Коментари - Заловиха египтяни на изхода на Бургас, натъпкани в тайник на малък камион (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правят тези фараони тук, май целия свят е решил да дойде в Европа...

Това е по-добро от всяка виагра. /Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

Защо не пишете, че каналджията е пореденият мръсен б ъ л г а р и н!

Зсщо не се разходят на Центр.пазар в Сф, ще хванат емигранти колкото си искат.

Тия египтяни май не са построили пирамидите, а?

Пуснете ги свободно на запад. Като секнат парите от запад няма да напират. Така и не разбрахте, че няма да може да го спрете щом има стимул. Само харчите народна пара за глупости! Те в България не искат…

България да осигури V.I.P. транзит на платежоспособни мигранти.

Явно куките са го "изгорили" този за да прикрият големите пратки, а и да отчитат дейност.

Несериозна работа значи! Заловили ги... Ем как няма да ги заловят?! "Заловиха египтяни на изхода на Бургас, натъпкани в тайник на малък камион" Еми за да не ги залавят значи, не трябва да са тъпкани в камион ами в кашон. Нарязани и дълбоко замразени. Така и до Канада може да стигнат. Да.

Е, от какво бягат тези от Египет? Там няма война?

Заветната им мечта е да са в Европа. Представят си, че тук ще заживеят царски. Гледат сериали от САЩ и Европа, които им строят красиви мечти. Когато дойдат тук установяват, че нито могат да се интегрират, нито някой ги иска... хеле пък, че живота е приказка. Един египтянин ми разказа за негово пътуване в Ирландия. Останали били без храна и вода. Почукали на няколко врати и никой не им помогнал. Беше изумен колко лоши са европейците :) Не искаше повече да идва. Останалите обаче имат мечти. И се опитват да ги постигнат. Ама и някой ги подкокоросва. Според различни източници къде САЩ, къде русия.... всеки си гони интереса.

Явно МВР продължава да настоява и се оправдава с "криптирано" приложение, но прави всичко, за да не залови организаторите на каналите за бежанци. Най-вероятно от колегиалност, а и добри "подаръци". Иначе генерирането на тези пари няма как да остане скрито, за които искат да видят.