Коментари - ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система | Днес.dir.bg

ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система

Законопроектът за мажоритарната система ще бъде внесен следващата седмица в парламента , заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система | Днес.dir.bg

Коментари

Голям смешник е този Дон Цеци, като се опитва да пробутва на хората отново остарели и мухлясали "пинизи" от близкото минало. Сигурен съм че всичко това отново е "хвърляне на прах" в очите на хората, защото отново ще са направили предварителната уговорка с парламентарните си подръжници, този Закон отново да не може да мине . . .

българите за законопроекта? А така вече изглежда народа!

Вижда се ясно кой уважава гласа на над два и половина милиона Българи!!!! За сведение.....от 1990 година насам няма нито една политическа сила във България спечелила толкова гласове на избори!!!!

за боклук трябва да се снима цветанчо, там е последната надежда на бедните и измамени българи от крадлините управници

Знае къде е келепира Цветанов. При малцинствата. Там е келепира. Българинът в тези региони е последна дупка на кавала. Никой за нищо не го бръсне. Вижте и неговата съпартийка цк. И тя при тях. През 1972 година бай Тошо им смени имената на родопчаните/помаците/българомохамеданите и никога няма да посегнат към бюлетината на БСП, никога. Цели се отдалече. Мюсюлманите си гласуват за ДПС или ДОСТ... кой разбрал разбрал, кой не да заповяда в Родопа планина(смесените региони)...Парата е в малцинствата, а не в останалите, малцинства вече в смесени региони. Не стават за никакъв чеп. Дори и на работа не ги желаят работодателите, защото си държат за техните хора(трудолюбиви както ги наричат самите те, роднини и пр.). Те строят, развиват бизнес-продават блокове, работят си те на бензиностанции, задружни са, единни са, а българинът е по зле живееш и от псе. не се оплакваме, но навсякъде са добре приети те-малцинствата. всичко е изчислено от математиците. имат пари... плаща цветанов и т.н. ...те гласувах за герб и от там при един мажоритарен вот дори ще имат мнозинство може би... нека продължат мисълта ми платените герберски математици... те си знаят кои са... геноцид майка бг... имат си държавата, а християните майка бг-не всички де и от там надолу и това ги кефи тях българите християни. колкото си по зле толкова е по-добре за тях-злобен е българина. там е проблема

на България са в подем, ще облекат и африканска премяна, но ще доокрадат каквото е останало

Повярвайте,снощи когато видях тази снимка по новините хлъцнах и се задавих от смях!

А ББРОЯ на депутатите КОГА ще обсъдите и намалите ... или те като заплатите - само НАГОРЕ ... тикви мазни ...

Корнелия Нинова я направиха "независимите" журналя на "парцал", за това че се качи на кон .... тоя "цървул", сега облечен в носия е НАЙ правилно облеченият "политик" за празника ... смрад гадна някак си смарди ...

Голяма грешка прави ГЕРБ да се слуша учиндолския дженк, наркоман и наркопласьор Славчо...!!!!!! Защото иначе реално погледнато само ГЕРБ има интерес от тази система - тя ще им даде поне 130 депутати, дори само с наличните партийни законови пари... А наркомана и наркопласьор, заедно с т. н. му сценаристи Де Куерьо и другите, са директно за Цацаров... Ми що не си направят партия и да ги видим - партийната демокрация не е идеална НО ПО ДОБРА НЯМА ОТКРИТА... НЯМА ОТКРИТА...!!!!!!

От мажоритарна избирателна система интерес има България и Българския Народ. Мажоритарната избирателна система би дисциплинирала партиите и би накарала партиите да да издигат личности с качества, а не партийни послушници.

Ти си голяма работа бе сопол

Този млад левент в средата ли го е клал? Поне някой да не се срамува от оригиналните си одежди. Зад всеки костюм надничат бели шаечни ризи, пояс, беневреци. Браво.

Защо никой не иска да обясни на хората какво значи мажоритарни избори? Поне да знаят какво ги чака!

Късно е либе за китка!Това трябваше да бъде обяснено преди референдума!Сега вече няма смисъл.

Хората незнам какво ги чака. Знам какво ги чака партиите и партийните тролове. Тях ги чака една много постна пица. И като знам що "специалисти" лапат покрай партиите включително и тролчетата, нищо добро не ги чака !

