Западна и Източна Европа: Къде и как работи зеленият сертификат

Все повече страни прибегнаха до мярката, но въпреки това континентът отново е в хватката на поредната COVID вълна

Обратно в новината

Коментари - Западна и Източна Европа: Къде и как работи зеленият сертификат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като МАХНАТ маските в България, ще ги МАХНАТ и в цяла ЕВропа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Министерски СЪвет и Парламента... Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

ДА СИ ГО НАВРАТ ЗЕЛЕНИЯ ПАСС В КУЧИЯ ГЪЗЗЗЗЗЗ ....... ако КИРЧО КАНАДЕЦА НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА БИЛО ПРОБЛЕМ!!!! но АКО ВСИЧКИ НАС НИ ОГРАНИЧАВАТ ВЪПРЕКИ КОНСТИТУЦИЯТА????? а никакъв ПРОБЛЕМ НЕ Е!!!!! .....

"За последната седмица средната смъртност е 38 души. Преди да бъде въведен сертификатът, тя е била средно около 20 души на седмица, а две седмици след въвеждането на сертификата - 50." Та каква, казвате, е ползата от сертификата?

ИЗТОЧНА ЕВРОПА 70 ГОДИНИ Е БИЛА ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИ БОТУШ. ТУКА ХОРАТА СА БЪГНАТИ И ВСИЧКО ДЕТО СЕ СЛУЧВА Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА. НЯМАТ ДОВЕРИЕ НИ НА НАУКА, НИ НА ДОКТОРИ. ЧЕТАТ ГЛУПОСТИТЕ В ИНТЕРНЕТ И СА ГОТОВИ ДА СИ РИСКУВАТ ЗДРАВЕТО ОТ ГЛУПОСТ.

- ивермектин води до значително намаление на случаите и на смъртността на ковид (съпоставка на държави в африка, в които се пие профилактично и такива, в които не се) - моноклоналните антитела, приети в началото на заболяването, водят до драстично подобрение и намаляване на риска - антиасматични препарати безопасно и бързо подобряват дишането и сатурацията и така помагат и на имунната система да функционира нормално - естественият имунитет е в пъти по-добър от две игли - нанолипидите достигат до всеки един орган в човешкото тяло - иРНК ваксините убиват тридесеткратно повече, отколкото всички останали ваксини взети заедно - в щатите са умрели повече деца от грип през предишния сезон, отколкото от ковид _ след като има безопасни алтернативи за лечение и профилактика, защо не се прилагат?

g

И добре, че бяхме под ,,комунистически ботуш", че иначе щяхме да сме същите олигофрени като онези на запад.

Нещата нямат нищо общо с науката.И в Западна Европа след като са много "умни" защо са спрели ваксинациите за доста заразни болести.Като туберколоза.

В Източна Европа хората все още имат криитично мислене.

Ако ще бембени , а не цифрови,ами и извънземни сертификати да сложат, олигофренясалите педераси на власт в президенството, то Тея сертификати ще си останат просто едно размазано лайно на слабоумните им мутри със грозни стърчащи криви уши и брадавици тип баба Яга на носа, тоя тумор на носа на гумен Гадев дали случайно почна да му расте така сега!?....и ако не е някой умрял от студ, клетясал полицаи да обикаля премалял да ги лови тия сертификати по улиците, докато го псуват други премръзнали и озверели хора, то тия сертификати не биха и съществували извън фашиските курвенски недоевани мисирски мръсни усти на путките от канала, БНТ и нова

Трагичното е, че Ганьо се ваксинира заради кръчмите и да не го изгонят от работа, а не заради себе си, роднините си и околните. Трагедия. Способността да обработваш информация правилно е правопропорционална на сивото вещество.

Тенденцията на открита неприязън и дори на обидни квалификации от инжектирани към неинжектирани е много стряшкаща. Може ли и това да е от страниччните ефекти? Аз лично не мразя и не деля на умни и глупави! Но всичко е въпрос на личен избор. Как се нарича зразяването на обидни квалификации отностно група от хора?

Това не са обидни квалификации, а отразяване на факт. Личен избор, казваш? Имаш право на него, когато не нанасяш щета или зараза на други хора. Ако не искаш да спазваш задълженията на обществото, просто го напускаш. Никой не е длъжен да умира заради теб.

Нексусчооо, първо трябва да докажеш, че точно някой конкретно те е заразил. Панимайш?

