Похитителят пуска заложниците един по един

Шест часа след началото на заложническата драма в банков клон в Сливен, похитителят, който задържа там шест или седем служители, пусна един от заложниците. Около 12 часа след началото на кризата той пусна още двама.

Обратно в новината

Коментари - Похитителят пуска заложниците един по един | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът огладня и масово изтрещя. До това води мизерията, уви. Напълни се с хорау дето ще убият човек за 200 лева.

`Бойко да прати Дръзки. По-близо е от Либия и Сливенската бара е дълбока, та може да се тика.

Аз полицаите най ги харесвам с накривени фуражки,навити ръкави,разкопчани,разпищолени и да викат "ся ко'ши прайми".

Не се отчайвайте,такива изпълнения ще зачетят.

От втората снимка може да си направите изводите колко и как са подготвени нашите полцаи за такива ситуации. Един си бръкнал дълбоко в джобовете, засукал КралиМарковски мустак друг застанал като буквата Ф а трети с пищов незнайно на къде насочен се промъква между тях пазещ и той незнаещ все още какво.Много още хляб трябва да ядем за да ги стигнем(я американци,я руснаци)

споко бате бойко идва да оправи нещата,по точно да вкара малко ред хахахаха смях в бг

Очаквам след като ББ е пристигнал, казусът да се реши с РПГ. Похитителят се е умаломощил, наркотиците вече са му изветрели и е седнал да си почине. Могат да го улучат лесно с ракетата. Дано бюрата на банката издържат на снаряда и фустите не пострадат...

да извикат американтите идват барзо и деистват много барзо

роден през 1979 година и е известен като Иван Красивия. "Фокус" обаче предаде, че тази информация не се потвърждава... кое не се потвурждава, че е красив ли:))))))))) еи, юрналистика, голямо нещо!

Ама още не е установена самоличността на извършителя/те?Разликата м/у 66 годишен пенсионер и някакъв си келеш-наркоман само аз ли намирам за твърде "бегла"?Гледам добре се движат нещата, боже, боже...

Глад в България.Кой го докара този глад?

Тия полицаи от снимките и видеото как само се държат1 Никаква стойка на полицаи, никаква ангажираност към случващото се около тях. Все едно, че участват в масовките на някой филм и са в почивка между две сцени. В това ли се изразява техния професионализъм?

Да истина е. Това е действителността в България. Полицаите изглеждат абсолютно неадекватни, дори не са екипирани.

Преди години подобни сценарии бяха непознати на България. Но ето ви демокрация и капитализъм, яжте банани и не се оплаквайте. Тези случай ще зачестяват, всъщност, това е само върха на айсберга, скоро ще ви е страх да вървите по улицата вечер, та дори и през деня.

тепърва се почва ! Безработица, неплатежоспособност, а тия овци от банките на ден по 100-пъти ти звънят на телефона и те заплашват с какво ли не ! На човек му иде да се обеси. Нека и те да изпитат малко психо-атака ! Пък следващият път, като понечат да ти кажат за съдия-изпълнителят, малко да се сецнат :)))))))

Последно, знаят или не знаят кой е, Иван Красивият или 66 годишен старец??? А това, че е наркоман явно го знаеме, дори и полицията...Не ви ли писна от партенки??!!!????

Срешу банката е областната администрация, а не общинската.

Нека да стискаме палци случаят да приключи без жертви. Като бивш служител на фронт офис в банка, лично преживявам драмата, защото знам колко неблагодарна, трудна, а явно и опасна е тяхната професия.

По последни данни Брус Уилис пътува към мястото на събитието. Очаквайте включване. Шегата на страна, горките хора :( Можем да се "гордеем"-стигнахме х'американците :(

Какви са тия глупости: "Нападателят, чиято самоличност все още не известна, но вътрешният министър съобщи, че има данни да е наркоман"? Тоест те въобще не знаят кой е той, но имат данни, че е наркоман?! Те нашите милиционери са много печени бе! Всички са наркомани за тях, понеже по цял ден се занимават с това да преследват тинейджъри които павкат тревичка из градинките. Леко са отвикнали да действат адекватно в по-сериозни ситуаций ми се струва. Почти съм сигурен, че ще оплескат нещата и в този случай. Дано да греша!

Хе хе хе ... това че в филмите фбр "пръска черепи" не значи че става и на живо. Много фактори има с които трябва да се съобразят, най-малкото пряка видимост (а сега случайно е тъмно :-) ), заложници и др. рискове.

Охранителя, защо го не е гръмнал пръв?

