Зам.-шефът на ДАНС, оставил Бойко Рашков без достъп до тайни, бе уволнен

Вътрешният министър има фиксация в главния прокурор, заяви Недялко Недялков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маркетинг и мениджмънт??? ПЛЕЙМЕЙТКА ШЕФ НА ДАНС??? смЕх, дрОгари!

Тарикат мъж не писка...Абе откъде изпълзяха последните месеци такива шушумиги като тоя ...Американците ви го нахендриха до макарите- бъкгарското ФБР е проспало 10 години яка корупция,крадене на еврофондове в захлас ,взривове на складове с боеприпаси и прочее...да не изброявам,че нямат край вашите издънки... Нали си големия професионалист - без работа няма да останеш...ревнал като вдовица за хой...

Бойко си е тук и няма имунитет. Не е избягал в Сърбия или ОАЕ. Тук си е. Ако има нещо срещу него - има Прокуратира и Съд. Бойко не се крие, ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ КРИЕ. Сега "Ало Маджо" много ще трябва да обяснява и на САЩ и в Европейския Парламент. ЗАЩОТО КЛЕВЕТИТЕ И ХЕЙТА НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ БАВНО И СИГУРНО ИСТИНАТА ЩЕ ДОЙДЕ И НА РУСКАТА ХУНТА ЩЕ Й СЕ СТОРИ МАЛКА ЗЕМЯТА Разузнавателните служби на САЩ и ЕС не се водят по Бабукянския хейт. Не се водят по хейта във Фейса, най-малкото защото руските червени хейтъри НЯМАТ "ПРИЯТЕЛИ" В РЕГИСТРАЦИИТЕ СИ, което е знак че са фалшиви ! Разузнавателните служби на САЩ и ЕС изобщо не ги интересуват дирижираните сайтове и руските им безродни модератори ! ЩЕ ВИ МАЧКАТ и ЩЕ ВИ МАЧКАТ ДЪЛГО В ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ И ЩЕ ПРЕМАЖАТ ЦЯЛАТА ВИ РОДА ДА СИ ГО ЗНАЕТЕ защото в този свят има за всичко мярка А ВИЕ СТЕ ЕДНИ ВЪШКИ ПО РАЗЛАГАЩОТО СЕ ТЯЛО НА КОМУНИЗМА СВЪРЗАНИ С РУСКИТЕ, СРЪБСЛИТЕ и МАКЕДОНСКИТЕ АНТИ-БЪЛГАРСКИ СЛУЖБИ сега може да плувате до Крим ХУНТАТА ХУБАВО ДА ГЛЕДА защото тук не е БЕЛАРУС

Незабавна оставка и затвор за Фатмака и дебилното червено правителство!!!

Този какво стои на първа странице една седмица .!!!!!!????? Сменят се ръководители и те носят отговорност за работат, кото си вървят с екип и хора на които имат доверие ... Не виждам, кой не е бил кумунист от всички тези партии на статуквото .... И БСП и ГЕРП и ДПС и ..... А този юнак реве защото са мо взели купичката и награждаван за какво !? За това, че изпълнява заръките на шиши и компания ли ... Които нямат нищо общо с интересите на хората и държавата ... която е разграден двор и само получават пари от нашите данъци за да ни рекетират и "респектират", бокруци ... Айде по пътя ... То всичко си има край и колкото повече се дърпат толкова повече после ще боли ... Да живее България

Човекът явно е професионалист, но комунистите такива не харесват. Комунистите овладяват държавата без да са избрани. Те не служат на България, а на Русия. Прости, нагли, лъжат, манупулират, притискат - чиско по комунистически. Вие си мислехте, че като махнат Бойко ще стане по-добре, то стана 10 пъти по зле. За 10 години управление на Бойко нито един професионалист не е бил уволнен, който си е вършил работата.

Ами ГерП та сложиха, как няма да те награждават. Сега вече тях ги няма. Теб да те оставим на служба ли???

И от какъв зор си отнел достъпа на ветрешния министър до класифициран аинформация бе шмульо? Аман от нагли говеда в тази държава.

ту тъп ли си или нас правиш на такива отнемането е преди две години а министърът е назначен неправомерно защото не отговаря на условията ясно

Рашков тогава не е бил министър! Ама вие не четете, но коментирате и обиждате даже!!!

Като почнат да се хвалят ,че били хванали шпионите. Доколкото се сещам сигнала е предаден от чужда държава и тогава нашите се задействат. Нали се сещате ,че ако не е бил сигнала, това е щяло да продължи..дай сега награда да му дадем отново на тоя льохман.

