова смешни И компроментирани Че не заслужават - нито да им четете “новините” Нито да им ползвате “пощата” - @dir.bg (четат ви писмата) Не им ползвайте “услугите” на тези герберасти!!!

Любителското видео от учението показва и поразяване на такава цел, изстреляна от артилерийска гаубица?! А? Някой да го преведе ли на ГРАМОТЕН език!

Стрелял съм на Шабла със 57мм зенитно оръдие. Една от стрелбите е нощна, като за цел се използва светещ снаряд от гаубица, който лети сравнително бавно. Нашият мерач беше много точен. Ударихме летящия снаряд от 3.5 км.

Нагодиха даннити, пилотска грешка.

Имам корейски телефон за 800лв. който пази информация от 70 Гигабайта след престой един месец във вода. Мунчово наследство!!!

Интересно.. Станахте за смях ПАЛЯЧОВЦИ :))))))) Защо бе Не ви ли е срам

:))))))) Жалка историйка Нали сте “мъже” бе Да ви видя

на дефектната мишена кога? Имам поне десет телефони с бутони и с черни кутии със СИМ КАРТИ. Някои съм ги изпускал в язовири и след месец в водата бачкат! Тая работа не е като да Шлякал любовницата си на служебното бюро срещу две заплати, квартира за любене и служебен апартамент!

Мунчо кой знае още колко е откраднал ,не една и две години е бил шев на авиацията, почти не е ремонтирал техника ,къде са отишли тези пари

Мъже ли сте кви сте бе ?????? Чакам

Дир се разкриха най-накрая Май някой “голем” се е напиш или надрусал Сега да видим какво ще направи :)))))))) Чакам

НИдялкови, и новина за шах да беше, пак щяхте да го обърнете на политика и да псувате като каруцари! Поне за тази трагедия не може ли да си затворите устите за малко или трябва с шутове да стане?

Да я закрива Четат ви писмата

Е как ще имаш такава поща ти луд ли си?

не само ги четат, но и ни пишат, отговарят ни дет се вика, къде със спам, къде с реклама. бая триене пада

Обичам ви изнервени.. Хората виждат 75 минуса от 2-3 герберасти Как да ви вярват на форума Как Убивате се сами Ибивате и дир

Ще видиш на изборите и ще повярваш, като не вярваш на дир-а...

ГО Е БОДНАЛА ... ДОШЛА ОТ "ВЪЛЧАТА БЪРЛОГА" - КАМЧИЯ!

Мога да се хвана на бас, че „намерената“ черна кутия ще покаже пилотска грешка! Просто им трябваше технологично време, за да „намерят“ кутията. Нали се сещате! А записите от навигиращата група и помещението за ръководене на полетите къде са? Там също има камери и всичко се записва! Още повече, че това е учение и после се анализират записите, за да се установят допуснатите грешки и нещата, които трябва да се подобрят. Най-малкото натовските ни „партньори“ имат такива записи. Интересното е и друго, защо всички се покриха, като мисшки в ноща на трагедията и оставиха само нашите да го търсят без техника и без нищо. Съвършено наясно са какви са ги свършили, а сега цирка продължава и ще ни сервират най-очакваното: „пилотска грешка“!

НАТО били предложили помощ още в началото, но нашите я отказали!

Ами пилотска грешка е че не е запсувал ръководителя на стрелбата след като е видял че мишената пада прекалено бързо.

Извода е, че трябва да поръчаме 50-100 самолета а не 8. Защото с 8 няма ресурс дори да поддържаме пилоти.

Поне 3 експертизи . Не допускате ли,че най-накрая пак можете да бъдете излъгани?

ли няма да коментира точно по темата? Не умеете да четете, нямате какво да кажете, или просто чакате да се отвори място за псуване, плюене и подобни? Що го правите тук, щото ви е страх да си набиете жените, които след това ще ви попилеят???

Предпочитаме да бием мъже,не като теб Такба в малоумника

Каиш

Защо, може и точно по темата. Черната кутия на самолета е разположена в сравнително защитено място; в опашката между двата двигателя. В нормални условия тя може да се свали от механиците като се използват специални инструменти. На дълбочина от 70 метра е свалена за 20 минути!! Как ви се струва? Ами как, действано е силово " с чука" за да стане бързо и да се докладват успехи. Върховна простотия! Затова сега обясняват, че външната обшивка е увредена , ама може би вътрешната е непокътната. Какво щеше да стане,ако я бяха извадили 24 часа по-късно, но внимателно и без поражения?! Няма ли мислещи хора сред разследващите?!

Е боклук, чеп за зеле не става от него

От тебе и от работодателите ти Борисов и Биков става само чеп за зеле.

Не работя. Камо ли да имам работодател.

руснаците преди седмица дадоха сателитни снимки как е застрелян в гръб.

Най голямото световно зло са ФАЩ. Всички беди и нещастия от тях идват.

Бъркаш САЩ с Рассия

Наде, Надеее за артилерийска гаубица си мислиш ти ама незнаеш че тя не стреля по светещи мишени във въздуха

Регистратора с магнетофонна лента ли е??? Че сме 2021г.

С дигитална от Ф-16 на артия Мести календара Коя година да чакаме,че май ще има 6то поколение И тия врабчета дето ги поръчахте,ще се пръснат за една секунда заедно

Че на половината летящи граждански самолети в САЩ регистратора е с лента. В Европа и Русия отдавна не е така.

В тубето го има от чуждестранни туристи видео как мига в въздуха се пръска на части.

Дай линк

Ако не поканим американски експерти значи отново слугуваме на интересите на Кремъл. Путин опищя света, че сме му навлизали в личното пространство в Черно море, сърбите пък негонени почнаха да се оправдават, а нашите каскети услужливо пуснаха версията за "friendly-fire" (огън по свои). Изглежда като да разиграват активно мероприятие. Само допускането на американските ни партньори ще внесе яснота в целият този хаос.

Са герберастки подлоги и се хранят от крадени пари от българите!!! Задминаха и пик и блиц последните 2 години!!! Папкат и слушката Вие не сте журналисти!!! Малко lupa.bg малко пик и блиц и малко Megz

Чети офнюз, фрогнюз и още 10 подбни сайта. Те са обективни по твойте критерии

Какво да чета.. Мн си малък и глупав И беден

Океу неграмотник. Ти ще си беден при всяка власт. Но това ти е провинцялния ген. Личи от трите реда които си написал

Горните са 6.. Само ми дай и една причина и ще ви осъдя (знаеш защо) Ще ми станете само на сайт и калинки Само 1 причина

Кой ще съдиш бе, нуло.. Хаха нямам думи, спря ми часовника. Понякога не вярвам какви австралипитеци има по българските земи. Успех и дано има за какво да живееш. :)

Ще излъжат както им е обичай За да не падне рейтинга на Мунчо Шпаклата ! Оставка!