Започна хаосът в болниците: Настаняват пациенти в коридора, няма легла, маски и лекарства

Лекари сигнализират, че заболелите се покачват с всеки изминал ден, а напливът към лечебните заведения е огромен

Обратно в новината

Коментари - Започна хаосът в болниците: Настаняват пациенти в коридора, няма легла, маски и лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антиваксъри - лекувайте се вкъщи нали е обиконвенно грипче?? Защо ходите да пълните болниците? Нали уж над 80% от българите не са ваксинирани. Значи повечето от вас не вярват, че има вирус, а че това е нормална настинка. Стойте си вкъщи! Оставете болниците на "хипохондриците", като мен и останалите ваксинирани :) Сме*шковци!

Колям нацист се оказа Кацаров! Открива "легла", разширява болници - влизат хора, излизат трупове. С газ ли ги лекува? Много противен тип.

Никакъв хаос няма, ако някъде има неуредици - то това е чисто организационно, и не се дължи на епидемията, а на лошото и дори ужасно управление на болниците у нас. Мога лично да ви свидетествам, че заради близък обиколих години преди сегашната криза - водещите болници в София. Навсякъде цареше безредие, сигурно в детските градини дори е по-подредено. Изглежда, че у нас болниците се управляват от възможно най-калпавите и неподходящи за целта хора! Единствената болница-изключение, където имаше видим ред и спокойствие - беше Военна болница (ВМА). Съответно и точно там намерихме правилният доктор за моят човек, всичко мина супер-успешно и човекът оздравя и се оправи без никакви проблеми и усложнения, Слава Богу. Така че не епидемията е проблем в нашите болници, а тоталното отсъствие дори на елементарен ред и дисциплина, което е следствие от ужасното им управление!

Паника, паника тук смут, как ме чувате, приемам! ПАНИКА, ПАНИКА ТУК СМУТ,ПАДАМ! как ме чувате, приемам! Смут, СМУТ ТУК ПАНИКА! Ваксинирайте се! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ВЕДНАГА!

Ако не бяха променили цифрите за пандемия нямаше да я има. Бяха 250 на 10 000 , а сега 250 заразени на 100 000 Като доказаните заразени са нереални, затова има безсимптомно болни. ЛУДОСТ!!!

Отивай да чакаш за четвърта ваксина и ако се изкашляш,в интензивното да те довършат.

show must go on !!!

Ами като приемат хора с кашлица и температура - така ще е. Преди ковид мафията да се появи - такива хора се лекуваха вкъщи, и оздравяваха. А сега - докторите ги морят, за да има паника.

Изтича времето на ПРОПАГАНДАТА и ОТНЕМАНЕТО НА СВОБОДИ на неучаствалите в експеримента. Октомври е близо. Но от това следва, че септември ще е "горещ" - отвсякъде ще ни заливат с ковид-пропаганда. Като за последно. След това ще дойдат КЛИМАТИЧНИТЕ ЛОКДАУНИ. Каквато беше и една от ЦЕЛИТЕ на ПЛАНдемията с ЛАБОРАТОРНИЯ вирус. Друга цел са ФАЛИТИТЕ за подготовка на ВЕЛИКОТО НУЛИРАНЕ.

Това конспиролозите сте си нулирани по подразбиране.

Другите сами ще се нулирате.

ИТН трябва да бъдат истинска, Реална опозиция в България! Това им прави чест, че не се поддават на манипулацийте, зачестили на последък, От Хр Иванов и Мая и компания!

За три дни, ( тоест : на пауза последък) , в различни статии , ЧЕТИРИ пъти ти чета малоумието, пълно със стилистични, хеле пък и с правописни грешки! И понеже иронията ми няма да я хванеш, ти казвам направо : Дразниш ме, бегай се скрий некъде....!!!

Това е заради антиваксърите, които се инатят, които са най-големите "разбирачи".Естествено е болниците да почнат да изнемогват.Чудя се как идиотите рискуват живота си, ама не-няма да се ваксинирам, няма да нося маска, не ми трябва дистанция. Какъв човек си тогава!?

АнтиВаксъри

Аз пък мисля, че болниците трябва категорично да отказват лечение на болни от ковид, които са се ваксинирали. И се чудя защо болниците и с ваксинирани над 90 % пак се пълнят. Имаш ли обяснение. Щото аз като един антиваксър не ги разбирам така добре нещата. А ако ми кажеш и защо умряха Коритаров, Радосвет Радев, Ваня от Тоника. Важно ми е да знам.

