Няма да закриват денонощни аптеки

Няма да се закриват аптеки, в които липсва естествено осветление. Няма да се закриват и денонощни аптеки.

Обратно в новината

Коментари - Няма да закриват денонощни аптеки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кога ше открият пак денонощните магазини с коняк "Златна котва" и "Роза"?

значи някой пак ни поднася в медиите,само част от истината.

Абсолютни лобистки глупости!!! Само се чудят как да пречат на хората да работят... Ами ако човек иска да си купи паста за зъби, аспирин и шампоан-на 3 опашки ли да се реди и трима човека да го обслужват - тия кретени или нямат мозъци или са на заплата към някоя голяма верига-второто е 100% сигурно-а Бойко - и той е в кюпа май...

НЯКОЙ ВЛЯЗАЛ ПРИ МИВИСТЪРА ИЛИ ШЕФА И РЕКЪЛ ДА СЕ ПОДМАЖЕ, ДА СЕ ИЗТЪКНЕ, ТА НАПРАВИЛ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОМЕНИ В НАРАДБА ИЛИ ЗАКОН. НАЛИ ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ РАБОТИ МНОООООГО. ТАЯ СРЕДНА КЛАСА ЧИНОВНИЦИ ДОКАТО НЕ СЕ ИЗМЕТЕ - НЯМА ДА ИМА УПРАВИЯ. НАКРАЯ ЩЕ СМЕНЯТ НЯКОЙ МИНИСТЪР, А ТИЯ ПАРАЗИТИ, ДЕТО НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАК ИЗОБЩО СЕ РАБОТИ, ЩЕ СТОЯТ НА СЪЩИТЕ СТОЛОВЕ И ПАК НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ЗНАЕ ИМЕНАТА, НО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ЯЛОВИ, ЯЛОВИ ПРОМЕНИ. НЕ СЕ НВАМЕРИ КОЙ ДА ГИ РАЗБУТА И ДА СЛОЖИ ХОРА ОТ ПРАКТИКАТА. ТЕ ДА ПРЕДЛАГАТ ИЗМЕНЕНИЯ, ЧЕ ДА СЕ УЛЕСНЯВА РАБОТАТА.

Интересно ми е в Европа такива закони има ли или това е поредната гавра на правителството с бизнеса? Може би хората се разболяват само през деня по график. Много пъти ми се налагало да ползвам денонощна аптека. Отделно повечето лекарства е необходимо да се съхраняват на тъмно. Каква е тази идиотщина, че трябва непременно да има слънце. Нямам думи с какво да оприлича днешното управление на държавата.

Не мога да разбера, какъв е тоя закон.Аптеката е работно място за фармацевтите, т.е. осветеността на работното място отдавна е регламентирано със закон, и никой не затваря завод, или фирма ако няма необходимата осветеност а се правят актове и глоби.