17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко трето дете е жертва на насилие от жена.

-какво общо има снимката със статията? -вчера имаше репортаж по тв. и двамата участници в конфликта са....да, някои познахте-от етноса са. другите пишете, все едно става дума за шведи. въпросната приемна родителка каза нещо, което може и да е близо до истината-"и преди беше нетърпим, но като влезе в пубертета и го погнаха хормоните, съвсем стана страшно". нещо ми подсказва, че това не е далеч от истината. -аз на етноса вяра нямам никаква, по никакъв повод. сигурно яко лъжат и "хлапето" и майката. -който е силно възмутен, да си го вземе в къщи. конкретно това от случката да си го вземе.

заличиха я , а няма ли да я съдят и глобят?

И ако може да полежи поне три месеца, да й държи влага, за да не си помисли в бъдеще да причинява подобни извращения. То си беше нещо, което се очакваше, защото не знам какъв е контролът и как им правят психологически тест за подходящите кандидати, които искат да са приемни родители(не за парите).

Какво раждат тези "приемни родители"? Кога ще се научат да използват правилното значение на думите!

Това е безхаберие! Такива психари ще има, къде са службите за контрол и превенция!

Контрол и превенция - такова нещо няма. Свършената работа е според папките изписана хартия. И това не е само в социалната сфера, а навсякъде.

А тая снимка на ДС статията, която определено не е на приемната родителка какво прави там

Това, ако се беше случила в една работеща система , където има правила и контрол и се спазват законите, на тази психарка, не само , че щеше да влезе в затвора, ами нямаше да може да се доближи повече до деца, включително собствените си.

Така е. Всички проверки са били проформа. Никой нищо не прави превантивно. Всичко се случва, когато някой пострада. Много тромави са институциите. Лично аз съм сигнализирвала за проблем с дете. Но и законите не се спазват. Спазват се до спиране на детските например. А тук сигурно не им се е търсела друга приемна майка. Не може никой нищо да не е видял. Или пък "жената е много свястна".

4 години социалните работници не са забелязали нередности! Писали ежемесечни доклади колко много работа са свършили. Ега ти, тъпаците малоумни! Да не могат да различат малтретирано дете!

А затвор кога?

Искам и аз такава приемна майка,ще я обичам . Ще й дам да ме къпе. Сигурно има пластични операции защото се е подмладила.

Това не е приемната родителка. Тази на снимката. Дадоха я в репортажа, съвсем друга е, изглежда хем без пластични операции, хем ....нормална. Пък кое как е.....

Приемните майки крадат от парите за детето. Вместо дават парите на истинските родители , социалните дават отнемат децата и го дават в приемни семейства.

А когато се дават парите на "истинските" родители, сиреч бедните роми от гетата,, целият милосърден български народ ревва като един, да не се прави това. Стой та гледай сега какво ще стане с плюсовите и минусите.

В училищна възраст трябва да се дават стипендии за успех над 4, а не помощи. Тогава ще имат грижата децата им да учат.

Зависи от кой етнос е детето.Ромовите са нагли, крадливи и коварни.Възможно е всичко да е постановка.Хем им гледаме чаветата,хем ги издържаме с данъци,хем ни мразят.

щото една голяма част от българчетата не са чагопитезирани дегенарати, не са нагли, крадливии и агресивни. Колко заглавия четем от сорта група момичета пребиха съученичка , другите снимат отсрани.,и това са само тези, които стигат до медиите. Когато се цаниш да станеш приемен родител си наясно , че това дете, за да стигне до теб идва от проблемна серда, следователно има вероятност самото то да е проблемно. Или кво очакват , мирно русо синеоко ангелче, което свири на пиано и рецитира петя дубарова от петгодишна възраст? Би рябвало да са наясно и да няма изненади и би трябвало да си подготвени и обучени да се справят със ситуацията, а не само да минат едноседмичен курс с идеята да цоцат кинти и да ползват децата като безплатна работна ръка и трупане на трудов стаж

То оставаще тая изродка още да ви е в списъка за мераклии да стават приемни родители.