не питай за тези тримата, че веднага трият

Започва пропагандата и лъжите на едро!!! Същия филм.....сега ще се включат троловете ковид талибани да обяснят, колко било страшно, как умирали с туби в гърлото, как имали приятели на 20 години умрели и бла бла бла .....зер трябва да се шашка оФценаселението....

Това е заради антиваксърите, които се инатят, които са най-големите "разбирачи".Естествено е болниците да почнат да изнемогват.Чудя се как идиотите рискуват живота си, ама не-няма да се ваксинирам, няма да нося маска, не ми трябва дистанция. Какъв човек си тогава!?

То е ясно - малоумен

Маските нямат медицински смисъл те са за лайненца като теб да бъдете дресирани! Ваксинираните разпространяват, заразяват се, дават положителни резултати винаги на 100% с лъжливия ПЦР, взимат си сертификатче за да могат да си начешат егоистичните желания за пътуване - ти ми говориш за дистанция ?? МАМИЧКАТА ВИ НАГЛА ВАКСИНИРАНА ИЗРОДСКАА!! ДОЛНИ БОКЛУЦИ ВАКСИНИРАН И ХИПОХОНДРИЦИ ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗАРАДИ ВАС НОМЕРА НА САТАНИСТИТЕ МИНАВА ЗАРАДИ КРЕТЕНИ И КОВИДИОТИ КАТО ВААС

Не всички неваксинирани ходят без маски, как ви хрумват толкова простотии в няколко реплики?! Вие, експериментално можете да си ударите конска доза от всички ваксини, познати на човечеството,... И все пак, смъртта няма да ви се размине, ... Защото от момента на раждане, тичаме към смъртта. А вместо да пискате срещу хора, които са решили за себе си, какво и как - защо не пискате срещу американските лаборатории, като тази, дето я затворихга във Форт Детрик, в които съществуващи в природата вируси са комбинирани, с цел умъртвяване на хора, с имунонедостатъци и присъствени заболявания. Или това, не ви интересува. Защо, не попитате д-р Фаучи, Фауст да му викат на това джудже недоносено, е подписал субсидирането на Ковид, с парите на американските данъкоплатци, в частни лаборатории, ... проектите не са одобрявани от някои сенатори и са преместени в частни лаборатории в Китай, и там Фаучи, праща парички на лаборанти, да създават убийствените ''вируси'', там в тези лаборатории са създадени и ваксините, без които някои от вас си мислят, че ще умрат. Ако ви е писано, ще умрете ваксиниран/ а ... 1/3 от умрелите са с по 2 ваксини... Ама, кой да чете статистика?!

преди има-няма 4 месеца кметчето лично отиде да закрие няколко от допълнително отворените през декември ковид отделения, защото "стояли празни" ?! Остана , обаче опцията за няколко часа отделенията да бъдели отворени отново , когато станело нужда ?! Ти да видиш, няколко часа !!!!

Нъл така, антиваксърите ? Да би еба майката проста :))

Когато паниката се създава в услуга на управляващите, тя не се наказва! Друго е ако някоя предвидлива Сербезова предупреди, че може да се получи неостиг на лекарства. Нея ще я съдят.

от какво се протеснявате, в болниците е хаос от мнго време и виръсът не е основна причина за това

Аз намерих своя път. АЗ СЪМ ТРАНС'ВАКСИНИРАН ! Т.е. не съм ваксиниран, но се определям като ваксиниран, така го чувствам. Кои сте вие, за да ми оспорвате правото да се самоопределям. Поздрави на евротолерастите -))) Проф. Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ http://bit.ly/VaxedAreDiffProp КОВИД-19 геноцидът на 2020 и дневен ред 2030 (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО) http://bit.ly/Covid19-GenocidaNa21vek Линк за запознаване с основните точки, които Елита прокарва за хората с ПЛАНА СИ ЗА "ДНЕВЕН РЕД 2030". http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega ПЛАНД€МИЯ (ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/2HrY0Qx Не е заради парите. Заради контрол е! Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/COVIDandNWO Добре дошли в глобо-концлагера. Истинските цели зад КОВИД https://bit.ly/CovidTargets Още ли смятате, че планът да ни превърнат в дигитални овце е „теория на конспирацията“. Вижте следните факти. http://bit.ly/369Plan «Новата Нормалност» (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/NWONormality-OFF Какво крият зад „Ковид“ истерията! https://bit.ly/2QIZevv

ти си просто тъп

"....за сметка на пациенти с други заболявания..." Ето това е резултатът от антиваксърската кампания в България. Ваксините намалявт нуждата от хоспитализация и броя на тежките случаи.