Тоя клоун с калпака да не се прави на идиот! Тук не става само само за гласуването а и за СУБСИДИИТЕ само 1 левче.

да се саморазпуснете, да насрочите избори за Велико НС, което да промени броя на депутатите от 240 на 120, мандата на главния прокурор и правомощията му, както и прякото му избиране на избори за главен прокурор и съдии. Всичко друго от Славчо е поредната козметика, която ще държи страната без работещо правосъдие, което е фундаментален икономически и демографски проблем.

Хубавец Цецу!

И ТОЗИ СЕ НАПИНЯ ДА РАЗДАДЕ ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО НА КОНЦЕСИИ,ЗА ДА ПРЕИЗПЪЛНИ ПЛАНА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ЦИОНИСТИ,БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЖЕЛАНИЕТО И НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!СМЯТА,ЧЕ СЛЕД КАТО СИ КУПИХА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ НАКАЗАНИЕТО,НО ГРЕШИ!!!

дано не го хване сургина, че жена му и там в нс ще ги осеrrrrr

Мажоритарната система напълно устройва ГРОБ. Това действие показва колко важни за ГРОБ са истинските проблеми пред страната, за които ни надуха главите преди изборите. Така обаче ще стане съвсем ясно доколко подкрепящите ГРОБ партии- ОП и Воля могат да имат и да отстояват собствена позиция или са само патерици на управляващите. Интересна ще е позицията и на БСП.

Как убаво му приляга на наш Цецо овнешката одежда и овчедушния манталитет,гачи се е родил у кошарата на правешкото говедо,Тодор!

А партийните субсидии /на ли шефа вИ тиквата каза 0 лева/ броя на депутатите? Кога бре овчарино наш?

Не калпак негоднико а раиран "костюм" за теб.

При евентуално въвеждане на мажоритарните избори ще изчезнат всички малки партии и ще останат в Народното събрание само ГЕРБ,БСП иДПС.Най голямата партия ГЕРБ почти винаги ще печели и затова гербаджиите толкова много драпат за тая система,за да са вечни в управлението.

Е СЕГА, КОЙ СА, ПО РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИИ? НЕ СА ЛИ ПАК ГЕРБ, БСП И ДПС?

Омръзна ми да чета глупости ! Как Герб, ще внасят законопроекта, когато той е внесен отдавна от Мая Манолова.....? Опитват се Герб да спечелят 7 дни време, ама после какво правим? Герб трябва да приемат законопроекта, не да го внасят, ако не е внесен и аз мога да го внеса само! Баси смешната работа....Замазваме очите на хората !

овчарският калпак на пустият му Цецо, бре....!

Патриотизмът е това което ще счупи отровните зъби на сатанинската змия - световната олигархия.

На този ,,За Великден си купуваше капа,ама глава имаше ли непомня,,

Без партия не може да станеш политик, все едно да станеш инженер без да завършиш институт/университет. Силна личност, още не значи силен политик. Без политици, школовани в партийните централи, една държава е обречена. Не се водете по шоумена Слави, толкова му е акълът. Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....? Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в днешно време. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.

И при условие, че в Парламента са влезли точно партийните водачи, които контролират цялата партия, как по-точно "партийната централа" ще контролира тоя ми ти депутат, можеш ли да обясниш??

Партия по това се различава от БАНДА, че водачът не е абсолютен авторитет.

А сега избирателите как контролират Парламента?

Чрез партийната членска маса И ПАРТИЙНИТЕ КОМИТЕТИ ПО МЕСТА на парламентарно представените партии.

Днес не е ден на чобаните,но Цвък се изявява като такъв,пък и му приляга.Много нелицеприятна мутра.

Това карикатура на Комарницки в "Сега" ли е или аз бъркам нещо?

Тоя ход с мажоритарната система е насочен към електората , т.е. вижте ни колко сме ларж към мнението на хората!НО ....тайната им мисия е да не се приеме и да се премине към обсъждане на конкретни параметри!Само гледайте тия тарикати какви ще ги натворят!

Най- сетне да ги видим в дрехите които им прилягат най- много и които те захвърлиха та да изглеждат европейци.

"Цветан Цветанов бе гост на традиционния Празник на златоградското чеверме..." Утре ще сере като самосвал!!!!

На всички е ясно че няма да бъде приет и затова всички ще бързат да внасят подобни законопроекти и да се бият в гардите. А иначе всички ще гласуват против. Българска родна картинка.

