17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравих Имате ваучер в магазина един четвъртит

Изборите и сладките приказки минаха Снежанка и седемте джуджета отминаха Сега дупе да ви е яко

Радев и Стефан Янев създадоха борсата за електроенергия,така тока за бизнеса е увеличен няколко пъти. Затова и цените на хранителните продукти се увеличават. Хляба гони 3 лева за килограм. Олиото гони 4-5 лева.

Това Европейка изгъзица.

Кадиев и Мария Капон изкупуват евтиния ток от АЕЦ Козлодуй и го продават на 5 по-висока цена. За българите е скъпия ток от ВЕИ и американските Марици

не ги защитавам, но всички производители са длъжни по законна дадат произведената енергия на българската борса. от нея купуват всички търговци. парите от борсата ги дърпат тези от тези от управляващите ( с дето учили много навън) и от тами пълнят дупките в бюджета,, ама това няма да издържи дълго!

Кирил Петков искал битовите потребители да излязат на борсата , уж щяло да излезе по- евтино.

Гласуваха за костюм и прическа, сега кирчо ще им покаже как е в америка с комуналните услуги.

Да сте строили АЕЦ Белене ,да не сте спали. Сега Кирил Петков ще бъде изгонен за Канада ,ако вдига тока и парното. Ако се опита да вкара задължителното ВАКСИНИРАНЕ също ще бъде изгонен.

Той няма гражданство вече, и ще стои при вас.

в момента цената на борсата в 19.00 е 800лв./мвтч или 80 стотинки за киловатчас.аз такова не съм виждал поне! давайте все така пендели и доведете държавата до гражданска война с празните си КРАТУНИ!

ако ги замразите на нивата от днес "продължаването" го очаква съдбата на македонският автобус! (извинявам се за сравнението)

Монтирам соларни памели на балкона и откачам радиаторите и тока. Вдигнат ли цените им тегля една и да мрат ...

И ще можеш да пуснеш телевизора за половин час, колкото за някоя реч на мунчо.

мисля, че няма нужда от замразяване на цените, виж търговците на борсата задължително физически трябва да бъдат замразявани, фризери в кланиците има...няма да ги колим, просто за 24 във фризера.

ДПС и ГРОБ ,СДС ! купи спокойствие за Атанас Герджиков с големи премий за тези дърти професори о СУ , нямам думи !

докарате държавата до нивата на Централна африка