Коментари - Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат | Днес.dir.bg

Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат

Протестът на миньорите в рудник „Бабино” приключи и те започнаха да излизат поетапно на повърхността, предаде нощес агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат | Днес.dir.bg

Коментари

Миньорите излизат,влиза Р.Овч.,главният виновен,заедно с другарите от БСП,които се правят на невинни.Вчера са научили за проблемите,а заедно решавахте на кого какво да дадете.Вкарайте ги в мината и докато не признаят,че са виновни,поне това като няма съд,не ги пускайте.Без въздух и храна!

Нека види Европа в 21 век в БГ как хората си получават заплатите и какви неадекватни и корумпирани политици има.Така е при всички монополисти и олигарси изкупили предприятията на безценица,но не всички работници имат смелостта на подобни действия.....

И Корнелия защо се прави на паднала от Марс и ще търси кой бил виновен за миньорите.Ами нали Ковачки е ваш кадър другарке.Не е нужно да го търсите, той е във вашите червени редици и може да го разкритикувате на партийно събрание.

Избори, избори, какво ли ще видим още до 6 ноември. А пък Корнелия вместо да прави "революции" да си спомни, че собственикът е в техните списъци на олигарси с червени куфарчета

Ковачки вече е в списъка на Баце, а и буля Ковачка е "сребърното пръстче" на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! Дааа...!!!

Той не е ли в тия списъци?

Старите номера на Герб отново в действие... Голяма част били в парламента,но не се регистрирали.. подхилкват се, опозицията да осигури кворум. Главчев пък в интервю се оля...по повод на възнагражденията им...които къртят миФки...не им плащали извънреден труд...тия са се самозабравили ! Всичко възможно ще направи Герб,за да не се промени изборния кодекс за квадратчето"не гласувам за никого" и да се реши въпроса за броя на секциите в чужбина.

Стотици щастливи миньорски семейства са преизпълнени с благодарност към своя спасител премиера Бойко Борисов! Гордеем се с теб и те обичаме!

Тая куха лейка пак изплува Явно и тя е завършилакато мамка и РАБФАК

Щастливи ли са?... Явно са доволни че БОКо ще закрива мината, и ще останат без работа...!!! :::))) Дааа...!!!

Бойко ще я вземе под аренда и ще я "спаси"!

и после тихо ще ги уволнят... Така е когато няма нормални профсъюзи и трудово законодателство. А Ковачки чрез депутатите си крепи Герб..така че..

Така е...!!! Нали бай-баце каза: - Прекратявам концесията за мината...!!! Така с един удар реши и проблема на авера си Ковачки, който се чудеше как да я ликвидира, а и постигна нова гавра с "лошия мат'риал" и го обрече на по-бързо унищожение...!!! Дааа...!!!

Очаквам развитие. Все още не е отишъл да брои пръстенчета...!

АЛОООУ ОМБУЦМАНСТВОТО ЛИ Е ?.......................................... . - МЕЖДУВПРОЧЕМ МАЯ КОГА ЩЕ РАЖДА ? И НЕ Я ЛИ Е СТРАХ ОТ ТИЯ НЕРЕЗИ ПОДЗЕМНИ ИЛИ ТЯ ВСЪЩНОСТ НА Е СЛИЗАЛА ДОЛУ А БЕШЕ ТАМ САМО ЗА ФОТОСЕСИЯТА КОЕТО СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА ............................................................ ...ТАКА ВСИЧКИ ПОЧТИ ПАРТИИ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ - БРАВО НА РЕЖИСЬОРА КОВАЧКИ

Не се получи,нали сестра Галева?!

