Заловиха ученици, подали два от фалшивите бомбени сигнали в училища

Четири петокласнички и един седмокласник стоят зад заплахите в учебни заведения в Сливен и Нова Загора, не им се ходело на училище

Обратно в новината

Коментари - Заловиха ученици, подали два от фалшивите бомбени сигнали в училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те всички заплахи са от деца. Може да е тик ток предизвикателство. Да се върнат живковите методи на възпитание. Тези дето са подали сигнали да отиват в ТВУ.

Това го имаше пак преди години! И тогава ученици стояха зад тези заплахи! Сега се получи тази лавина след като започна истерията по медиите. Ако не бяха давали такава гластност ...

по 20 000 лв. Ако го направят родителите веднага ще се научат да знаят къде са и какво правят децата им. Освен това внезапно ще започнат да общуват с децата си ,да говорят редовно с тях . Щото е ясно ,че до сега не са го правили.

Националността на"учениците" да не се окаже руска?

Ръкотътрещите БГ-то по нанадолнището, ами сега ще трябва да отидете и официално да се извините на Русия и да преметете пред посолството!

Нали бяха руснаците ве а

2 седмици шепа пикльовци разиграва мвр-то. Смятай, ако верно рашата реши да се ебава с нашите шапки...

ма бой ва як кютек за пишлигарите дорде се нас.рат!

авн нали от Оусия идваха тия заплахи ве. Некви сополанковци ви пръснаха направиха ви саби да си квичите.. ббахахаха

Ужас, дългата ръка на Кремъл е това, както се твърдеше от америкън троловете. Че това е дело на руски хакери. Петров и Боширов са се маскирали като Четири петокласнички от Нова Загора и седмокласник . И саботират демокрацията в България. Каквото и да означава това. Неизвестно точно как и защо.

Днес са открили децата, а вчера има засечен и във Варна. Че е детска игра с огън е от ясно, по-ясно. За вътрешния ни министър обаче изглежда не е съвсем ясно. Той директно обвини Русия и Путин за всичко, като в същия момент главния секретар на МВР заяви, че са на път да открият извършителя. Какво да откриват, че той министърът вече знае и го посочи. Само че пак вчера имаше декларация от руското посолство в София от която става ясно, че май министърът си говори каквото му дойде на ум. Нека Президента сам да прецени дали такъв министър е на ниво. Според мен не е и всичко ще е за сметка на този, който го е назначил.

Циганските келеши замерят с камъни прозорци на влакови композиции и разни началници обясняват, че били незнайни виновниците. Не могат ли да сложат видеорегистратори на влаковете, които да се включват в рисковите райони около циганските гета? БХК няма ли да се намеси и да обясни на подопечните си циганета колко е глобата за подобни действия.

Моля да ни информирате след "разговорите" с келешите, каква е стойността на глобите към родителите, за липсата на възпитание на децата, довело до загуби на големи обществени групи и психически тормоз на учници, учители и родители.

Много правилно, някой трябва да плати. И то повечко. За да се замисли следващия. Според мен най-правилно е тези ученици да бъдат изключени от училищата.

Всичкото трол на амбразурата да брани руското влияние. Четете бе, другари!

Е верно ли тук всичкото идиот си мисли, че 11 годишни кифили ще изпратят имейл до училища в различни градове от IP адрес извън страната?

Видно е че петокласниците са по умни от тебе. Но ти явно държиш че са руснаци.

И децата умеят да ползват прокси сайтове, за да се скрият.

Тепърва ще берем плодовете, на многополовото чагла поколение.

Нашите властимащи чакаха ПОМОЩ от САЩ и Великобритания...

дори тук във форума казаха, че имейлите могат да се използват само от ученици, но не били руски хибридни атаки и когато президентът каза, че не вярва министърът изведнъж заяви, че не бил го казал, преди сигналите бяха от големи ученици, но като почнаха да глобяват родителите престанаха, следващите може да са от деца в детските градини

Бре! Разплитат РУСКАТА връзка...

Курвите и глупакът бой до посиране и в тухларната. Преди 30 години такива бързо ги превъзпитаваха и ставаха хора!

Сега кой ще се извини на Русия?

Четенето с разбиране не ви е силата. Става дума заподадени сигнали с СМС и обаждане до 112, келешите явно не знаят, че няма начин да скрият кой го е направил. Милата ви Русия беше замесена в заплахите получени по e-mail, което е нещо съвсем друго.

На вас писане на правилен български не ви е сила.Учете повече.

четири 10-годишни момиченца вързаха тенекия на полицията дето ни пази и потърси чужда помощ за опасните престъпнички!

У къде е руския хакер? Или смотаните дебили от мвр все още кудкудякат подобни простотии?!

МВР чакаше помощ от американските спец служби за да разкрие кой стои зад руските заплахи. ЦРУ вероятно е помогнало да хванат тези опасни петокласници, ... БРАВО на НАТО, БРАВО на САЩ, БРАВО на правителството у нас! И специално на МВР-министъра!

Колко беше лесно да кажат,че Русия е виновна.Изложиха се.

Всеки, който свърза сигналите с руска конспирация, трябва сериозно да се замисли за интелектуалните си способности. Не е зле първо да си направи тест за интелигентност и ако покаже над 100, трябва да се откъсне от всякакви български медии, да забрави за известно време телевизионния и радиоапарата, да вземе повечко книги, като част от тях са логически задачи. И да работи сериозно по това, което е останало в главата му. Никой няма да се извини за пропагандата. Дебилите не се извиняват. Но крясъкът им е позор за България. А децата...това го има от 89 - насам. Не е кой знае каква идиотщина, но дисциплината трябва да се стегне - това е.

