Заплаха: Ето каква цена ще плати Русия, ако нападне Украйна

Западът предупреди Москва да се отдръпне и призова преговорите да бъдат възобновени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин!

В НАТО ,кво се ерите,така като ги “нападне” ще нападне натото

Украйна има неопровержими доказателства за подготвяното нападениеи са вече качени на тубата. Линк https://www.youtube.com/watch?v=GbB-u8TMfdk

Също така има видео от рекрутерски пункт в москва където тъмните сили събират доброволци. Линк: https://www.youtube.com/watch?v=7dJ1c719J9k

НАТО ще удари Русия с мощен залп от координирани гей паради :-))

Американчетата учат ли география? Бъркат нещо АЛяска с ...Луганск.

....ташак работа и...лаф Западът да си знае! Русия няма да нахлува в Покрайната, НО ще защити Донбас. ....Е те, това не могат да преглътнат.

На колективният запад му текат лигите и много му се ще да хапне Украйна, но ще си счупи зъбите. Това просто няма как да се случи, защото тя е покрайнината на Руся, т.е. част от Русия.

Байдън към Путин: Ей, Путин, да не вземеш да нахулеш в Украйна когато пак се опитаме да атакуваме Донецк и Луханск, много ще ни объркаш плановете. Предупреждавам те, остави ни да си грабим на спокойствие!

ФАК америка ВИВА РУСИЯ!!!

От това само разбрах, че щели да си епилират задниците преди да мачкат таралежите с тях!

Какво толкова са се хванали за тази Украйна? ЕС допуска САщ да им диктуват какви отношения да имат с Русия поради което при опит за изграждане на нов тръбопровод за газ веднага се спира проекта. Защото било в интерес на ЕВропа да нямаме връзка с Русия и да бъдем енергийно независими!? А не че САЩ се страхуват че Русия може да спре газът през Украйна и така нацията да фалира без транзитните такси ако има други тръби за газ. Според американците Русия иска да прави нови тръбопроводи за да си възстанови икономиката, а не че на ЕС има трябва още газ. Като например Германия която въпреки енергията от вецове да е над 50% без газ са за никъде! А НАТО сто пъти събира членките си на учения край Крим, докато открито заявяват че не признават Крим да е руски. Е като стоварваш комбиниран флот в близост до една от най-големите нации и намекваш че ще вземеш част от територията им Русия какво да седи мирно и да чака да види дали това ще стане ли? Ама щели да въведат нови икономически санкции? Че то има ли вече останоло нещо по тази точка без санкции? Е без да бройм планът САщ да купуват руски петрол защото този от Канада чрез тръбопровод не е екологично съобразен!?!? И какво ако сложат още войски в ЕВропа? При евентуална инвазия в Украйна никой от НАТО и САщ няма да си мръдне и малкото пръстче да ги спре. Тъй че с или без допълнителни войски е все тая. От друга страна забавно как няма проблем Америка да стоварва войски и техника където им падне било то и в мирна ЕВропа за да плаши Русия, но не дай си боже руснаците или китайците да скъсят разстоянието си до САщ и олеле мале вой до небесата.

Означава само едно - САЩ готвят голяма провокация в Украйна, след което ще последват военни действия , санкции и т. н.

Власите и молдованите могат да се включат. Ние сега нямаме Правителство с правомощия!?

На гол гъз чефте пищови....Байдънчо пак не и взел лекарствата.....

Всъщност ако Русия си вземе Украйна, бай дън заплашва околните на Украйна държави че ще ги окупира. И като наложи финансови ограничения на долара за газта, най много да направи зона на юана.

Е па то България, Румъния и прибалтийските шунди де факто са окупирани. Да си кажем истината. 5К черно пушечно месо стои в Ново село. Въоръжено до зъби. 2 летища де факто да под командването на американски офицери...

До Х (нерегистриран) : Абе олигофрен, първо се научи да пишеш грамотно като "смарт" хората и тогава раздавай квалификаци. Като не ти харесва Дир.бг, какво правиш тук.. И кой точно те подтиква към насилие? Малоумник, къде видя тук "рядко гнусна руска пропаганда"? Единственото рядко и гнусно тук си ти....

