Ангелов: Недопустимо е военни да си купуват дрехи

Министърът на отбраната Аню Ангелов засега избягва да мисли "с колко", а мисли "как" да бъдат увеличени заплатите на военните. Недопустимо е те да осигуряват със собствени пари части от облеклото си, това е недостатък и нашата задача е през следващата година да го отстраним, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Ангелов: Недопустимо е военни да си купуват дрехи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за чий ни е тая армия?

Ангелов: Недопустимо е военни да си купуват дрехи . . . . . ами като не им харесва да излязат на пазара на труда... Тогава да ги питам и за дрехите и за приходите.... тази държава стана "униформена"....

най-некадърния министър в това правителство.,,Послушкото на бат Бойко,,. Не 12%увеличение ,а с 12%трябва да се намалят заплатите им. Никаква финансова дисциплина по закона за държ, бюджет/неизпълнение по приходна част/.Неизпълнение на стопанската дейност./загуби на търг. дружества/.само простотии и глупави намерения са му в главата на този министър.След 1г. го виждам в затвора. Там му е местото на него и екипа му.

вярно! на тях всичко трябва да им е осигурено, на търтеите.

аззз

най-големите лумпени са във военното министерство, мързеливи ояли се селяни, които нищичко не вършат. Съкращаване на щата до 50 човека и ще се намерят пари за увеличение на останалите. Просто като отидете до деловодството на аксаков и ще ви стане ясна картинката

Щом като триото Борисов, Цветелина и Дянков гепиха парите на военните за дрехи, значи равнището на кражби на милиони лева е достигнало равнище на съд за национално предателство и заговор против държавата. Ако истината излезе наяве при едно независимо международно разследване и тези тримата отидат зад решетките, цялото ГЕРБ ще се разпадне за дни. Защото основата е лъжата, а тя води до кражбата. И така - до пълното падение на авантюристите и уличниците на власт. Разрушиха армията, за да няма преврати, сега я грамбят и довеждат до просяшка тояга. Ето ви резултата от 23 години разпад.

Абе, то е недопустимо, ама военните ще продължават да си ги копуват сами.

Седим и мислим,седим и мислим и по едно време само седим. Аню,май отдавна само седи.

Не само за военните е недопустимо да си купуват дрехи а за всички жители на тази "напредваща, благодатна държава"...:)))))

''Министърът обяви, че се шегувал с чуждите военни аташета, че вече няма какво да правят у нас, тъй като всичко било качено на сайта на Министерството на отбраната и е много прозрачно'' Егати и гордоста, хората хвърлят милиарди да си пазят военните тайни, а нашия качил всичко в интернет...

По-високите заплати за армия и полиция за заслужени, защото България е една по-сигурна страна. Все по-сигурно е, че само с корупция и престъпност се забогатява, с нагласени търгове, източвания, с преувеличени цени и измамно евтино закупено имущество. Армията и полицията е гарант за това и личи пълната липса на желание за промяна. Сигурно, че всеки престъпно забогатял е безнказан и недосегаем.

Нека оставят учители и лекари на сегашните нива и отделят за армията и полицията, както и за бедните футболни президенти и клубове от "А" група. В БАН вече не са проблем, защото малко преживяха ''преструтурирането" , а работещите във фирмите на ексДС-та, полицаи и спортисти са им ниски данъците, върху още по-ниските заплати. Да са живи и здрави, нахранени и облечени и военните и полицията е важно - все пак те пазят властта.

Др. Генерал, като малък четох книгата Тримата мускетари. Мускетарите сами си купуваха униформите. Ако сте гледали поне филма, сте видели че бяха по-пищни от тези на нашите военни.

няма ние даим купуваме потници, гащи и бекини, прашки и сутиени, чорапи и чорапогащници ?! И тоя Ханьо е един гьон сурат...

А допустимо ли е роми да си купуват сами храна и пиене???? Е вчера понеже свърших парите от помощите преди да са ми превели следващите се наложи да дам 7лв ЛИЧНО МОИ ПАРИ за ракия!!!!!!

"Недопустимо е военни да си купуват дрехи", а допустимо ли е отрудени българи да ходят гладни?

Че то от военните по-гладни май няма... Особено от три години насам...

Министъра да мисли как да спести пари за ескадрила нови изтребители Еурофайтър и 30-50 нови танкове Т90 или Тигър А фатмаците на борсата. Иначе скоро няма да има армия.

А кой ще кара танковете и обслужва самолетите? Мангалите от Факултета и Столипиново ли? За такива заплати и това е съмнително!

какви танкове и самолети? май някой гледа много филми...

Г-ЖО ПОПОВА, КОГА Е ИМАЛО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ В БЮДЖЕТНАТА СФЕРА? В ДЪРЖАВНАТА ТАМ УВЕЛИЧЕНИЯТА СА КАТО "ТУКА ИМА , ТУКА НЯМА" НЕ МОЖЕШ ГИ РАЗБЕРЕШ. ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ В ДАДЕН СЕКТОР ОТ ВИСШЕСТОЯЩИ, ВИНАГИ СЕ КАЗВА ЕДНО И СЪЩО " В ТАЗИ СФЕРА ТРЯБВА ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ, КАКТО Е ИМАЛО В ДРУГИТЕ", А ТО НИКЪДЕ НЕ Е ИМАЛО ОТ 2008Г.

това са най излишните пари ,които се харчат от управлението нито е армия да ни защити,нито е необходмо това при днешните условия за бг така че моля натискайте си парцалите и без това цоцате излишно

че то няма армия заради такива като теб ама карай... и Булгаристан да се казва държавата ни явно ти е все тая...