Янева ”елегантно” намеквала как да се решават дела

Уволнената съдийка Румяна Ченалова разказа, че е била викана от бившия председател на СГС Владимира Янева, която "елегантно" й намеквала как да решава дела.

Обратно в новината

Коментари - Янева ”елегантно” намеквала как да се решават дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дава и съвети, защото е по елегантна

На самотен остров заедно с ...Рада Дълбоката!

много хумористичен ли!?Да ти пикая на кучешкия хумор!

Проблемът обаче е там, че който си вади някои неща в работата - губи!

Късно беше разпознат министър-председателят......много добре се е маскирал, понапълнял.....:-). Иначе нямаше вообще да се досетя за някакви намеци.

каквото за едната,такова и за другата.и двете не са невинни

каквото за едната,такова и за другата.и двете не са невинни

Ченалова след тези знакови дела има толкова пари, че предлаганите помощи от Янева са трохички които не я интересуват. Не ми трите коментара. Предупреждавам.

Да каже за вещите лица, които търгуват експертизи! Например защо САС, върна делото на СГП за "пропуски" на подсъдимия експерт Живко Палазов! ОСЪДЕН на 1ва инс.за поискано и взет подкуп...

жартиерите на Темида се замерят. А Темида не са я къпали от 70 години.....

Май има някаква кибер атака в Дир-а

И ние ще очакваме от такива съдии справедливост.Да ама не-да ме прощава бате Петко Бочаров че му използвам репликата-но тези съдии ще им призная безпристрастноста когато видя осъден Христо Бисеров.

комунистически кур.. и то от ДС няма да си отидат докато не умрат

Не само по висшите етажи,дори и младшите прокурори правят каквото си искат.Запознат съм със случай в който прокурор вписва в постановлението си обстоятелства,които изобщо не съществуват.Обжалваш пред районният съд-същият резултат.Никой не може, пред никого да се оплаче,въпреки,че лъжите им са очевадни.Това било тяхно вътрешно убеждение.Лъжат нагло,нахално и това е!Гадна мръсотия,вероятно плащат яко при назначаването си и след това избиват инвестицията си.Подгизнали са от пари под масата!

Защо ми мирише на гадно?Може ли някой да те притеснява да си вършиш работата, а ти да си траеш и чак, когато те изритат от системата, да започнеш да си "припомняш" как си се "измъчвал".Цялата им система е такава! Правят всичко само и само да запазят заплатките и годишните премии, а почтеността я оставят за другите - за тях би било крайно непрактично да са почтени в българския съд.

Лозан Панов що за комкпелдак е тоя и кой го намести на този пост

Е Задължително да се Признае --> че 'наште' Надминаха Максималните 'нива' на СвръхНагла Арогантност. --- Нов Нюрнбергски. У Нас. ... Съвсем-Скоро !

Ти ли ще се изживяваш?

Bre Mama vi da eba korumpirana.

По-рано днес председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов призова президента да инициира създаването на независим орган, който да провери всички факти около скандалните записи. Този "орган" ще свърши същата работа, колкото и 90 г. мъжки полов орган.

Чудя се откъде има Янева пари да ги носи на Ченалова. Дали и на нея "някой" не ѝ носи? А на Цацаров дали някой му носи? Всъщност каква е професията на тези лица? Дали не е "Пренасяне На Пари", т.е. тежък физически труд.

Понеже винаги по български най-лесната жертва е някоя жена, сега ще си го получат.

Коя от тези двете се падаше "семейна приятелка" на Цвинокио?Който после твърдеше, че приятелството им се разпаднало в същата минута, в която били заведени делата срещу него!Ама ни секунда по-рано или по-късно! И все пак да се отървеш със оправдателна присъда на 4 дела не е шега работа! "За какво са приятелите?!"-казват хората и са прави;

Един дол дренки. Време е обаче от някъде да почне да се разплита възела. Всяка една система, па била тя и най перфектната, в един момент започва да се разпада. Почва да самоизяжда, защото най важното за всяка система е баланса. Наруши ли се баланса, изчезват дори динозаври, па били те и мастити.