Ще лапат черен хайвер а простия народ ...ще им яде ..,.както винаги

Червен хайвер ако знаеш какво е това.

Щом Байдън скача, явно Путин е вземал сопата в ръцете си и скоро ще го наложи по дъртия задник. Явно дойде времето когато Русия ще се опълчи на НАТО, щом напират и ще получат отговор. САЩ яхнаха източно европейските държави, но Украйна може да им заседне на гърлото. Да не забравяме и Китай който вече не бръсне САЩ и Русия го знае.

Рядко гнусна руска пропаганда е дирник бг.И това е евро страна член на НАТО . Дир .бг .е руски пропаганден Саит подтикваща към насилие и смарт хората които работят в него са престъпници.

Какво означава евро-страна?

Леле, как не са те освиркали. Ще те вдигнат на трупчета.. Тези си те вземат на мушката и те дебнат. Ако напишеш нещо против тях, те няма

Байдън ще каже ясно на руския лидер, че ще Русия ще плати "много висока цена", ако избере военните действия. А нека го каже пък тогава пишете. Тоя сенилен алцхаймер дето се наси.а в памперса не помни имената на личните си асистенти, но щял да щаже... Дали помни какво трябва да каже? Не съм сигурен, че може да го прочете от ауто-кю пред камера. Общо взето на този капацитета му стига до 10 думи продължителност на разговора. И за него и за отстрещаната страна. След това се изключва от събитието. Ни приема ни предава... Какъв срам за Америка е този ... латентен ... нали...

Интересно какво ще стане ако Русия реши да приеме Куба в един китайско/руски съюз и сложи свои ракети там? Ааа момент - това вече го е имало през 60те години... стига се до Кубинска криза и едва ли не ядрена война... та значи САЩ могат да разполагат каквото си искат до границите на Русия защото така е демократично но ако Русия реши да прави съшото със САЩ - това е агресия... въпрос на гледна точка, нали...

Не чадо! Въпрос на СИЛА! Ама действителна сила - военна и икономическа мощ! А иначе сам си отговори на въпроса - защо Русия с безаналоговите си оръжия се страхува от Украйна в НАТО!

Минуси - добре! Ама отговорихте ли си на въпроса?

Абе я каже за руска база до американската граница. Кой ще се страхува тогава и защо? И то при цялата си мощ... Пф-ф-ффффф каква мощ бе, идиот!? Тия в кризата се видя че и тоалетна хартия не могат да произвеждат вече... Добре, че ред-неците не са мързеливи и селското стопанство върви по инерция.

А Китай + Русия +Иран, какво са бе, поплювко? Ако ставаше въпрос за груба сила, ФАЩ отдавна да ги нямаше от лицето на Земята... За Цар-бомба, надявам се, си чувал...

Да, чеденце - идеята ти е че който има икономическа или военна мощ може да прави каквото си иска? Един вид - законите на джунглата в международен мащаб.. не им харесало на САЩ някакво си правителство в някоя си държава - ами хайде един преврат и да дойде на власт някой който слуша какво казва САЩ... примери колкото щеш - като се почне с Чили през 70те години и се стигне до Украйна с Майдана... САЩ може да коли и беси както им е кеф, щото имали силата - браааво, аплодисменти. Ако Русия реши да действа така = гадни агресори??

Страни по Минските споразумения са Украйна и непризнатите републики ДНР и ЛНР, като те трябва да преговарят пряко помежду си, но днешният режим в Киев отказва да направи това. Русия, Германия и Франция са просто гаранти на Минските споразумения, Русия не е страна по тях и затова Русия не е длъжна да изпълнява Минските споразумения, нито пък преговаря по тях с Украйна. Добре е да се прочете какво точно пише в Минските споразумения, преди да се пишат глупости относно тях. Именно поради това руската делегация на срещата на външните министри на ОССЕ в Стокхолм раздаде на всички участници текста на Минските споразумения, за да си го припомнят. САЩ юридически нямат нищо общо с Минските споразумения. Нормандският формат включва Русия, Германия, Франция и Украйна, така че в неговите рамки Русия не разговаря с Украйна "под егидата на Германия и Франция", а четирите държави разговарят помежду си. Изобщо днешна Русия не разговаря с никого под ничия "егида", а е една от световните велики сили. Просто исторически факт - през последните 250 години руската армия е била три пъти в Берлин. Неграмотността по отношение на международното публично право през последните години силно зарази и журналистите, и политиците в САЩ и ЕС, като САЩ дори се опитват да подменят международното право с някакви "правила", неясно какви и от кого разработени и приети. Но всъщност това едва ли е изненадващо, тъй като и САЩ, и ЕС се сещат че съществува международно публично право само тогава, когато им е изгодно.

