Замръзналата вода е разрушила част от тавана на подлеза на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“

Кметът на район "Триадица" Димитър Божилов каза, че може да се преосмисли идеята на подлезите като цяло

Обратно в новината

Коментари - Замръзналата вода е разрушила част от тавана на подлеза на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕХ, ТАЯ ВОДА ДОЛНА, КАК НЕ Я Е СРАМ?!

"... да се преосмисли идеята на подлезите като цяло" - т.е. да се правят не със знак минус (подземно), а със знак плюс (надземно) ? Да се правят не ПОДЛЕЗИ, а НАДЛЕЗИ ? Хмм ... Я да се доизкаже кметът!

Видиш ли деМОРкрат бий му два шамара и го изрпати с шут в задника да си ходи! Щял да ремонтира отдолу нагоре или да "преосмисля" подлезите, разбирай да ги разруши! Освен да рушат нищо друго не знаят и не могат!

след като се махне паметника на съветската армия всичко ще се оправи и подлези и жълти павета и всичко , всичко ,дори всеки ден ще е слънчево , ще е 23 г градуса ,дъжд ще вали само нощем от 1 до 4 , ама трябва паметника да махнем

като на фуги замазване, малко хидроизолация от сърце ...или нема майсторе и паре.

Поредната бомба със закъснител заложена от комунистите преди четеридесет години

Не могат да го боядисат, и санират, капиталистите ! ! ! ! ! ! !

ХАХАХА - да. Бомба със закъснител, нарочно заложена ,и то точно на тоя кмет, и то точно след изборите ...

"Очевидната плачевна обстановка трябва да остане в миналото и за това разчитам на настоящото ръководство на Столична община", заяви Димитър Божилов. ще, ще, ще остане в миналото, разчитай ти на бонка и васка.....неможачи политизирани и безхаберни. видя се вече, 4 години ще плещите за миналото , осир..ки настоящето.

Толова е просто да се реши казуса- направете ги тия пусти подлези както трябва, а не да се действа на Сталинския принцип "Няма подлез (човек), няма проблем!"

Да се преосмисли идеята на подлезите? Този дебил утре ще иска да преосмислят идеите на улиците и да не се кара по тях!