Преди работата ми беше такава, че съм се сблъсквала с бивши и настоящи социални робатници. Интелект - под средностатистическия. Злобни, без възпитание интриганти. Една злобна лелка, социална работничка, не би различила агресията в другите, защото и самата тя е такава. Познавам ги много добре. Обичат себеподобните си и нищо чудно приемната майка да е ибла одобрена, защото оценяващите я са същите като нея.

Когато един приемен родител е заличен, какви мерки се предприемат същият да не бъде включен отново в сипъска? Когато някой кандидатства за приемен родител преминава ли през обстойни психологични тестове имам предвид наистина обстойни а не на хартия както минавш за мед свидетелство за работа или брак? Защото при един обстоен тест тази социопатка нямаше да мине по критерии агресия. Когато отвиате да проверявате приемния родител как го проверявата на кафенце и бисквитки и раздумка за местните клюки? Ако си професионалист няма как да не забележиш че нещо е сбъркано в поведението на системно малтретирано дете., а дори да си стои мирно и кротко на дивана. Детето било в добро психическо и физическо състояниет констатирали наще експерти. Добре , че не живеем в държава със занижен контрол над притежанието на оръжия. Защото такива деца на които им"няма нищо" в ЩАтите си купуват автоматично оръжие и отиват да стрелят на посоки в училищата, като преди това затриват цялото си семейство.

Нямат единна система. Всичко е по разни архиви и оръфани и неподредени папки. Да работиш с такива преписки е ад. Нямат дори електронен регистър на децата, с които някога са работили. И ти вика "имам срок, в който да изготвя доклада" хахаха

Да я заличат само? При положение, че е нанесена толкова тежка травма на едно отгхвърлено вече дете....трябва да и отнемат много повече...Че не е човек е ясно, но санкцията е нулева.

Ако е тая от снимката може да и писмо една кожена сонда до сливиците...от там направо една кожена точилка във задният двор...

58 годишна дай боже такава жена всекиму

Типично изказване на държавен хранилник. Те си били свършили работата, жената била проверявана, разбрали обаче от учителя и сигурно и проблем на израстването. Как пък един не си призна, че ги мързи да работят и всичко е проформа. Безочливи хора, а работят с деца. Проверяващите кой ги проверява

Какво е "дете жена"?

вижте, службите им е работа да се занимават с това, майката е минала всички обучения, взела си е сертификатите и следователно има право да извършва тази дейност. Въпросът тук не е дали тя има право, въпросът е какво да ги правим многобройните майки без сертификат и свидетелство за способност да отглеждат и възпитават деца? Тази работа да не е дигнеш краката, вкараш там каквото се вкарва, излиза лапе ... нещата подлежат на по-строги регулации заради това че то е отделна личност с права. Конкретно за този случай напълно е възможно да излезе, че детето е проблемно, случва се, надзирателите в пандиза и те хляб ядат ...

Това с вкарването и изкарването, да го кажеш на мангалите, моля.... Защото, в продължение на десетилетия, живеят на гърба на българите.

Да не сте социален работник? :))

Опа, момент тая приемна "майка" всеки месец взима едни пари да работи "майка", взима ги от бюджета, сиреч от моя, твоя и всеки джоб дето съвестно си плаща данъците. Като не може да се оправи с проблемно дете ми да се откаже бе, да не сая вързали там да го гледа. Сега освен наказателна отговорност, да носи и административна и да върне парите със задна дата

Няма уважаваща себе си и интелигентна жена, която да работи в системана на АСП! Всички, от системата, които съм срещала професионално са мисирки.

Имаше домове с лекари педагози недостатък- персонала крадеше държавата прехвъри децата на търговци уж отглеждане за пари взеха американския гнусен опит там ги ебат и бият

Добре че не взеха руския опит, щото там направо ги ядат.

A ina4e az samoto i izla4vane misa struva odohotvureno noe inteligentna i vsiava doverie

Zenata ot picture ne e tja bre

Вече не си смешна, разкарай се с тая маймуница

Вие да не сте била жертва на някоя приемна майка в Berlin?

Те, на такива, като тая, бавноразвиваща се, раздадоха дипломи и ги пуснаха в управлението. Кирчо, премиера, й е съученик, ...

не знауш ли бълг.език или се срамуваш, че пишеш на латиница....