Главатарят на ”Ислямска държава” забрани отстъплението

Лидерът на групировката "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади призова войските си да устоят на настъплението на иракската армия към Мосул, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Главатарят на ”Ислямска държава” забрани отстъплението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде се покри оня шут "......" дето твърдеше, че ИДИЛ-ците не ги убивали по няколко пъти?

Жалко че не е жив Влад Цепиш....Той доста бързо би се разправил с ислямските джихадисти...Напрво бих казал, за отрицателно време!!!

Американското произведение какво дзруго би могло да каже ? Това което изчадията на САЩ ,талибани, сомалийци, нигерийци, джихадисти бандеровци казват и правят. Убиват, отвличат и крадат....

Какво имат тези? Само нефт и пропаганда, маскирана като религия. Това обаче се оказва достатъчно, за да могат да безчинстват из днешният нереален свят, който сме наследили. Как така винаги са въоръжени? Как така нямат проблеми с храната за толкова време на война? Как така една бомбичка не им падна на главите все още? Що за ред цари на тази планета? Истината е проста. Някой си върти мръсните пари. Интересува се само от ръст в икономиката си. Иска безплатен нефт. И още по-добре му е, ако войната се води без негово пряко участие! А другите, кучета ги яли...

ЦИНИЦИ СТЕ ВИЕ,КОИТО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ,СЪДЪРЖАЩИ САМАТА ИСТИНА.АКО НЕ БЕШЕ ДОПУСНАТА НЕГРАМОТНАТА И ТРЕТОКЛАСНА ИЗМЕТ ОТ КОЛОНИИТЕ ДА НАХЛУЕ В ЕВРОПА,ДНЕС СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА ИМА НОРМАЛНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ...ДОПУСНЕШ ЛИ ПРОСТАКА НА НИВОТО СИ,ТОЙ ТИ СЕ КАЧВА НА ГЛАВАТА-ГРУБА ГРЕШКА!

Ха ха ха, този циркаджия предизвиква смях, камо ли да умитат за един шут. След като го хванат трябва да го изложат в лудница за за назидание да му се смеят и децата. "ВЕЛИКИЯ ХАЛИХ" хА ХА ХА

Ха ха ха, Осама го пратиха на акулите, този сигурно Илън Мъск ще го прати в космоса за да е пълен сериала!

този мошеник трябва да го съдят в международен наказателен съд като го хванат и ще се види колко е жалък

Тоя какъв "Ролекс" има на размахваната към Всевишния ръчица - направо си е един истински ислямски дядо Николай...

Щом е на запис е ясна работата чий е - на някой актьор на заплата ЦРУ.

Толкова неграмотно преведена и оформена статия, че започна доста да ми се гади от т.нар. журналисти, а всъщност неграмотни "журналя". Няма по-голям крах за държавата щом и драскачите започнаха да пишат на уличен жаргон.

Звяра надига глава. Господ да ни пази!

от днес стивън сигал е гражданин на русия . щастливец !лично путин му връчва паспорта .

Даже и стая в комунално жилище щели да му дадат, карта за клуба на ветераните и пенсия равностойна на полковник от КГБ !

Това ислямистко куче се е насрало от шубе! Когато тези гадове започнат да заплашват с изрази като "ще превърнем градовете в гробища" или "реки от кръв", това означава че са притеснени и се страхуват. Обикновено тези заплахи не работят, когато срещу тях стоят хора които ги познават, но срещу европейците и американците тези заплахи всяват смут.

Да бе, Багдади бил призовавал за нападения против С.Арабия и Турция! Затова значи някои медии пишат, че хамериканците заглушавали радио-комуникациите на иракската армия, за да й пречат за превземането на Мосул, което може да се прочете в нета под заглавието "La libération de Mossoul est ralentie par les USA", 02 novembre 2016, Réseau International" (Освобождението на Мосул е забавено от САЩ"), или пък на сайта Ветеранс тудей: "Iraqi Army: US Hindering Advance on Mosul", October 31, 2016. Лъжите им край нямат, ама има и бунаци да им вярват!