пардон, цертификатен махт фрай :))))))

Аз лично имам достатъчно висок ценз. Трето поколение висшист съм. Работя за реномиран университет. Няма как да ме обидиш, но не е красиво, не е и правилно а и никак не е Християнско. Не се смятам и за трол. Аз съм Човек и се радвам да имам собственно мнение. Всичко добро ти пожелавам!

Ако имаш медицински ценз, може да говорим на равни начала. Иначе не е редно да се изказваш в моята сфера, както аз не го правя за твоята. Не става въпрос за мнение, а за чиста наука. Мнението не спасява животи.

Тенденцията на открита неприязън и дори на обидни квалификации от инжектирани към неинжектирани е много стряшкаща. Може ли и това да е от страниччните ефекти? Аз лично не мразя и не деля на умни и глупави! Но всичко е въпрос на личен избор. Как се нарича зразяването на обидни квалификации отностно група от хора?

Да ви говори нещо термина стохастика? Това е първата п(л)андемия, която следва изумително точно математическият модел, създаден предварително. За България дори прекалено точно, докато за повечето други държави има флуктоация. Така че надали само медицинският ценз е необходимо и достатъчно условие за да има човек мнение и поглед. А отричането на факта, че правите квалификации ганьовци, показва как гледате на самите факти. Апропо фармация идва от гръцкото фармакея, което е чародейство и е забранено от библията!

Аз и семейството, 4. човека, ми го минахме скиро това грипче, делта! Мога да кажа, че далеч не е нужно да се мре! Познавам лично вече доста хора, които го преболедуваха и нито един починал или тежко преболедувал. Колегата ми, инжектиран, има тремор след инжектирането, тресе се целият, падна от колелото и се начупи. Един от дядковците от фамилията се набоде тайно ... замина си скоропостижно от инфаркт. Приятел от детството ми, инжектиран, има прихологични проблеми, лично ми ги сподели. Една дама, инжектирана, ми сподели, че всякаш има неща, които се движат из нея и съжелява за избора си. Това са нещата, които аз лично, от мене си знам... много други съм чул... На ратниците на инжектирането казвам– Ние, неинжетираните не сме ви причинили нищо. Друг ви е виновен!

Добре, троле. Вярваме ти.

И защо да е трол човека, ако споделя личните си впечатления? Сподели и ти своите, никой не ти пречи. Според мен точно лините впечатления са по-важни от това, което пишат и говорят по медиите. По правило медиите са зависими и констролирани, затова в тях винаги е имало цензура, а точно в България сме на 100 и нез нам кое си място по свобода на медиите, т..е не разчитай да чуеш/видиш истината в тях. Точно лините впечатления на хората са най-важни и то не само относно този вирус, а за всичко, което ни заобикаля, защото помним как Борисов ни приказваше, че е създал Рай на земята, пък някак си никой не го виждаше, освен приближените му, разбира се:)

Впечатленията - на улицата. Трябва да имаш мед образование, за да се изказваш.

Ами не си прав... Явно не си живял по Татово време и не знаеш какво беше "развития социлаизъм", ми май наподобява сегашния "развит капитализъм" - бачкаш, за да изпълниш плана и не задаваш въпроси, ако знаеш много - кеф ти затвора, кеф ти лудницата. И най-важното - нямаш право на лично мнение, ако ти кажат да умреш за Родината, за Партията или каквото там измислят - правиш го и не питаш... Е, доживяхме подобно време и сега...

Всичко това можеше да се избегне, ако още преди тази вълна беше дадена трибуна на имунолози, епидемиолози и вирусолози- специалистите, които най-много се очаква да разбират и от вируси, и от епидемии, и от ваксини. Те трябваше да излязат и да дадат ЯСНИ и ДОБРЕ ОБОСНОВАНИ факти относно този вирус, да представят ВСИЧКИ статистики относно епидемията, процентите различни случаи, ваксините и техния резултат- подробно, АРГУМЕНТИРАНО (отговарящо на всички въпроси и ОПАСЕНИЯ от всички колебаещи се, защото те не са малко) и най-важното- БЕЗПРИСТРАСТНО! Тогава нямаше да има пълен хаос от всякаква информация- от официална- до квартална клюка, от едната крайност (как ще се мре масово) до другата крайност (чипирания, 5G, Биг Гейтс, "белега на антихриста" и други подобни), които просто да подлудят народ! Вместо това масово се изказват... политици (!), коремни хирурзи (!), общо-практикуващи лекари и шефове на отделения (!), хигиенни специалисти (!), математици (!), а думата на истинските специалисти е заместена от истинска буря от фейсбук конспиративни теории! И после се чудите защо има само 25% ваксинирани в България! Не, останалите 75%, далеч НЕ ВСИЧКИ са "антиваксъри". По-голямата част от тях са КОЛЕБАЕЩИ СЕ, ОБЪРКАНИ ХОРА, които са вече подлудени от този дезинформационен хаос! Ето затова!

