9 500 души изчезнали в японско пристанище

За около 9 500 души от японския пристанищен град Минамисанрику, намиращ се в префектура Мияги, няма никаква информация.

Обратно в новината

Коментари - 9 500 души изчезнали в японско пристанище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

научете се да смятате, половината от 17000 е 8500

Какво е радиацията нещо което го нма но постоянно намалява

Преди години имаше такъв филм "Потъването на Япония".Все едно че ставаше дума за днешните събития,и как човечеството не можа да помогне.Оказа се че всички обещания са празни приказки,когто трябва да се действа ексремно.

Ето ви и още малко инфо: На японской АЭС Фукусима-1 в субботу после сильного подземного толчка прогремел взрыв. Через десть минут после взрыва над станцией поднялось облако белого дыма. Генсек правительства Японии Юкио Эдано подтвердил факт взрыва на АЭС Фукусима-1, но сообщил, что взорвался не реактор. По данным компании Tokyo Electric Power, взрыв произошел в 15.36 (9.36 мск). На снимках продемонстрированных телекомпанией отчетливо видно, внешняя стена блока отсутствует. В район станции направлены пожарные отряды и медики. В результате взрыва четыре человека, принимавшие участие в работах на станции, получили ранения и были госпитализированы.

Защо там, бе! Няма Господ!

Ти къде искаш ?

бих искала да разбера защо коментарите които съдържат линкове към статии на други/чужди медии се определят като спам и се трият а информацията на дир.бг не се обновява? държите стара информация цял ден (обновихте си статиите преди няма час) но ако някои иска да добави релевантен линк съобщението мъ веднага е обявено за спам!! защо не вземете да понамалите броя на коментарите съдържащи обиди и простотии а елиминирате тези с линк-ове???

Япония, един труден залез.

Аз казах истината за Чернобил, че беше човешка грешка, а не от земетредение и ако бяха дали поне йод на хората, щяха да ги предпазят от рак след 10-20г, което се проявява сега!

защо коментари, в коита се сравнява с Чернобил се трият и се наричат спам???

В България нама журналисти, всички са некадърни и подлоги на управляващите, с комунистическо промито съзнание и дори са неграмотни в писането и изказа си!

отвратителна българска преса и рлатени журналисти

ПОМИСЛЕТЕ САМО ТЕЗИ ХОРА КАКВО СА ПРЕЖИВЕЛИ,ТОВА Е ТОЛКОВА СТРАШНО,ЧЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ,ПРЕДСТАВЯМ СИ САМО УЖАСА В ОЧИТЕ НА ТЕЗИ ЖЕНИ,МЪЖЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ДЕЧИЦАТА!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА БЕДСТВИЯ!

защо коментари, в коита се сравнява с Чернобил се трият и се наричат спам???

По-добре японци у нас,, отколко бежанци от арабските страни!

Ако премиерът покани японците, останали без жилища, да дойдад да живеят в в нашата мила,родна страна Б-я - това ще бъде най-умното решение на кабинета за целия му мандат, може би дори единственото умно решение. Не пропускайте шанса, г-н Премиер!

Подкрепям напълно предложението.

Подкрепям идеята.

Бог да благослови правителството на България. Бог да помага на бедстващите японци!

За взрива- рухнала била стена Пара било, друг път. Тези 6 кутийки на снимките които се виждаха явно са реакторите, на видеото по руската тв. се вижда как едната избухва със огромна сила на по близките кадри се вижда нещо ужасно! Явно се прикрива това какво е станало. Атомна централа до самия бряг от 70 те години. Трябва охлаждане, да но пък до самия бряг. Японци, технологий, дрън, дрън. и там не всичко е сигурно. Боже Моля се дано пък наистина да не е гръмнал тоя реактор. Свидетели сме на малоумни новинарски емисий. Непрекъснато казват че, радиацията няма да достигне до нашата страна защото вътъра духал на изток, ама нали няма радиация или е незначителна. Господи, Господи пази ни!!!

Ти си абсолютно некомпетентен на тема атомни централи!

Една много голяма трагедия на един изключителен народ!Навсякъде другаде жертвите щяха да са многократно по-големи!Селската простотия на българския простак,естествено няма почивен ден и затова българи от този вид живеят като плъхове!

Ако нас ни стигне такова нещо и всичките роднини на плювалниците в форума умрат, тогава друга песен ще пеят, ама нейсе, не може да се случи в БГ..... Искам България да я удари един ураган скорост максимална, едно цунами 20 метра, земетресение магнитут 9.9 по рихтер и всички купища. ДА ВИДИТЕ ТОГАВА КОН БОБ ЯДЕ ЛИ. Покажете съчувствие към хората, а не бъдете, каквито сте в ежедневието

Защо е тази злоба, когато всички се молим подобно бедствие да не се случва на никого, а вие за собствената си страна и народ?

А ти и твойте роднини ще умрете бавно и мъчително в собствените си лайна, от глад, студ и болести в резултат на некадърното уравление на ГЕРБ.

изкупуваха ги заради един тон метални противотежести на блокчета,използвани в мотокарчетата.После започнахме да слагаме бетонени противотежести.

една ядрена реакция трудно се спира:)тия японци измислиха нов ядрен синтез:)хвала-поредното японско чудо:))))не забравяйте че изнасяхме мотокари за япония,щото не можеха сами да ги правят:))))

безпределна е глупостта човешка.

Муахахахаахахаха

Инженере, изнасяхме ги не защото не можеха сами да си ги правят, ами защото така им идваше по-евтино оловото, което имаха тези мотокари като баластни тежести в задния край. Купуваха ги, вземаха оловото и самия мотокар го хвърляха. Ама после нашите се изтарикатиха, та започнаха да правят мотокарите с бетонни тежести. При което японците спряха да ги купуват, пък уж бяха същите мотокари :)

Архи некомпетентен! Олово в един кар има само в батерията и то е не повече от 300 кг. при 10 000 $ цена май добре му се връзва, а? Противотежестите са от обикновен чугун. Така, че звучиш тъпо. България беше най-големия производител на подемно-транспортна техника, но ителегенти като тебе я унищожиха. Позор!

Къде е Григор Стоичков да обясни на японското население че опасност от радиация няма и не е нужно да се дава йод.

Там си е в Бояна. Имаше интервю с него миналата седмица...Жена му знаеш ли каква баница беше направила...

Луната е виновник за такива катаклизми,благодарение на нея Земята се върти около Слънцето равномерно,ако трябваше да се върти много бързо щеще да има урагани,земетресения и т.н.Тя ни предпазва и от метеорният поток и от слънчевата радиация и света няма да свърши на 21,12,2012. Смята се че пирамидите на Египет и Майте играят роля за управление на оста на Земята след подреждане на Луната,Слънцето и другите планети по определен начин,това дали е така ще се разбере на тази дата 21,12,2012 ,ако е правилно изчислено, а не че свършва света..., когато изгасне Слънцето и няма вода тогава може да свърши живота на тази планета, но има планети като Венера,Марс, Глизе 581.Слънцето е направено от неоплазма и докато стане бяло джудже има доста време.

Обливат реакторите с морска вода? И после в морето ли връщат тази вода?!?!?!?

Кво ти пука, изпарява се и отива в атмосферата.

Нали имат системи за ранно известяване. Не са ли знаели, че ги чака голямо земетресение? И че това ще доведе до цунами?

За цунамито да, но земетресения никой досега научно не е успял да предвиди. Бабини деветини да, научна прогноза с точен ден и час не!