Проблемът със заплахите е, че в един момент отсрещната страна притръпва и спира да ѝ пука.... Е, те тогава става страшно!

Навсякъде където е стъпил руснака-мизерия,бедни държави и бедни хора-Сирия,България,Беларус-които наритаха руснаците се оправиха-Словения,Полша,Чехие,Словакия.....

Интересно, защо не споменеш държавите, където е минал краварския ботуш, как са?!...

Абе умник(Велинов) ти ходил ли си в САЩ? 100% не си. Аз съм ходил няколко пъти. Силно е развито само по двете крайбрежия и на 200-300 километра навътре. В дълбоката провинция хората живеят в мизерни дървени къщи и каравани, и много от тях са неграмотни, не могат да пишат едва оцеляват в бедност и мизерия. За сравнение, в Русия населението е 100%грамотно, всеки 3ти е с висше образование, не са много богати но живеят честно и достойно и обичат родината си и не се кланят на чужди господари като теб.

Такаааа! Хайде сега да преброим избягалите от тая мизерия в Русия американци и обратно - избягалите от руския рай в Америка руснаци!

другарю пий си хапчетата бе.Безплатно ти ги дават.

САЩ и Европейският съюз обмислят санкции срещу най-големите руски банки и Руския фонд за преки инвестиции. Уточнява се, че ограниченията се подготвят в случай на инвазия на Русия в Украйна (по-рано за това съобщи американската телевизия CNN). По-конкретно е възможно да се блокира конвертирането на рубли в долари, евро или британски лири. Най-значимата мярка е изключване на Москва от международната платежна система SWIFT, но това щяло да нанесе удар по обикновените граждани.

в момента, в който изключат Русия от международната SWIFT, то SWIFT няма да е вече международна.

Украйна загуби Крим, Луганск и Донбас заради мераците на НАТО да правят военна база там. Няма как да стане. Ако Украйна я приемат в НАТО, Украйна ще спре да съществува. Това е. Иначе Русия няма никакъв интерес да напада Украйна. НАТО и САЩ зорлем я бутат натам. Те много добре знаят ,че руснаците нямат друг избор. База на НАТО на границата с Русия е последното нещо което Русия ще позволи!

Абсолютно вярно!

Ако Русия нападне укрите. Джони ще седне на Путин на курката у ще се завърти.

Ей, да не сте посмяли да ги нападнете, щото в никакъв случай няма да се бием с вас, разбрахте ли ?

Показва, че натиска от Евроатлантика за С. Македония е способен не само да направи форумите русофилски, но може и да изкара България от НАТО проектите в Черно море.

Запада? Тоест ФАЩ. ФАЩ отдавна ни са грабили и унищожавали чужди държави освен БГ и подобните и агресията им са засилва от глад. По лошу ши стаа.

са една карикатура от миналото.Като пиян боксьор нокаутиран в стъклен магазин.

Кво става със Северен Кипър и Турция?! А защо Украйна няма санкции за изгорените живи нейни граждани от руски произход в Одеса?! Еййййй, нагли САЩ джендъри и Еврогейове!!!

А какво става със С. Македония, че може българите бързо да забравят и НАТО и ЕС.

За каква цена говори този старчок? Русия дори не трябва да прави нищо срещу Америка.... БЛМ и джендърите са достатъчни, за да съсипят САЩ отвътре.

А с Аляска как е положението?

То САЩисаните освен да плаша гървули като нас и окрайнците друго едва ли могат.Дятката може да пръцне на русите на хоя!

