Коментари - Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна | Днес.dir.bg

Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна

Дейвид Камерън призова към "творчески" начини за използване на замразените руски активи за финансиране на отбраната на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

В България има много руски имоти.. може да се отнемат в полза на държавата и с продажбата им да се помага на украинския страдащ народ от руските фашисти.

надали да им стиска да ги пипнат тия пари... в момента - въпреки санкциите и замразяването - тези активи генерират печалбата си и само се увеличават... но ако ги похарчат - после ще трябва да ги връщат с лихвите... иначе съм убеден, че зеленото ще бъде щастлив да усвои още 300 милиарда....

В Англия кражбата на имущество нещо общоприето ли е? Ако се настаня в Замъка на Техни Величества няма да е проблем, зарбирам? Или от другите мозех да се краде?

Вас комунистите все към национализация ви влече

Крадците отново в действие а ние си ги траем докато и нас ограбват.. По кой закон заграбено ''демократично'' може да се ползва за гаранция на някой защото изпълнява всичко що му разпоредят от сащ и ес за да им защитава интересите..

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Ако могат да направят това с имуществото на независима държава, представете си какво ще направят с вашето..........

_stankow

И коя банка ще приеме в залог средства, които всеки момент ще бъдат поискани и прибрани от собственика си ? Русия всеки момент ще спечели войната и разбира се, ще си поиска вересиите. С лихвите, впрочем !

Русия е вече капут.. трябва да преговаря за колко века ще изплаща репарации на Украйна.

Ще затъне в съдебни дела по целия свят?

Нито могат, нито ще направят каквото и да е с чужди пари. Те го знаят, но не искат да ги мислите за безпомощни (каквито са те в момента).

В момента Русия смачква украинците по линията на целия фронт. Западните медии в момента се питат не дали, а кога точно украинците ще бъдат тотално разбити. Руснаците в момента не срещат никаква смислена съпротива по фронта.

това за три дня нали + мб хаааааааааааааа

"творчески" начини за използване на чужди пари - така ли наричат кражбата англичаните? Личи си многовековният опит в ограбването и експлоатацията на народите по цял свят.

нещо да кажеш за 120 народа под руско ито в руската империя Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.

Чакалчетата 2 години вече се чудят как да откраднат руските милиарди. Сложна задача - активите са основно европейски дългови облигации. Как да откраднат собственият си дълг?

Няма да те разберат приятел. Повече от 20 години се карам с всеки Българин на тая тема. От бай Ганьо по велик и умен няма ... Може да е беден и газен от всички но самочувствието му е до небето. Не си губи времето да пишеш толкова. Взимай семейството и на където и да излетиш ще е в пъти по-добре.

Нали се сещате какво ще се случи с чуждите инвестиции в ЕС след тази кражба?

Да питам великите англосаксонски демокрации? Лайнен е назначена. Тоя и Сунак също. Как никой не попита що така и това не е ли авторитарен режим?

се научаха от САЩ....а каква е съдбата на блокираните активи на Афганистан,Сирия,Либия????ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРЕИЗБЕРАТ...... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЧИИ СРЕДСТВА СА .....КРАДАЕЦА СИ Е КРАДЕЦ.....(ЗАЩО НЕ ПОМОГНАТ НА ЦИВИЛНИТЕ И ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВОЙНАТИ УКРАИНЦИ НЕ ЩЕ ГИ ДАДЪТ НА ДРУГИТЕ КРАДЦИ ОТ КИЕВ) ПАРАДОКС КРЕДИТИТЕ НА УКРАЙНА ЩЕ СА ГАРАНТИРАНИ ОТ РУСКИ КИНТИ??????

Киев е единственият град дето няма да превземат щото чак токоз тъпи тия у Кремъл не са.

Идея си нямаш за какво става на въпрос...особенно след отстраняването на Ген.Залужин....преди две години след ивазията в Украйна за 3 дена военните им колони се озоваха на километър от Киев по молба на Франция и Израел не предприеха нападение на Киев.....сами се усетиха че протакането на войната в Украйна е икономически изгодно за военопромишленият им комплекс.......