здравейте аз съм от сливен. Този офис на банка е много особен правиш две крачки от улицата и си в банката ... много е фрий някак си ... а в сливен глад много.. градът е окраден и разкопан вече 4 та година от Крадечков ...

така е

Къде е Лечков?

ПО - ВАЖНО Е ДА НЯМА ЖЕРТВИ . А , КАКВОТО И ДА НАПРАВЯТ СЛУЖИТЕЛИТЕ , СПЕЦ СЛУЖБИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ТО - ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕДОВОЛНИ .

Абсолютно вярно! Когато зависи човешки живот решенията са трудни и отговорността е огромна!!! А съвети и преценки на способности правени пред монитора по пантофи... могат да се правят фриволно...

тая работа не е като да влезеш при някой да му разбиеш входната врата докато спи и да го спукаш от бой докато се събуди. милиционерите са се наакали и обикалят като мишки по преките защото оня ги чака с пищов а не спи вкъщи. по-добре да го изчакат да умре от старост и тогава да нахлуят и да освободят заложниците . МИшКИ СТРАХЛИВИ

Момче, трябва да си пиеш редовно хапчетата. Явно за теб живота на заложниците нищо не означава.

хахаха много точно казано хахахаха..... !!!

абе хвани се гръмни вместо да ръсиш глупости тук

хитрец! Ако нахлуят и оня убие 1-2 заложника докато го стрелнат какво ще коментираш тогава - сигурно че е трябвало да направят точно това което сега правят. Тая глава ползваш ли я за нещо или просто си дрънкаш ей така да си плюеш по някого?

Абе тоя вторият охранител вътре ли е или не.Освободените заложнички казват че освен похитителя вътре друг мъж няма а само три жени.На тоя баба му или жена му не се ли обадиха дали си е вкъщи или на работа.Баси лъжите хвърлят...

Отчайващ непрофесионализъм и пълна липса на отговорност във висшите служители на МВР. Всичките са в шок и пълна безпомощност. Оставки на високо ниво и съд за бездействие.

Ти ли си разбирача тука ,бе? Какво искаш да направят не ми е ясно, да застрашат живота на хората вътре ли??? Аман от такива като тебе. Ситуацията е критична и се действа адекватно, щом няма жертви.

какво бездеиствие бе смешко бягаи деистваи ти като си толко компетентен

Нашите полицаи да не би да нямат шокови гранати??? Пускат една шокова и всичко ще свърши

Прекалил си с ЦС-а мой човек! То, ако беше толкова лесно и просто обезвреждането, нямаше никой никъде по света да взема заложници. Целта, все пак, е да го обезвредят без да пострадат заложниците, иначе досега да са нахълтали баретите и да са направили банковия клон като сито.

Много филми гледаш.

в мутренска държава-мутренски изцепки.ако това ставаше в щатите-досега да са им пръснали канчетате снаиперистите и фбр

Гледам съюзническата радиация ти се е отразила вече.

"съюзническа" и "радиация" в едно изречение?...........събитията в япония и либия са две различни нещ, другарю.....голяма обърквация е в главата ти...то ще е от много соц пропаганда?или от много мизерия в родната бг?

Тедииии, спри си кабелната,че много филми гледаш. Като излезеш от матрицата потърси кой е Дейвид Кореш.

Там и тебе могат да те гръмнат просто ей така в подозрения за екстремизъм и то без присъда, изобщо не знаеш къде живееш явно

Хм, да беше ти в банката на колене с ръцете на тила 6 часа, щеше да се молиш на каквото и когото било да си спасиш задника миличък, а не някой идиот да реши да атакува! Но нали си седиш на същия този задник на топло пред компа та ти е лесно да си ляляш какво си гледал на кино.

адски дразниш с тъпите си коментари! пропускай понякога да се изходиш по въпроса, че и читателите леко да си отдъхнем от тъпотиите ти!

Ма ти, миячката на чинии, си наистина много проста, ма. И как си стигнала до Щатите, ма. И как някой случаен куршум на някой случаен снайперист не те е стигнал, ма?

Боже мой какъв олигофрен!Изобщо типичен бг сульо.Що за майки ви раждат такива прости, агресивни и комплексирани тикви?

На всеки 15 инути в щатите обират банка.

Онзи американски старец за когото си се оженила няма ли с какво да ти запуши устата,бре Теди ли си Тодорка ли си?

много олигофрени като теб има в бг ама много ,като се замисля се радвам че емигрирах,а дали някои мие чинии или не, мисля че живее по добре от теб ,а ти чакаи мама да ти даде 20лв ,истината е че завиждате ялки страхливци

Стареца нема, ама аз познавам един негър клошар с голееееееееееееееееем