МИНЬОРИТЕ СА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ НА БОЙКО И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ЗА ДАДЕНИТЕ ПАРИ ....... ТЕ СА ГОТОВИ И НА СЪН ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦЕЦКА , ТЯХНАТА МАЙКА КЪРМИЛНИЦА И ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ..........НЯКОЙ ОЩЕ КАТО БЯХА ДОЛУ ,НА 500 МЕТРА ,ВЪВ ЗАБОЯ КРЕЩЯХА НЕИСТОВО ЦЕЦКА ЦЕЦКА А ДРУГИТЕ СЛЕД ТЯХ ЦАЧЕВА ЦАЧЕВА А ТЯ ГИ ЧУВАШЕ И МИСЛЕШЕ МИСЛЕНО САМО ЗА ТЯХ И ДАЛИ КОВАЧКИ СИ Е ПЛАТИЛ МИЗАТА , КАКТО ВСЕКИ ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН И КОМУНИСТ ГО ПРАВИ !ТОГАВА СЕ ОБАДИ НА ДРУГАРЯ КОВАЧ И ТОЙ ПРАТИ ПАРИТЕ ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ЦАЧКА ГЕРБОВА .

Миньорите крещяха - "майката" им на крадливите мутромилиционерогерберасти, и "майката" на техните братоци като Ковачки...!!! Дааа...!!! :::)))

И на БКП - Българската капиталистическа партия МАЙКАТА на ГЕРБ и БСП

Дойде с метлата!...

Още преди месец списъците на гробоковачки са готови с имена и егн-та.Иначе няма хляб.Всичко отива при другия гробокопач боко.Партия" лидер" в краденето съществува задкулисно.Гласувайте нищо че няма за "кой"

Този Ковачки, след като е червен кхмер, краде и налива в бсп, къде са доблестните герберски борци срещу корупцията и престъпността? Делко ли си правят, и на тях ли им налива....Ало ,балоните, писнахте ми вече със измислици за червени бабички- милионерки.Вижте се на какво приличате,овъргаляли сте се във европари и далавери.

Не знам, по мои скромни наблюдения, за 28 години демокрация се смениха толкова правителства, че им изгубих бройката, но богатите си останаха едни и същи. Така са се оплели всичките като свински черва, че нямат бутане. Доказателство за това е и факта, че хората тук споменаха за проверка на концесията още като първа стъпка, а правителството я предприе чак след като се изля сумати помия по телевизиите като последна стъпка. То не беше първо изказване, че нищо не можела да направи държавата и да се намесва в частни интереси.

А ти какво предлагаш? Сменя се партията във властта - вземат се богатствата от богатите и се дават на други да станат богати? Не ви ли минава през ум, че трябва ДА НЯМА богати. Празните балони за "заслуги", за много и в правилната насока "работа", за "безсънни нощи, проведени в сизифов труд", са си обикновен въздух? По избори, му повишават налягането, но внимават да не гръмнат балоните, че спадналия балон е като използван презерватив. И пак си викате -"Тоз е велик, онзи е кретен", но не се сещате, че "заслугите" на богатите, са само умението да ви дерат кожата, уверявайки ви, че ви почесват, където ви сърби. С всеки изминал ден, се уверявате, че с това, което вършите, си копаете последната дупка в земята и все пак продължавате да виете срещу "комунизма". И отново не сте си виновни за съдбата. Е, има ли какво да се коментира?

А сега направете връзката между стачката и раздухваното от същото това правителство че кюмура е най големия замърсител и трябва да се бръкнете по надълбоко за филтри на комините. И кой купува кюмур на днешно време и къде му е пазара. А тука червеният Ковачки не виждам какво общо има с това. А това че сте прости селянчета и простите мургави около вас, си личи от пръв поглед.

Не анам дали някой го "раздухва", но това е действително така, особено се отнася за т.н. бобовдолски кюмюр, който е с малка калоричност и много пепел, който излиза от комините на тецовете. Мините са зле поддържани, нефективни и има инциденти с жертви. Единствената причина да работят са миньорите, което е социална политика, независимо от кой се провежда, всяко правителство досега, ще не ще, я подкрепя, защото миньорите могат да осъмнат в София с кирките...

"Чудо"!!! К. Нинова ще "защитава" работниците от такива, като себе си крадци и мошеници, станали милионери с крадени пари!?

Манолова направи политици,държавници и прокуратура на 5 стотинки.За протежетата на ковачки-от времето на ндсв / 2005г/ през правителствата на бсп,герб и служебни досега, той си е баровец с лично представителство в НС, недосегаем от прокуратура и обслужван от всички на ,които подхвърля част от парите откраднати от нас.Пълен бардак!!!