Швейцария ви показа среден пръст !

Горките народи под "руско иго" - направиха им болници, училища, язовири, елктроцентрали. Говорят собствения си език и си спазват обичаите. Да ги ожали човек.

Въртят, сучат и накрая ще го засмучат....

Камерън официално е платен украински лобист. А предложенията му са ... инфантилни. Да наречеш кражбата вземане не променя същността на деянието. Всъщност, руснаците отдавна са ги отписали тези замразени активи. Не че те ще върнат всички западни активи в Русия, а те са повече от замразените руски активи. Точно както и ние можем да забравим българското злато, което дадохме на британска банка "да носело приходи".

Много я дъвчат тази тема - вече трета година. Иска им се да гушнат чуждите пари, ама ги е страх от последствията. Това го разбрахме още от първия път. Няма смисъл да ни го повтаряте, щом няма развитие. Спестете си писането.

Арабите и страните от Брикс ще си изтеглят парите от ЕС. Евроклиър ще фалира. Европа ще я спаси с пари на данъкоплатците. Еврото ще се разменя 1 към 1 с рублата.

Кажи ни какво ще се случи кремълска мътшо? Иран ще спре да инвестира ли? Или ливан. Малоумен панелкаджия

Афоня, дължиш ми една рубла!

И аз искам украински активи. Трябват ми за хероин. Зеля няма ли да ме почерпи?

Аз викам, който предлага тези "гаранции" по заеми, пръв за отпусне заем и за чака някога да си получи гаранциите ако нещата с изплащането се объркат

Срещу такова обезпечение аз кредит не давам!!! Малко фалшиво ми се вижда.

Справедливостта не може да не възтържествува, но още по добре е когато еталонът за демокрация и справедливост помага за това Агресорът ще заплати за приченените страдания и унищожени материални ценности.

МАЛОУМНИК СЪВЕТВА КОЛЕГИ - ЖАЛКА КАРТИНКА И ТЕЖКО НА ТЕЗЕ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАТ СЛЕД ПРИЛАГАНЕ НА ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ.

И да я заложи срещу кредит за да си купи пушка и да те стреля. Що е то? Джендър траверстит разбира се. Болен мозък. Извратена история. Европейски "ценности" и упадък.

Това си е чиста кражба!!!

Са сериозни финансови измами. Съдът в Хага да се задейство Нарушаването на международните закони фовеждат до военни действия

Потопи Курск. На какво основание Това е тероризъм. Защо в Косово френски спец части се представяха като косовска армия Защо?

По всички възможни начини се опитват да си присвоят нещо което не им принадлежи.

В поста над твоя пише отворко какво ще се случи. А накрая ще ядете и радиация. Просите си го.

"Юроклиър" го чака арбитражен съд в Обединените арабски емирства - това ще се случи ! Насраните белгийсци вече се опитват да обявят фалит, но не им се получава... Освен това, активите които ще крадат лайнен и камерон са гаранция за заем на почти същата стойност на държавата Русия към ... ... банките на Рокфелер и Ротшилд. Накрая фон лайнен ще се окаже, че дърпа кокала от устата на господаря, а това е нездравословно за оглупялата бабичка....

Тя Великобритания какво е правела векове наред? Грабене майка и робовладелство. Ама дойде 21 век и може и да ядат радиация ако опитат. Няма да им се получи този път.

Заспало прасе в кочина . Сънувало ,че е изскочило. В устата му баберка , но на носа му брънка...

Горд ЕВРОГЕЕЦ

... какво ще стане когато баба Меца довърши Киевския кошер и тръгне на запад да си търси медеца ? Впрочем не се питам! Знам !!!

Евреите паднаха до нивото на укропите. Силите и топките им стигат колкото анонимно да правят опити за бомбене с алтави дрончета в най-добрите традиции на терористичното дело. Дъно и пълен СМЯХ! ХХАХАХАХАХА!

