Запалиха колата на разследващ полицай в София

Това е вторият палеж на автомобил на семейството в рамките на една година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубава кола има този полицай :)

Мисля е просто деяние, ако спецовеете искат да уловят бандита. Но дали искат!? ... Или искат, ама не им дават!? ...

Палят ги, защото най-вероятно се опитват да се борят срещу престъпната ни, корумпирана система. Ако такива хора се обединят, 20 - 30 - 40 души и направят своя "групировка", към тях скоро ще се присъединят и други, които няма да се чустват сами. И тогава ловът може да започне....

До всички черногледци: Познавам тези хора. Изключително принципни са, респективно страдат именно заради отказ за толериране на престъпни дейности в един столичен квартал. За съжаление, добрата работа на полицая навсякъде по света не се харесва на определени прослойки. Затова не плюйте, а се ядосайте за това, че изпълнаващи задължениата си стриктни служители на МВР са избрали да отстоават закона и страдат от това.

Полицаи като този, както и ние, гражданите, така и не се научихме, че работата на полицията е да пази властта, не нас. А, когато властта има престъпни интереси, полицията трябва да пази престъпниците, не нас ... Ей, така и не се научихме, ми само за свобода и демокрация говорим. Неблагодарен народ, ей! А, този полицай как не го е срам, разбирате ли, да е принципен?! Ми, то ако така ще се действа, следва и съдът да вземе да затваря до живот националните предатели, които върлуват от много десетилетия в българската политика ...

Намерете тези примати. Пъхнете ги в затвора за 15 години,а след това ги изселете от София,без право да идват тук. Ето,така ще се справите с палежите само 6 месеца. Мутрите са ербапи когато няма отговорност,иначе са страхливци,подлеци и примитивни необразованите типчета. Екскременти.

Кой да ги хване? Кой да ги тикне в затвора? Поръчителите ли? Няма как да стане.

Нали е разследващ полицая как така не е стигнал до извършителя предишния път илипросто си знае за какво става въпрос....

Добре дошли в системата на демокрацията - независимо дали е либерална или консервативна. Децата ходят на училище където ги охраняват, колите се използват за факли, старците играят роля на донори и боксови круши, здравеопазването- пази боже, образованието -можем да броим до 12. Наркотици под път и над път, мутри на всеки чучур за пари, бели якички облечени в корупция, съдебна система на колене. А имаше години на безгрижно детство с игри до полунощ и без охрана, образование на завидно ниво, дебили зад решетките, доброволни отряди, разчистващи изметта на обществото. Заплатите бяха ниски, но парното работеше във всяка стая, нямаше ровещи в кофите за боклук за оцеляване. Системите са различни ще кажете и при двете има фира. Така е, но къде са онези творци на новото време дето чертаеха светло бъдеще, което сега ни обясняват, че не са знаели как се прави? Няма ли годни теоретици да намерят средния път за благото на болшинството, а не за шепата номенклатурчици, които ги има и при двете системи? Смяната на системата ще се случи , но няма да е от тук. Пак ще си я внесем както си внесохме социализма и неолибералния капитализъм. Тогава защо се дават луди пари за управленци, които само внасят, а не произвеждат?

Да ,така беше...бях ергенче, току що започнал ,като "млад специалист" ...заплата 170 лв. ама зимата смядовският радиатор в бекярската ми стаичка все на "min" бе включен,че ,като се върна да е топло и въпреки това повече от 10 лв/месец ток нямах,да не казвам за цигарите дето ми струваха 15 лева на месец, а обяда от първо-второ-трето във ведомствения стол ...около...лев,че и за вечеря си вземах. Да ама БАНАНИ нямаше...

Сега яжте банани и не квичете КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН хаха

Разбрахме че си от червените...... но ние не искаме да сме от тях знаеш къде е пътя ..... на изток айде ходи там като е толко хубаво

Кои сте тези вие, които си позволявате да гоните хората от България? Тя заради такива като вас, мазно и гнусно малцинство, намаля с 2 млн. Ти циганин ли си?

Чингитата, съдистите и прикриваторите започнаха да усещат народната любов.

На облака по нумерологията си вижда,че май ще му запалят и къщето.Да пие чай от босилек и цветчета от червен трън по една чаша на гладно.

Кога отряди ще започнат да палят коли и палати на нарко утрепките, които са напълнили България и дилърчетата им продават дрога на децата ни? Време е да бъдат смачкани тези мишки - ММА гейове, нарко педали с обръснати кухи кратуни и тстуирани сланинести ръце, ромски нарко босове....

Докато всички изредени от Вас се обгрижват от партии, съд, прокуратура, полиция и т.н., защото са полезни на някой, нищо не може да им се случи. Първият раздал правосъдие ще бъде заловен мигновено и осъден, за да се покаже колко е строга държавата.