Четенето с разбиране не ви е силата. Става дума за подадени сигнали чрез СМС и обаждане до 112, келешите явно не знаят, че няма начин да скрият кой го е направил. Милата ви Русия беше замесена в заплахите получени по e-mail, което е нещо съвсем друго.

Най-после ги стигнахме американците, “бомбени” заплахи са ежедневие в сащ, само да не реши някой, че не му се ходи на училище и въпросът е решен. Всъщност, в известна степен сме ги и задминали американците по заплахи, защото най-често това се случва при по-големи ученици, не петокласници. Наказания има, но тинейджърското мислене е “ това на мен точно няма да се случи” и телефонните заплахи не спират. А на тоя министър дано се намери някой да му надраска вратата на кабинета поне, друго едва ли ще му се случи.

Разкрихме ги бърже и пак сте недоволни!

Ха ха ха - на снимката на ДИР полицай с куче! Души Шаро кой изпрати СМС-а :-)

министърът работел заедно с американските и английските служби и най-после разкрил опасните петокласници, те са 10-годишни!

Ами те толкова могат, но се дървят на руснаците - резултатът ще е ясен накрая

Тези ученици са агенти на Русия. Путин ги е накарал. Канадецо, да се експулсират незабавно. Пък и ти заедно с останалата поличическа измет се самоекспулсирайте на майната си. Тук от ваше чудо вече нямаме въздух да дишаме.

Чакам министърът на вътрешните работи адвокат Демерджиев да си подаде незабавно оставката. Егати идиотите, които ни управляват!

мръсни ватенки! И децата се подават на руската пропаганда, която ни залива от всякъде

Нехванатите обаче са от първи клас, ще ги намерим ли или ще чакаме ЦРУ

Черешката на тортата на хибридната атака е, да обявиш децата за виновни. Ах ти Путине, гад такава.

пети клас! направиха ги луди, че и партньорски служби им помагали

Ще има ли официални извинения на Русия ? Американските тролове ще се извинят на г-жа Митрофанова ?

lu4ka

Е нали бЕха руснаците???

Проблемът е че расте поколение което не иска да учи, а после няма да ме се работи, кво правим?

Кво учене, гугълваш или ползваш каквато и да е друга търсачка и си готов. Немя учене, нема работене, само ше се цупим и инфлуенсърваме, тва е бъдещето.

министърът най-после залови руските хакери, дето ни заплашваха изборите, майтап

ко стана?! Нали уж бяха хибридни атаки от Путин?

и къде е оная психоложка дето вчера разпправяше как децата били уплашени и стресирани ?

Ами то само стресирана и уплашена може да е психоложка, не всеки става за това

То това е бахти новината. Направо не знам как МВР изобщо са се сетили да разгледат възможност "на деца не им се ходи на училище" като вероятност въоще... Това е абсурдно да си го помислите дори -дете да иска да скатае от училище и да не прави контролно.... Вече се повиха наченки на вяра в родната полиция! Не всичко е загубено щом са успели да хванат бомбени терористи... от 5-ти клас...

Току-що пак са ги "бомбили" в училището на сина.

Да ги изключат от училище щом не им се ходи и да почнат да работят на минимална заплата да видят колко ще им е хубаво на глезльовците. Май седмокласника е използвал по-малките. За да няма такива случаи трябва да има подходящи наказания за да знаят какво ще се случи на всеки който се опитва да прави такива работи. И в училищата трябва да има обучение по въпроса.

По добре ще им е

"Май седмокласника е използвал по-малките" - те са от различни градове! Прочетохте ли изобщо статията?

Дайте ми ги за з дена ши ги оправя

Не искали да ходят на училище за 300 лв. толкова я им вдигнете парите на 600 лв. да изкат и втория срок .

Расте бодра смяна шушумиги. Друго си е да си кифла бунтар.

Хм, шок за евроатлантиците ... сега техните медии имат 2 възможости : 1. Да ги изкарат тези деца Руски агенти. 2. Да обяснят, че всъщност те са отличници и някой Руснак им е ползвал IP адреса, а те много са искали да отидат на училище По този начин и в двата случая Русия е виновна ! Все пак цяла седмица ни учиха нашите върли евроатлантици, че изпускането на контролни в училище е задача номер едно на Путин - по този начин разбива цяла Европа ! А според нашите послушни медии шанса да има келеши, които ги мързи да учат и поради липсата на сериозни последствия се подиграват със системата в държава членка на ЕС е напълно изключен ! Винаги и за всичко е виновна Русия ! Всеки и със всичко е длъжен на украйна ! Евроатлантизъм в действие и на който не му харесва е лош комунист !

Щом ти харесват политически лукуми , разтягай ги.

Плеснете ги в панделата за по 15 дена, че да им скъсат трътките... после за телефон няма да мислят.

Мдааа.... изпратили СМС и се обадили на 112 и си мислели, че няма да ги хванат?!? После прочетох, че не искали да ходят на училище което обяснява умственото им ниво

Поне могат да пишат децата, щом са изпратили смс.

Ха ха - може да са изпратили "емотикони" :-)

Изпратили са ти загубения разум.