Западът предупреди Техеран да не нарушава задълженията си по ядреното споразумение

Пренебрегне ли лимитите по сделката, Иран ще направи много сериозна грешка, категорични са Франция, Великобритания, Германия и САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе и вие отекохте, бем ти и империята проста. Но когато всичко е построено върху нездрава основа от болен разум ткаа става. Айде дуте.

Западът да върви на.... Само пълен глупак би се разоръжил при бандити на прага си.

Някой има ли си представа какво ще следва, след като ислямски фанатици се въоръжат с ядрена бомби? Първи ще са Израел, след това следват и християнски страни. Унищожение на неверниците - това е целта на Исляма.

САЩ няма ли да се откажат от оръжията? :D Малко пример да дадат! :D

Франция, Германия и Великобритания се дупят на САЩ с/у много кинти печатани в САЩ. Но докато САЩ са на пи4ка си лелина, то Европа ще бере гейлето, както стана в 1-та и 2-ра световна война. Сега отново мястото на събитието не се променя, Европа е потърпевша, а САЩ е на хиляди километри от ужаса и само налива масло в огъня (мамицата ви изверги)!

Тия неща за максимален натиск не САЩ и лидерите на страните западна Европа не дават най-добрият резултл срещу авторитарни и тоталитарни режими като севернокорейският и иранският, защото армията и върйушката ще продължат да са добре колкото и да са зле обиконовените хора и на тях няма да им пука за тях, вжаното винаги ще бъде оцеляването на режима и за това винаги ще има средства.

Когато се сетя че Пакистан има ядрено оръжие и ракети веднага се вкисвам, не трябва да се допуска поне Иран и Саудистка Арабия да не се сдобиват.

Споразумението беше прекратено едностранно от Тръмп преди около година с обяснението, че не го харесвал. Иран дадоха цяла година на останалите страни по споразумението да повлияят на Тръмп за да може то да бъде подновено. Това беше сериозен жест и доказателство за миролюбивите намерения на Иран. Западните държави не направиха абсолютно нищо за цялото това време. Очевидно не може да има споразумение само с един участник. Това на което сме свидетели в момента е международен рекет. С поведението си изпращат мощен сигнал, че всякакви споразумения с управляващите касти на САЩ и Западна Европа са напълно безсмислени. Тези хора разбират само от пари и насилие. Парите идват от собствените им данъкоплатци а насилието е насочено към всеки от когото могат да вземат нещо. Но историята е показала, че нещата могат да се обърнат доста бързо.

Да подкрепим Запада с един грандиозен гей-парад и да покажем, че евроантлантическите ценности са победили окончателно в нашата страна!

Че Тръмп, който чрез изнудване се опитва да принуждава към преговори с него, след като непрекъснато се отмята от споразумения, е бандит – това е ясно на всеки. Но наглостта на васалите му от т. нар. Запад само потвърждава пред целия свят какви жалки отрепки и нищожества са. Жалко за Америка, която поредният лайнар подвластен на тайфа изроди е на път да затрие. След което нищо добро не очаква човечеството под тоталното господство и гнет на Китай. Колкото и да я мрази и най-глупавият би трябвало да си дава сметка какво би последвало за християнския свят, ако не е Русия да противостои.

От зор да спамиш по-бързо пишеш глупости. Сигурен ли си, че това точно си искал да ни споделиш: "Не трябва да се допуска поне Иран и Саудистка Арабия да не се сдобиват." Ами къв им е проблемът на САЩ тогава. Да им подарят ядрените технологии на иранците.

Иран не крие нищо и обявява официално. Странното е, че искането на Иран , което тук не е написано е, да бъде защитен от американските санкции бизнеса му с Европа. Европа нищо не прави. Но без да предлага нещо в замяна, иска Иран едностранно да спазва поети ангажименти. Които не се изпълняват вече от ЕС. Малко тъпо звучи.

Да, допуснал съм грешка, съжлявам. Все пак е ясно какво имам предвид. Вижте освен това, че благодарение на научно-техническото развитие има вече достатъчно неядрено и конвенцилано оръжие което може да ни затрие.

Изключително нахални! Кога ли ще нюкнат краварника че глупаците там да се осъзнаят...поне малко...

Тук има някаква заигравка с петрола. Иран един от най-големите производители на суровината. Изобщо не става дума за ядрено оръжие. Иранците, щом са стигнали до етапа да могат да обогатят уран - могат да го направят винаги, там е неспасяемо. Все пак има достатъчно грамотни при тях, дори имаше някакъв професор по балистични системи, не са свалени от дърветата вчера и са достатъчно образовани.

Моркова или тоягата ...изберете сами.

Европа не предупреди тръмп ,които се оттегли от договора.Какво иска ,да му свалят шапка?