боклук в събота не плащат

абре дебил ми ти нали си ваксиниран и си спокоен за себе си?? Този който се плаши и мисли че инжекцията го спасява да се набоде!!! Аз какво съм ти виновен бре путка майна заспала че си позитивен заради инжекцията която си си бил в педераския задник???? Какво съм виновен че си взимаш сертификат егоистично хипохондрично лайно такова за да разнасяш насам натам зарази???? МРЕТЕ ВАКСЪРИ!

Абе ние българите знаем и разбираме много.Скоро ще успеем да докажем,че няма и земно претегляне, ама нейсе.

Докторчетата си вършете работата а недейте да знаете много. Нали сте претоварени, откъде намирате време да давате интервюта на всеки, който мърда с микрофон с ръка? Нали е много смъртоносна болест, по-лоша от ебола, чума и всички други псевдо болести, които са покосявали човечеството. Или май при вас цялата ситуация е ден година храни. 10лв на игла х 5000000 = 50 000 000 директно в джобчетата ви. Решаване на последвали проблеми - безкрайно много парички по джобчетата ви. Май забравихте какво сте учили в унивеситетите (ако сте учили). Май не помните определението за ваксина и тестове на ваксини? Май забравихте хипократовата клетва и си гледате джобчетата и това сестрите и фелдшерите и санитарите да ви върват голяма част от вашата работа а вие да си вземате заплатките само. Айде със ЗДРАВЕ!

Ти не само не си никакъв доктор, дори пишман, но си и неук, прост гьон, който знае само да бълва глупости. Нещастник такъв!

Пишман - това стига за да мълчиш от кучия задник, където ти е мястото

Тука проваксърите непрекъснато повтарят, че всички които не искат да си скапят имунната систем с експериментална генна терапия твърдят, че няма вирус. Това грам не е вярно, но нека бъдем честни, аз познавам лично вече поне 65 човека, който бяха болни, около 10 процента го изкараха като тежък грип. Всички са живи и здрави вече. На починалите и близките им най искрени съболезнования. Аз обаче ще кажа моите съмнения в т. нар. ваксина откъде идват: От Робърт Малоун, кой те се води създател на мрна Технологията и твърди, че боденето с тази експериментална генна терапия трябва да спре незабавно, от Майкъл Иидън 17 години вицепрезидент на пфайзер и технически ръководител на отдела за нови лекарства срещу белодробни заболявания, който твърди същото, от Проф. Долорес Кейхил - имунолог, от, професор Зухарит Багди-микробиолог и ръководител на катедра обучил хиляди студенти в медиц. Университет в Гийсен, Германия. Мога да изброя още поне 50 имена на специалисти, светила в областите в които са работили или работят. Всички ги обединява крайно критичното отношение към т. нар. ваксина. Така че дайте да говорим без емоции и най вече страх един с друг. Причините за кризата са доста комплексни, например фарм. компании печелят от нея по милиард на месец, дали имат интерес това да свърши, колко игли още ще има според вас?

много си писал приятелю, а един линк не си сложил, срамота може ли дадобавиш? също така, очевидно пазарджишката болница, а може би и други се нуждаят от доброволци, защо не вземеш приятелите си Мангъров и Чорбанов и не тръгвате ? Очевидно е, че имаш свободно време, хем да помогнеш, хем може да спите в една стая, да си спретенте едно влакче

Могат и Кацаров да вземат...

ти беше ли в тия болници да видиш ЧЕ СА ПРАЗНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Чакам статия за жертви на помията

Закриха се легла, отделения, болници. Кадърни лекари избягаха зад граница. Миналата година имаше недостиг на всичко в болниците. Сега установяват, че нещо липсва в болниците. Въпросът е: Защо длъжностните лица само предвиждат колко болни и умрели ще има, а не си погледнат в какво плачевно състояние е здравната им система, за която отговарят, па тогава да ни поучават, как се мият ръце и какви маски да носим!

В България се намира най-голямата белодробна болница на Балканския полуостров,която мисля има 3 хиляди места.През 2016 правителството на мафиоза Бойко Борисов я затвори.От 1 година плашат хората с колапс на здравната система заради Ковид.Поискахме нова оферта през това време за нови 12 броя Ф16 от САЩ,като още не сме получили дори един от предишните,за които платихме 1 милиард долара на Локхийд Мартин, без те дори да имат заводи в които да ги построят тези самолети.Та сега болниците били "препълнени", поръчали сме 11 милиона ваксини от които реално ни трябват 1-2 милиона и сме ги платили пак за около милиард лева обаче.Та питам аз тези "човеколюбци" Кантарджиев,Ангелов,Балтов,Мутафчийски,Кацаров, Бойко Борисов и прочие от същите: ЗАЩО Болницата за белодробни заболявания стои затворена,а викате,че места в болниците няма?

