Коментари - Заловиха аварирал бус с 25 мигранти от Афганистан на входа на Ямбол (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя тлъстосер посерко милициунер с пагоните и шефа му- посеркото педал-дженерал - тримотеца лайнян посерко. все бустеризирани оФце да ни се извинят и да връщат петдесе заплати назад! башта ви да еба милициунерска, комуняшка бездарна. третопоплова! нищо нема ви спаси бе идиоти и-бан и! ни-що! дори, не, а още по-малко забраната на словото! ще ви гътнем - педераската, комуняшка смяна на сорос! времето е ваше! Бог с нас

Странно, а украинците все още пътуват безплатно в градския транспорт

Дали пък главен организатор на трафика не е някой от бившите шефове на КК" Славянка " Бургас? Толкова главички може да се поберат само в консерва "Копърка"!

по скоро ония скапан адвокат дерменджиев, дето фатмака го назначи за министър на вътрешните работи!

Колко често стават ПТП-та за да хващат толкова много мигранти? Може би това няма и 1 процент от общият им брой, който минава за ден

Ние всъщност имаме ли изобщо Гранична полиция?!

Застрелвайте ги на място! В България вече има предостатъчно цигани и мюсюлмани!

Мунчое наредил да се пускат само новини за мигранти и ПТП-та , и да не се споменава как междувременно продължвт корупционни практики и се крадт обществени пари ! Като през соца !

а бе тия що са толкова ГРОЗНИ и видимо ТЪПИ ???? явно яко инцест е играл

А ти си висок рус със сини очи двойник на Къванч вероятно?

Защото са бедни и гладни. от поколения насам. виж стари снимки - отпреди 100 г. примерно, на японци и китайци, и ги сравни със сегашни.