За 6 месеца са блокирани 172 сайта за залагания

Държавата блокира достъпа до 172 сайта за онлайн залагания през последните шест месеца, показва справка на Държавната комисия по хазарта.

Обратно в новината

Коментари - За 6 месеца са блокирани 172 сайта за залагания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тото 2 е много чисто. Два еднакви тиража подред:))) И еурофутбол също, с марж 20 и кусур %. В Англия като се залага на всичко от време оно сигурно са останали гладни. Порното и то е порок, за тва депутата Кузов даде пример, не гледа, а действа:) Упадъчната западна музика също не е лошо да се забрани като едно време и да остане само родното творчество на Азис.

мръсен бизнес.

хаха,слагаш си браузъра Тор и си залагаш навсякъде....

Гробаджийте се опитаха да усвоят едни черепови парички... да - ама не! Сега тия... лекичко му приклякат... Абе глупаци, боклуци и монополисти като Черепа - не трябва да има! Уж сме в Европа... УЖ! Има си начини да се следят сайтовете, да си се пълни с легални парички хазната, която тупани - предишни и сегашни да източват... Но така Ви нареждат едни сипаничеви малокръвни животни от Европа и си траете като... каквито всички сте!

Само 172?? Малко са! За 6 месеца това я има, я немя по сайт на ден. Малко е! Търчеха ли по покривите като Калин - не са! А трябваше! Изцакаха ги с проксита, но парите са получени и изпити. Затова от днес и ньине и во веки веков - а са пръкне прокси из нета - запушвай! Абе като видиш, че някой ползва прокси - не му е чиста работата и бой, дранье и конфискации. И нет на кукуво лето. Отнемете му и телефона и таблета и лаптопа и десктопа и внимавайте, че сега и телевизорите са с Android. Немало да плащат ли? ;-)

прочети какво е proxy и за кво служи.Пък и наемете по-читави админи в държавната администрация и спирайте достъпа до де що прокси видите :-). Зер от простотиите ви през големите нет-оператори едно писмо не мога да пратя вече. BTW - ако хазарта е последната ви надежда да печелите, но вашата е свършена. Амо то това го знаят и бебетата.

ХАХА тия червенотиквеници не разбраха, че не могат да спрат гората да се разлиства. Единственото което направиха е, че оставиха гладни хиляди хора, които си изкарваха парите от реклама на въпросните сайтове. ние пак си залагаме и отказваме да храним Черепа.

Този Закон подкрепя Мафията , само като знаем че Цонев се е запътил към Затвора . Един обикновен Работник , наемник , плаща около 25% от заработеното на Държавата ,без приспадане на разходи . А Фирмите на Мафията плащат 15% и то след приспадане на разходите за ток, отопление и Данъци . Трябва да има НАРОДЕН СЪД и да се обесят няколко човека .

друже. Верно е ,че мафията се е преплела с държавата. Тя затова е мафия. Но нищо от другото, което си написал не е вярно. На работниците данъкът ни е 20% след приспадане на разходите за осигуровки, а на казината е 15% върху залозите т.е. приходите, без приспадане както на тока.., така и на изплатените печалби. От уважение към истината...

От уважение към истината ще посоча, че хората (работниците), плащат и 20% ДДС върху всяка закупена от тях стока или услуга - като това е остатъка от заплатата, след облагането и с осигуровки и данъци. Във всички случай физическите лица плащат в БГ много повече данъци от фирмите, което е абсурд.

Да ви се изтропам на експертните глави

link да се чете 'ефбет'.

120млн данъци влизали при 15% данък върху общия обем залагания, но при 20% данък върху разликата залагания/изплатени печалби държавата щяла да получи с 15млн. повече или общо 135млн.

Тия в кое училище са учили? Истината е , че Данчо се опита с един куршум да удари два заека. Хем да премахне ГЕРБаджийската глупост с 15-те процента върху залаганията на онлайн операторите и последвалото блокиране на сайтове, хем да изкара някой лев като използува горното и намали данъка на Божков. Е, Кадиев му скри единия заек...Нищо, после.

Блокирали сте ми у.я,и никога няма да спрете нещо което не ви принадлежи....господа шапкари...!!!

Заглавието е непълно! Би трябвало да е: За 6 месеца са блокирани 172 сайта за залагания в полза и по настояване на Васил Божков. Голям принос в тази насока има неговият бивш счетоводител, а сега премиер Пламен Орешарски и съответното Соцправителство, което Божков винаги безрезервно е подкрепял морално, а в частност и материално. Борбата срещу монопола в хазарта ще остане на заден план, докато ни надупят от Европа, както винаги. А данъка... какво му е на данъка, нали клиентите го плащат, в края на краищата. А тях кой ги бръсне за слива, освен ако не наближават избори. Впрочем, поддръжниците на БСП едва ли се увличат по хазарт, поради неграмотност или поради преклонна възраст.

