Коментари - Замениха с условна ефективната присъда на бившия антимафиот, прегазил 7-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 3 годити в затвора как точно ще се поправи? Ще излезе и ще згази още деца. С излизането в гората и това е.

Ха ха ха, как е, гордеете ли се, че сте българи? Циганите са виновни, познах ли? Ха ха ха!

Какво значи по непредпазливост, всичките чинно спрели да минат децата, милиционерът баш тарикат извършва едновременно три нарушения, висока скорост плюс изпреварване на пешеходна пътека и неспиране на нея. Трябва да си безкрайно тъп да не се светнеш, че другите са спрели, заради преминаващи хора. Правил съм го сторици пъти, колата отдясно намалява или спира, аз го правя същото, защото нямам видимост. Простакът трябва да лежи идиотията си!

При такива случаи извършителите винаги съжаляват за стореното от тях. Но нито един не е казал да го водят в затвора. Хем съжаляват, хем искат да са на свобода...

Това се случва в най скапаната държава в Европа..срам и позор,прокълната нация.

Алоууу , лудницата, я по- полека с психопатиите бе да не избухнем в лудостта си всички

„Първият признак, че започваш да разбираш живота, е желанието да умреш”. Или както е при нас...да трепеш наред

Искрено пожелавам на съдии кои оправдали тая мърша,последва участва на това невинно дете,да сгазят техните деца и тогава да видим какво решение ще бъде взето.

Да изпревариш чакащи на пешеходна пътека коли не е непредпазливост... Това си е преднамерено... Бог да прости детенцето...

Бащата трябва да намери тоя боклук и да раздаде правосъдие. После и на съдията.

ㅤ

Лошото е, че вече спря да ме учудва.

Как по непредпазливост?По непредпазливост може да се спънеш на тротоара и паднеш.Когато при ограничение 50км,ти караш с 73,това е самонадеяност,наглост,хулиганщина.Трябва поне 10г. в пандиза,заедно с една пасмина подкупни адвокати,съдии,прокурори-съдействащи на убийци.

Браво бе ашколсун другия път да утрпе 14 деца бахти съдебната система....

Ако не вярваме на съда значи искаме беззаконие! Трябва да се ремонтира цялата държавна администрация-полиция съд прокуратура!

Кое да се промени, то политик, престъпник, прокурор и съдия са оплетени като свински черва. Всички са едно, гарван гарван око не вади.

винаги съм казвал, че съдебната реформа трябва да започне от съда

Вместо да търка наровете в затвора и да размишлява, върху въпроса, що е то пешеходна пътека и има ли тя почва у нас и колко човешки живота могат да се запазят, ако просто си внимателен, отговорен и спираш на нея, мъдрият български съд го пуска да си почива и да мачка още деца. Минимум 15 години за тоя и за такива като него!

Саме дето никоя медия не коментира защо мангалите не си прибират децата а ги оставят да обикалят по улиците сами?!? После кой го отвлякъл, кой го блъснал..ама мангала да му се вмени че трябва да си пази чаветата. На7 години онова не знае нито къде се намира нито от какво и как да се пази!! Причинно следствената връзка е по важна в случая. Бог да го прости детето но с такива родители не ги чака светло бъдеще.

Дете на пешеходна пътека!! Направо се гръмни и не заливай с пумията си сайта!

Като ти гледам правописа, оставам с впечатлението, че и ти празнуваш Банго Васил.

Снимки на убиеца и снимки и имена на съдийския състав!

и тези боклуци аморални ще получат накрая 20 тлъсти заплати при пенсионирането си за "вярна служба"... към мафията, разбира се!

Пловдивският апелативен съд отмени решението на окръжните магистрати в Пазарджик. Докато така се отразява дейността на съдилищата в България ще е така. А ТРЯБВА: СЪДИЯ ...... ТРИТЕ ИМЕНА СЪДИЯ....... ТРИТЕ ИМЕНА И Т.Н. ОТ Пловдивският апелативен съд отмени решението на окръжните магистрати в Пазарджик. ДА ГИ ЗНАЕМ, КОИ СА ТЕЗИ ХУБОСНИЦИ. И КАТО ГИ ВИДИМ ПО УЛИЦАТА ДА ГИ ЗАПЛЮЕМ.

Отврат. Кой раздава откровено несправедливи присъди на убийци? Гнусна система, съдии без морал, въобще - поредна гавра с жертва и близките й.

"Калоян Панайотовq който на 21 Октомври преби до смърт СЛУЧАЕН ЧОВЕК НА 52 г, е от Добрич, с основно образование, неженен. Осъждан е четири пъти, като три от осъжданията са били през 2022 година, а последното - от 7 юли т.г."

Съдебната система в БГ е Гнусна Мафия, трябва да започнат да ги избиват за да се изчистим от паразитите !

Реално уважаемият съд е направил много лоша услуга на малоумния стражар от ГДБОБ /то немалоумни полицаи нЕма/ защото въпросният убиец ще е с резната зелка до 10-на дни. Това детенце все пак има роднини мъже - нали????

Имената на съдиите?

Съдиите са за бесилото.. Това не е държава, а клоака..

Естествено че ще го пуснат герберасткия боклук. Нали съдът и прокуратурата са на ГЕРБ.

Стойте в България да ви мачкат и газят ....

