”Анонимните” заплашиха bTV

Хакери от Anonymous ("Анонимните") заплашиха bTV, ако публично не се извини за отразяването на протестите срещу Закона за горите.

Обратно в новината

Коментари - ”Анонимните” заплашиха bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко време ражда своите бунтари (в добрия смисъл на думата). Анонимните са логичната реакция срещу опита за световно господство и подчинение на всеки индивид. Утре остава и да ни треснат по един бар-код на вратовете и ще си станем, като типажи от някой дарк футуристичен трилър... Отпор на това, което ни готвят власт имащите в световен план трябва да има, иначе е безсмислено да правим и отглеждаме бъдещи поколения, защото те ще са просто бройлери в курника, който хитрите лисици са си направили за да се изхранват по-лесно.

там новинарската сутрин води един лизач, дошъл от държавната телевизия, който се подмокря, когато срещу него седне някой министър

Снощи ги гледах - нищо не споменаха! Само им вдигнах рейтинга на новините...

Само да се отбележи,че и за шистовия газ действаха по същия начин тези БЛЮДОЛИЗЦИ бтв и тв европа!!! ДОЛУ БТВ!!!

Ама ха , анонимни били. Сега като зема тучилката и само на анонимни ще ми станат лапетиите!

ограничена си и не виждаш по-далече от собствения си нос!

Кефя се максимално на Анонимните, да са живи и здрави. Има надежда за Бг ,защото още има хора като тях. А Босфор ТВ е нищо повече от една продажна помийна медийна яма, бълваща гнусотии. Жалко за свестните журналисти, като Светльо Иванов например.

като е свестен какво прави там?

Хубаво, повече коментари под повечето материали ги пишете сякаш сте много запознати. Айде като мн запознати отговорете ми на тези 2 въпроса, с които аз лично не съм запознат, а бих желал да се запозная: 1. Чии точно чужди интереси защитава БТВ и защо? Какво печели медият - работещите, рекламодателите и собственика от тази полит линия. 2. Кой и как е пострадал от хакерските атаки на "анонимките" реално? До тук мине се не мине 1 седмица и само заплахи. Така аиде сега да ме осветлите

1. това са анонимните, колкото аз съм барек обама. 2. бтв си правят реклама за пред селяните в типичен ориенталски стил. 3. с неумните въпроси на които не си оговаряш е невъзможно да ти стане по-ясно......

Брей обаче никоя медия не иска да напише новина, че БЪЛГАРСКАТА ФОНДОВА БОРСА Е ХАКНАТА ПРЕДИ 5 ДНИ !!!

Бтв е толкова очевидно НЕбългарска телевизия, че трябва да си сляп, за да не го забележиш. За съжаление и водещите, които са добри професионалисти, започнаха да стават неприятни поради тази причина. Тъжно и жалко е да гледаш свестни иначе хора да слугуват на чужди господари в ущърб на Родината си.

Еми гледай тогава БНТ - най-българската телевизия. Само да не се самоубиеш от скука с интересната им програма и неграмотните водещи.

Отдавна не гледаме тази телевизия

Искам да споделя, че съм участвал 2 пъти в събития които са излъчвани по новините на BTV и двата пъти поднесената информация ниамаше и 30% от истината, нештата стояха по съвсем различен начин от представеното от BTV.

Нещо хайдушко и партизанско има в поведението на тези хора.

дкми

Хахаха, наскоро гледах един "разговор" между такива, представящи се за членове на "анонимните". Съдейки по интелектуалното ниво на участниците, ако става въпрос за същите - няма да направят нищо, дори админа на БТВ да си напише паролата на главния сайт :) Просто не им стига акъла.

браво на анонимните

браво

Не гледам btv защото не ми харесва, а не защото така са ми наредили някакви наркоманчета дето не си помнят имената.

humfry

Кой луд все още гледа това извращение, наречено Босфора ТВ (bTV)? Нима има все още някой, който не е разбрал колко са "обективни" повечето медии и как промиват мозъци? Ей затова чета само Дир-а, щото е единствената обективна медия!

БТв е мръснишка телевизия. И не просто защото отразява криво протестите. А защото тя е телевизията която работи най- ефективно за ОГЛУПЯВАНЕТО НА МЛАДИТЕ. Тази амалгама от чалга, претенциозност за някакъв интелект, екшъни и не до там еститични, да не говорим тъповатички скечове с хумор покрит с нафталин, но с претенции на остроумие, напористата реклама, правят от тази телевиция едно непрекъснато натрапващо ни се явление. Освен това като ОКТОПОД е разпънала пипала чрез други телевизии. А новините- те са балансирани според вкуса на управляващите. И най- вече тези с много пари и власт.

...повечето медии в Булгаристан са купени от чужденци или просто - продажни, работят за чужди интереси и, както религията, са просто опиум за народа!!!!

Радвам се че Ви има - подкрепям вашата кауза! Вие сте като светлина в тунела!

Браво, момчета и момичета, ние сме с вас ! Медиите в България са рупор на Олигархията, няма независима и свободна журналистика ! Ние свободните хора позваме Интернет !

Аз Босфор ТВ и без това не гледам,но явно има за какво да се извиняват.

"Anonymous призоват зрителите да не гледат телевизията и да не купуват стоки, продавани или произвеждани от рекламодатели в медията. " - добре де, като не я гледам как да разбера кои са им рекламодателите?! Дайте отделно инфо кого да саботирам, моля!

Браво на всички интелигентни млади хора! БТВ да не смята, че всички пасат трева и блеят, и вярват на телевизията им.

Няма нужда анонимните да ми казват какво да гледам и какво не!!! Отдавна не гледам тази телевизия, както и БарековТВ - не ми се гледат турски сериали и журналисти подивели от целуване на този или онзи задник.

bашиБозук TV. Там само има Бойко-на-Теферич-Видео и тъпи сериали.

Браво на АНОНИМНИТЕ !

какво браво - тия и интернета щяха да спират (май са били спрели хапчетата обаче)

Кой бря, БосфораТВ ли? И какво ще им направят, ще им запалят фесовете и шалварите ли? Трудна работа, в БосфораТВ всеки има поне по няколко служебни ибрика с вода...

Sis Pol

Спомнете си какво стана с МТЕЛ