Какви ценности ми говориш и кой е агресора кой има стотици бази по света Русия или САЩ

Коментари - Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна | Днес.dir.bg

Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна

Дейвид Камерън призова към "творчески" начини за използване на замразените руски активи за финансиране на отбраната на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Замразените руски активи може да се използват като гаранция за кредити за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

В България има много руски имоти.. може да се отнемат в полза на държавата и с продажбата им да се помага на украинския страдащ народ от руските фашисти.

надали да им стиска да ги пипнат тия пари... в момента - въпреки санкциите и замразяването - тези активи генерират печалбата си и само се увеличават... но ако ги похарчат - после ще трябва да ги връщат с лихвите... иначе съм убеден, че зеленото ще бъде щастлив да усвои още 300 милиарда....

В Англия кражбата на имущество нещо общоприето ли е? Ако се настаня в Замъка на Техни Величества няма да е проблем, зарбирам? Или от другите мозех да се краде?

Вас комунистите все към национализация ви влече

Крадците отново в действие а ние си ги траем докато и нас ограбват.. По кой закон заграбено ''демократично'' може да се ползва за гаранция на някой защото изпълнява всичко що му разпоредят от сащ и ес за да им защитава интересите..

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Ако могат да направят това с имуществото на независима държава, представете си какво ще направят с вашето..........

_stankow

И коя банка ще приеме в залог средства, които всеки момент ще бъдат поискани и прибрани от собственика си ? Русия всеки момент ще спечели войната и разбира се, ще си поиска вересиите. С лихвите, впрочем !

Русия е вече капут.. трябва да преговаря за колко века ще изплаща репарации на Украйна.

Ще затъне в съдебни дела по целия свят?

Нито могат, нито ще направят каквото и да е с чужди пари. Те го знаят, но не искат да ги мислите за безпомощни (каквито са те в момента).

В момента Русия смачква украинците по линията на целия фронт. Западните медии в момента се питат не дали, а кога точно украинците ще бъдат тотално разбити. Руснаците в момента не срещат никаква смислена съпротива по фронта.

това за три дня нали + мб хаааааааааааааа

"творчески" начини за използване на чужди пари - така ли наричат кражбата англичаните? Личи си многовековният опит в ограбването и експлоатацията на народите по цял свят.

нещо да кажеш за 120 народа под руско ито в руската империя Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.

Чакалчетата 2 години вече се чудят как да откраднат руските милиарди. Сложна задача - активите са основно европейски дългови облигации. Как да откраднат собственият си дълг?

Няма да те разберат приятел. Повече от 20 години се карам с всеки Българин на тая тема. От бай Ганьо по велик и умен няма ... Може да е беден и газен от всички но самочувствието му е до небето. Не си губи времето да пишеш толкова. Взимай семейството и на където и да излетиш ще е в пъти по-добре.

Нали се сещате какво ще се случи с чуждите инвестиции в ЕС след тази кражба?

Да питам великите англосаксонски демокрации? Лайнен е назначена. Тоя и Сунак също. Как никой не попита що така и това не е ли авторитарен режим?

се научаха от САЩ....а каква е съдбата на блокираните активи на Афганистан,Сирия,Либия????ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРЕИЗБЕРАТ...... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЧИИ СРЕДСТВА СА .....КРАДАЕЦА СИ Е КРАДЕЦ.....(ЗАЩО НЕ ПОМОГНАТ НА ЦИВИЛНИТЕ И ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВОЙНАТИ УКРАИНЦИ НЕ ЩЕ ГИ ДАДЪТ НА ДРУГИТЕ КРАДЦИ ОТ КИЕВ) ПАРАДОКС КРЕДИТИТЕ НА УКРАЙНА ЩЕ СА ГАРАНТИРАНИ ОТ РУСКИ КИНТИ??????

Киев е единственият град дето няма да превземат щото чак токоз тъпи тия у Кремъл не са.

Идея си нямаш за какво става на въпрос...особенно след отстраняването на Ген.Залужин....преди две години след ивазията в Украйна за 3 дена военните им колони се озоваха на километър от Киев по молба на Франция и Израел не предприеха нападение на Киев.....сами се усетиха че протакането на войната в Украйна е икономически изгодно за военопромишленият им комплекс.......