Нещастния ревльо вместо да се махне като мъж,изглежда като лай,но на дъжд.За 18 години служба намери кое да казва за достижение.

Съди ги до дупка!!

Награди го,защото мълчи като партизанин и се навежда като шут.

Този е слуга на мутрите!

Да го съдят тоя министър.

че хората с преливаща злоба и гняв да си излеят чувствата тук, а не в реалния живот! Жалкото е, че въпреки това, навън животът е настръхнал и непредвидим! До кога така, хораааа?

PEYTSCH

40 дни ти остават Рашков ! А после ?

PEYTSCH

С бронежилетка нали? Ама и с каска...

ЗАЩО КОГАТО МУСТАКАТИЯ МАНГАЛ Р-ТИЙП ОТКРИТО ЗАЯВИ ЧЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ВМЕШАТЕЛСТВОТО СИ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА И РЕЗУЛТАТИТЕ ВСИЧКИ МЪЛЧАХА ОГЛУШИТЕЛНО КАК ТАКА ЗА 32 ГОДИНИ НЯМА НИТО ЕДИН АРЕСТУВАН ТУРСКИ АГЕНТ....... СРАМ..... ПУБЛИЧНА "тайна" СА ИМЕНАТА НА ПРОТУРСКИТЕ МАРИОНЕТКИ СНАСЯЩИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО....... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ.....

Рашков се изживява като президентска бухалка за сплашване и отмъщение.

Още един послушко замина. Може и да си е гледал работата, но много е внимавал да не стъпи накриво и е изпълнявал тенията на Вожда. А в тая страна първо има закони, тогава е мнението на Тиквата.

Да изчегъртаме недоразумението Радев и калинките му завинаги.

идва им края а въпроса ще бъде какъв да му е края с краката нагоре като Мусолини или до стената като Чаушеску

Идва края на калинките и тиквите нали?

Няма никаква драма! Бойко Рашков каза, че всички които не са служили на държавата и народа, а на дадена личност, ще бъдат уволнени!

Рашков=Държавата. Така ли да го разбираме служенето на държавата?

прост да не станеш наистина част от драма като станеш "бивш човек " на екзекутора БЕРИЯ!

Ма как гордо звучи само - Магистър от УНСС, специалност мениджмънт и маркетинг. Идеален за професията. После се чуди, що го махали....

Ами търгувал човека, ей на , изтъргувал и достъпа до тайни на министъра ! Патронът казал....

Тоя е мой човек.

и да се оглежда по-често по тъмно. Със сигурност има доста хора и фирми, на които е навредил по поръчка на Банкянската Тиква. Най-много да го намерят пребит скоро в някоя кофа за боклук / където му е мястото /. Чакаме ибрикчията Гешев - за неговия мазен задник вече има много желаещи.

Ти гледай къде ходиш по тъмното джендъско псе че да не отнесеш някой столипиновски чеп

На Гешефта мястото му е при някой як пе.дал в Централния софийски затвор. Ще му го слагат с 200...

Ред е на боклука Гешев - на тоя нещастник кога ще му духнат под свинската опашка. Веднага след това Бибитко е в затвора. Няма да има кой да му крие пачките и кюлчетата.

Гледаш го - нормален, а като говориш с него - тъпак. Досега си мислех, че не може да има толкова глупави хора да вярват на глупости и манипулирани снимки.

Рашков казва на Недялко ....След като е законно да отнемеш моят достъп ,сега отнеми достъпа и на Гешев ! Сега Недялко манипулира тъпо.

Имах по високо очакване за нивото на ръководния състав в такава важна служба. Разочарованието е много голямо, меко казано.

И кой беше ти?

Зам. Председателят е завършил "Маркетинг и мениджмънт", а главният прокурор е избран като единствен кандидат за поста. Ако имате да добавите нещо?

Кой го е страх от главния прокурор, само престъпника и то не обикновения кокошкар , но ще е така като не си взимаме полука от историята

реваншизъм в пълната му светлина!

болшевишка измет реваншистка дето ви буше служебно дарена власта от другия голям предател и мръсник болнавата чалгамутра занимавате се с екзукутурска шумкарска чистка вече месец а това че просташкото ви племе дето цяла година увони София че били гладни и жадни ви чакат с някакви решения за килийното им бъдеще с вас измет долнопробна РАШКОВ, РАДЕВ , ГАЛЕВА,БАМБУКЯН,ГНОМА,ПИНОКИО ,УЧИНДОЛЕЦА ,ИМПЕКСОВА,МИНЕТОВ,ХАДЖИГЕЙСУРАТОВ всички вие ще горите в ада за злините които причинихте на демокрацията в България ПРОКЛЕТИ да сте !

