17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Царево се подготвя ново застрояване на плаж Нестинарка , на мястото на бар Нестинарка . Променени са "законно " плътността на застрояване , височината от 7 метра на 10 метра като се подготвя и вдигането на кота нула с два метра както бе направено на къмпинг Нестинарка и на много други места за да се застрои повече , да има повече легла и по малко въздух за хората . Защо всичко се случва в края на мандатите ?

straiki

няма да се спрат...до последно....после ще стачкуват държавата да помага.....

И какво от това?

Даааа, оформя се второ строително цунами по българското черноморие. Всички терени, които бяха пощадени от първото строително цунами ( по време на други управляващи партии) сега ще бъдат унищожени . Но това е пък признак че скоро и тази управляваща партия ще поеме след другите партии и за спомен ще им останат хотелите ( апартаментите не влизат в спомените) по морето и/или балкана. Жалко , пак се оказахме измамени ...мал шанс ...как ли положението на Т2?

А по гръцките плажове има само чадъри и преместваеми барчета. На 100 метра от водата никой не пипа! Ето защо българите почиват там.

Това е текущия "N" на Мафията която си има държава! Поръчва на представителите си в т.н. "НС" съответните закони, така че корупцията и грабежа да станат абсолютно "законни"! След което представителите на уж "държавата" с искрени очи ви гледат и обесняват че "държавата няма думата...."!

"БЕТОНИРАТ ЗАКОННО ", а сега тоя дето е издал "законното" разрешително на въжето до строежа и конфискация на всичкото му имущество ! Само така ще се научат мръснижите !

В БГ малоуминиците царуват начело с техния достоен предводител Винету.

Няма строеж върху дюни, пясък или плаж. И се оползотворява иначе едно изоставено място, което не се поддържа. Щом всичко е законно не виждам къде е проблема срещу, който всички плюете.

Да бе, знаем, тя и корупцията е законна, щом е герберска...

За мен бонусите, за Вас бетона

Скоро ще се окаже, че цялото Черноморие е урбанизирана територия или частна собственост и няма да строи само този, който не е поискал. Заграбват като за световно, все едно утре няма да са на власт сегашните чучела, които с лека ръка издават разрешителни и продават земи, или пък променят статута. Съсипват всичко.

снек-баровае. Баровете бяха барове. Бар-вариете си беше точно бар-вариете. Дискотеката е дискотека. А ресторантите бяха истински ресторанти с вкусна храна и ЖИВА музика ! а сега е един тюрлю гювеч, една чалга и кич, че на човек никъде не му се ходи. Едно време заведенията и всичко беше КЛАСА ! КЛА-СА !

Не разбирам защо е цялата врява. На "Св. Константин" има вече три хотела и един плувен комплекс, построени направо върху пясъка. Това са Долфин Марина, Сириус Бийч и Азалия. Някой от тях стоят там вече от десетилетия. Наскоро отвориха и Аквахаус, който заобикаля отвсякъде един от малкото плажове на курорта, така че до него хората имат достъп само, ако си заплатят вход. Само с това този стоеж е незаконен. Между другото там, където сега издигат допълнението към "Астор Гардън", и преди си имаше бетон и "укрепване на брега". Там беше изкуственият, терасиран плаж на почивната станция на строителни войски и мизерният им снек-бар. И така нищо ново под слънцето...

к.к. Дружба имаше концерт на открито, без билети, на васил Найденов. Боже, какви времена бяха. Романтично, спокойно, чисто, културно, и само културни чужденци идваха, не като сегашните отрепки и извратеняци.

Стига сте ни занимавали с черноморието.Веченикой не ходи там

Там командват ТИМ,те владеят и почти целия град Варна,така ,че не чакайте нищо хубаво !

tonk11

До колкото разбирам това е частен имот и частен строеж. Нали така? Има наредби и закони и щом са спазени какъв е проблема? Това, че на хора дето се появяват на морето ведъж годишно за 5-10 дни не им харесва не е меродавно. Не може да се дава мнение от хора дето не са пряко засегнати от проблема! На мен не ми харесва как са застроили брега в Дубай! Да пратим "зелените" да обяснят на шейха, че трябва да бутне палмата а?

Ше се разплача от умиление, честно!

tonk11

Ми ако искаш се изпикай! Както и в горното казано от мен, това си е твоя работа и никой не трябва да ти се меси!

Каква законност, бе?

tonk11

Ами ако си чел статията, там си пише - всичко е в нормите. Тогава що трябва да се спира?

Толкова зеленина имаше, все едно си в някакъв парк. Много готино беше. А и що трябваше да се сменят имена ??? Колко добре звучеше - Дружба, Златни пясъци, Албена. Красота ! Но това беше при льошия соц, нали така бе, новоизлюпени апологети на капитализма ?

Моето семейство на българското море повече няма да стъпи!

+1 (двама де) :)

Гласувайте пак за ГЕРБ плиткоумници!

беше уникален при соца - спокоен, потънал в зеленина, не много населен, просто прекрасен.