"Вероятно ще работят по всички версии за палежа." Остава усещането, че има вероятност и да не работят по всички...Тука има, тука нема...

Броят на версиите се определя от броя на клошарите в района. Ако няма - ще докарат.

Аз от години напомням как и кой създаде организираната престъпност в България, и защо..., и как уличната (и масовата) престъпност бе стимулирана и се превърна в част от организираната чрез прокуратурата (с безбройните й “споразумения” и прикрити престъпления) и след това чрез т.н. правораздаване и МВР, разбира се... Като в онзи стар виц, когато прислужникът отворил пак накрая вратата, след като господарят му го прекъснал и върнал няколко пъти за да влезе както трябва, a той запъхтян тичал да му съобщи, че Темза е придошла: “Сър, Темза...!”

Рискувам да ви ядосам за досадата с лични проблеми, но все пак за разведряване на атмосферата....Вече 5-та година не връщат откраднатият кемпер на мой приятел- това е жилището му, той е бивш цирков артист, някой от тях продължават да живеят в такива автомобили.Всичко е доказано на 6- номера на рама, двигател, в кемпера се намериха и личните вещи на пострадалият от престъплението.Обаче прокурора и съдията тупкат топката солидарно и оня ден поискаха бележка в която да пише кой е произвел кемпера и му е сложил табелка " Mizar 180"- това е модела на кемпера...... някой да знае кой произвежда такива модели, че трябва да ходим до Италия и да търсим по заводите....?

Колега, това не е новина! Ако посочиш пример прокуратурата, полицията и съдът да са си свършили както трябва работата, и в срок - тогава пиши, моля те! Тази и такива истории всички имаме и можем да разкажем! Безброй! Това се нарича ПРОВАЛЕНА ДЪРЖАВА! Затова България е провалена държава! Но не от само себе си, и не от народа, а съвсем съзнателно, планомерно и планирано! Така е в провалената държава, в страната на сенките и подставените лица, така е в България!

Колега, това не е новина! Ако посочиш пример прокуратурата, полицията и съдът да са си свършили както трябва работата, и в срок - тогава пиши, моля те! Тази и такива истории всички имаме и можем да разкажем! Безброй! Затова България е провалена държава! Но не от само себе си, и не от народа, а съвсем съзнателно, планомерно и планирано! И сега нека да се позамислим защо непрекъснато ни се налага да решаваме и да избираме между “лошо”, “по-лошо” и “най-лошо”?!? Защо ни се налага винаги да избираме между лоши варианти (и непригодни хора) и те ни се представят за ЕДИНСТВЕНО възможни, и същевременно - за свободен избор?!? И още нещо - ако един човек е зависим по някакъв СКРИТ!!! начин от нещо (в миналото си) или от няКОЙ, то дори и да е най-добронамереният и компетентен за даден пост или позиция, то той е НЕПРИГОДЕН!, защото е БЕЗОТГОВОРЕН по презумция - как може и теоретично да отговаряш за нещо, за което ти РЕАЛНО не взимаш ВАЖНИТЕ решения?!?! Това по презумция, по дефолт е невъзможно и абсурд! И затова сме непрекъснато свидетели на срамни сцени на безотговорност и шикалкавене на безброй “компетентни” лица на “отговорни” постове! Така е в провалената държава, в страната на сенкитд и подставените лица, така е в България!

Поднасям извиненията си на инфото и останалите, но това е идиотщина, бе хора!

Знаете ли защо в някои други европейски столици като Париж и Лондон този и такива случаи се решават за броени дни, ако не за часове? Ами защото те имат държава, полиция и служби, и най-вече прокуратура и правораздавателна система, които си вършат работата! А не чакат бяКОЙ да им се обади и да им обясни кой на кого в или не е човек и да им нареди какво да правят! А, и защото такива като Борисов, Цацаров, Гешев, Пеевски, Доган и останалите зад тях не ги управляват! (И имат например камери навсякъде и лесно могат от записите да установят какво точно е станало)!

Да, ама у нас на това му се вика „полицейщина“ или „полицейска държава“. А Ганчо има проблем с полицейщината и с полицейската държава, защото биха му попречили да нарушава закона.

Разследващ полицай (и репортер) (ще) имат (много сериозни, непреодолими) проблеми с ... разследването и оповестяването му?!? Какво по-нормално, логично и естествено нещо за България!!!

“Той се надява деянието да не е свързано с неговата работа и тази на родителите му” Ами не е, сигурно някой австралиец се е промъкнал в тайна доба и им е подпалил колата, или на съседа им му е писнало да му паркират на неговото място... Като си нямат голяма тераса на последния етаж (с мастен асансьор и енергийна защитеност) да си наблюдават отгоре колата 24/7, така ще е..., граждани за европейско развитие на България!