Всичко това бе направено, но троловете постоянно мятахте л._айна по щаба.

Явно не е било направено както трябва. Ето, прочети съседната новина от днес- изказване на лекар в Англия, специалист по... "хигиена и тропически болести"(!!!) Ясно е, че коронавирусната пандемия и ваксините против нея НЕ СА му по специалността. Съответно неговите изказвания, вместо да помогнат, създават само повече съмнение и недоверие, понеже хората четат каква е специалността му! Така че не са виновни само троловете!

Всеки, който е дипломиран по медицина, може да се изказва. Той знае по-добре от Ганьо. В началото учим обща медицина, където се учи и за вирусите.

Не, НЕ ТРЯБВА всеки който е завършил обща медицина да се изказва. И очевидно това, което казваш, в тази ситуация Е ГРЕШКА! И ето ще дам пример (а има още хиляди такива!) Моята джи-пи лекарка каза: "ако се разболеете от Ковид, пийте антибиотици"! А друга наша позната лекарка терапевт казва "НЕ, антибиотиците отслабват имунната система!" А ние, които не разбираме от медицина, какво трябва да правим, да се подлудеем ли от противоречиви изказвания на "специалисти"? Ти си лекар- добре. Но постави се на наше място, на НАС, които НЕ РАЗБИРАМЕ??? Как да ви слушаме? Това не би ли объркало хората още повече? Докато ТЕСНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ е много по-вероятно да постигнат консенсус относно този вирус. И е много по-възможно да са гъвкави и да обновяват знанията си по детайли, които още не са изяснени! Ок, нека СЛЕД ТЯХ да се изказват и другите медицински лица, но НА ОСНОВАТА НА ТОВА, което ТЕСНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ вече са установили, така че да няма объркващи противоречия!

Накратко, трябваше да се говори на полето на науката и медицината, а не на политиката. И в други страни се говори главно политически за ковид, но в бг това има най- голям отрицателен ефект, защото тук политиците са най- компроментирани.

Щабът не бяха политици, драги.

Да, не бяха но говореха същите политически лъжи като господарите си които им плащат с пари и други облаги. Това е още по- лошо , защото компроментира съвестните учени и специалисти.

Няма никакви политически лъжи. Троловете сте жалки, пишехте, че Борисов измислил пандемията, за да точи пари от ЕС. Жалки сте!

Да ви пикам на скапаните сертификати да изгорят дано мръсни фашисти Европейския съюз и всички фашисти. Смърт!

бегай в африка или еквадор , там не искат нищо и е свобода

Колко жалки и продажни сте с това триене на мнения,не мога ли да изразя мнение за ваксините или някой дето плаща не иска да чете тук негативни мнения!

Колеги, я да направим профил на един ваксър

мъничко, тъпичко, умира от страх

Добър ден, дебили-антиваксъри!

Sled deset godini shte ti e nujen sertifikat da otidesh do magazina,ovce.

Добро утро, Ганьо! Можеш да прочетеш за себе си в следните публикации: Бай Ганьо тръгна по Европа Бай Ганьо се върна от Европа Бай Ганьо прави избори Бай Ганьо журналист Бай Ганьо в двореца Бай Ганьо в депутацията Бай Ганьо и опозиция – ама де-де Дружество „Въздържание“ Писмо от бай Ганя до Константина Величкова Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

В България има туберкулозно болни, аз и всички мои познати сме ваксинирани с БЦЖ. Абе защо не се разболяваме периодично като я караме леко, сигурно не е реаботеща ваксината? Или пък имаме неправилен бъркоч от антитела?

може да сте ваксинирани с БЖЦ, но това не важи за братята в махалата...същата работа и с шарката, уж сички ваксинирани задължително, а преди ковида, всяка година гърмяха по медиите бум на заразени с шарка, дори възрастни с варицела и повечето плъзнали от маалата..

Фашистки подлоги...

В Дания никой не иска такъв сертификат, нито маски. Аз не съм ваксиниран , но дойдох лятото преболедевал от UK. Никой не ми е правил проблеми за нищо. Мои роднини от САЩ ми казаха, че при тях няма фашистки контрол с електронни средства. Сертификата бил едно картонче без име и без баркод, съответно и без възможност за електронно проследяване. Можеш да го дадеш на който искаш, той го давал и на жена си да го ползва. Никой не го искал практически. Като го извадил, моя роднина го показал на некаква кифла само в работата, тя го отметнала в некакъв списък и това е. Ама той практически не ходи на работа от 2 години, работи от вкъщи.

