Заловените 400 кг хероин за над 16 млн. лв. на границата с Турция са рекордни за последните 5 г.

Активирани са всички канали за получаване на информация от страните, през които е минал камионът

Обратно в новината

Коментари - Заловените 400 кг хероин за над 16 млн. лв. на границата с Турция са рекордни за последните 5 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предизборно, не че на някой от електората му пука!

Рашков и Асен ще си изядът задниците от яд че им хванах наркотика

75% от българските мъже над 50 години са с диагнозата "Параноидална-шизофрения",защото един файтон психиатри обруга и граби Майка България! В България,ако не те смачкат циганите ,психиатрите те правят на парцал!

Рекордно е бездействието срещу наркотрафика последните 5 години. Ама имаме добри "хиени" сред митничарите - добре са ги надушили, че искат да минават без да си плащат, както явно е прието по нашите граници.

Дано да съм лош пророк ,не нещо ми подсказва ,че тези 400 кг ,ще бъдат откраднати от строго охранван ,таен склад на МВР. А след това ще започнат едни отстрели на довчера ,"добри" и неизвестни на МВР граждани. Нещо кавър верси на една ситуация от 2002 година ,когато едни 800 кг бяха откраднати и след тях настана една кървава и мътна, която продължи някъде към 3-5 години. То бяха Поли Пантев ,Женята ,Бай Миле ,Борчо,Косьо, Доктора,Маймуняка и т.н. и т.н.

Границата с турция трябва да се затвори и минира. Тировете на обрязаните маймуни да минават през гръцко! Да им еба мамата джагалска.

за превоз на наркотици? Един приятел има камион и пита.

Гербаджииски къор фищеци.Един не си е платил таксата и го хванали .101 тира си платили каквото трябва и минали и заминали.Ха , ха лъжливи гадове.

Метода на риска, точно тези ленти ще ги хванете по метода на риска ама на дедовия ми. Получили сте сигнал от някой, който иска да има канал за себе си и елиминира конкуренцията. Без сигнал тая работа не е като оная работа и не става.

Сега на някой тъп БГ-крими бос ще му изгърми кинескопа и готово. За такива крупни пратки с "белото" в Колумбия и Мексико помнят и никога не забравят.

тва е кафево бе ушатия

Мъжка калинка се казва Калин !

“Той е обвинен, че без надлежно разрешително е пренесъл през границата от Турция в България хероин с общо тегло 402,72 килограма” Кажете кой дава надлежните разрешителни че и аз искам да стана официален вносител

Банкова, ама сега е малко заета:)))

Овладяха каналите за наркотици с помощта на ДАНС уит ми ! Има пари за служебната победа на ДПС-ГРОБ на изборите!

пари за изборите, действайте. 3 кебапчета и 1 бира, топла. Няма лабаво, вашта мама.

мъжка калинке... срам за полицаите и народа!

как така веднага се изчислява стойността на наркотика,явно от митниците му знаят цената доста добре

Шило

Има постановление на МС за цените на нарктотичните вещества за нужсдите на съдопроизводството. Не е трудно.

ного убаф бакшиш бе ухиления и се знаеш това дето ти е втълпено е чугунената сороска тиква,щото и ти си като братята ти сороси,цуцате от едно место,боклуци смрадливи

тъпако, да обвиниш шилото че е соросоид си е кретенизъм! шилото си е ваш дрОгар россолюбец! но за цената на дрогата е прав, това не е цена на улицата а цена за пред съдът и прокуратурата! иначе да знаеш, много си неумен!

ха ха ха ШИЛО, ваще хора та нарекаха СОРОСОИД ! Накрая ки та наибат кат американеца БЕНТЛИ го найбаха руснаците в Донецк

ша фанеш 400кг кафено по метода на риска ама само ако ма фанеш за дедовия,разбивате каналите на силните и после ще ревете че нема парички за купуване на мангалите по избори,да не казвам че може да има смъртни случаи за това количество

Шило

Пука ли ти, че нема да има кинти и ще има мъртви трафиканти, така де, убийци на деца?