17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, в тази "държава" нормално не може да се живее!

Ей сега трябва да тръбят западните журналисти за свободата на словото в България. В Русе убиха журналистка, но защото е била на неправилното място в неправилното време и случая е чисто криминален, без отношение към работата й. Тук може да нямаме убийство /то и това ли трябва да стане/, но си е определено заради работата, обаче видите ли - врати палили за щяло и нещяло.

Има толкова изгорели врати и къщи ама точно за една се говори собщавайте го само не правете коментар

Бургас е пълен с руснаци

Слугинската бургаска медия Флагман за няколко години се сдобиха с лъскав офис в центъра на града както и с множество местни олигарси - рекламодатели. Купиха се лъскави коли. Който суфлира на властта е супер. За останалите - рекет и бой. 111 по свобода на словото, наред с россия и други африкански държави.

Така е;) И понеже сега са се качили на "Стълбата" на властта, някак си не виждат какво е състоянието на плочките от прясно ремонтираният площад "Тройката"- на тях стъпват, за да стигнат до луксозния си офис.;) Не виждат и как "луксозната облицовка" на подземната улица на същия площад точно от тяхната страна е изпопадала, а не са минали и три години от завършването на ремонта...

Така е в държавата на мутротиквата и ГРОБ - престкъпниците ходят безнаказани и наказват честните хора!

е. Викай българските емигранти и излизайте на протест. Белким този път успеете да изкарате сто души, а не само петдесет.

ще излезеш ли на контрапротест?

stankow

Пак недомлъвки. За какво е било делото ??

Много станаха "героите журналисти ".

като се замисли човек, ми то нема лошо! тоя папарак се беше наврял да снима как е изгоряло заведението на някой си, и ония го изхвърлил от имота си с ритници. после съдебно дело и споразумение, ще рече изръсил е кръчмаря с някой лев сега ония му дава възможност да си снима пожар на собствен терен!

Ти или си малоумен или си прост!

а бе може и да съм просто малоумен, ама нещата в случая стоят точно тъй!!

Ти да не си това животноБеберов бе тъпак

Явно и тук Бойко Борисов трябва да се разпореди за да се свият крилцата на такива жалки и мизерни страхливци като този бабаит.Действай Бойко иначе държавата ни отива на кино с израстването на уродчета които със сигурност не са ходили в казарма.

Направих си труда да потърся информация за този бабайт ... ми той задържан 100 пъти, за какво ли не ... от скандал и нападение над други клиенти в паспортна служба, през разпространение на наркотици, рекет, трафик на хора, нападението на този фоторепортер ... та до продажба на гласове!?!?!? И все още на свобода!?!?!? Вярно трябва да се намеси царят-слънце ... защото след убийството на Виктория и обществото, а и международната журналистическа гилдия и европейските ограни са много чувствителни към посегателства на свободата на словото в България. А този, ако наистина той го е направил, точно в този момент ... ега си малоумника.

шапката на Бокича, ама са ви криви сметките. Недейте разчита толкова на оня от посолството - видя се и че един протест с емигранти не можахте да направите.

тоя Биберов явно е борче-мафиотче нема е живо още дълго

бургас от десетина години е на самоуправление,т.е. всеки си прави каквото иска,и тогава защо плащаме заплати на цялата администрация,да върнат всички заплати-кмет ,под кмет и т.н.и да си ходят ,некадърници които живеят на наш гръб,крадци и олигофрени

Да не посмеете да си мислите, че е поръчково- просто ей така някой е решил да пробва дали запалката му действува...

Много на сериозно се взеха някои гилдии завиращи си главите като щраусите за да не видят вонята от властващите... Като сте толкова кадърни защо не насочите работата си лъм истинските виновници за блатясването на България?????

Бургас е града на мутрите!

И България е тяхната държава.

Забрави да добавиш- със столица Брюксел.

През 2006 година, в класацията за свобода на словото България дели 35-то място с Франция и Австралия. На власт са "лошите" от БСП. Идва "добрия" ГЕРБ на власт и през 2018 година потъваме до 111 място, като вече сме в компанията на страни като Турция на Ердоган. Толкова за ГЕРБ и "постиженията" им!

Това е "новината"!! Браво, че е на първа страница, все пак си е истински ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, О, Боже!!!

Това е "новината"!! Браво, че е на първа страншца, все пак си е истински ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, О, Боже!!!

Спокойно, баламурници. Това е някой безимотен ром. Те клатят стабилността в 111-тата държава по свобода на свинските медии. Те ограбиха КТБ, те палят архитектурни паметници и убиват журналисти. За всичко са виновни клошарите.

А защо не коняк? О, неразумний юроде, ти български не знаеш ли?

Не знам какъв Бизнес има фоторепортера . По правилата на ЕС това е неуспешен Терористичен Акт.

И сега ли ще кажат, че не е заради работата му? В страна, в която няма работещи институции и цари безнаказаност, всички сме потенциални жертви.

Мммм, не, не е свързано с работата му. Бил е клошар, щот само те палят гуми.

уплашети от настъпващата зима, 3 бедни сирачета, роми на по 11 годинки си примъкват ена афтомобилна гума и я запалват, за да се сгруят. преди това, многократно звънят на вратата на храднокръвният убиец с молба да им даде 300 лева, радиатор за отопление, кльчовете за колата и фоноапаратите си. изверга отказва и заслужава да види как е като ти е студено и имаш само една афтомобилна гума.............

Държава, в която "човек" като Тиквун е министър-председател не я чак нищо добро. Набийте си в галвите това нещо. Няма как да изберете да ви води Мутра и да очаквате да ви води към добро. НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Дори да иска, той не знае как! Резултата - мутренските време се завърщат!

Мутренските времена са си тук.

Бургас - административния център на южно-черноморската мафия и място на "батките с официални анцузи". Там всеки трети е татуиран анаболен дебил, с къса подстрижка и гледащ лошо. Жените пък им пригласят опитвайки се да бъдат мутреси. Като цяло, град-пародия ... а някога, когато съм ходил беше чудно малко градче.

За съжаление абсолютно си прав. В две изречения си описал много точно същността на "най-хубавия град за живеене".

Ами и аз, като се забързам и ми се запалва гумата.

Ти като се забързаш мозъка ти съвсем изчезна

Schilo

Да ви таковам заглавието!