Мечооо, този закон го приеха ББ и ЦЦ. Преял си с меда нещо май.

Приеха го. Пак по същите причини. Ама нещо не се разбраха май. А в статията става дума за 6 месеца. Които са точно на Орешарски. Васко си е с комунистите открай време. Защо ли?

Мечо, че сегашните са негодници съм съгласен, но са твърде тесногръди, за да скриеш зад гърба им Цецо Хитрецо, който Направи това. Коледа е и Господ е чувствителен към изкривяване на истината. Весела да е!

"Онлайн хазартът обаче ще има нова възможност да вземе лиценз - срещу 250 хил. лева еднократно" А лицензът на единствения лицензиран онлайн оператор - link - струва ... 40 хил. лева.

"Вместо казината и салоните с ротативки да бъдат облекчени (с 20% налог върху остатъка от приходите след плащане на печалбите на клиенти), те ще продължат и догодина да плащат 15 на сто данък върху оборотите си." Тук на някой (съставител на статията или закона) не му е много ясно. Дори и ротативките едва ли са с house edge по-голям от 12-15 %. Ами ролетката с 2.7(5.26) %? Да не говорим за победими игри като блекджек. И как точно, при това положение, да се платят 15 % върху оборота?

Божков вече има и лиценз за онлайн залагания .Сайта му е link и естествено не е блокиран (между другото никак не е лош).

От много време ползвам единствено TOR браузър. Мисля, че в основата му са използвали Мозила. Е пък, как точно ще ми блокирате сайтовете не разбрах.

Явор Колев ги е "блокирал" явно. В смисъл някой агроном си мисли че е блокирал нещо, а на всичкото отгоре и си вярва... хххххххххххххх

Ми ползвайте прокси, какъв е проблемът?

Chestno, ugarkite sa tam,kudeto ima chujdenzi.... Vchera napravih sabelejka na 1 BG Ziganin ot Lom...

Опитът за борба със сайтове които не се харесват на правителството е обречен. Доказаха го недъгавите акции с/у торент тракерите. В случая гледаме как държавната администрация харчи маса пари за да спира нещо което така или иначе не е рентабилно да се хоства тук.

началото на АСТА

Пацо както винаги не е в час, смеят му се вече и със задните си части. Пацо, експерте, компаниите са богати, ще си регистрират и 1000 домейна ако искат, и тях ли ще блокирате шматки прости

Експертите на БСП и ДПС да мислят как да вдигат доходите на хората, а не как да доят чужди компании. Ебати смешниците

Чуждите букмейкъри изобщо да не си правят труда да се лицензират тука, при тази престъпна овластена олигархия. И сега има десетки начини да се прескочи вялата блокада до всеки сайт с прости начини средства (DNS, VPN, прокси и т.н.). Никакви пари повече за комунистическите изчадия!

По същата логика трябва да блокират и сайтовете за пазаруване които не плащат данъци в БГ. Лобизъм от най-високо ниво в полза на родния монополист Божков чиито коефиценти са смешни на фона на чуждите букмейкъри

Във Франция в момента обмислят подобно нещо, защото се оказва, че ежедневно пристигат хиляди тонове (главно китайско) карго във вид на дребни пратки от извън ЕС, поръчани от Ebay и други подобни места. Идеята е банките автоматично да начисляват ДДС върху суми, платени с карта към доставчици извън ЕС.

Да живее "Свободния пазар" ... VIVA!

Франсетата първо да си огледат пушачите по улиците и може да и оправят икономиката. То няма жена дето не е награбила цигара екати отврата. Туй че французите били любовчии голям мит ще излезе. То как ще вкараш в леглото такава мадама то пушек излиза от всякъде.

Защо пишеш за неща, които не разбираш. Банките ще събират ДДС. Айде ходи коментирай за Божинов и Николета.

Ама наистина е мило усилието да се изкажеш и ти, нищо не си наясно. ДДС и митни сборове са дължими и се плащат и сега, ако няма митничарско "благоразположение" . За 10-те долара - опитай да си внесеш АТВ , обявено от китаеца за 10 долара. А това ДДС-то да го събират банките - все едно не си го казал или го е написал някой също толкова некомпетентен французин.:-)

Браво на лявото социално експертно правителство! На Василев, Пеевски и Божков.

Дългата ръка на Черепа Божков се вижда, защо не стана това при Борисов?

То това се прие лятото на 2012 го дина,точно пр и Борисов.

Мошенници, взеха последния залък от устата на народа! Дано им приседне в кривото гърло!

последния залък на народа в онлайн казината ли е?

Който иска да заложи на " блокираните" сайтове пак си залага. И кучетата им се смеят вече ...

И кой ще изчислява печалбата от залагания на българи на тези сайтове, които изобщо не са в БГ?! И за какво им е да се лицензират, след като и сега всичко си работи прекрасно?!