Коментари - Зам.-министърът на здравеопазването: "Александровска" ще има ново ръководство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уволнявайте, сменяйте началници. Така хората ще ви намразят много и ще гласуват за Герб.

Да сменят ръководството на БДЖ и НКЖИ също. Там не могат да се спрат да крадът милиони.

Защо не пратихте инейка за Милен Цветков от Правителствена болница която е най близо до мястото на катастрофата и да го приемат по спешност след катастрофата. А за ТПК пратихте хеликоптер и се видя, че слезе без гащи от колата на НСО и спе рма по бедрата.

ако е възможно да уточниш, какво искаш да кажеш във втората част на изречението си? Не сме длъжни да гадаем.

Защо не пратиха линейка за Милен Цветков от правителствена болница която е най близо до мястото на катастрофата и да го приемат по спешност след катастрофата

Защото тези, които се притекоха на помощ на Милен Цветков не се обадиха веднага на Бърза помощ! Достатъчно видеоматериал имаше и там ИМАШЕ ФРАПАНТНИ ГРЕШКИ! Жалко за Милен Цветков, че загуби живота си от един дрогиран малоумник и недорасляк с колата на богатата му майка, и отродие на идиота баща му личния доктор на Бойко Борисов!

От магистрали до болници, където и да бръкнат за проверка, все смАрди.

Излиза някакъв червен лузър от ДС и посочва с пръст някой... брз съд и присъда следва разстрел... що ли ми изглежда познато?! Върлува 'народен съд' и ще добием същите плодове, като 1944-та, 1989-та, 1997-ма и т.н ФАЛИТИ. Когато тези уроди червени паднат ор власт, вече няма да има прошка - товарене на вагони и изпращане към Русия...

Недоумявам какво общо има ръководството на болницата с провеждането на изборите? Май служебното правителство нещо се е объркало. То е назначено да управлява за 2 месеца и да подготви изборите, а не да стои на власт 4 години.

Не се е объркало, хич даже - на комуниста попадне ли му мандра - рабива и краде, веднага забравя за идеалите на интернационализма!

Овладяване на всички структури.

А на наш мунчо , божкув му звучи по убедително от американците

каца със зеле през юни...

Май ще се окаже че по-качественото лечение и като цяло превъзходството в качеството на здравеопазване лежи на системни финансови злоупотреби и незаконни дейности не и без съдействието на изпълнителната власт. Ми добре , щом е така и ние да започнем да гърбим бюджета и да станем “добрите доктори”

Спокойно свестни хора.На изборите на 11.07. въпреки опитите на това смешно служебно правителство ще им покажем кой кой е.А този простак от Търговище Димитър Петров да не се прави на много велик ,защото го зная как обикаляше здравноосигурителните компании да иска работа и да реве за пари.Отвсякъде го гонят-и от парламент,и от НЗОК,и от министерство,въобще пълен некадърник,какъвто е всъщност и неговия началник-министърчето от Дупница Кацаров.Колко подло хванаха евреина Оскар да плюе,след като е лапал с години.

Поинтересувойте се повече за Оскар- на какво е зам.шеф в момента

Г-н Янев, изчегъртайте крадците и ги вкарайте в затвора. Но преди това да върнат откраднатото.

е този фатмак,бе?!

А метежникът Радев кога ще го вкарат в затвора? Няма такава държава в света президента да насъсква метеж срещу законно избрано правителство.

Само леш,гърбава леш Няма такива крадливи боклуци Съсипаха държавата тези мръсни гадове!!! Пфуууу

Нищо не се казва относно съдебната отговорност за лицата допринесли за състоянието на болницата, както и за нарушението на УС...

За съжаление за това отговаря прокуратурата, а не изпълнителната власт. А прокуратурата вика шефе на човека нареждал кражбите и прибирал процент.

Лицето е Костадин Ангелов

ЛУЗЪРИ И ПРОВИНЦИАЛНИ ГОЛТАЦИ ПАК ЦАПАТ УЛИЦИТЕ !!! НО ГЕШЕВ И СИЙЧЕТО СА ГОТОВИ !! СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ !!

Готови са, да! Да влязат и те в списъка на САЩ! Ското Тиквата, Каскета и Шиши при бай Ставри! Чака ги с натопорчен...

Мри, подлого черепарска!

Видяхме поредните социологични проучвания - по резултатите им се вижда, че активните мероприятия не хващат нужния дикиш.

2021-06-04 09:11:16 Без паника (нерегистриран Троле, като сте "безплатни" и висите тук по 12 часа всеки ден, имам въпрос! Какво и кога работите и кой ви храни?

Колко пъти да ти се обяснява на теб кво работя бе. Активната ми позиция е безплатна и базирана на собственото ми достойнство. Айде сега реши ти адвокат ли си, доктор ли си или според зависи високоплатен слуга на крадци и мошеници или просто един от многото стотинкаджии дето им плащат на пост. За разлика от теб аз не съм във всяка тема, а само в тези които ме интересуват. Ама и това стига за да ви тровя гербаджийски отрепки.

Като се нашмъркаш от червения кокаин, започваш да бръщолевиш такива глупости.

