17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сега де! Нали е ясно, че са наши момчета! Малко PR и после по живо по здраво да си ходят

Та се сещам за ония горубски побойници от Околовръстното. Те колко платиха на съдията, за да ги пусне? А ония дето биха журналисти от Нова ТВ на магистралата? Те дали осъдиха за клевета журналиситите ;)

мерцедес ама А-клас 2000г - това ако са мутри...

След 30 годишно ТВ облъчване със Слави, Брадърите, Фермерите, плеймейтките,чалгарките..и под ръководството на мутрите, народа оскотя.

ТИЯ ВИНАГИ СА СИ БИЛИ ТАКИВА - ТЕ СА КОНТИНГЕНТА НА ПРАВОИМАЩИТЕ !!!

Тези 24 часови задържания са предпоставки за нови престъпления, бой до посиране и работа в каменоломните най малко за година

Ние приехме евроГейските закони , а те са си такива!

В България по време на прехода , борците станаха мутри. Сега в новата демокрация ММА келешите освен да са сбият на улицата или в дискотеката друго не правят. Може би трябва да се забранят всякакви видови подобни спортове.

Най-важната поправка в НК чака да бъде направена: при рецидив наказанието да става по-тежко. Ако някой е бил в панделата повече от два пъти, явно полза от кратък престой там няма -- най-добре да бъде преселен там за по-дълго, за да не пречи на нормалните хора да живеят нормално.

И аз го чакам от много време, но управниците си пазят електората. Иначе би било много добре, при всяко следващо повтаряне на престъплението да се удвоява присъдата.

отново стигаме до моментът - разрешете оръжието за самозащита! в момента в който опитат да ви сгазят- празниш пълнитела и толкова. е може все пак па да ви сгазат, но поне ще е имало шанс да си отмъстите...

Трябва да има толерантност на пътя. Има пешеходни пътеки във Варна, където понотока пешеходци е постоянен. При така нагъчканите светофари и пешеходни пътеки те шофьорите просто не могат нищо да свършат в деня. Т. Е. пешеходците като видят че идва една кола, спокойно могат да я изчакат. Или като пресичат да го правят бързо, заедно с другите а не да гледат телефона и да се влачат като господари на пътя. Така шофьорите по малко ще се изнервят.

когато се движа бързо по пешеходната пътека - тия с колите просто ме преценяват и не намаляват . затова по пешеходната пътека се ходи НОРМАЛНО

Навсякъде по света като пешеходец съм имал предимство като най не защитен/шофьора е защитен от ламарината/.По уязвимост:пешеходец,велосипедист,моторист,шофььор.Така е по света!

Навсякъде по света имаш предимство след като стъпиш на пешеходна пътека, но ако си стъпил съгласно правилата -- трябва да се огледаш и да стъпиш на пътеката само ако няма да създадеш опасност за движението, т.е. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се огледаш и да дадеш адекватно време на шофьорите да те видят и да реагират.

не си шофьор, нали ?

Пешеходеца се нарежда някъде между амебата и плосъкиз червей.Опитай се да пресечеш на пешеходна като идва кола.Но първо приготви завещание

четейки коментарите, стигам до извода, без да цитирам точно: "скапани хора", "Хубава страна". Някой да го обясни

И Юнкер така казал на з Бойко ,а той казал че вече взима мерки и го уверил , че скоро ще могат да се наслаждават нса хубавата странна без българи.

Еййй, много прост народа!!! София се напълни с европейски малоумници от прованса.... Добре че му се е разминало на пешеходеца, а можеше да е пребит и умрял! Тогава нямаше да може да се оплаче.... Абе, хора, защо сте си загубили инстинктите за самосъхранение, като видите че идва кола, ами внимавайте, изчакайте да премине и тогава пресичайте! Защо ви трябва да се саморазправяте, кой спазил и кои не закона! Все пак вие не сте органи на реда да фиксирате нарушенията и да имате властта да глобявате!

Ей, малодушник, ще ти кажа защо - вика му се гражданско общество. Докато всеки се разсейва, гледа на другата страна, отъстъпва когато е прав и се прави, че "не е от тук и е за малко", все на този хал ще сме, че и по-лошо. Какви инстинкти за самосъхранение? Ние в името на едното оцеляване сме готови всичко да жертваме и прахосаме, само жалкия си животец да опазим. Затова от политиците, до обикновените назобени келши, които и 500 кинта месечно не могат да изкарата, всички ще ни се качват на главите и ще ни се друсат. Интересно какво самочувствие имате като мъже вечер като се приберете, като през деня всички пишман бабаити са ви ползвали за изтривалка. Ще ти кажа нещо друго - когато не отстъпваш от правилните си позиции и си готов дори на крайности, за да ги отстояваш, тогава светът става съвсем различен. Дядовците и прадядовците в колко войни са участвали и какво са правили, а вие сега - безгръбначни страхливци, страната им пропиляхте, само и само някой да не ви обиди или набие... Само презрение заслужавате и неслучайно това и получавате отвсякъде. Айде, пазете си здравенцето, че след 3 дни идват новите тарифи от КЕВР, новите данъци, такси и прочее, а вашата работа е да мълчите и да плащате.

Обикалях доста но не те видях на барикадите.Форумна мишка.Човека иска да каже че живота е твой и ако разчиташ да го пази закона и Сулю и Пулю жална ти майка.

Каква е тази жажда за мъст, та ние сме европейци. Необходима е малко по голяма търпимост, та хората са бързали и са били нервни, а този се е мотал на пешеходната пътека и ги е бавил.

Търпимостта е руско качество, което СССР насади и у нас след 1944 с насилие и диктатура. Европееца не търпи това, което търпим ние, а за руските крепостни да не говорим

Ама за какво са ги наслагали тези пеш.пътеки - само да ни бавят?! ГАЗИМ!!!