Кучетата си лаят, керванът си върви: Газпром" увеличи износа на газ през януари - ноември с 6,6%, а за България - с близо 44% "Газпром" е увеличил добива на природен газ през първите 11 месеца на 2021 г. с 14,7% спрямо година по-рано, като през същия период е повишил и износа за Европа и Азия с 6,6 на сто, показва анализ на S&P Global Platts въз основна на последните данни на руския газов гигант, предоставени на 1-ви декември. Най-солиден ръст при износа на природен газ за Европа за периода януари - ноември е бил в посока Румъния (скок с 221,8%), Сърбия (с 85,8%) и Словения (с 53,9%). Доставките на "Газпром" за България пък са нараснали през същия период период с 43,8% спрямо първите 11 месеца на 2020 г., а в посока Турция - с 83,7 на сто. Продажбите на руски газ за Германия пък са нараснали през януари - ноември с 16,8% спрямо година по-рано, което обаче представлява забавяне спрямо повишения с 23,4% износ от страна на "Газпром" през първите десет месеца на годината. "Страните, за които "Газпром" вече е изнесъл повече газ, отколкото през цялата 2020 г. – Германия, Турция, Италия, България, Румъния и Сърбия – се присъединиха, следвайки резултатите от втората половина на ноември, към Гърция, Словения, Швейцария, Северна Македония и Босна и Херцеговина“, посочи руският газов гигант. Продажбите на компанията - които включват газ, доставян по тръбопровод и от собствен капацитет в европейските газови складове - в Европа и Турция, са били общо 175 милиарда кубически метра през миналата година, тъй като тогава търсенето беше засегнато от пандемията от Covid-19. ... С руския износ НА ВЪГЛИЩА положението е идентично...

Винаги този който започне пръв Пропагандата,той се готви да напада.Така,че следете внимателно обстановката и не се поддавайте на грешни внушения.

Прогнилият джендърски Запад не може да казва на Русия какво да прави. Аман от тия многократно доказали се престъпници, които подпалиха света с войни и военни конфликти. Но иначе все леят акъл на поразия.

Тръгнали да плашат таралежа с голия си задник.

ще нападат Русия с батальони ЛГТБ . Вероятно ще участвуват Павел цензора,Дада,Зъл дух,Щерев които се записаха в армията Щатите за да могат безплатно да си сменят пола

Ей го Павелчо, иде: https://www.meme-arsenal.com/memes/4afb25a9b5a0cf26f320271c5821e543.jpg

О, тези нашенски военнолюбци задължително ще вземат участие на страната на нефелния Бай Дън. Те се стягат за фронта, където с гол гъз ще громят Русия... Нещо като на гей парада...

Няма никакви шансове за руско нахлуване в Украйна!!! Раздуват ония от НАТО за да им набутат военна техника за милиарди! Това е бизнес вследствие на който украинците ще си променят мисленето!

Украинците дават в момента мило и драго за оръжия, които ще ги защитят от руснаците.

То пък такива оръжия нямало- пак се прекараха завалийките

Кагда человек рашка он сволоч , факт !

Говняшката се изходи

А когато човек е неграмотен като теб, той е жалък дебил.

Те ФАЩ само знаят да заплашват. Но какво общо има ФАЩ със място на другия край на света, далеко от собствените им граници и и поп отношение на народи, които нищо общо нямат с наглосаксонците. Украинците и Руснаците са братски народи. В Украйна живеят милиони руснаци, както и в Русия милиони Украинци. Ако шрестъпниците от ФАЩ не им подливат постоянно вода няма да има никакъв измислен конфликт.

Ами какво търси путеф в Украйна? Ако смяташ, че нема нищо странно, то и Ердоган може да се обърне към братските си съседи и да присвои някоя друга нива или планина?

Краварите нямало да мрат за укрите, но нямат нищо против укрите да мрат за техините интереси. Яко.

В случаят иде реч за интересите на урките бляд !

Плевел, защо краварите няма да мрат за урките? Какво направиха краварите след като Русия напердаши за 5 дни въоръжена до зъби с натовско оръжие за милиарди Грузия? Нищо, мрънкаха. Какво направиха краварите след като Русия си взе Крим. Ами нищо, само мрънкане и до там. Какво направиха краварите след като Русия се намеси в Сирия и им изби брадатковците? Пак нищо, единствено и само мърморене. Жалка краварска картинка!