изключително скромни заплати имат тия хорица, дето отиват на половин километър под земята , за да си изкарат хляба. то не е като да си чистачка на летището и да вземаш по 1500 лв. заплата, защото е супер отговорно да метеш след ВИП- овете и да подаряваш метли. какво искате от тези хора, доброволно да спрат да ядат ли ?

Но един съвет, не им е излишен: Да си върнат социализма. Те си знаят защо.

Левата цица не знае кой смуче от десната. Курналия не знае, че червения олигарх Ковачки е от нейното котило? Че те всички сегашни експлоататори олигарси у нас са бивши коомунизти и настоящи цоцалисти.

а от статията аз разбрах, че държавата се готви да опрости още едни 40 000 000 лв на ковачки , от благодарност че е изплатил заплатите на работниците си!

Всички знаем, че между Бойко Борисов и червените олигарси няма граница, защото и той е от тях и той и приятелите му са от червеното котило. Сега тази стачка беше един фарс, една театрална постановка , плитко скроена преди изборите за президент, лошия Ковачки не плаща, идва добрия спасител Бойко - Вилхем Тел и отраз решава проблема, взима парите от лошите и ги дава на бедните. Хепи енд, за кого сега ще гласува глупавия народ ? БСП, ГЕРБ и ДПС не трябва да получат и един глас, защото са компрометирани вече.

Бойко като се прави на мъжкар и бащица да иска преразглеждане на всички концесии, неизгодните да се прекратят, Ванюша Костов, Р. Овч. и виновните на СЪД! БРАВО на миньорите!

Цялата работа си беше нагласена. За един месец забавяне на заплатите никой досега не е стачкувал. Айде сега да не се лъжем. А отнемането на концесията от Ковачки си е чисто спасяване на този ужасен човек. Грозна картинка беше, когато дойде колата с парите. Всички се втурнаха, натискаха се да влязат, като че ли нищо нямаха останало от достойнството им. Изиграха картите на ББ и Ковачки и си показаха ганьовщината.

Какво общо има между достойнството и глада!? Ей сит на гладен не вярва! Ковача трябва да го прогонят с камъни! И в затвора!

Наивнико! Как ще го прогонят?! Та той е основен играч на БСП! Той създава партийки - спомни си ЛИДЕР, които да отнемат гласове от конкурентите на Партията(БСП) и в необходимия момент да и ги връщат. Но това вече е висша партийна стратегия и тактика, която простотията не разбира, а и не и трябва.

Манолова как излиза, доволна или задоволена.

Доста странно ...точно преди изборите..

Ако не беше Бойко да заплаши с лиценза, Мая щеше да седи с миньорите още седмица под земята

Аз пък си мисля, че ако не беше Бабойко, слънцето не би изгряло... Хвала му!

Бай Ставри

Вие в Щатите по-ги разбирате работите. А ние в България всекидневно ги гледаме и си вярваме на очите Ковачки е червен олигарх

...мутраганьо нямаше да има протест!

МЕЖДУВПРОЧЕМ МАЯ КОГА ЩЕ РАЖДА ? И НЕ Я ЛИ Е СТРАХ ОТ ТИЯ НЕРЕЗИ ПОДЗЕМНИ ИЛИ ТЯ ВСЪЩНОСТ НА Е СЛИЗАЛА ДОЛУ А БЕШЕ ТАМ САМО ЗА ФОТОСЕСИЯТА КОЕТО СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА ...............................................................ТАКА ВСИЧКИ ПОЧТИ ПАРТИИ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ - БРАВО НА РЕЖИСЬОРА КОВАЧКИ

Хората си търсят правата и заслуженото от работата си. Миньорският труд е първа категория труд-много тежък и рисков. Браво на тях и на Мая Манолова. Аз обаче искам да попитам,защо в България няма закон за работодателите? Явно държавата не е заинтересована да бъдат наказвани онези, които злоупотребяват с евтиния труд на беззащитния работник. И изобщо, има ли държава, която да закриля гражданите си?

Sm3hurk0

Бойко нарежда, Мая спасява... Не му се получи ПР-а на "бащицата".

