17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А лайньен когА?????

Глей ти кви ги вършели "принципните ни партньори"! Сега разбрахте ли какви абдали сме, че им изпълняваме каквото разпоредят точ в точ? Не че наште апаши са по-долу, все един дол дренки са си, но все пак, да изберем родното, за да стимулираме икономиката и "усвояването на средствата"! Ха-ха, наивници-и, вече потрошихте ли си "големите" пенсии и 70-те кинта добавки? Да ? Браво! Догодина - пак, ако слушате и още ви има......

Да ги вадят от Шенген! Или по-добре ние да се оградим и да не пускаме тук тези корумпета доде не се справят с корупцията.

600хил.евро?Та толкова има само в едното чекмедже на Борисов.

...и в гардероба на Киро, още повече

Не може да бъде!

Циркове за отклоняване на вниманието.

Обвиняват нас в корупция. Хахаха то ние сме аматьори спрямо тях..

Урсула Лайнен и тя требва да е в кюпа.

Нали нямало корупция в ЕП ЕК на запад . Там са парите. Там са корумпираните . От там тръгват схемите

Като знаем какъв боклук от България е в Европарламента не трябва да имаме илюзии, че от другите държави са отишли по-стойностни хора. Вероятно който от този парламент да вкараш в затвора до живот със сигурност няма да е несправедливо

И тези ще ни вменяват на нас че сме най корумпирани!!! ХАхахахаха

"...разследването е свързано с подозрения, че Катар е подкупил участници в престъпната група, за да прокарват интереси в полза на Доха." А така, Европата ДА ДАВА ТОН за ПЕСЕН и да РЕЖЕ България за Шенген...

А, Я ВИЖ ТИ! То се оказа, че корупция имало не само в България. Нали корупцията беше причината, за да не ни приемат в Шенген? Тогава защо не вземат да изключат от Шенген всички държави, граждани на които са високопоставени представители на ЕС и същесвременно уличени в корупция? И да продължат до тогава, докато стане безпредметно съществуването на .....самия Шенген. Освен данъците и смъртта има още едно нещо, което е вечно- ЛИЦЕМЕРИЕТО.

Тва на снимката гей ли е с тези шарки иначе всички по върховете са до ушите в лайна и корупция колкото по на високо толкова повече лайнааа

А в България няма и един политик осъден ефективно за корупция в последните 30 години. Така е защото у нас такъв порок не съществува.

14 зам.председатели! от нямане какво да правят се занимават с незаконна дейност, адреналин!

Това е ЕС,корупция и само корупция.....затова и нашите мишоци все още виреят

Каквото и да направят не могат с 200та, бавни са!

Те да бяха само пет Всичките в тоя "европарламент" са в кюпа. Сега явно гърмят бушоните.

па тия ако дойдат в България, нема да им стигнат затворите и клетките!!!

тоя дребна риба.... тва за залъгалка на медиите го правят

Лайняната, кога?!!!

E ето ви Европа......

На Десет адреса намерили 600 000 евро ...?? А в чекмеджето на Боку-Толупа ...1 000 000 евро ,....тези са пълни Дебили , а Тиквата е Велик !!;)

При такава голяма корупция в европарламента е полезно за нас веднага да го напуснем .

Разликата е, че там ги хващат и съдят, а у нас Гешев ги пази.

Шило

Да не са осъдили вече Урсула фон ден Прайзер?

Гърците са изпечени в далаверата, с балкански манталитет, а италианците- цели мафиоти. Изградили са чудесен екип. Браво !

А делото за конфликт на интереси и корупция на акушерката, в случая с ваксините на Пфайзер докъде се докара?

Затова ли Станишев се изниза като лидер на ПЕС, явно се е било размирисало вече.

Ох,ох,каква неудобна новина.Корупция на запад от България? Как бе,само при българите е хаос,нали така се твърди? Лицемери и нагли ментори,това са шефовете на Европа.

Cамо в любимата ти русия, престъпления се извършват само от опозицията, пък управлващите са винаги в бяло. Когато българия почне да съди политици и бизнесмени за корупция, ела да ми се обадиш. Ама наред. Без наши и ваши, нали? Както си трябва. Дотогава няма значение дали американците си бият негрите или не.

Корупция има навсякъде. Но в нормалните страни за това нещо се полагат съд, присъда и затвор, ако те хванат. Дали в България е така?

Колко им плащаме ? Той и мин. председателя на Гърция бърза за предсрочни избори, че Простото и Тиквата взети заедно са нищо пред далаверите за които се пише вече открито..