Ефективни присъди,кога???

Те пък все няколко на един скачат тези големите биячи. Само че не винаги, а по преценка. Мен освен да ме гледат лошо отвътре, че съм "имал нахалството" да пресека на пешеходна пътека пред тях друго не ми се е случвало. Явно момчето не е изглеждало достатъчно респектиращо и на тези им е дошъл паурът. Рекоръдт ми от автомобилните разправии е сам срещу четирима назобени и нататуирани пишман ММА-ци - видяха, че не им се плаша, а даже напротив, държа се агресивно с тартора им, та започнаха да разсъждават дали няма да настъпят някоя мотика с мен, т.е. загубиха инерция и работата си отиде просто на разправия и после предупредителни протоколи от полицията за всички участници, вкл. и за мен. Ама повечето т.нар. криминално регистрирани, батки, ММАци и прочее реално са с доста мижави доходи и съответно самооценка, та малко им трябва да се разколебаят в решимостта си, особено ако се усетят, че насреща освен всичко останало под сакото има и пистолет. Тези двамата, реално си плачат за хулиганство и висока обществена опосност по НК, което е 2 г. пандела, а дори и условно - пак е доста неприятно. Момечто да ги погва със жалби и колкото и да му търсят съвиновност, да не ги оставя да им се размине. Така навремето 4-ма келеши накаря ги вкарах в затвора за опит за кражба на мое имущество - 7 години ходих по дела и всячески търсиха варианти да ги отърват или аз да стъпя нещо накриво, но не им се получи. Мисълта ми е, че нищо не е толкова безобидно, колкото си го мислите и отдавна не е такава безнаказаност, ако нещата се правят системно и методично.

В резултат на незабавни оперативни действия столичните полицаи установили и задържали нападателите - двама мъже, на 52 и 34 години. 52-годишният е с криминални регистрации в полицията. Значи Иванчева с пранги на краката без да е доказано да е извършила каквото и да е престъпление,а криминално проявени мутри се разхождат на свобода необезпокоявани от никого.

Криминалните не са заставали на пътя на "инвеститорите", все пак.

За какво изобщо са хабили средства да ги издирват, в България за заплахи и бой наказанията са проформа.

а-а бащата на една високопоставена личност, ама той май по-старичък

Ма много си прост!!!

Яка глоба и в затвора. Излизане след успешно издържан изпит на Закона за движение по пътищата.

ако има правосъдие ,да бъдат осъдени по бързата процедура, тези дебили и да лежат в зандана една година и дано вденат ,че неможе вече по този начин. разбира се ще ги пуснат след 24 часа ,а после дела безкрайни.

най много да са им дали по бонбонче и да са им казали друг път да я карат по кротко. Машала

ай търкайте наровете сега, оборотни пилета с отрязани криле, размина ви се веднъж, сега, не!

Нека ДИР да проследи какво е станало с хулиганите, какви глоби са отнесли, дадени ли са под съд за хулиганство и т.н. А не само да отбелязва новината.

айде стига с това за марките, аз карам мл320, ама спирам на сфетофарите и пешеходните пътеки. До култура е, а не до марки.

Ти ML 320 за кола ли го имаш? Бедняшки GL

Ами супер надежден е, има голям багажник и вози по-комфортно не малка част от новите автомобили, ама нека да е бедняшки.

Кат ти гледам коментара разбирам че си яко тъп само остава да разбера дали и баща ти е мутра с пари или си просто филмар

каза цървула с опел астра на 22 години:)))))

И сега ще ги регистрират ли пак, или ще си останат с предишните регистрации?

На колко криминални регистрации имам право, че до сега не съм се възползвала. Не за друго, ами да ме ми изгори правото.

Манталитета на пешеходците и шофьорите в БГ е един и същ. Никакво уважение към другите, дебелокожие, простащина и липса на елементарна способност за интелигентна комуникация . В белите държави шофьорите уважават правото на пешеходците на пешеходните пътеки . Пешеходците пък непресичат където няма пътеки, а като пресичат не се влачат като народна песен , все едно че са на разходка в парка. И не се псуват или пък бият, а си махат с ръце и се поздравяват. Иначе - в България много хубаво , а? Природа имало , райско кътче било . Тъпунгер до тъпунгер.

не дели хората на пешеходци и шофьори...те са едни и същи...90% от пешеходците са И шофьори....прросто хората се делят на прости и не-прости....в бг простите са около 90%...

Битият- бит, нае...я нае...н. До довечера ще ги пуснат по живо по здраво. Я отнесат пробацшя, я не! Нема такава държава

По-важното е, дали изобщо ще ги осъдят или ще ги пуснат по живо, по здраво както си му е реда в "най-правовата държава" на ЕС.

Ей най-после се появи един хулиган , наследство от соца. А аз си мислех,че само комунисти сме наследили.

Айде сега. Нали си се знаем. Забележката е била: "Ей пеееераст мръсен, т`ва е пешегодна, бе, да ти ева майката мръсна, да ева", "Ти на кой ще евеш майката, бе?", "На тебе бе!". Не е видял, че са двама в колата просто. И не са избягали, а са го напляскали и са си тръгнали. При тези случаи, който пръв звънне в РУП или на 112 - печели!

"52-годишният е с криминални регистрации в полицията" Вероятно, ако беше малко по-възпитан, или го бяха възпитали в районното, щеше да знае, че е хубаво да спира пред пешеходна пътека. Оп, забравих - кара мерцедес и е Чичак (застаряваща батка)

вероятно не знаеш какво е ,но ако върнат безплатния труд към държавата,ще разбереш. Оп, забравих-ти си милениум и келеш (малък пръдльо)