Елементарно, Колега ! - Започваме със стъпка Първа !..и Едновременно стъпка Втора. Сумарно - ТихРазказ. Мълниеносен.

Назначителят на Янева, "семейните приятели". Сега се е скрил и никой не го споменава във връзка с този скандал. А ако той е "сивия кардинал", който дърпа конците, жална ни майка на всички в България. Цвъчката!

Ченалова-та пее като славейче! Я да видим колко славейчета може да се разпеят още :) Колкото повече - толкова по-добре за България.

Хвани единия, та удари другия!Всичките сте едни и същи Владимирки,Румянки и т.н. и няма отърване!Само децимация за вас!И после пак ако не сте си научили урока!

Преди пет минути написах в друг сайт, че тия гадове само децимация ще ги оправи. Явно и други хора споделят това мнение :)

Какво ще кажете другарю Главен Прокурор? А? Нищо на ли? Иначе Боко нтиквата ще те опраска..... Но познавайки милиционерчето, ако се наложи ще те и изпраска!

А кошниците с плодове? И те ли са внушение как да решава делата си?

Ченалова се разпищя, да видим кой ще е следващия за да разбере българския народ, че в тази така наречена съдебна система трябва да се влезе с една голяма лопата и да почне да се бие и да се рине докато не се опре до чист мрамор. Дори ще приема за нормално дето се казва " Покрай сухото да изгори и мокрото " - много нагли и много некадърни са тези плъхове, но явно трябва да се реже до здраво. Но за най-голямо съжаление ние кучетата си лаем, а керванчето на магистратите си върви. И да не забравя - тия пак си гласуваха увеличение на заплатата и добавка за коледа колкото две техни заплати.

"кои, кои" я "Oпраска" тази бре??;)

ОСТАВКА И НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО,ДРУГОТО СЕ КАЗВА МАФИЯ !

Тук мирише на мърша. Не се съмнявайте, че тези "каки" или "свраки" са готови змии и гущери да бълват за да отърват кожата. То не бяха глупости за пловдивски баничарки и за пари в спалнята, дето даже не са ги прочели?! Не знам как са допуснати такива нищожества да съдят хората! Наистина тази съдебна система е прогнила.

тая докога ще се прави на велика -долнопробна продажна престъпница -някой чете ли изобщо нейните жалки опити за компромати с цел нападение зместо защита -личи и от 5 километра по лешоядната и нагла физиономия че е достигнала дъното опитвайки се да раздава кьорфишеци -най-жалкото ще е ако някой и се върже

Магфията се е срастнала със Съдебната система на България. Най-голямото зло през годините идва имено от там. Най-наглото и безочливото е, че система със 6% обществен рейтинг упорито отказва да се реформира. Но за това са виновни самите хора и липсата на гражданско общество!!!

което се очертава за Цацата във всичките му "амплоа", да предрешава важни неща в съдебната власт, без да е съдия на висш отговорен пост, но и в политиката и забележете, в икономическия живот на страната, този представлява своеобразен "резидент"!И ако има врагове на българската държава, държащи му "юздите" и направляващи действията му, този може за съвсем кратък период от време, да предизвика с влиянието си навсякъде, тежък държаво-обществен провал и разпад на страната!?

един от главните играчи, във фалита на КТБ!

Мафия!

Цацаров е корумпиран до мозъка на костите си. Колкото по-бързо подаде оставка толкова по-добре. Ясно е КОЙ му дърпа конците от край време. Участието му в аферата Костинброд направена от медиите на Пеевски и Василев и слугата им Бареков, самосезирането само на определени статии от медиите на Пеевски, дейното участие на Прокуратурата в подготовката на фалирането на КТБ и цирка, който разигра с кандидат "убийците" на Пеевски ...