“Той се надява...” Надеждата крепи човека! И ... умира последна! Така че - надявайте се, българи! То и без друго само това ви остана от процъфтяващите 45+30 години управления! Но догодина управниците ни бодро ще отчетат нови успехи и че ние живеем по-добре от Занзибар, Конго к Бахамските острови (след ураганите...)

Цялото семейство работи в полицията, мъжът е разследващ полицай, а синът - репортер в телевизията! Е, какво има някой да се чуди защо на тези им палят колата - става дума за България, където Борисов много ангажирано ни обясняваше, че нямало корупция и организирана престъпност! Ами ясно е, колата се е самозапалила! И то няколко пъти! Случаят е приключен - забравете!

докато една сутрин ги намерят с куршум в главата, всичките трима. Ти защо мислиш, че палят техните коли а не моята ? Щото са много убави ???

Тъпото ни МРВ, обаче, никога не популяризира видеозаписите по телевизиите, както се прави по цял свят..

И какво като ги популярезира по някакви си медии дето много българи избягват да гледат глупостите им???? а и много няма как да се навият да стават изтривалка на ченгета ако вземат да кажат че нещо са познали на видеозаписите...

Разследващите полицаи не разкриват , а разследват.Преди това някой трябва да установи кой е ван дер любето.И да го разследват образцово, което е почти невъзможно поради ред причини, накрая се изказва наблюдаващият прокурор, който обикновенно чете по едно дело, а пише по друго. Нещата са тотално сплескани!Много трудно айдук стига до съда, а като стигне почва един маратон- пишман да станеш,че са хванали крадеца.Накрая прокурора прави едно споразумение със защитата на айдука, съдията одобрява и ла комедия финита.Мога да ви посоча умопомрачаващи малоумия, но не ми се ще да развалям вярата ви в несъкрушимата воля за смачкване на престъпността.

aве не е баш тъй как думаш, това важи само за определени личности... обикновените хора ги съдят и осъждат за нищо, другите включително и мангалите хора убиват и излизат след 5-6 години от затвора, афект, ко да прайш...

Аз съм Електротехник - оправям тока на Хората за да живеят по-добре . Ако на мен ми се случи в къщи да имам проблем с тока - веднага ми става ясно , използвам ресурса си и Оправям Проблема . Какъв е този разследващ полицай ? Да не може да си оправи семейството ?

Я сега си представи какви поражения може да направи с тоците у вас един твой коУега - електротехник...

Заснемайте извършителите Бре!А.... ако сте длъжници...

Не е това,проблемът е че липсват драконовски мерки,без дупки в законите помагащи на престъпниците.Тези род престъпления се пресичат с присъди над 25 години без право на помилване.Демокрация?Ами вятър е това, в щатите престъпниците се осъждат общо на 100 и по вече години.Майк Тайсън оправи ли се ?Дошло е времето мафиотите да се ударят с секирата!

Това само показва, че още дълго ще си бъдем пещерняци. Държавата да хвърли сили и да почне да се чисти от корумпета. Не е толкова трудно. От друга страна ако са читави хора не пожелали да играят по нечия свирка да сбарат огняра и да му ма.. цата разкатаят. И това е лесно постижимо. Просто трябва воля. И народ който да го изиска!

Есть народ такой, особый. (от 80% дебили) Не си хареса нищо джендърско, а пък днес обявява и война на GREVIO. ("СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕЦАТА")

Неизвестен извършител, прекратявай.

Първия път подпалвачът е заснет от камера, но "разследващия" полицай така и не го е разкрил. И този път е заснет, вероятно на кадрите се вижда как вече пали много по спокойно. На третия път ще му писне и ще показва личната си карта на камерата. Няколко пъти, за по сигурно, да не го пропуснат това.

Сигурно ще е от газовата уредба...,която не е била монтирана в ..."ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ" ...Нали все такива изводи винаги се афишират ,когато стане въпрос за пожар на кола.

Дано поръчителите получат заслуженото.

Проблема е, че самата родна милиция няма желание /доколкото въобще и е кадърна/ да разкрива такъв род престъпления. Имитират разследвания, тупат топката докато минава времето и е все по-невъзможно да се установят обстоятелствата и залови лицето..и поръчителите. Справка - огромен е процента неразкрити умишлени палежи на автомобили, с каквито най-често се сплашват именно честните, користно работещи хора от държавни органи. Иначе много се гордеем с разкритите убийства по селата, обикновено битови, ясни деяния и извършителя обикновено си чака на местопрестъплението.

нещо свързано със семейния бизнес ще е

Това явно са единствените истински и некорумпурани полицаи в София.

Или обратното - тия са най-корумпираните :)

вътрешна сигурност и обществен ред

Мама и тати - милиционери , синчето - репортер ! ДИР-а , и вие ли сте така !?

Така , Е! Кой ще може да натиска бутонът DELETE иначе?!

не плюй в кладенеца, от който пиеш вода,всички знаем,че си провокатор и работиш за украинските служби