Я да видиме - в Северна Македония ще го въведат от 15-ти ноември. Т.е. хората дават дълъг срок за да могат хората да се подготвят. Тук какво стана? Въвеждаме го от днес за утре, а почваме да глобяваме на 4-тия ден. Не е ли ясно че именно това ядоса хората?

Болните и те ще изчакат няколко седмици :) Много си зле.

Ваксинираните не трябва да се приемат за лечение в болница. Карат го леко и само хабят леглата.

Ганьо не може да си облече и изучи децата, но е пръв по кръчмите. Ориенталска пасмина.

Ти марсианец ли си?

Ваксър хипохондрик на държавна работа; - страхува се и всява паника - не е ходил на работа почти година и половина - симулира работа от вкъщи - получава си редовно заплатата - мисли си, че колегите които му вършат работата са му длъжни - вменява вина на околните, че са виновни за пандемията и не спазват мерките - вменява им задължението постоянно да доказват, че са здрави - иска срещу нормалните хора да има санкции и правата им да се ограничават - неблагодарен е, въпреки че всички солидарно сме платили за ваксината му

Дебил антиваксър на работа. Толкоз е тъп че другите постоянно ходят след него да му оправят простотийте. Не говори езици. Не може да комуникира нормално. Смята че той е мерило за всичко. Назначен е по линия на селски. Плаща кредит. Живее в Малинова долина. Кара 10годишнинБМВ.Мазен към шефовете и безмилостен към подчинените.

Добавям: Много често е завършил НСА/ВИФ.

kirchevo

Карам 5 годишно БнВ.......

Интересно ми е защо не пишете за Италия - въведоха зелен сертификат още лятото, вкл. за ресторанти, отскоро дори за ходене на работа. Процент ваксинирани над 12 години - над 80, болни - по 2500-3000 на ден! Има дни без нито един смъртен случай. Мерки - маски на закрито, дори в училищата, дори за малките деца. За мен те са страната, която се справя най-успешно с новата вълна на Ковид.

Тия зарази осители с ваксата окупираха цялата инфраструктура безкрайно във времето. Другите преболедували, които заразата не ги лови и няма как да са преносители трябва да доказват това на всеки 48 или 72 часа.

Това картел на мобилните оператори с цел увеличаване на инет трафика

Поне още две години, докато тая чума си замине по натурален път. За този период, с тези световни лидери и техните "Зелени" идеи уж за хората, милиардерите ще натрупат петорно повече от сега. Всички спекуланти ще забогатеят неимоверно. Масата хора ще умират и ще обедняват прогресивно. Хиперинфлационните процеси вече текат. България прилага мерки по принуда от ЕС, за да не спре кранчето не за решаване на проблем с пандемията. Нито позицията за масовата ваксинация е правилна, нито позицията на антиваксърите е правилна. Ваксината предпазва от усложнения и естествено като всяко, повтарям всяко сложно лекарство има риск. Всеки човек има генетично предадени склонности към определени заболявания, работата на медицинската система не е да блъска по подразбиране ваксини, а да прецени професионално ситуацията спрямо диагноза на пациент. Така с голямата популистка лопата и страх генериращите заглавия нищо не правите, г-да политици. Хората са скептични, не тъпи. И имат основание да са такива, защото в последните години нито един политик не е в затвора, нито един доктор направил фатална грешка или злоупотребил със служебно положение - не е в затвора, а осъдени за корупция или кражба от администрацията се броят на пръстите на едната ръка. И очаквате тоя народ, ей така в името на "общото благо" да скочи и да се ваксинира?

05.10.2021 Доц. ангел кунчев: Няма епидемия, която да е продължила повече от 2 години Ясно е, че почти няма епидемия, продължила повече от 2 години. Моята прогноза е .че човечеството ще преживее тази криза.

Във Великобритания няма зелен сертификат. Бягайте от Фашистка Радева България.

Ама нямате шофьори и бензин :)

В Англия няма засега, но в Уелс и Шотландия е въведен.

Та се оказва че Германия праща евреите в концлагерите и Франция на Виши също. И затова българските фашисти искат да пратят на смърт евреите. Е сега не са евреите а само тези, които мислят различно и не искат да предоставят тялото си за медицински изпитания на препарати на фармацевтични фирми. И то фирми на единствената страна бомбардирана жилищни квартали в София. Фашистки сертификати, налагани от военна хунта. Смърт на фашизма!