Коментари - Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат | Днес.dir.bg

Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат

Протестът на миньорите в рудник „Бабино” приключи и те започнаха да излизат поетапно на повърхността, предаде нощес агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Стачката в Бобов дол приключи, миньорите излизат | Днес.dir.bg

Коментари

Миньорите излизат,влиза Р.Овч.,главният виновен,заедно с другарите от БСП,които се правят на невинни.Вчера са научили за проблемите,а заедно решавахте на кого какво да дадете.Вкарайте ги в мината и докато не признаят,че са виновни,поне това като няма съд,не ги пускайте.Без въздух и храна!

Нека види Европа в 21 век в БГ как хората си получават заплатите и какви неадекватни и корумпирани политици има.Така е при всички монополисти и олигарси изкупили предприятията на безценица,но не всички работници имат смелостта на подобни действия.....

И Корнелия защо се прави на паднала от Марс и ще търси кой бил виновен за миньорите.Ами нали Ковачки е ваш кадър другарке.Не е нужно да го търсите, той е във вашите червени редици и може да го разкритикувате на партийно събрание.

Избори, избори, какво ли ще видим още до 6 ноември. А пък Корнелия вместо да прави "революции" да си спомни, че собственикът е в техните списъци на олигарси с червени куфарчета

Ковачки вече е в списъка на Баце, а и буля Ковачка е "сребърното пръстче" на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! Дааа...!!!

Той не е ли в тия списъци?

Старите номера на Герб отново в действие... Голяма част били в парламента,но не се регистрирали.. подхилкват се, опозицията да осигури кворум. Главчев пък в интервю се оля...по повод на възнагражденията им...които къртят миФки...не им плащали извънреден труд...тия са се самозабравили ! Всичко възможно ще направи Герб,за да не се промени изборния кодекс за квадратчето"не гласувам за никого" и да се реши въпроса за броя на секциите в чужбина.

Стотици щастливи миньорски семейства са преизпълнени с благодарност към своя спасител премиера Бойко Борисов! Гордеем се с теб и те обичаме!

Тая куха лейка пак изплува Явно и тя е завършилакато мамка и РАБФАК

Щастливи ли са?... Явно са доволни че БОКо ще закрива мината, и ще останат без работа...!!! :::))) Дааа...!!!

Бойко ще я вземе под аренда и ще я "спаси"!

и после тихо ще ги уволнят... Така е когато няма нормални профсъюзи и трудово законодателство. А Ковачки чрез депутатите си крепи Герб..така че..

Така е...!!! Нали бай-баце каза: - Прекратявам концесията за мината...!!! Така с един удар реши и проблема на авера си Ковачки, който се чудеше как да я ликвидира, а и постигна нова гавра с "лошия мат'риал" и го обрече на по-бързо унищожение...!!! Дааа...!!!

Очаквам развитие. Все още не е отишъл да брои пръстенчета...!

АЛОООУ ОМБУЦМАНСТВОТО ЛИ Е ?.......................................... . - МЕЖДУВПРОЧЕМ МАЯ КОГА ЩЕ РАЖДА ? И НЕ Я ЛИ Е СТРАХ ОТ ТИЯ НЕРЕЗИ ПОДЗЕМНИ ИЛИ ТЯ ВСЪЩНОСТ НА Е СЛИЗАЛА ДОЛУ А БЕШЕ ТАМ САМО ЗА ФОТОСЕСИЯТА КОЕТО СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА ............................................................ ...ТАКА ВСИЧКИ ПОЧТИ ПАРТИИ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ - БРАВО НА РЕЖИСЬОРА КОВАЧКИ

Не се получи,нали сестра Галева?!