Бе тия чалми вярват ли си? Ако наистина издразнят християнска Европа, и се стигне до нови Кръстоносни походи НА ВЕРСКА ОСНОВА, както е било някога в средновековието....То от Близкия Изток и Африка, няма да остане дори мокро петно!!! Щот тия ислями Джота и Джихади Мюслита ако си мислят, че само те могат да режат глави, да вадят сърца и да палят живи хора.....Са в много дълбока грешка!!! И нашите съседи сърбите, по време на Югославската война не се отличаваха с особено милосърдие, дори бих казал никакво!! Особено Тигрите на Аркан! А все пак са православни християни!! Така че тия малоумни мюслит да внимават, да не пробудят те християнския фанатизъм и фундаментализъм! Че тогава ще разберат аккво значи истински Ад!!!!

Хора,положението вече е достатъчно трагично,със тези бежанци които всеки божи ден преминават Българската Граница някъде около 700 на брой души,това вече е прекалено от страна на Управляващите като толерантност от наша страна към бежанците,стига вече ги пускахте че Казармите ни се напълниха със тях,а скоро и безлюдните села,Някой скоро минавал ли е пкрай кръговото около Лъвов Мост,да види,за какво става въпрос,всичките пейки са окопурани от млади Бежанци,които само се оглеждат насам на там,да видят някоя млада девойка,и по натам се сещайте сами,за какво иде реч,и по мецду другото ходят на групички около десетима момчета.Проблема трябва да се реши във най скоро време да ги разкараме от България,Пари от бюджета за Българските Пенсионери и болни деца няма,но за Циганите от Авганистан по 500 евро ще има,тези пари ще им влиза издръжката за месец във България.

КОЛОНИИТЕ С ПОМОЩА НА САЩ КОЛОНИЗИРАХА ЕВРОПА

Нищо чудно Багдади да е актьор, има подозрения,че шефът на Ал Кайда в Ирак преди него - Абу Омар е бил актьор.

Всяка дума на американците си е чиста лъжа. Какво да очаквашщ от измета на Британия, изклал и обрал коренния народ на Америка. Да говори истината ли ? Да върне земята на индианците ли +? Ако я върнат на Меккейн му уреждам място пред Ал.Невски да проси и му купувам за целта шапка

В Европа вече си имаме 1 милион от на този психопат войните. И то по план от Западнала Европа. Каква е целта.. не знам, но е нещо уникално гадно.

А, не се притеснявай... ще потекат реки от вашата кръв, щото неверниците сте вие...

Багдади не е в Мосул а в Масква и по-точно в Кремъл, при своя шеф и закрилник.

Само САЩ използва в пропагандата си разни Осами, Ал Багдадита и тем подобни! Това си е техен патент. Убиват ги по 5 пъти и те оживяват когато се наложи да ги използват пак.

През 30-те и 40-те години на 20-век започват гонения срещу евреите. Резултат - 1-2 млн жертви, но много облаги и др. за евреите в днешно време. Сега се наблюдават стресове в мюсюлманските страни. Резултат - мюсюлманството се разпространява с огромна скорост. В по-обозримо бъдеще се предвижда Западна и Централна Европа да станат мюсюлмански. И при двата процеса се наблюдава намаляване силата на християнския свят, и то подклаждано от самите християни, от техните водачи. Друг е въпросът кои по-точно са "кукловодите". В бъдеще се очакват още по-големи сътресения, когато намалеят силно петролните находища и изчезнат източниците на доходи в арабските страни. Тогава може би идил и сегашната миграция ще ни се сторят като лек вятър?!