Е Али Баба (в ролята Биби Натъкмаков) и 40те разбойника(в ролите анонимници като Меркел, Микрон, Тиквон...) и говори за 'задължения'! Тези са наистина смешници. Франция, Великобритания и Германия какво направиха на ФАЩ когато едностранно прекрати договора? А какво ще направят ако ФАЩ едностранно атакува Иран? За самите ФАЩ няма какво да се говори. За тях добро или нищо - те са умрели от поне 30 години, но не го знаят.

Лет ми гет дис страйт САЩ се отказват от сделката, докато Франция Великобритания и Германия (и уж ООН) казват, че Иран спазва условията. Обаче Франция, Великобритания и Германия (и уж ООН) не смеят да се изрепчат на САЩ, че не е хубаво да се напуска сделката, въпреки, че другата страна си я спазва. Обаче когато Иран (след цялата помия дето се излвиа върху тях и заплахи и т.н.) каже, че след като Франция, Германия, Великобритания (и уж ООН) не правят нищо за да запазят сделката, ще излезе от нея, всички, начело със САЩ пак ЗАПЛАШВАТ Иран да не излиза ... Е каква е тая сделка, след като само от едната страна се изисква да спазва условията?

300 кг уран е кубче с размер 25см.

някой може ли да каже какво е сивото петно с форма на обувка в предната част на дрона ? тва за т.нар. beaming ли е ?

Шило

Доста лицемерно. Знъачи, САЩ напускат, а Иран да си стои? Защо? Самото споразумение е доста рестриктивно към Иран и в същото време компенсаторно. Хубаво де, ама двете неща са свързани. Единият елемент вече го няма.

Със заплахи срещу Иран не върви. Западът няма не само смелост, но най-вече ресурс да води война в Иран. Русия и Китай преди три години официално поеха ангажимент относно сигурността на персите и няма да се отметнат. Накрая ще се стигне до нова сделка, но Дончо искаше все пак да опита. Е, не минава.

Американците са гении на грозните оръжия. Което вече говори много за бойните възможности на въпросните оръжия.

глупости пиша. не беше beaming тва за което си мисля

петното отпред с форма на обувка е инспекционнен отвор който използваме в случай на необходима работа при настройка на радара и комуникационния модул за сателитно управление

Ей тия кравари не мирясват. Не беше Ирак, не беше Либия, не беше Авганистан, не беше пустинна буря - няма сми да се изброява повече. И после - кой ми събори търговските центрове. Безкрайни тъпанари. А Европата, че няма мнение, няма и да има докато такива путьовци и пу* са начело на правителствата.

Да не забравяме, че макар и населен предимно с мюсюлмани, Иран е наследник на Персия. Тоет - някак друга закваска имат хората.

Запада да престане да се навежда на сащ и категорично да му заяви че изтриване може да прави на собствената си територия за да види как ще реагират неговите хора.. Такива агресори като сащ само карат такива като Иран да имат атомна за да ги опти поне малко и няма как да се иска едните да не се грижат за отбраната си а на агресора да му правят метани.. Осъзнай се западе защото с пова американопоклоничество ще стигнеш до кривата круша.

Защо западна Европа заплашва Иран. Щатите си търсят повод за конфликт, но се питам защо Европа взема страна и то без да е обективна! Аз, като човек, живеещ в Европа ми пука и то много- защото после атентатите и бежанците са в Европа. В САЩ не приемат мигранти (или си избират само образованите). Нека се поставим на мястото на тези хора- Американци и европейци ги прогонват от домовете им, превръщат страната им във военна територия, губят близки пред очите си... и после... идват да взривяват в Европа и били варвари... Да сега съм от страната на европейците и ме е страх за личния ми комфорт, но когато си от другата страна и загубиш всичко- просто спира да ти пука и всяка жертва ти се струва недостатъчна... Така че нека Европа пази гражданите си като запази неутралитет!

Запада категорично да предупреди сащ да престанат да се месят на чужди континенти и да си гледат своята територия,, Как не наложиха някакви санкции на сащ след всичките им разрухи и убийства извън територията им???? Подлагайте се сами а не дподлагайки народите си да си защитавате вашите интереси.. САЩ не е това което е било преди много години и от които години са запазили само репченето си защото знаят че подлогите им още ги има из Европа..

Това че Пакистан има ядрено оръжие е най-вероятно част от стратегически план на Запада, позволяващ на една ислямска страна да има такива бомби. Пакистан е контролиран от САЩ, няма голяма вероятност да ги застраши ядрено. Другият вариант е, че Запада е пропуснал факта за въоръжаването на Пакистан, което обаче е малко вероятно. Така или иначе никой няма да позволи още една ислямска стана да се снабди с ядрено оръжие. Никой.

Естествено той сам няма да го направи. Ще го направят други.