и ясно едно към едно

Гицкеее, мало радиш, много смрадиш.

едва ли от вас чугуните на КАУНЯ някой вони повече

сатрап БЕРИЯ ПРАШКОВ и неговия ментор прокагебисткия шпионин демона от Славяново трябва да свършт като Чаушеску ако сме демократична държава въпреки стадата от ганьовски русороби това трябва да бъде справедливоста която нормалните хора без съмнение желаят!

ТИ НЕЩО НЕ СИ ДОБРЕ

бегай е опростачен чалга боклук

Рашков Бойко, голям си капут. Скоро ще си получиш политическия шут.

Видимо го е страх Доста народ ще го шиба Подло човече Няма да ти се размине Всичко предстой

да не шиба теб доста от твоя опростачен народ бе мършо червена

Бих му изтряскал един десен прав Сега поне го има на снимка. Ще отнемем и шофьорската книжка Боклук

Много си смел зад клавиатурата. На живо може да ми врътнеш една тръба.

Де що има нИдялко нИдялков, журналист или ушев сто слона да го уважат!

русофилски ти въобще не споменавай името на Недялко журналиста щото си на светлинни години от нивото му ето такива уроди увредени ментално като теб докараха мракобесието на комунизма след 32 год отново да доунищижи де що има

Само при Боко Рапона може магазинер "Маркетинг и мениджмънт" да сложиш на такава длъжност в ДАНС. Не винаги можеш да намериш лоялни кадри, затова приемаш свой човек, образованието няма значение.

Не зная дали имате висшУ и как сте го придобили, но очевадно не знаете функциите и устройството на ДАНС, неговата роля, подбора на кадри. Мисля, че още на психотестовете ще сте "непригоден".

Много ясно в данс трябва да си наш човек и психотеста е най-лесния начин да отстраниш тези, които не са наши хора

Кога правителството ще се заеме с регулаторите, като КФН, където се взимат огромни заплати от хора, учили недоучили, калинки, парашутисти - човек на тоя и човек на оня, роднини на депутати, снахи, братовчедки и т.н. Завършили за няколко часа курсове по икономика, счетоводство и право. Явно се чака да им изтекат мандатите за да може да си приберат още от нашите пари.

Сега е важно да не се позволи силовите структури, под контролни на ББ, да извършат преврат или някаква друга постановка в тандем с Гешев. ББ е в отчаяние и може да опита всичко, предполагам държи здраво своите кучки в силовите структури. Не случайно Рашков работи с приоритет в почистването. Просто като миналия път, Гешев разписва и Недялков и компания арестуват кабинета и Радев.... Задолжително е Силовите служби да се прочистят от Гербоиди-част от мафията

Тръгнал Боко за преврат.. глупости на търкалета. Гледа ви сеира.

Този има много мутрофилска физиономия, прилича на Бойко от времето на ВИС

А рашко бойков е недоклатен амбреаж, който след два месеца ще е на се ло и ще гледа говеда. Или говедата ще гледат него...

фесовите ви на такива като теб ви ги сложиха вече ония дегенерати от учиндолската кочина дето ви закачиха на кукичката им

Този е пълен паршутист. Как може с Маркетинг да си шеф в ДАНС??? И то от УНСС!!! За какво реве? Награждаван от Мутрата за "добра" работа...за кого? Разбира се трябва да бъде сменен и да се проследи какво е слугувал на ББ.

какво е завършил и как е оглавил катедра в УНСС.

ми прочети бе уйче, или трола не е читател само писател?

СтриктноПроцедурно : - НЕзабавно разпускане на Всички СпециалниСлужби ! ..и — Реално въвеждане на подразделенияАналогични от ЕС&САЩ ! ...и Чрез което - Към НовияНюрнбергски .

реализация направо на женския пазар....

Смешник!

Тва дето е написано за приателите по рождения ден е по страшно от цръквата на Ватикана и октопода! Ловим бас,че не е възможно и най великото разузнаване на света- ЦРУ Щатите, руското ГРУ, израелското Мосад и естествено приателските разузнавания на НАТО, да съберат такива велики индивиди с "огромни финансови позиции" на едно место, освен да е приатела Делян Певски. Нема и контраразведки при нас да им напраят живота черен?

