Западът изпитва остра нужда от средства за ПВО

Компаниите производители не успяват да отговорят на рязко нарасналото търсене и клиентите са принудени да чакат дълго време и да правят високи разходи

Обратно в новината

Коментари - Западът изпитва остра нужда от средства за ПВО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Иран какво демонстрира, блокира израелската, американската, британската и френската пво- с многобройни играчки и удари цели в Израел, като беше уведомил за това преди три дни. ПРевод за дебили - Иран може да удари с ядрен заряд, която си цел пожелае в Израел.

Мога да предложа на Запада три пръста - Запада да си избере кой е средният!

Най-сигурната и защита е мирът, преговорите и мирни, добросъседски отношения. И е най-евтино. Во нали простолюдието трябва да плаща, а някой да трупа печалби...

скоро ще се наложи над разни измислени държави като раша иран и подобни. ха ха ха

тва кой запад, яуточни, че нещо западо ми не внушава доверие... ББААХАХА

Вчера единствената фабрика за 155 мм снаряди в САЩ изгоря в пламъци, а днес същото се случи във Великобритания https://twitter.com/Megatron_ron/status/1780850003428155518 https://twitter.com/ricwe123/status/1780899374651818458 Путин е виновен??? https://twitter.com/EksCat/status/1780900110395965937

1

извод... кат си нямаш икономика- нямаш и ПВО, ми то това всеки випусник, дори и на нашите военни училища, си го знае.

Сериозно ! Щото аз се мотам по служба из целия Запад от България считано и то в тези институции ,дето би трябвало чиновниците да са сгърчени на две от тази голяма нужда. Така ,че направо предлагам да се обобщи за целия демократичен свят. Аз рядко изпитвам нужда - обикновенно сутрин, по обяд някъде и вечер. Някой път е голяма. Не знаех ,че е за средства за ПВО. И реагирах по тривиалния начин и на другия ден пак същото. Сега вече ме осветлиха със знание и ще правя ще струвам - ама без ПВО няма начин да я карам оттук нататък.

прашки

ще ударим кьоравото, Нинова няма да има нищо против, щом няма да изнасяме за Украйна

"Компаниите производители не успяват да отговорят на рязко нарасналото търсене и клиентите са принудени да чакат дълго време и да правят високи разходи" - е няма да се притесняват, затова добрите чичковци американци създадоха толкова конфликти и войни за да има пак търсене и добрите американски оръжейни корпорации пак да заработят

И ко стана ся? С тяхните камъни по тяхната глава! Схемата на Рейгън "ще ги накарам да ядат ракети" май Иран и Ко прилагат към Запада. Конфронтацията е лошо нещо. Не беше ли по-добре да живеем приятелски?

ти си живей с путлера "приятелски", ние ще си гледаме живота както искаме без той да ни казва какво трябава и какво не трябва да правим

НАТО е магазинът на САЩ от който купуват оръжия ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ наричащи се "демократи"!!!!

Иран и Сев. Корея са магазина на Русия, от който тя купува оръжия за ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ, наричащи се "демокрация по съветски" !!!!

папагала затова е папагал защото може само да повтаря ;)

...да запитам запознатите -> западът от къде намира произвордсвени мощности, суровини и материали, за да удовлетвори нуждите на пазара :) ? -> за един преятел питам.

Западът изпитва остра нужда от силен ритник, за да спре със заекващите нескопосни Лъжи и му се възвърне диалогичният говор в областта на Световната безопасност...

е създаден през 1949 година, за да противодейства на Варшавския договор, създаден през 1955 година, т.е. 6 години по-късно. Горното е написано за българските дебили, които вече не са 80%, а клонят към 85%. Тва е, няма лабаво!

усвен дъ съ въсстанови "Варшафскийъ догувур".... ахъъъ!!

и това ще стане... по същия начи по който стана и преди 70 години, а на дебилите дето повтарят грешките довели до създаването на първия Варшавски договор от сега мога да им честитя-)

е тва е! дай лапа!

Първо,няма никакво почти пълно унищожаване.Това да го говориш на проститутките ти. Второ,непрекъснатите малоумия по Покрайнината не само ще ви оставят без системи.Ако продължавате да подкрепяте фашизма е много вероятно след Зеля да дойде и вашият ред,боклуци.

Запада хубаво изпитва... пари може да си напечата...обаче се стига до един проблем... Едно инфлацията, второ каквито и пари да дадеш пак не може да го направиш, защото няма кой и суровини.

Израел разполага с още няколко системи за противовъздушна отбрана: "Стрела" - системата е разработена съвместно със САЩ, "Прашката на Давид" - разработена съвместно със САЩ, "Пейтриът" - американска система за противоракетна отбрана, "Железен лъч" - израелска система /надали е само израелска/... та какво си мислйъ.... евреите от САщ пумагът на евреите ут исраел зъщоту евреи съ в пулитикътъ, управлявът страната, ... т.е. евреите си имат две държави....

Имат,имат,ако арабите не са така разделени отдавна да са ги утепали с камили и тояги.

затува писъф , чи са разсработени в САЩ, не в русия или германия, хаа ха ха ха, ... щоту саш е тяхнъъъ

запада няма вече пво да използва мигрантите за такова

Или накратко казано, след като сглобкаджиите подариха нашите ПВО системи на украинците, сега нямаме (и няма да имаме в близко бъдеще!) нито военна авиация, нито ПВО системи!

Може ли по-конкретно какво сме подарили?

Не може, сглобкаджиите го засекретиха!

Ти пък от коя дупка изскочи бре цесекар.Марш в обора!

Уж Русия щеше да свърши ракетите, щеше да е на колене и да моли за милост, тя каква стана - европедерастите ще харчат последните си пари за безполезни железа и ще обедняват повече.

Мбу-ха-ха ... Чакаме и Америка да фалира повече от 200 години. И к'ва стана тя?

Идиотите ще тръгнат като луди да купуват безполезни железа, дето ще ръждясват подобно на ядрените ракети през 60-те. Ще дерат народа, разбира се. Печатницата за пари ще бачка 24х7.

Бегом към Русия, Иран и Сев. Корея. Там думата "инфлация" е забранена.

Просто защото е минимална. И цените са приемливи.

Войната в Украйна показа, че да произвеждаш танкове, хеликоптери и самолети вече е тъпа идея. Иде ерата на дронове и още "по-умни" и бързи ракети.

И след като дроновете унищожат целите си, с какво ще навлезеш във вражеската територия - по гащи и с пищов?

М'че да си купят С400. Нали свободен пазар ;-)

е, то че днес е събота, събота си е, ама толкова много мвалоумни статии дори за събота са много!

" Западът изпитва остра нужда от средства за ПВО..." Русия май доста здраво им разсипва кочинката.