Съгласен че цацата е корумпиран ама сте забравили боко в цялата групировка защото без него такива грабежи няма как да станат,Не забравяйте думите на Коканов - ТИ си го назначи казани в разговор подобен на този межди двете ''каки'' както ги нарече боко и не случайно ВЪВ ВСИЧКИ стигнали до ушите на хората ДЕЙСТВИТЕЛНИ разговори а не както боко се мъчи да ги изкара винаги ''манипулирани'' се споменава НЕГОВОТО име,Няма разговор БЕЗ той да е забъркан,,

Както гледате Боко ви не го е назначил.Заради Костинброд ГЕРБ загубиха 6-7%, което им струваше втория мандат и заради което дойдоха престъпниците БСП и ДПС на власт. Цветанов и до ден днешен го държат мирно заради спретнатите от Прокуратурата обвинения. Кокинов по-скоро това го каза с насмешка, че са подкрепили избора на Цацаров.

"Румяна Ченалова обясни, че не е казвала досега това в прокуратурата, защото не вярва, че би имало последици. Опитвала се да каже доста неща на ВСС с определени сигнали, но никой не я чул." Докато чете човек подобни статии и се сеща за прехода, и като се замисли, че това са предибно нещата станали публично достояние, след което си представя колко неща не са видяли бял свят, започва да му се заформя една мисъл за емиграция. И не е въпроса само за пари, ама изобщо.

Цялата ГРОБарска шайка се изпокри, в очакване Светиня МУ да се върне с кравата Лилка и придружаващата го свита от квартални мутрета, които заведе на курорт в Китай! Цеко Невинния подготвя щаба за тежкото решение, което трябва да вземат! Въпросът вече е НЕ ДАЛИ, А КОГА да резнат вратлето на Цацарков! Защото ако не го направят лавината от компромати няма да спре и недай си Боже да засегне...Светиня МУ!

Не са се скрили, а се навеждат и чакат да отмине бурята. Те са против всякаква съдебна реформа. Друг е въпросът, че никой няма понятие какво точно ще се прави освен за ГОЛЕМИТЕ ОБЩИ ПРИКАЗКИ, ЗАД КОИТО НЯМА НИКАКВО ПОКРИТИЕ! Понятието съдебна реформа, за което другарката от Дойче Веле пише е измама, а програмата представлява вече приети текстове от закони, които отново ще приемат.

Не гнили ябълки а цяло изгнило дърво тръгващо от корена. Единственото решение - ОСТАВКА и нека дойдат нови хора с непрестъпно мислене и добра репутация. Всъщност това е същината на реформата плюс тотална промяна в начина на работа в съдебната система.

На времето, враждуващите махленки, си заливаха вратите с помия-сега кОлтурно, се заливат с...компромати!...

Компромата е нещо много различно от истината която хората си говорят и сега излиза на яве,,

Така ни се пада на нас.... и нека още търпим

А някой запитвал ли се е защо толкова много гнили ябълки има в съдебната система? Може нещо объркано да има в самата система.

някой изобщо вярва ли на тези махленки, техният речник е като на каруцар, какво остава за морала?

Брех! Много честна тази Ченалова, бе - не приема подкупи. Баси неподкупната съдийка!

С други думи натопи другарчетата а за рушветите ни лук яла ни лук мирисала. Скоро ще играе тоягата по много държавни институции и пак ще бягат под дъжд от павета.

Кой не знае и кой не е чувал как се решават съдебни дела. Истината я нямат за нищо. Важно е кой какви инструкции ще даде и кой ще плати повече.

Всичките ни институции така работят-две жени си говорят,двама мъже си говорят, и т.н.,но се срина държавата. Кадрите са компроментирани,институциите са сринати. какво очаквате.Каки,дето преди нямаше да помиришат СГС сега си говорят. Кифли и гнили ябълки,нали така ?

Ченалова е толкова доказано честна, че каквото и да каже дори и самата истина няма кой да и повярва. Много закъсня с изповедите.

само на него вярвам.