Законът за борба с корупцията приет в комисията

Правната комисия на Народното събрание прие на първо четене Законопроекта за борба с корупцията по високите етажи на властта, внесен от Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Законът за борба с корупцията приет в комисията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното недоностче на гербераските ''юристи''..Поредните места за ''работа'' на герберомутрите защото сигурно им е малко първото място на глава от населението на силоваци и администрация.. Корупцията ако има желание може да се бори с прилагането реално на законите ..без да се създават нови места за наши забърсвачи на задници.. Няма как поредния ''орган'' в изпълнителната да ходи да разследва там дето му дават задачките

ще настане една борба-стой та гледай

Чак сега я втасахме! Останахме без корумпирани политици, депутати, съдии и държавни служители!

всеки , разследван за корупция да се обяви за политически преследван. Така наречените ни политици стават все по нагли и безумни.

Прекален светец и Богу не е драг. А с този закон по смисъла на преходните и заключителни разпоредби ще може да бъде преследван всеки, който бъде набелязан.

боже,боже българската мафия си самосъздава закон за антикорупция! ами то половината население избяга и бяга от българия и е щастливо ,че се е отървало от българия!

как може мошенниците от бкп и дс да се самонакажат?това е като да се хванеш за косата си и да се самоизмъкнеш от блатото! медунароната пазарна икономика обаче не им вярва и прощава! българската демокрация е подарена от бившият ссср-сега русия,а не,че ние сме се борили за справедлива демокрация и културно и хуманно общество!

Ако искахте да спрете ограбването на народа си, просто щяхте да спрете да крадете, за какво ви е този закон ???

Законите в бугария се отнасят само за малките хора,между другото до сега корупцията е била законно начинание за политици,съдии,прокурори и общинари за МВР и лекарите да не говорим!

Не ни мажете очите с глупости. Кога ще приемете закона за фалит на физически лица?

Закон за фалит на физическите лица е катастрофа, която ще създаде жестока престъпност и няма да позволява на едно лице да си стъпи на краката след фалит, докато не върне дълговете. Това е анахронизъм от 19 век.

Пита се кой ще приложи закона за борба с корупцията във висшите етажи на власта? самата власт разбирай полицията и пролкуратуирата и съдебната власт? Ми то е ясно, че всички са навързани и корумпирани.Пробва се с някаква специализирана прокуратура за уж най-тежки престъпления. докло;лкото си спомням накрая се оказа, че нищо не е свършила освен,че е изяла парите от бюджета.

Английското правителство прие по-строги наказания за шофьорите, причинили смърт на пътя заради опасно шофиране. Суровите мерки ще важат и за тези, причинили смърт, след като са шофирали в нетрезво състояние - те ще се наказват с доживотен затвор. В случаите, когато шофьорите са причинили смъртта на някого, в следствие на небрежност, говорене по телефона или пък каране с несъобразена скорост, законът ще разглежда това като убийство, съобщава Би Би Си.

Добрутро пено аз това от кога го предлагам тука в коменмтарите след всяка катастрофа причинена от грубо неспазване на закона за пътищата? Извода къв е? И тука има умни хора ама в англия те приемат закона а тука аз пиша коментари;)

Боко, Цоко и Делян корумпетата ще борят корупцията. Йес!

СЕга ще я втасаме значи приемат ли го оставаме без правителство и парламент то по -корумпирани от тях няма. Пък и нови затвори ще трябва , абе лоши работи

ВРЪЩАМ ЗАКОНА, АКО ГО ПРИЕМЕТЕ !!!! АЗ ИЗПЪЛНЯВАМ ЗАПОВЕДИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ !!!СЛУЖА НА РОДИНАТА НА РЕШЕТНИКОВ !!! ЗАЩОТО ЩЕ МИ УМРЕ КРАВАТА КОРНИ !!!

Толкова са осрани родните ни политици, че вече не вярвам и на една тяхна дума. Щели да се борели с корупцията? Че в парламента и цялото ни правителство са най-корумпираните в държавата ни! Какво като хванат някой дребен слуга с някаква незначителна сума.... проблема на цялата ни държава е в крупното крадене на пари, а това Борисов и Цветанов най-добре го разбират, защото прибират най-тлъстите суми... ето затова нищо няма да се промени.