МИНЬОРИТЕ СА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ НА БОЙКО И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ЗА ДАДЕНИТЕ ПАРИ ....... ТЕ СА ГОТОВИ И НА СЪН ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦЕЦКА , ТЯХНАТА МАЙКА КЪРМИЛНИЦА И ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ..........НЯКОЙ ОЩЕ КАТО БЯХА ДОЛУ ,НА 500 МЕТРА ,ВЪВ ЗАБОЯ КРЕЩЯХА НЕИСТОВО ЦЕЦКА ЦЕЦКА А ДРУГИТЕ СЛЕД ТЯХ ЦАЧЕВА ЦАЧЕВА А ТЯ ГИ ЧУВАШЕ И МИСЛЕШЕ МИСЛЕНО САМО ЗА ТЯХ И ДАЛИ КОВАЧКИ СИ Е ПЛАТИЛ МИЗАТА , КАКТО ВСЕКИ ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН И КОМУНИСТ ГО ПРАВИ !ТОГАВА СЕ ОБАДИ НА ДРУГАРЯ КОВАЧ И ТОЙ ПРАТИ ПАРИТЕ ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ЦАЧКА ГЕРБОВА .

Миньорите крещяха - "майката" им на крадливите мутромилиционерогерберасти, и "майката" на техните братоци като Ковачки...!!! Дааа...!!! :::)))

И на БКП - Българската капиталистическа партия МАЙКАТА на ГЕРБ и БСП

Дойде с метлата!...

Още преди месец списъците на гробоковачки са готови с имена и егн-та.Иначе няма хляб.Всичко отива при другия гробокопач боко.Партия" лидер" в краденето съществува задкулисно.Гласувайте нищо че няма за "кой"

Този Ковачки, след като е червен кхмер, краде и налива в бсп, къде са доблестните герберски борци срещу корупцията и престъпността? Делко ли си правят, и на тях ли им налива....Ало ,балоните, писнахте ми вече със измислици за червени бабички- милионерки.Вижте се на какво приличате,овъргаляли сте се във европари и далавери.

Не знам, по мои скромни наблюдения, за 28 години демокрация се смениха толкова правителства, че им изгубих бройката, но богатите си останаха едни и същи. Така са се оплели всичките като свински черва, че нямат бутане. Доказателство за това е и факта, че хората тук споменаха за проверка на концесията още като първа стъпка, а правителството я предприе чак след като се изля сумати помия по телевизиите като последна стъпка. То не беше първо изказване, че нищо не можела да направи държавата и да се намесва в частни интереси.

А ти какво предлагаш? Сменя се партията във властта - вземат се богатствата от богатите и се дават на други да станат богати? Не ви ли минава през ум, че трябва ДА НЯМА богати. Празните балони за "заслуги", за много и в правилната насока "работа", за "безсънни нощи, проведени в сизифов труд", са си обикновен въздух? По избори, му повишават налягането, но внимават да не гръмнат балоните, че спадналия балон е като използван презерватив. И пак си викате -"Тоз е велик, онзи е кретен", но не се сещате, че "заслугите" на богатите, са само умението да ви дерат кожата, уверявайки ви, че ви почесват, където ви сърби. С всеки изминал ден, се уверявате, че с това, което вършите, си копаете последната дупка в земята и все пак продължавате да виете срещу "комунизма". И отново не сте си виновни за съдбата. Е, има ли какво да се коментира?

А сега направете връзката между стачката и раздухваното от същото това правителство че кюмура е най големия замърсител и трябва да се бръкнете по надълбоко за филтри на комините. И кой купува кюмур на днешно време и къде му е пазара. А тука червеният Ковачки не виждам какво общо има с това. А това че сте прости селянчета и простите мургави около вас, си личи от пръв поглед.

Не анам дали някой го "раздухва", но това е действително така, особено се отнася за т.н. бобовдолски кюмюр, който е с малка калоричност и много пепел, който излиза от комините на тецовете. Мините са зле поддържани, нефективни и има инциденти с жертви. Единствената причина да работят са миньорите, което е социална политика, независимо от кой се провежда, всяко правителство досега, ще не ще, я подкрепя, защото миньорите могат да осъмнат в София с кирките...

"Чудо"!!! К. Нинова ще "защитава" работниците от такива, като себе си крадци и мошеници, станали милионери с крадени пари!?

Манолова направи политици,държавници и прокуратура на 5 стотинки.За протежетата на ковачки-от времето на ндсв / 2005г/ през правителствата на бсп,герб и служебни досега, той си е баровец с лично представителство в НС, недосегаем от прокуратура и обслужван от всички на ,които подхвърля част от парите откраднати от нас.Пълен бардак!!!