Всичко хубаво, но защо злорадстваш? Нали си наясно, че може да избягаш от мясото , но не може да избягаш от себе си. Тоест манталитета си носиш със себе си , където и да отидеш. И като се съберете повече от двама злоради морално деградирали индивида на едно място и те ти на анклав на простотията от малка България в прекрасното уредено място , където пребиваваш.

Дано навън като излезе, някой да го накаже справедливо. Явно в България със съд не става. Трябва да станем първобитни : "око да око", щом и смъртта на дете вече не значи нищо за съдиите -няма друг начин.

Говедото съвсем несъзнателно и непедпазливо се е опитало да изреже спрелите пред пешеходната пътека коли, задминавайки ги от ляво в насрещното платно. Този няма да живее дълго.

че отдавна известният футболен припев - Съдиятаааа педерааааст, вече си е изконна българска поговорка!

има право на 5 деца.

Дайте имената на съдебния състав!

гадно, но ми се иска този "по непредпазливост" да утрепе още някой след година. Тогава народа ще въстане и ще ги прати при св.Петър и него и всички магистрати дето "не са упражнили" достатъчно контрол...нали сега това е модерната думичка за съучастник в престъпление.

Че малко ли престъпници прегазили или убили по друг начин хора са на свобода. Още никой не е изритал съдиите. Дано този престъпник си намери майстора, преди да убие още някой

На съдията тоя тумор наркоман да го блъсне и него но да оцелее. Да го хранят с тръбичка и да си мисли така хубаво какво какви ги е вършил...

Поне съдът да му отнемете книжката за 10 години! Хората, които са отговорни за тези решения - на вашата съвест ще е следващото сгазено дете!!!

Господ забавя,но не забравя!

Айде пак "цветя и мечета и прегръдки и лайкове у фейсо"...Докато няма ТОЯГИ И КАМЪНИ ЩЕ Е ТАКА!!!!!

Тогава защо издържаме агромно количество полицаи, прокурори,съдии, и всякаква друга паплач?щом ще разчитаме на Господ.

Този бивш полицай се връщал от Велинград след поредния запой с алкохол и наркотици. Бързал е за сутрешната спявка /19 юли 2021 е понеделник/. с началството, бързал щот се е друсал яко на аванта до сутринта с Велинградските проститутки. На всички е ясно защо, как и какво е направил, защо го покриват сега съдиите в Пловдив, защото са алчни за кинти и имоти, какъв човек трябва да си да решиш в полза на доказан нагъл, корумпиран, наркоман, ако не си и ти същия.

нямат ли тези от АС Пловдив ???

Какво безобразие, да убиеш уж по невнимание едно дете и да бъде почти оправдан. Това е ,когато наши хора са над закона! Точно за подобни безумия трябва всички да се съберем и с камъни /не с яйца/,да ги изметем правораздаващите и всички ,които се чувстват повече хора от нас обикновените. Срам и позор ,тези,които трябва да са за пример, са пълни недоразумения,които с право заслужават нашето презрение! Жалко, много жалко за детето!

Качете му адреса и снимката да го видят всички тоя

Има ги навсякъде за разлика от други подсъдими. Свали си присъдата и му отиди на гости, БЕСТРАШНИКО

Имах си аз да лежи в таа корумпирана държава

Не е "Имах си аз", а "има си хас". Цитирам пояснение: "Има си хас! се употребява за изразяване на учудване, възмущение от изказано предположение или на несъгласие с възможността това предположение да стане реалност, напр.: Има си хас да закъснееш за първия си работен ден; Има си хас и това да не знаеш."

Точно така, а самият израз съдържа турцизъм-"хас", незнайно защо обаче доста хора въобще не са наясно с произхода и употребата му.

Браво на прокуратурата

Е, браво....То по тая логика всяко нарушение на правилника можем да го пишем непрадпазливост.Превишил скоростта на 50%, изпреварвал вляво, пренебрегнал знак за пешеходна пътека.Другите спрели, ама той нали е най-важен и най-бърза...Колата му да не се е самозапалила на паркинга в полицията?Ще ви се не видят вече ченгесарските скапани чалъми.

как ми иютриха коментара за това, че съдебната система е импотентна и човек трябва да вземе правосъдието в свой ръце. Иначе в България има "свобода на словото"..нал тъй.

Иначе в съседната статия масово даваме акъл и развиваме философии как Великобритания ще су управлява от циганин. Да ама с циганин или без циганин за това същото престъпление в същата циганска превзета от индийци и паките Великобритания, тоя щеше да лежи до живот.

Мислех си,че за 33 години наситени с такива "оптимистични" нонини, ще свикна.... Добре дошли в България! Чакам еврото, чакам шенген, чакам справедливост! Не и в Бъргария! Никога!

Оправете заглавието, има едно излишно анти- пред мафиот.

Докога ще оствяме престъпници да се разходат сред нас. Този нещастник следващия път отново ще направи нещо подобно, защото знае, че ще му се размине. След като съда на ребати, значи ние трябва да се погрижим за възмездие. Този трябва да бъде намерен, хванат и ликвидиран.

jingiby

Че съдиите взимат пари да си затварят очите като всички останали в тая държава, взимат. Но виновни са менте-законотворците, които приемат закони даващи възможност на пишман-шофьори за убито дете на пешеходна пътека да не лежат в затвора...