Коментари - Заложническа криза в кафене в Нидерландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бива да съобщавате пол, възраст, националност, ориентация, религия, раса на извърштиеля, за да не подбуждате омраза сред населението. Снимка също не можете да покажете. Това са лични данни и ако ги публикувате без изрично писмено съгласие на лицето, може да ви съди. ГДПР.

Човекът иска да изпуши запасите от канабис в кафенето. Оставете го намира. В чантата има обикновена кутия от обувки.

" няма индикации похитителят да действа по терористични подбуди." Тва бомбите и оръжията не са признак на терорирзъм. Ама хич.

На бас че е някой чистокръвен холандец на име я Ахмед, я Мустафа, я нещо подобно. Щом името не се съобщава, работата е ясна

имаш. Щом не казват името значи бил арабин. Уникални шизофреници и расисти се събирате в тоя фашистки анонимен руски сайт

иди нахУй ве чалгопитек тъп! май трябва да те върнем на анадолските манафи за още едни 500 години та да ти навлечат мозък през гъзо с резаните бутала тиебамайкатавусттатта даеба

с това турско робство бе И какво като фашистките руснаци са ни спасили...И КВО?? ПЛАЩАХМЕ ЛИ ИМ РЕПАРАЦИИ...> ДА!!! Я СИ ЕБИ МАЙКАТА РУСКА

е, че в съвременния либерастичен комунистически свят с налаганите идеологии на краен феминизъм, политики на идентичността, ЛГБТранс идиотии е много вероятно когато престъпление или атентат е извършено от чернокож или мюс'лмснин да не се споменава. Ако е бял обаче всичкото комунистическо боклук ще ореве света.

Днес Спас отново провери преди да коментира дали е блокиран и отново продължава гаврата с него! ОТНОВО:Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Три месеца, без да е обидил никого, е блокиран!!! ЗАТОВА ЩЕ ПОДСЕТИМ ВЛАСТ ИМЕЮЩИТЕ!!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

от един месец ама викаш "днес" В този сайт се блокират и трият русофоби а не русофили

Изтеглил скрипта за лъжене на вота от гитхъб и цъка ли цъка

Какво си мислите че постигате с тези фалшиви палци

се възроди, след като касапина нахлу в украйна и даде импулс на всички терористи по света !

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

от руското посолство само едни и същи коментари ли пишете?

Споко, сега ще му осигурят луксозна килия с хубав изглед, учители, ще завърши някакво образование, ще го пуснат за добро поведение и ... тоя път ще коли и застрелва. И пак така с килията. Аре да му направят главата крива като ония от Крокус - дали ще има мераклии !

Русия Китай или Северна Корея?

дали касапина и тук ще организира "крокус" ?! . не ходете на заведени, кина и театри!

Бай дън ли ? Малко е сенилен за това.

Закривай кочината нидерландия. Там само наркомани и сбърканяци. Това на снимката ако е нещо читаво , значи нещата са много сбъркани там.

Първият кибец е константинополския квартал ФАНАР. На ФАНАРИОТИТЕ. После се местят във Венеция и стават "венециански търговци". После организират 100 годишната война и се местят в Холандия. Когато Испания става световна морска сила, кибеца е преместен на вечни времена в Алпите. Но до днес в Холандия има повече борси за диаманти...отколкото кафенета. В случаят някой се е напушил легално и е предизвикана в кафенето БУРЯ В ЧАША ВОДА. Някой да е чул или видял "заложническа криза в диамантена борса"?

Путин е изпратил при Шекелгрубер още един натуфскити гинирал от полската тиритория.

Щом като липсва описание на мъжа, значи е арабеска. Ако беше бял веднага щяха да съобщят че е бял. Скоро ще липсват данни и за пола му. "Нещо влезе с и заплаши другите неща като ги/го/гу взе за заложнички/чко/ци". Холандска мъка с велосипеди.

Ако Денков беше там щеше да гръмне бомбаджията. Защото Денков с терористи не преговаря.

за да имаш обсесия към Денков значи или те е е евал в гз или си обикновен вгъзраждан :)))

Като каза обсесия - и ти ли като мене лапаш на черните ?

Много благодаря на Младата Гвардия на ППДБ за точките.

Сигурно не е викал Алах Акбар и Да Живее Палестина.

Най-вероятно някой лекар или инженер от новите.

Няма индикация за - терористични подбуди, как и от кога определихме че трябва терористи да са само тези който викат алах акбар? Тероризма над хората си е тероризъм това в момента е ТЕРОР над мирни люде който са отили на кафенце!!! Да ви е*а и ценностите и изкривените разбирания!

Няма ли точен снайперист?

Така. Първо казват това: "Силите на реда заявиха, че няма индикации похитителят да действа по терористични подбуди." А после това: "Местни медии съобщават, че мъж е влязъл в кафенето и заплашил, че носи чанта, пълна с бомби." Това звучи като "влезнал в реката но няма индикации да е във водата".

Да ви и в ценностите!

сигурно пак некаква имигрантска драма с привкус на фереджета