изключително скромни заплати имат тия хорица, дето отиват на половин километър под земята , за да си изкарат хляба. то не е като да си чистачка на летището и да вземаш по 1500 лв. заплата, защото е супер отговорно да метеш след ВИП- овете и да подаряваш метли. какво искате от тези хора, доброволно да спрат да ядат ли ?

Но един съвет, не им е излишен: Да си върнат социализма. Те си знаят защо.

Левата цица не знае кой смуче от десната. Курналия не знае, че червения олигарх Ковачки е от нейното котило? Че те всички сегашни експлоататори олигарси у нас са бивши коомунизти и настоящи цоцалисти.

а от статията аз разбрах, че държавата се готви да опрости още едни 40 000 000 лв на ковачки , от благодарност че е изплатил заплатите на работниците си!

Всички знаем, че между Бойко Борисов и червените олигарси няма граница, защото и той е от тях и той и приятелите му са от червеното котило. Сега тази стачка беше един фарс, една театрална постановка , плитко скроена преди изборите за президент, лошия Ковачки не плаща, идва добрия спасител Бойко - Вилхем Тел и отраз решава проблема, взима парите от лошите и ги дава на бедните. Хепи енд, за кого сега ще гласува глупавия народ ? БСП, ГЕРБ и ДПС не трябва да получат и един глас, защото са компрометирани вече.

Бойко като се прави на мъжкар и бащица да иска преразглеждане на всички концесии, неизгодните да се прекратят, Ванюша Костов, Р. Овч. и виновните на СЪД! БРАВО на миньорите!

Цялата работа си беше нагласена. За един месец забавяне на заплатите никой досега не е стачкувал. Айде сега да не се лъжем. А отнемането на концесията от Ковачки си е чисто спасяване на този ужасен човек. Грозна картинка беше, когато дойде колата с парите. Всички се втурнаха, натискаха се да влязат, като че ли нищо нямаха останало от достойнството им. Изиграха картите на ББ и Ковачки и си показаха ганьовщината.

Какво общо има между достойнството и глада!? Ей сит на гладен не вярва! Ковача трябва да го прогонят с камъни! И в затвора!

Наивнико! Как ще го прогонят?! Та той е основен играч на БСП! Той създава партийки - спомни си ЛИДЕР, които да отнемат гласове от конкурентите на Партията(БСП) и в необходимия момент да и ги връщат. Но това вече е висша партийна стратегия и тактика, която простотията не разбира, а и не и трябва.

Манолова как излиза, доволна или задоволена.

Доста странно ...точно преди изборите..

Ако не беше Бойко да заплаши с лиценза, Мая щеше да седи с миньорите още седмица под земята

Аз пък си мисля, че ако не беше Бабойко, слънцето не би изгряло... Хвала му!

Бай Ставри

Вие в Щатите по-ги разбирате работите. А ние в България всекидневно ги гледаме и си вярваме на очите Ковачки е червен олигарх

...мутраганьо нямаше да има протест!

МЕЖДУВПРОЧЕМ МАЯ КОГА ЩЕ РАЖДА ? И НЕ Я ЛИ Е СТРАХ ОТ ТИЯ НЕРЕЗИ ПОДЗЕМНИ ИЛИ ТЯ ВСЪЩНОСТ НА Е СЛИЗАЛА ДОЛУ А БЕШЕ ТАМ САМО ЗА ФОТОСЕСИЯТА КОЕТО СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА ...............................................................ТАКА ВСИЧКИ ПОЧТИ ПАРТИИ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ - БРАВО НА РЕЖИСЬОРА КОВАЧКИ

Хората си търсят правата и заслуженото от работата си. Миньорският труд е първа категория труд-много тежък и рисков. Браво на тях и на Мая Манолова. Аз обаче искам да попитам,защо в България няма закон за работодателите? Явно държавата не е заинтересована да бъдат наказвани онези, които злоупотребяват с евтиния труд на беззащитния работник. И изобщо, има ли държава, която да закриля гражданите си?

Sm3hurk0

Бойко нарежда, Мая спасява... Не му се получи ПР-а на "бащицата".