Не намалявате субсидийте????????Защо не намалявате депутатите,????? . С този геноцид хората напуснаха Б-я, а много умряха.Това умеете ,да унищожавате всичко българско и родно.

Става интересно. Предполагам кой ще бъде излъганият.

Тази празна кратуна едва ли знае колко хора е клеветил,ръсил измишльотини,колко семейства е злепоставил.Прошка няма да има.

Цветанов с калпак! Ама как му отива! Направо да хваща ливадето и овцете.....чобан Цветан.

Kalin

С капа без капа простака си остава простак колкото и да му се иска да се слее с ......

Прав си, на този кухия пъпешоглав, простотията му личи отдалеч, рядко ограничено и противно същество.

Нинова като Шанел,този Ц като селски войвода , значи циркът е пълен ,ха ха ха, удари единия , да паднат всичките цървули................

Този е почтен,не корумпиран,има скруполи,не е престъпник и няма шест апартамента в София.

С цървуля да прегазим Европа. А, къде е военният министър, бе, че да развърже пояса. Прилича муууу, бабо Гицке, властта е сред народа.

тоя идиот кога ще г оотстрелят ?

тоя да не го хване някоя памакиня, че няма да може да седне на дупака си дълго време, всичко по много правят те

Тези шмекери от ГЕРБ (трета категория нагли комунета) си измислят най-различни маймунджулуци, чрез които да владеят властта колкото се може по-дълго!

Баси простака е Цецо Шестака!!

Герб ще внесе законопроект "Глупостта на Славка". Това е много актуално, много повече от такива въпроси , като доходите, изчезването на нацията и т.н.

.

Добре, нека да видим резултата.

Има ли лошо? Още като се отказаха от власта преди изборите, ГЕРБ заявиха, че ще поставят въпроса в следващото Народно събрание за резултата от вота за избор на народни представители, мажоритарно в два тура. Знаем, че малко не достигна на вота , но не достигна, това са фактите. Много, много важен въпрос и там му е мястото да се решава, противници много, знаем ги, но много и за мажоритарно гласуване. Нека видим. Разумно е.

Нищо, че е малоумно.

Коментари - ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система | Днес.dir.bg

ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система

Законопроектът за мажоритарната система ще бъде внесен следващата седмица в парламента , заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внася законопроект за мажоритарна система | Днес.dir.bg

Коментари

Голям смешник е този Дон Цеци, като се опитва да пробутва на хората отново остарели и мухлясали "пинизи" от близкото минало. Сигурен съм че всичко това отново е "хвърляне на прах" в очите на хората, защото отново ще са направили предварителната уговорка с парламентарните си подръжници, този Закон отново да не може да мине . . .

българите за законопроекта? А така вече изглежда народа!

Вижда се ясно кой уважава гласа на над два и половина милиона Българи!!!! За сведение.....от 1990 година насам няма нито една политическа сила във България спечелила толкова гласове на избори!!!!

за боклук трябва да се снима цветанчо, там е последната надежда на бедните и измамени българи от крадлините управници

Знае къде е келепира Цветанов. При малцинствата. Там е келепира. Българинът в тези региони е последна дупка на кавала. Никой за нищо не го бръсне. Вижте и неговата съпартийка цк. И тя при тях. През 1972 година бай Тошо им смени имената на родопчаните/помаците/българомохамеданите и никога няма да посегнат към бюлетината на БСП, никога. Цели се отдалече. Мюсюлманите си гласуват за ДПС или ДОСТ... кой разбрал разбрал, кой не да заповяда в Родопа планина(смесените региони)...Парата е в малцинствата, а не в останалите, малцинства вече в смесени региони. Не стават за никакъв чеп. Дори и на работа не ги желаят работодателите, защото си държат за техните хора(трудолюбиви както ги наричат самите те, роднини и пр.). Те строят, развиват бизнес-продават блокове, работят си те на бензиностанции, задружни са, единни са, а българинът е по зле живееш и от псе. не се оплакваме, но навсякъде са добре приети те-малцинствата. всичко е изчислено от математиците. имат пари... плаща цветанов и т.н. ...те гласувах за герб и от там при един мажоритарен вот дори ще имат мнозинство може би... нека продължат мисълта ми платените герберски математици... те си знаят кои са... геноцид майка бг... имат си държавата, а християните майка бг-не всички де и от там надолу и това ги кефи тях българите християни. колкото си по зле толкова е по-добре за тях-злобен е българина. там е проблема

на България са в подем, ще облекат и африканска премяна, но ще доокрадат каквото е останало

Повярвайте,снощи когато видях тази снимка по новините хлъцнах и се задавих от смях!