Експанзията на мюсулманството достигна своя апогей и тепърва ще почва да спада. В резултат на действията на Елън Мъск и преориентирането на пазара към чисти източници приходите в СА, Катар и другите спонсори на експанзията са силно ограничени. И благодарение на ИД международната общност е все по-негативно настроена към изповядващите тази религия. Меркел догодина ще си отиде и после тихомълком ще ги репатрират, там откъдето са дошли!

Ако след седмица в САЩ изберат Каубоя, то още след Нова Година, като си тръгне сегашния мюсулманин от Белия дом ще станем свидетели на драматични обрати в ислямския свят.

Dobromir Dimitrow

Не съм съгласен, ама изобщо!!! 1. Мюслиманите в ЕС се размножават като зайци, а те са вече над трето поколение - вж Франция, Англия, Германия и др., как ще ги репатрираш?! Че и със смесените бракове как ще процедираш?! Свършено е, край!!! 2. Именно като започнат да обедняват, арабите отново ще се юрнат към Европа и ще имат много поддръжници в лицето на европейските мюсюлмани 3. Голямото количество мюсюлмани в Европа няма да допусне негативно настроение срещу тях, възможно е да избухнат размирици на верска основа Дано не съм прав!!!

Младите атлетични здрави мъже,които идват тук като бежанци бягащи от войнсата във Авганистан,защо не се върнат и да се борят за свободата си,и да му видят сметката на тоя Багдади а???Ами искат да ходят при Мама Меркел???

Ислямът е просто завоевателна религи. Мюсюлманската и Израелтянската религи обрязват и не понасят никакви други религии. Трагедията на християнството е в толерантността към другите религии.

ащото са изпратени тука със свещената си мисия, за изнасилват и да се плодят и да станат колкото нас и тогава да ни завземат:) или по-точно на идните поколения дупе да им е яко защото ще се сещат как тъпите им родители да оставили тези полуразумни шимпанзета да унищожат европа.

Току що информационните агенции разпространиха снимки на авионосеца "Кузнецов". Намира се в източната част на Средиземно море и се движи на буксир - теглен от друг плавателен съд. Скорост 10 възела. Очаква се до няколко дни да достигне сирийския бряг.

Затова ли фъшкиите и евроизмекярите им се изпосраха и затъкнаха Ла Манша от страх бе гьотверен ?

Да и аз видях снимките...хубавото е че вече поне не пуши:) Екологичен самолетоносач:)

Малии приятелят на сенатор Маккейн какви ги говори. Приятелчетата няма ли да се цъкнат пак на някое фото?

Я! Този откъде изскочи?!

бах тия велики сили - НАТО, Русия, Франция - не могат да се оправят с некви айдуци толкоз време!

Не искат. Това, че продават оръжия там им идва добре, а че се борят за правда, е само шумов фон на бандитизма им. Бомбастичните думи са за нашите уши.

ТИЯ ИРАКСКИ ЛЪВОВЕ ДЕТО НАПАДАТ МОСУЛ, НЕ БЯХА ЛИ ОНИЯ СЪЩИТЕ ДЕТО СИ РАЗМАХВАХА ГАЩИТЕ В КУВЕЙТ? ЩОТО АКО СА ТЕ МОСУЛ И СЛЕД ГОДИНА НЯМА ДА ПАДНЕ ;)

Тоя Ал Багдади безсмъртен ве!!! Кат Кашчей Безмъртнии!!! Лудите крави добре са го обучили в Гуантанамо!! Вече колко пъти "уж" го убиха? Пет, шест пъти..... Или повече?!

Абсолютно съгласен с теб!

От 5 години американците се ,,борят" против ИДИЛ и ,,убиха" няколко пъти Ал Багдади. През това време територията на джихадистите само растеше. И танкерите с евтин нефт пътуваха на запад. Истински промени настъпиха, когато се намеси Русия. Териториите на ИДИЛ намаляват, а танкерите се клатушкат празни в турските пристанища ...

+!