Швейцария ви показа среден пръст !

Горките народи под "руско иго" - направиха им болници, училища, язовири, елктроцентрали. Говорят собствения си език и си спазват обичаите. Да ги ожали човек.

Въртят, сучат и накрая ще го засмучат....

Камерън официално е платен украински лобист. А предложенията му са ... инфантилни. Да наречеш кражбата вземане не променя същността на деянието. Всъщност, руснаците отдавна са ги отписали тези замразени активи. Не че те ще върнат всички западни активи в Русия, а те са повече от замразените руски активи. Точно както и ние можем да забравим българското злато, което дадохме на британска банка "да носело приходи".

Много я дъвчат тази тема - вече трета година. Иска им се да гушнат чуждите пари, ама ги е страх от последствията. Това го разбрахме още от първия път. Няма смисъл да ни го повтаряте, щом няма развитие. Спестете си писането.

Арабите и страните от Брикс ще си изтеглят парите от ЕС. Евроклиър ще фалира. Европа ще я спаси с пари на данъкоплатците. Еврото ще се разменя 1 към 1 с рублата.

Кажи ни какво ще се случи кремълска мътшо? Иран ще спре да инвестира ли? Или ливан. Малоумен панелкаджия

Афоня, дължиш ми една рубла!

И аз искам украински активи. Трябват ми за хероин. Зеля няма ли да ме почерпи?

Аз викам, който предлага тези "гаранции" по заеми, пръв за отпусне заем и за чака някога да си получи гаранциите ако нещата с изплащането се объркат

Срещу такова обезпечение аз кредит не давам!!! Малко фалшиво ми се вижда.

Справедливостта не може да не възтържествува, но още по добре е когато еталонът за демокрация и справедливост помага за това Агресорът ще заплати за приченените страдания и унищожени материални ценности.

МАЛОУМНИК СЪВЕТВА КОЛЕГИ - ЖАЛКА КАРТИНКА И ТЕЖКО НА ТЕЗЕ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАТ СЛЕД ПРИЛАГАНЕ НА ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ.

И да я заложи срещу кредит за да си купи пушка и да те стреля. Що е то? Джендър траверстит разбира се. Болен мозък. Извратена история. Европейски "ценности" и упадък.

Това си е чиста кражба!!!

Са сериозни финансови измами. Съдът в Хага да се задейство Нарушаването на международните закони фовеждат до военни действия

Потопи Курск. На какво основание Това е тероризъм. Защо в Косово френски спец части се представяха като косовска армия Защо?

По всички възможни начини се опитват да си присвоят нещо което не им принадлежи.

В поста над твоя пише отворко какво ще се случи. А накрая ще ядете и радиация. Просите си го.

"Юроклиър" го чака арбитражен съд в Обединените арабски емирства - това ще се случи ! Насраните белгийсци вече се опитват да обявят фалит, но не им се получава... Освен това, активите които ще крадат лайнен и камерон са гаранция за заем на почти същата стойност на държавата Русия към ... ... банките на Рокфелер и Ротшилд. Накрая фон лайнен ще се окаже, че дърпа кокала от устата на господаря, а това е нездравословно за оглупялата бабичка....

Тя Великобритания какво е правела векове наред? Грабене майка и робовладелство. Ама дойде 21 век и може и да ядат радиация ако опитат. Няма да им се получи този път.

Заспало прасе в кочина . Сънувало ,че е изскочило. В устата му баберка , но на носа му брънка...

Горд ЕВРОГЕЕЦ

... какво ще стане когато баба Меца довърши Киевския кошер и тръгне на запад да си търси медеца ? Впрочем не се питам! Знам !!!

Евреите паднаха до нивото на укропите. Силите и топките им стигат колкото анонимно да правят опити за бомбене с алтави дрончета в най-добрите традиции на терористичното дело. Дъно и пълен СМЯХ! ХХАХАХАХАХА!

Какви ценности ми говориш и кой е агресора кой има стотици бази по света Русия или САЩ