А ББРОЯ на депутатите КОГА ще обсъдите и намалите ... или те като заплатите - само НАГОРЕ ... тикви мазни ...

Корнелия Нинова я направиха "независимите" журналя на "парцал", за това че се качи на кон .... тоя "цървул", сега облечен в носия е НАЙ правилно облеченият "политик" за празника ... смрад гадна някак си смарди ...

Голяма грешка прави ГЕРБ да се слуша учиндолския дженк, наркоман и наркопласьор Славчо...!!!!!! Защото иначе реално погледнато само ГЕРБ има интерес от тази система - тя ще им даде поне 130 депутати, дори само с наличните партийни законови пари... А наркомана и наркопласьор, заедно с т. н. му сценаристи Де Куерьо и другите, са директно за Цацаров... Ми що не си направят партия и да ги видим - партийната демокрация не е идеална НО ПО ДОБРА НЯМА ОТКРИТА... НЯМА ОТКРИТА...!!!!!!

От мажоритарна избирателна система интерес има България и Българския Народ. Мажоритарната избирателна система би дисциплинирала партиите и би накарала партиите да да издигат личности с качества, а не партийни послушници.

Ти си голяма работа бе сопол

Този млад левент в средата ли го е клал? Поне някой да не се срамува от оригиналните си одежди. Зад всеки костюм надничат бели шаечни ризи, пояс, беневреци. Браво.

Защо никой не иска да обясни на хората какво значи мажоритарни избори? Поне да знаят какво ги чака!

Късно е либе за китка!Това трябваше да бъде обяснено преди референдума!Сега вече няма смисъл.

Хората незнам какво ги чака. Знам какво ги чака партиите и партийните тролове. Тях ги чака една много постна пица. И като знам що "специалисти" лапат покрай партиите включително и тролчетата, нищо добро не ги чака !

Тоя клоун с калпака да не се прави на идиот! Тук не става само само за гласуването а и за СУБСИДИИТЕ само 1 левче.

да се саморазпуснете, да насрочите избори за Велико НС, което да промени броя на депутатите от 240 на 120, мандата на главния прокурор и правомощията му, както и прякото му избиране на избори за главен прокурор и съдии. Всичко друго от Славчо е поредната козметика, която ще държи страната без работещо правосъдие, което е фундаментален икономически и демографски проблем.

Хубавец Цецу!

И ТОЗИ СЕ НАПИНЯ ДА РАЗДАДЕ ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО НА КОНЦЕСИИ,ЗА ДА ПРЕИЗПЪЛНИ ПЛАНА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ЦИОНИСТИ,БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЖЕЛАНИЕТО И НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!СМЯТА,ЧЕ СЛЕД КАТО СИ КУПИХА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ НАКАЗАНИЕТО,НО ГРЕШИ!!!

дано не го хване сургина, че жена му и там в нс ще ги осеrrrrr

Мажоритарната система напълно устройва ГРОБ. Това действие показва колко важни за ГРОБ са истинските проблеми пред страната, за които ни надуха главите преди изборите. Така обаче ще стане съвсем ясно доколко подкрепящите ГРОБ партии- ОП и Воля могат да имат и да отстояват собствена позиция или са само патерици на управляващите. Интересна ще е позицията и на БСП.

Как убаво му приляга на наш Цецо овнешката одежда и овчедушния манталитет,гачи се е родил у кошарата на правешкото говедо,Тодор!

А партийните субсидии /на ли шефа вИ тиквата каза 0 лева/ броя на депутатите? Кога бре овчарино наш?

Не калпак негоднико а раиран "костюм" за теб.

При евентуално въвеждане на мажоритарните избори ще изчезнат всички малки партии и ще останат в Народното събрание само ГЕРБ,БСП иДПС.Най голямата партия ГЕРБ почти винаги ще печели и затова гербаджиите толкова много драпат за тая система,за да са вечни в управлението.

Е СЕГА, КОЙ СА, ПО РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИИ? НЕ СА ЛИ ПАК ГЕРБ, БСП И ДПС?