Всичко обръщате на Русия или САЩ! Едни пращат изрода в Москва, другите в Холивуд! Вие да не сте откачили вече от параноя? Ако има някой който върши работа в полза на терористите, тука, то това е авторът на статията! Тук да не е джихадистки форум, че да публикува призивите и предсмъртните им писма !?

И то не само автора , а тези които го публикуват!

Ами виж,че от 15 години САЩ манипулират с разни клипове по телевизиите си! Самите американски експерти посочиха Фокс нюз като пропаганден канал на ИДИЛ. Шефът на медийният център на ИДИЛ (вече уж убит) е завършил в САЩ. Нищо чудно да е карал стаж в Холивуд. Дали е случайно,че филмите на ИДИЛ са с много високо качество? Докато руснаците нямат такива холивудски методи на манипулиране, те действат по-грубо.

Не е чудно. Има ли нещо съществено на този свят, което да не е зависимо от водачите на велоките сили? Кажи ми поне едно нещо, което зависи от твоето мнение и ще се съглася, че САЩ и Русия не са фактори на дереджето по целия свят.

Седнали на дивана с Ердоган ,заобиколени от харема и се разбрали.Сега Турция има повод да влезе в Ирак .

забранено е отстъплението започва преселението

тук да не е джихадистка медия, защо излъчват тезисите на аонсу

ма ти не знаеш ли бе? добрутро! Тия тук са яки ислямисти!

Не знам тоя фес за какво призовава,но аз призовавам да сцепат дирниците на всички българки продали се на турци,независимо дали са български граждани.Това не може да са българки!.В скоро време ще ви забулят боклуци такива продажни!

А защо само на тия, продали се на турци?! Трябва на всички, които са се продали на чужди интереси! Без значение дали на Изток или на Запад!

Защото не съм против европейци и в частност славяни,но мюслета и черни и всякаква мургава отврат не понасям!Аза религията им да не говорим!

Това е същата методика на манипулиране както с Бин Ладен. Явно му готвят едно официално убийство за пред света, пък дали ще е истинско е друг въпрос!

Може ли г-жа Меркел да иде да го укроти тоя, тя знае как да се разбира с арабелите.

Естествено нали Ердоган ще ви помага

не мога да разбера русия ли е виновна за това което става в изтока та нея обвинявате или ,,,,,,

Когато са в безизходица и нямат какво да кажат за мръсотиите, които са сътворили, веднага изкарват жокерът "Русия" от ръкава и прехвърлят цялата вина чрез медиите си, но вече и този номер не върви, всички разбраха, че лъжат!

Убиват ни соросоиди политически слуги на чужди господари. Тровят ни с ГМО, затриват българското. Внасят талибани, защото бащите ни били менте и от никъде, които талибани утре ще затрият децата ни. Ако се противим, НПО-тата заплашват и съдят. Подменят историята, робството стана владичество, турците османци, а живота под ислямски ярем бил толерантно съжителство. Единствената приятелска и братска страна направиха върл враг. Утре ще узаконят еднополовия разврат. Убиват ни. Подменят стойностното с лъжа, живота с отрова. Срам ме е. Безпомощен съм. Дано дедите ни простят че изпуснахме и загубихме Родината. Българино, събуди се!!!!!! Подкрепете> ВМРО,АТАКА,НФСБ или България УМИРА!!! Дерзайте БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

Викаш и ти да топнеш човката в кацата с меда.

На Багдади му е лесно да крещи на онези маймуни в Мосул и Алепо да мрат заради някакъв си техен Господ. Защо той не отиде да се бие, а си седи удобно в студиото в Холивуд и само си пресмята паричките, който неговият Господ му осигурява? Много ви е комерсиален Господа бе, джихадисти, гледаме, че само търговийката с петрол го влече!

Никакво отстъпление! Зад нас е Масква! Вперьод!!!

По скоро Джон Маккейн е зад тях.