Тази болница е негодна за работа. Тя е полуразрушена.

Определено за хаоса в болниците не е виновен нито вируса, нито неваксинираните, нито неносещите маски...

Година и половина след началото на пандемията, след като през миналото лято и това лято броят заразени беше спаднал до минимум и спокойно можеше да се вземат мерки, след като от държавния бюджет бяха отделени милиони и от ЕС бяха отпуснати още повече, не беше предприето абсолютно ниюо за подобряване на окаяното състояние на болниците ни. Егати държавата, щом 3000 болни са в състояние да препълнят болниците ни!

Да,може мин.Кацаров да не е перфектен, НО е истина,че не всява страх и паника за разлика от предишните НОЩ-ници..факт е че вирусът заразява, но и силата му отслабва,ще се превърне в обикновен грип скоро..

То е лесно година и половина след началото на епидемията да говориш неща, които другите преди теб са се измъчили докато ги разберат. По отъпкана пътека върви Кацаров и пак се спъва!

При 55 хиляди болнични легла явно става въпрос за нещо съвсем друго.

А,не не ,няма никакъв Covid.Това са лъжи.Питайте Кацаров,Р.Радев,Славуца и още много, знайни и незнайни герои.

“Наплив към болниците”?!?!? Да няма черен петък ? Откога в болница се влиза пожелание, а не с диагноза? Ааа сетих се …….. мъни, мъни живота е парии….. и готини жени….

Болниците и реанимациите продължават да се пълнят. Имате и 43 чувала днес на сметката. Трийсет сребърника и днес са заработени. Дано се сети някой, че това вашето е всъщност тероризъм. По-смъртоносен от всеки, който сме имали у нас.

Тестване по два пъти за децата, безплатно...та да си подсигурят бройки за още поне 2 години. Време е да поумнеем като нация и да вдянат хората как ги лъжат с разни безплатни неща! Ако няма страх пандемията свършва. Да, болест има. Да, някои я карат тежко, но 99% стигат до лек грип. Стига паника. Хайде малко по-сериозно и отговорно поведение!

Директорът на болницата в Пазарджик с 60 бона заплата...

кой ти каза

А ти с 6 стотинки на пост.

и вълните са по медиите. И в главите на отделни индивиди.

Суетенето и хаосът в българското здравеопазване прикриват пълното отсъствие на професионализъм и впечатляващата некадърност на лекари и среден медицински персонал. Тия хора нито искат да се организират, нито знаят как, нито могат поради тотално затъпяване в системата. Или ги пускайте да се учат в чужбина или ги уволнявайте моментално. От тях пациентите нямат никаква полза. Болниците са се превърнали в центрове за корупция и геноцид. Търсете пенсионирани кадри от чужбина. Внесете медсестри от Азия. Много ще дойдат да работят и за без пари.

Дръжте се братлета кризата от Ковид настъпи България и ясно ,че крият бройката.

Така е, така е, братко Вили, излизам навън и сред умрели ходя, та ще се наложи и едно сопа да си взема, за да разбутвам и разкарвам политически трупове, неживи радетели за България и българщината, души с умряла човечност и мисъл,!

започна хаоса пп медиите.

Едно предложение - неваксинирани, търсейки линейка с предпоставка за ковид, да не получават болнична помощ. Да си останат на домашно лечение, тъй щото имат грип. че, то ще мине. Едно грип-че, ясно ? Айде, анти-ваксъри, в лево, без да ревете за лекари, линейки, болници и помоооощ, нема легла, нема места и т.н. и т.н

Хайде сега всички с наднормено тегло, пушачи и пияници, да започнат да си плащат лечението за диабет, сърдечни проблеми, рак на белия дроб и цирозите!? Ти, човек, добре ли си? Какви са тези гестаповски изказвания.

Грип е и то от леките. Само безмозъчни блещят насам натам калко е страшно. Страшно е ако си стар, дебел или болен.

60% от българите са или стари, или дебели, или болни. Да мрат викаш?

Аз точно това правя - карам си го сега в къщи и в НИКАКЪВ случай не бих влязъл в болница. Там, освен да ти искат пари и да те уморят, друго не могат.

Ааааа, супер! Почваме с "репортажите" услужливо обслужващи ковид-истерията! Във фейса! От понеделник очаквам и "дежурната" ковид-линейка да почне да минава на "буркани и сирени" през кръговото на "Надлез Надежда"! В пиковете - 7:30 и 17:30 (поне предната "вълна" беше така)!