Омръзна ми да чета глупости ! Как Герб, ще внасят законопроекта, когато той е внесен отдавна от Мая Манолова.....? Опитват се Герб да спечелят 7 дни време, ама после какво правим? Герб трябва да приемат законопроекта, не да го внасят, ако не е внесен и аз мога да го внеса само! Баси смешната работа....Замазваме очите на хората !

овчарският калпак на пустият му Цецо, бре....!

Патриотизмът е това което ще счупи отровните зъби на сатанинската змия - световната олигархия.

На този ,,За Великден си купуваше капа,ама глава имаше ли непомня,,

Без партия не може да станеш политик, все едно да станеш инженер без да завършиш институт/университет. Силна личност, още не значи силен политик. Без политици, школовани в партийните централи, една държава е обречена. Не се водете по шоумена Слави, толкова му е акълът. Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....? Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в днешно време. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.

И при условие, че в Парламента са влезли точно партийните водачи, които контролират цялата партия, как по-точно "партийната централа" ще контролира тоя ми ти депутат, можеш ли да обясниш??

Партия по това се различава от БАНДА, че водачът не е абсолютен авторитет.

А сега избирателите как контролират Парламента?

Чрез партийната членска маса И ПАРТИЙНИТЕ КОМИТЕТИ ПО МЕСТА на парламентарно представените партии.

Днес не е ден на чобаните,но Цвък се изявява като такъв,пък и му приляга.Много нелицеприятна мутра.

Това карикатура на Комарницки в "Сега" ли е или аз бъркам нещо?

Тоя ход с мажоритарната система е насочен към електората , т.е. вижте ни колко сме ларж към мнението на хората!НО ....тайната им мисия е да не се приеме и да се премине към обсъждане на конкретни параметри!Само гледайте тия тарикати какви ще ги натворят!

Най- сетне да ги видим в дрехите които им прилягат най- много и които те захвърлиха та да изглеждат европейци.

"Цветан Цветанов бе гост на традиционния Празник на златоградското чеверме..." Утре ще сере като самосвал!!!!

На всички е ясно че няма да бъде приет и затова всички ще бързат да внасят подобни законопроекти и да се бият в гардите. А иначе всички ще гласуват против. Българска родна картинка.

Не намалявате субсидийте????????Защо не намалявате депутатите,????? . С този геноцид хората напуснаха Б-я, а много умряха.Това умеете ,да унищожавате всичко българско и родно.

Става интересно. Предполагам кой ще бъде излъганият.

Тази празна кратуна едва ли знае колко хора е клеветил,ръсил измишльотини,колко семейства е злепоставил.Прошка няма да има.

Цветанов с калпак! Ама как му отива! Направо да хваща ливадето и овцете.....чобан Цветан.

Kalin

С капа без капа простака си остава простак колкото и да му се иска да се слее с ......

Прав си, на този кухия пъпешоглав, простотията му личи отдалеч, рядко ограничено и противно същество.

Нинова като Шанел,този Ц като селски войвода , значи циркът е пълен ,ха ха ха, удари единия , да паднат всичките цървули................

Този е почтен,не корумпиран,има скруполи,не е престъпник и няма шест апартамента в София.

С цървуля да прегазим Европа. А, къде е военният министър, бе, че да развърже пояса. Прилича муууу, бабо Гицке, властта е сред народа.

тоя идиот кога ще г оотстрелят ?

тоя да не го хване някоя памакиня, че няма да може да седне на дупака си дълго време, всичко по много правят те

Тези шмекери от ГЕРБ (трета категория нагли комунета) си измислят най-различни маймунджулуци, чрез които да владеят властта колкото се може по-дълго!

Баси простака е Цецо Шестака!!

Герб ще внесе законопроект "Глупостта на Славка". Това е много актуално, много повече от такива въпроси , като доходите, изчезването на нацията и т.н.

.

Добре, нека да видим резултата.

Има ли лошо? Още като се отказаха от власта преди изборите, ГЕРБ заявиха, че ще поставят въпроса в следващото Народно събрание за резултата от вота за избор на народни представители, мажоритарно в два тура. Знаем, че малко не достигна на вота , но не достигна, това са фактите. Много, много важен въпрос и там му е мястото да се решава, противници много, знаем ги, но много и за мажоритарно гласуване. Нека видим. Разумно е.

Нищо, че е малоумно.