Ако не беше американската ревност, завист, лицемерие и цинизъм в защита на своите интересите, ИД отдавна щеше да е победен заедно с руснаците. Но те не се борят срещу ИД, а разрушават Близкия Изток преднамерено за да могат там да ловят риба (нефт) в мътната вода. Те живеят зад локвата и могат да залеят с кръв всичко далеч от тях. В това число и Европа.Престъпници.

А за руския цинизъм нищо не споменаваш, защо? Ти знаеш ли колко много са "обичани" руснаците в Афганистан и Сирия?!

Ти да не би да знаеш, там ли си в момента?:)))

Досега в България най - много кръв се е ляло по време на т.нар. народен съд, по времето на комунистическия режим, въведен от любимия ти путлеристан. Комунизъм повече няма да има, свиквай

В един момент, след намесата на Русия в Сирия, Ал Багдади се оказа ненужен за американците. И те започнаха да бомбардират ИДИЛ някак по-истински. Преди това го замярваха с празни варели ....

Те сега започнали да бомбардират Мосул естественно с жилищата и с големите жертви сред население, защото към изборите искат да покажат успех.Но едва ли успеят. А какво правили 4 години,когато територията на ИД се е разширявала почти върху цялата Сирия и Ирак.А защо сега не допускат нито журналисти, нито правозащитници? За да крият престъпленията си срещу мирно население.Нали бързат?

Ти, руснако защо не си научил български език преди да пишеш в български форум?

По - скоро другарят Путин ще асфалтира пустинята от Сирия до Ирак...

тоя брадат ентусиаст казва къде да му пратят заплата от ам. служби,а те им свиди и го замерят с бомби ;д голямо шоу си устройват и да видим накрая кой ще се смее последен!

нали американците рекоха, че са убили тоя изрод техен ученик как така възкръсна?

Този убиец лежа к8 г. в Гуантанамо. ЦРУ го извади, премахна Ал Бакри и Ал Багдади създаде ИД като нефтена империя, продаваща по 17 долара за барел нефта на фирмата "Рискова експлоатация", собственост на сенатора Маккейн. 5 години великата американска коалиция прикриваше платформите с петрол за Турция, където синът на Ердоган-гл. менаджер препродаваше нефта от 55-72 долаера за барел на демократична Европа.Бомбардираха привидно ИД ,но с възглавници...

Появи се Владимир Владимирович и всичко за американците се обърна нагоре с краката

Абу Бакр ал Багдади - чист еврей под прикритие на арабин и ислямист. Обучен и подготвен агент на мосад и шин бет. От американска страна го ръководи джон маккейнр също чист евреин. Същият ръководеше евреите от десен сектор в Окраина и същият дойде за два часа в Бг и забрани да се работи по Южен поток.

Точно така. Само това с възглавниците не е истина -те ги "бомбардираха" ,като им пускаха с парашути контейнери с провизии и боеприпаси.За пред народа си го водеха "борба против..." .Освен това им осигуряваха безупречни комуникации -бърз интернет и телефония! А ще се отнася до затвора в Гуантанамо -там лежаха и повечето генерали на Саддам,пленени в Ирак,повечето добри офицери. За няколко години в школата в Гуантанамо ,успяха да им промият мозъците (и с помощта на инжектиране на специални вещества) ,да ги подготвят и идеологически,да им обещаят амнистия ,богатства и американска пенсия и ги изпратиха на "мисия" -именно така създадоха организацията на ИДИЛ!Този и да бъде убит,американците винаги имат план "Б" -със сигурност имат подготвени още десетки други като него -веднага ще изпратят следващият...!

Американците обявиха четири пъти до сега, че са унищожили Абу Бакр ал Багдади. Един път го бяха убили с бомба, друг път били го застреляли тюлените. Трети път -бил пленен от американски спец части. Четвърти път - той се самоубил ....

Смяна на сценария, какво толкова?

Ами Мосул във Вашингтон си е и е жив и здрав...