Само за седмица стотици хиляди в сферата на ресторантьорството разбраха ,че глада идва. Със зелен сертификат всички заети ще бъдат уволнени. Всички ще фалират . Нова година с празни заведения.

Ами точно те послужиха като оправдание за фашисткия сертификат. Сега фашистите обсъждат как да направят да могат повече хора да го имат че да смачкат останалите с фашистките си мерки. И вече е ясно защо не въведоха навреме мерки: за да могат да тормозят хората.

Кацата ще бъде съден един ден. ОТ ДОКТОРИТЕ ,ПОЧТИ НИКОЙ НЕ Е ВАКСИНИРАН....ОТ ПОЛИТИЦИТЕ СЪЩО.

Верно ли. Ама аз съм доктор и колегите и приятелите ми са доктори. Само 3ма не са ваксинирани и те го караха тежко. При тях ваксинация е безсмислена.Накой го караха и се ваксинира ха. Излишно според мен. Някой сме с бустер. Щото се ваксинирахме януари. Всички сме ваксинирани и децата на половината също. Сега може да има селски доктори неваксинирани. Но в София е както ти казвам.

Не разбирам, а защо колегите Ви от Пирогов и на 5-та градска ли бше, протестираха шумно, че трябва да си правят тестове преди да отидат на работа? Дори шефът на Ковид отделението орева орталъка , че повече от половината персонал не са ваксинирани , даже заплашваха с неплатен отпуск и затваряне..нещо не се връзва

Кацаров в последния брифинг каза че десетки до стотици пъти по-малко вероятно е ваксиниран да се зарази . Няма ли да му се потърси отговорност за тази откровенна лъжа? Цифрите всички ги виждаме. И починалите отново са 99% над 60г., защо ваксинационната кампания е насочена към това да набоде всички продавачки по моловете и сервитьори а скоро и хора под 18г.?

В съда има вече няколко дела, Омбудсманът е сезиран, президентът се оказа предател, за което се надявам, да плати на изборите. Само бавната съдебна система подържа този зелен сертификат.

Зеленият сертификат ще сработи. Щом в такива държави като Испания сработи, които са пословично недисциплинирани, няма начин да не. Проблемът в момента е политически. Гербераската пасмина трябваше още преди година да въведат зелени сертификати както го направиха в Испания, Италия и Франция. Днес Испания има пълен антилокдаун. Всичко е отворено и народът е ваксиниран на 90 %. Но мутрата правеше всичко на принципа след мен ако ще и потоп. Този пък Кантарджиев е долна гербераска подлога, щеше да ни извозва с трупове. Защо нищо не направиха преди година, сега служебният кабинет му е виновен на този мръсник.

Ти въобще прочете ли статията? В Испания точно се препъна въвеждането на зеления сертификат и то добре, че са каталунците! А испанците (кастилци и андалусци) са всичко друго, но не и непокорни :) хахахах, при тях непокорните ги оправиха преди векове с инквизицията. Днешните испанци са потомци на послушните :)

В Испания няма зелен сертификат. Нито е разрешено да ти го искат. Само като пътуваш от чужбина го искат на границата от влизащите. На балеарските острови, където бяха повече туристи, от колко местни и заразява ха на поразия го въведоха през сезона.

ваксините са 100% сигурни и ефекасни - тия които умрат от тях на 100% няма да се разболеят от ковид! Само имам един въпрос - а защо Стойчо Кцараво не се "довери на науката" и отказва да се ваксинира? За него не важи ли зеления сертификат?

Все повече страни прибегнаха до мярката, но въпреки това континентът отново е в хватката на поредната COVID вълна - явно мерките са много "адекватни" !!!

Ефект има ли? Или само натоварваме допълнително икономиката и засилваме разхищението на природни ресурси?

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Зеленият сертификат няма никакво отношение към ограничаване на заболеваемостта или към общественото здраве. Това е инструмент за контрол и принудителна ваксинация. В момента, в който се разбра, че ваксинираните предават заразата точно толкова колкото и неваксинираните, всички изисквания КЪМ ДРУГИТЕ да бъдат ваксинирани (в замяна на някакви временни свободи) са научно необосновани. Дискриминация, нарушаване на елементарните човешки права, насяване на омраза и сегрегация на обществото - това ще постигне зеленият сертификат.

Ако не стане и с трета игла, пробвайте с четвърта, ако и с четвърта не стане, опитайте с пета, не се отказвайте, все някога ще спечелите.

В САЩ вече почват с четвъртата игла !!!

По-правилно е да се каже - къде и как минава номера.