Аз явно нещо не разбирам! Тия от болниците дето ги цитират реват за лекарства и кислород, хората лежат по коридорите, носели подвижни аспиратори, наплива бил огромен. 2 изречения по -долу кацата се изтапанил и обяснява - няма проблем, болните са малко, пациентите са малко, лекарства има ,всичко е пушка. А сега де? Кой лъже?

Е как кой лъже?!? Ония от "Първия ред"! Пардон - Първата линия ( нищо,че са на по две-три Линии, магистрални)! Има пари за усвояване ( или поне, те така си въобразяват!)!

Умъртвяващата МБАЛ "Медика - Русе" измори стотици русенци.

Започна настройката за поредния локдаун!Още нищо няма, но медиите "запяха" песента за страшния Ковид, който идва и от който всички неваксинирани трябва да треперят и да се редят на опашка за поредна доза "животоспасяваща" течност с неизвестен състав! Елементарен трик, но съдейки по коментарите - работи!

Чети Библията! Всички тия дето стоят зад всяването на страх за всичко,не само за пландемията ги чака втора смърт! Сега не вярват обаче накрая всички ще плачат и ще се молят неистово за спасение,но няма да го получат!

3евзек

Засега като че ли втора смърт чака онези, които богохулстват или Му дават акъл кого и как да накаже, сякаш са му господари.

Защо в 17 милионна Нидерландия починалите са с 1000 индивида по-малко отколкото починалите в 7 милионна България?

Мреме ли?

Тия у спешното са все ваксани до ушите и против ковид,и против грип,само акъл нямат!

Що за лъжа и пропаганда е това. Изроди! А межфу другото за епидемия са нужни 200 болни със симптоми, на 10000 души, в 80% от областите в страната, ако е за 100 000 чивека то трябеа по 2000 болни с темп в 80% от областите в страната.... КЪДЕ Е ТАЗИ ПАНДЕМИЯ ЛЪЖЦИ ДОЛНИИИИИИ КЪДЕ Е ОСВЕН В МЕДИИТЕ

Ще те трият, защото лъжеш. 200 на 10 000 е за грип. Праговете за други болести са други.

дирниците за друго не стават, но поне с триенето се справят...някак си

И за чума, Ебола и Зика това ли са праговете? Да чакаме 200 на 100 000 за да се вземат ефективни мерки.

Като чета коментарите и като слушам масовите нагласи - Да, признавам, Мангъров победи в спора за COVID-19! Е, разбира се, някой ще трябва да плати сметката (като се прости с живота си - какво да се прави, "сухи съчки", Сър) и това са ..... неговите фенове! Или както се казва - надежда всяка тука оставете! Българина ще плати с още хиляди напразно загубени животи, заради неграмотността и плиткоумието си да вярва на лъжеспециалисти и лъжепророци като Мангъров. Да, радвайте се, COVID-19 е "обикновен грип", а хората в реанимациите с маркучи в гърлата са пластмасови макети и си почиват спокойно в интензивните отделения. Това са индиректните послания на псевдоспециалиста Мангъров, който цял живот е работил като селски доктор в селска болница (каквато по същество е Инфекциозна болница-София), която болница няма клиника по реанимация, няма клиника по кардиология, няма клиника по неврология, няма клиника по гастроентерология, няма клиника по пулмология, няма клиника по ендокринология и т.н. до безкрай! Ей в такава болница е работил цял живот нашия герой Мангъров, и после всички вярват на селски доктор като Мангъров. Факти, Сър! и мъка, мъка, ..... но няма безплатен обяд, феновете на Мангъров ще трябва да платят сметката пред безмилостния SARS-CoV-2. Това е реалността, драги съграждани, спите ли, или сте в будна кома ....

Прав си, човече, точно така е!

Има клипчета от преди 5 и 10 години,как ни плашеха с грипа и после дават болниците препълнени с уплашени хремави хора,а докторите се хванали за главите и се чудят,как да ги накарат да се приберат в къщи да се лекуват,сега е същото,2/3-ти са само с хрема и вече са в болниците,е няма такава идиотия!

Ами вярно е. Не забравяй че идиотията е национална традиция в България. И се спазва строго. Пазим си традициите.

250 на 100000 и нема легла - верно има пандемия, ма от малоумщина

Ковид отделения и персонал за ковид отделенията няма. Леглото в болницата ще ти излекува колкото и леглото вкъщи.

С кеф ще ви гледам насирацията от една държава леко по на запад в която се спазват мерките. Успех в състезанието без победители :)

Време ти е вече за трета доза.