2021-05-31 22:33:25 Аслъ (нерегистриран) Янев ефенди, поинтересувай се, кои от ръководителите на ведомства и служби са били на онзи легендарен рожден ден на Илко Желязков. ... През 2016 година върху няколко български медии е упражнен силен натиск, като целта е да не се допуска публикуването на определен материал. Въпреки това обаче в някои електронни издания излиза на светло, че на 15 февруари в 19 часа в отделна зала на ресторант „Проя“ в Драгалевци, Илко Желязков отпразнува своя 60 годишен юбилей. На 60 годишния юбилей на Илко Желязков присъстват – Владимир Писанчев, генерален консул на България в Солун, бивш шеф на ДАНС, Недялко Недялков – зам-председател на ДАНС, Николай Ненков – зам-председател на ДАНС, Ангело Прокопиев – зам-председател на Държавна Агенция за Разузнаване, Емил Захариев – директор на дирекция в ДАНС, Янко Златанов, директор на дирекция в ДАНС, Цветан Цветанов, директор на дирекция в ДАНС, Георги Начев – директор на Агенцията за държавна финансова инспекция, Антон Славчев – директор на Дирекция „Противодействие на корупцията“ в ДАНС, вече част от КПКОНПИ, Георги Стойнев – директор на дирекция в ДАНС. Присъстващите подаряват на Илко Желязков реплика на ритон от Панагюрското златно съкровище. Рожденикът благодарил и ги поздравил с песен от филма „Кръстникът“, на която всички ръкопляскали. Впрочем, филмът „Кръстникът“ е от любимите филми и на Бойко Борисов.

Военната Хунта на Руското Фърчило. чАо

Абе никой ли не се притеснява, че това е силово овладяване на държавата? Смениха шефове и зам-шефове на всички служби с бивши номенклатурни кадри , смениха всички областни управители с бивши военни и полицай. Това е преврат. Това е овладяване на държавата.

Абсолютно вярно. Това е безкръвен преврат. Не виждам протестиращи защитници на демокрацията и правовата държава.

овладява се овладяната от години наша държава?!

Министър председателят ако остави и един от шефовете на служби, значи всичко е пунта. Тези агенции и дирекции са пропити от поставени от Д.П. хора, назначени и издигнали се, защото са ги хванали за топките с компромати. Янев, призовавам ви да прочистите всичко от главата до ниво директор включително. И това за всяка държавна институция. Окопали са се яко шишовите подложковчета.

Янев ефенди, поинтересувай се, кои от ръководителите на ведомства и служби са били на онзи легендарен рожден ден на Илко Желязков. Поинтересувай се, КОЙ е той и това ще ти даде ясна картина, кой трябва да се махне! Аферим, ако го сториш!

Чакай да те питам, ти знаеш ли кой е гл. следовател Рашков? Знаеш ли? Я провери и после ми говори.

Когато се обслужвал партийни интереси не се учудвай, когато напускаш заедно с партията, която си обслужвал.

Мисля си, че господина има доста грехове към хората и държавата, затова е по- добре да си замълчи... Едва ли ще е толкова разговорлив, когато ще трябва да отговаря за действията си?

Спомням си,че Станишеф създаде ДАНС,като си мислеше,че ще е вечен и те ще му помогнат за това без да подозира,че винаги се предлагат за прелъстяване на силният за деня.Тогава писаха,че ДАНС е заченат в грях, публикуваха,че най ниската заплата в ДАНС е по висока от най високата заплата в Криминална, след това се оправдаха,че ДАНС ще издигне стена между корупцията и държавата, после по ДАНС се биха, изнасилваха, пцоваха, загубиха си некъде председателя, та се наложи булката му да го намери..... изобщо и въобще измислена история.Службите в Англия и Германия тъждествени с " нашия" ДАНС са по 3500-3800 служителя при 60-80 милионно население и проблеми с ИРА, и други..... броят на нашите в ДАНС е нещо много секретно и не се съобщава, журналистите твърдят,че са към 3500 човека...... бопаджиите са 800-900 човека , но те поне имат работа...... В тия години на резил станахме!

че са го сменили. Страшното е какви въпроси му е задавал министърът на срещата. За шпионския случай и дали може да отнеме достъпа на главния прокурор до класифицирана информация. Те казват всичко. Другото са подробности.

дали са му ги задали? Калинката Недялков може ли да докаже, че това са го питали? Или си подхвърля просто реплики в пространството, като знае, че по-простичките хора точно на тях ще клъвнат...!