Ех тия чужди интереси... Какво направихте за "интересите" на афганистския народ след 20 г. разрушителна война? Подвихте опашки и си плюхте на петите.

Мигар Путин има нещо против украинците (че и руснаците ведно с тях) да мрат за неговите интереси???

Да де но като четеш руснаците изострят ситуацията!!! Нито украинците нито НАТО нито САЩ. Те си казват как ще отвърнат когато нападна руснаците!!!!! Не руснаците да отвръщат на нападение!!!! Тоест очеизвадно руснаците са агресори и е видно за всички. И като едни истински руснаци си създадоха един голям враг в лицето на Украйна което е много тъпо до преди 10 години никой в света не правеше разлика между руснак и украинец. Следващите 200 години няма да е така. Е остана им Беларус. Другата час от света ги мрази

не е целият друг свят... у нас има едни влюбени в русия "хора", които са готови живота си да дадат за майчица Русь... някои от тях доста бойки и нищо чудно да го направят.

и какви точно ще са тези "мега супер безпрецедентни санкии " дето точно САЩ които са кономически и дългов колапс ще налоажат точно пък на Русия.Я склерозата да ги изброи поименно че да се мосмеем.Досега 10 години гледаме санкцици върху санкции и Русия освен да наритва САЩ друго не се случи.

Ами ще разбереш вата ! Сега поне удобрение има да кушаеш на воля , след тях ще преживяш веганско удобрение от листа и слама :)

Не можах да разбера едно: сварена гугутка пърди ли в сварена вода !! Байдън ще духа супата студена !!! Русия в момента разполага с оръжия многократно по-силни и мощни от краварите - да не дава господ да се почва - то се знае кой ще е победителят, но проблемът ще в цялото човечество !!! Ще има ли все още оцеляли ?! Дали това ще е краят на човечеството ?!

Путин държеше разговорите с Байдън ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ НА ЖИВО. Байдън-а с ГЪВКАВАТА мисъл и БЕЗУПРЕЧНАТА памет дали е съгласен?!

демек щатите ще воюват с Русия до последния Украинец

Проба.. Е!! Те предупреждаващите Русия страни от Европа си взеха газа от укрохранилището.. Побързаха, щото то е било по тънката цена, когато е оставено укрите да им го пазят.. И за укрите вече се очертава дупка от 3,5 милиарда куб. м. Кой ли ще им ги даде? Та в ЦЕ незалежната събитията - ала при газовата царица Тимошенко, се отлагат. Засега за ФЕВРУАРИ.. Когато се очакват бунтове за ТОПЛО. От истинските украинци не в Донбас.. Щото то и Путин има какво да покаже на Алцхаймерчо Байгън.. КАКВО ПОДПИСА ТОЙ НА ПРЕДИШНАТА ИМ СРЕЩА в Швейцария.. Да си го припомни Нещо около Украйна.

са една безпомощна бананова република която трябва да се справя с вътрещната огромна криза и граждансак война която вече тече. Освен да се ежи и вика по говорлините като пиян и размазан от бой боксьор друго гетото не може.Късно е либе за китка -никкави санции не можаха да помръднат Русия , точно обратното ,Русия зиапочна да си взема всичко което по иска и където поискаа .Причинита -Русия са твърде силни, а САЩ са като Зимбабве с фондова борса.За остатъите от другия т.н. запад въобще няма смисъл да се коментира.

Верно ли бе вата ? А защо тогава децата на рашките олигарси не остават в рашка говняшка а бягат в САЩ ?

върнаха се отдавна бе клошар, Краваристан не е това което беше

я да кажеш деди кой точно е избягал в САЩ?.Освен араби, муджахидини и латино негри, никой друг не напира в гетото с дървени бараки и купонна система.Объркал си времената.

Какви предупреждения, какви пет лева??? Първо дъртия алцхаймер ще забрави всичко каквото са му наредили да каже. Второ всичкия този шум е да се вдигне поне малко рейтинга на куклата на конци. И трето, Украина изобщо не ги интересува а по скоро искат да я изтъргуват за някакъв руски конпромис по отношение на планирания военен съюз с Китай.