Започна дело за Covid огнището в Ишгъл, "довело заразата" в Европа

Процесът е първият от 15 съдебни дела, в които правителството на Австрия е обвинено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забранете му да лекува и го осъдете за глупостите дето ги говори

Турситите от Ишгъл донесоха над хиляда случая в Германия, при число на заразяване от 3.1 в началото преди мерките, тези 1000, за 2-3 месеца са станали 10000 сигурно.

От 6000 заразени умрели 32. Аз прекарах Ковид точно за ден и половина. Всички симптоми, тест не съм правил да не ме лепнат карантина. Три дни отпуска съчетана със събота, неделя и 6-ти септември. Изпих три аспирина и пет чая. Ако ме бяха взели в болница/много искаха, имам роднина лекар - давали им 2000 лв пътека/, щях да умра!

А ЩО НЕ ЗАВЕДЪТ И ДЕЛО СРЕЩУ САМОЛЕТАДЖИИТЕ ДЕТО ПРЪСКАТ ОТРОВАТА...https://preventdisease.com/news/09/113009CIAoperatedH1N1aerialsprayingplaneshotdown.shtml .......кой не верва да чете...тогава е правено.....сега да не ни прощават случайно

Ами сега следва всички роднини на починали от Ковид да започнат да съдят държавата. Защото съм уверен, че огромен процент от починалите от Ковид в България, почнаха от лекарска некадърност и неспособност по скоро..

Защо да съдят държавата след като има конкретни лица от бялата мафия , които да бъдат съдени. Държавата им плаща за да лекуват , а те убиват дори и с бездействие.

крайно време е да съдят неваксинураните, за това че пренасят зараза

А, те щото ваксинираните не я пренасят. Ваксинираните са по опасни защото не боледуват, нямат симптоми и заразяват всички наоколо. Неваксинираните се заразяват, получават симптоми и се изолират. Могат да заразят 1-2.в момента заплахата са ваксинираните..

Пълни глупости на дървен философ! Не на надървен.

Не пренасят зараза ваксинираните. БГ простотия, и Мангъра пренасят заразата

Голям тъпанар си

Има господ на този свят. Политиците обявиха че няма други болести освен ковид и сега изведнъж ще се окаже че 80-90 годишни хора с по три инфаркта и два инсулта са щели да живеят още поне 50 години ако не ги беше "убил" ковида. Щеше да е майтап ако не беше трагично - какви се съвременнит политици и как лекарите размениха хипократовата клетва за тлъсти пачки и шефски места.

Не знам за Австрия, но в северозападна Германия всичко тръгна от Гангелт. Едно село на холандската граница, което е откъснато с полета и гори на 30км от всичко останало. Единственото нещо в него е... една американска военна база ;) И един мармот завива шоколади в хартия на прилепчета ;)

ИШГЛ! Градчето се казва Ишгл, а не ИшгЪл

Все тая! Човека си отишъл без време.

Туй е безумие! Тоя свят изтрещя!

Съд за "ковид огнище". Не че нещо, ама този фарс с коронавируса стигна твърде далеч. Вече наблюдаваме, повече от година и половина, идиокрация в действие. Преобърнаха целия свят с краката нагоре, заради този ковид и само за това се говори ден и нощ.

Тка ще бъде още години наред, така че свиквайте.

Не така. През 2020 спец службите развиха апповете за проследяване и разпознаване до нива моите бе сме си представяли въобще. Само едно доказателство ще ви дам- ифон13 има тази технология и тя може да се използва от всички които могат да хакнат апел клауд. Вервайте ми.

да съдиш си е въпрос на чест. Те и англичаните като се върнат от почивка съдят хотелите за щяло и не щяло, за да си възстановят парите от почивката. В САЩ е още по-зле. Та и за това фармацевтичните компании искат "информирано съгласие". Да си спестят хиляди процеси за милиардни суми. Щом като си купуваш цигари пък после съдиш производителя, на къде повече наглост .

Сега да ги видя австрийците като са голямата работа, трябва да се признае Австрия за виновна.

Ще докажат, че стареца е пукнал от друго. Пък и на 82, колко да кара още, до 100?

Всичко е за пари. Срам и позор за тази бдовица и синът на този дедо. Вместо да искат оставки и затвор за виновните, те искат 100 000 евро от държавата!! Язък, а трябва да се водят дела срещу ВИНОВНИТЕ а не за ПАРИ!!

Ако започнем да съдим ние за хилядите починали от неадекватното лечение на вируса.

Що пък ли ти се изучичиш и не почнеш да ги лекуваш "правилно" с чайче, супичка, аспиринче?

Голяяямото страдание - "болки в главата, нарушения на съня и недостиг на въздух"?! Ами, да почват да съдят и за грип и вирусна пневмония! Види ли човечецък пари, направо забравя морал и свян.