Виждам, че бавно загряваш, затова ще се повторя. Като висиш по 12 часа всеки ден в "темите, които те интересуват", кога ти остава време за работа, работиш ли и кой те храни? Мама и тате или БСП?

който за наград че фалира болництаа стана гербав депутат при боко нема читави САМО ПРЕСТЪПНИЦИ

ГЕРБАВИ БОКЛУЦИ И ТЪПИ ЛУМПЕНИЗИРАНИ СИМПАТИЗАНТИ. АМАН ОТ ВАС!

Ей селски, всеки има право на мнение и желание кой да подкрепи. За това има избори, А за всички неуспяли в живота като теб , все някой ще ви е виновен. И от тотото да спечелиш , пак ще фалираш..

Е па ти като си много успял все е дно не си в дъщите говна!

Трол Комунделски ... Да ти и.ъ п.тката лелина ...

Гол да го бараш!

А затвора ще има ли нови посетители?

не посетители а обитатели :) Иначе и аз чакам този отговор :)

Гатмака и Нинова стават смешни вече! Не разбраха ли, че със стари комунистически номера да хвърляш кал по опонентите си не действа! Последни напъни на червените руски подлоги.

Даже меко пипат. Ама за това Гешев е виновен. Неговото бездействие е престъпно.

Фатмака никой не го е избирал да пипа! Беше сложен като президент а той дества като премиер! Руските подлоги направиха преврат заради грешката с Фатмака но ще я поправим и конституцията трябва да се промени!

Съвсем се ошашкахте - президента събра два пъти повече гласове от всеки един резултат на гербаджии. Глупостите дето ги пишете показват само отчаянието и страха ви.

2021-06-04 09:24:46 Без паника (нерегистриран Не лъжи, троле! На тур първи Мунчо има 920 000 гласа!

Режете до кокал. След санкциите на сащ, твърденията на герберите, че няма корупция стават смешни. Имате подкрепата. Действайте

Ами трябва да се реже, да! Срещу Божков и Пеевски! И срещу Фатмака!

Аз вярвам на ББ, вярвам че не е взел и една стотинка! Хе, хе, да не е луд, при толкова кюлчета и пачки с евро ;).

Зловонието се разнася, просто смърди от всякъде, където и да се разровиш. Толкова прогнила страна, благодарение на великите бивши управленци, никога не е било. Рязане до здраво трябва - така е в хирургията!

Каквото правителството,такава и правителствена болница

На далавера,кражба,корупция,калинка Оправя се с изчегъртване!!! Доказано е,че върши работа #изчегъртайгешев

При предишното изчегъртване фалира КТБ = 3.5 млрд, сегашното ще е по-страшно! Малоумни червени тикви!

С обидите гърбав!!!

Защо истината ви обижда, ве, червени тъпунгери?!

Гербавите се окъкаха здраво и в здравеопазването а ?

Божкей! където и да ровнеш, където и да ръчнеш-лай*на плуващи в пумия...това ни завеща г-нът Тиква!!! Реве ми се!

Поредната свинщина на червената хунта. Андрешковците квичат от щастие, че някой е уволнен. Мунчовции, то в БГ да няма 10 000 професори, че да ги сменяте през ден, като носни кърпи?! Пасмина!

Има 10 000 професора, откак всяка болница стана университетска. Както всичко друго и титлите са фалшиви.

Не умувай, бе, болшевик!

Изчерпахте се, а, калинки :)

Когато БКП изчерпа парите и те остави гладен ЗА ПОРЕДЕН път, друга песен ще запееш!

И тука ви е големия проблем - на вас се налага да ви плащат за обичта към дебелия крадец, а ни сме безплатни, затова и приключвате - непоносимостта ни към вас стигна точка на кипене :).

ВИРТУАЛНА БРОНХОСКОПИЯ С МУЛТИДЕТЕКТОРЕН КОМПЮТЪРЕН ТОМОГРАФ Проект на АВТОРЕФЕРАТ Въпросният "професор" УМБАЛ Киркович Стара Загора Не е направил нито една... или затова се казват виртуална...

тези два минуса трябва да са от проф Митев и женаМу

Мафията по болниците е страшна! Всъщност цялта кочина смърди яко!

Нещо си нервно, герберастко тролче? Що така? Тиквата е пътник, свиквай! :)

И докторите от александровска и горските каква връзка имат с организирането на избори от едно служебно правитество,ненеяли се протестърски мърши??

Правителствена болница се оказа кошмарна структура - от разкритията в 8те джуджета за изнудване чрез отказ от диализа, през трансплантациите на улраински братовчеди на оманските им чичовци, та до разкритото от Миролюба Бенатова и двама пострадали от кражба на данни пациенти, което сега болницата твърди, че е техническа грешка, която сами били намерели - ама нещо Гешев не прави обиски там - що така, да няма някой близък на диализа???

Когато и псевдожурналистката Бенатова е намесена всичко е ясно!

Па Бенатова показа момче и момиче застанали с лицата си, а от болницата си признаха “техническата” грешка след предаването. Та не знам кой е псевдо.

И вече има доста изчегъртани!!! Хубав петък