Напишете в Гуглето : "Не-гората, не-дюните и не-държавата, които управляващите заличиха" и ще разберете как става. Не е незаконно, защото си приеха незаконни закони. Ама нагло незаконни, по мутренски. Крушката по-далече не пада.

Добре поне, че вече не сме на три морета, че завалиите зор щяха да видят докато бетонират всичко!

Гарантирано от ЕС

България по времето на ГЕРБ.Немия казал на глухия,че слепият видял куция да бяга.

Явно управляващите предчувстват, че си заминават, и са решили да довършат започнатите далавери по цялото черноморско крайбрежие. Жалкото е, че няма кой да ги спре.

.ЧУДЯ СЕ КЪДЕ ЛИ Е СЕГА ......КАРАКОЧАНОВ .....ДА ИМ СКОЧИ С БАГЕРИТЕ ........АЙДЕ БЕ ...ШОПАР.....НАЛИ БЕШЕ ГОЛЕМ ПАТРИОТ ....МАЗЕН КУРБАН....НА БЕДНИЯ ЦИГАНИН МУ СЪБОРИ БАРАКАТА ....АМА НА ТИМ...И МУЛТИГРУП НЕ СМЕЕШ .

другите им е виновно международното положение, на тебе - Каракачанов. Абе този да не е опънал гаджето ти?

несъобразяването с екологията е голям минус за това управление. огромен.

Дреме ми! Пак за мен ще гласуваш. Не знаеш ли че в БСП сме пак ние?

Там стори ТИМ и нека някои да посмее да каже че е незаконно, както и с улица Бенковска съсипаха я за да направят паркинг пред офиса на ТИМ и то за сметка на нас е разбира се Кмета е превел парите, така е с всичко което прави ТИМ. Техният архитект Бузев е на щат на нас всички варненци но по цял ден се занимава с проекти свързани с ТИМ всички останали чакат на опашката по много години и сега навярно веднага ще се самосезира Прокуратурата ДА АМА НЕ и те не се самосезират за ТИМ.

Защо някой трябва да казва, че е незаконно, като е законно. Те няма да тръгнат да строят в разрез със закона, все пак наливат бая пари.

И кои са пък тези проекти? Както стана ясно разрешителното за строежа е дадено преди почти година и буквата на закона е спазена. Според теб, Бузев не е работил от тогава ли?

И на изборите нали знаете - пак за ГЕРБ да си гласувате!

Доста тенденциозна статия. Не може цялото Черноморие да е джунгла. Когато се работи законно и с мисъл за туризма, не е нужно да се слага в кюпа с нарушителите.

drugarko , bili sme i na okeani i na drugi moreta i horata spazvat DISTANCIATA do moreto ,kydeto chovek moje SPOKOINO da se razhodi ili napravi piknik ...

Първо, всички линдуси по света имат кирилизация. Второ, става дума за обществе обект -значи и ти ще можеш да се разхождаш там (поне до рецепцията, иначе как ще им станеш клиент). Трето, няма как да ти дам линкове, но и сам можеш да огледаш в тубата, колко много има по света, и то по известни световно курорти, сгради, които на колони навлизат на стотици метри НАД водата. Четвърто, натскаме се да бъдем капиталисти, когато ни изнася. Когато не ни изнася, се застъпваме за социалистическите забрани, нали? Е, така е. Капитализъм е. И за да спечели един, трябва много хора да загубят по малко. В случая, ще се лишиш от нещо, което и без това скоро ще забравиш. Така, както забрави за адекватната заплата, за годишния отпуск, за профсъюзните карти и т.н. благинки.

ба как се изкъка.....

Отново беше потвърдено казаното преди няколко дни, че всичко на строежа е законно. Хубаво подхванаха всички строежи по Черноморието, но очевидно само по южното са проблемите.

Къде беше това място българското черноморие бе??? Да не е оная бетонирана, грозна площадка дето се вижда от самолета, докато летя за Гърция?

Добре, че България не е на 3 морета, че как щяхме да ги застроим не ми се мисли.

Тъкмо това писах и сега видях и Вашия пост :)

Законът при комунизма е бил: 70% - зелено и, 30% - застрояване При великата демокрация е : 90% - застрояване и, 10% - зелено

10% зелено е рушветът вероятно, инак всичко е бетон или боядисаното в зелено се брои за зелено?

Така трябва да бъде и сега, но кой да го въведе?Имаш пацел, ОК е да построиш но позволения процент, а останалото да озелениш и редовно да се проверява.Райска градина щеше да стане брега и ще се защити, както обществения, така и частния интерес.

забрави да уточниш че българската демокрация на БКП и ДС хората,защото и в Турция,Гърция,Румъния, Чехия,Германия, Австрия също има демокрация но не като българската,разлика има!

всичко в БГ е законно - законно се краде, законно се строи на плажа... Очаквам скоро да стане законно и да се убива. Само не е законно далаверите на шайката да се отразяват по медиите, за да не вдига кръвното Вожда. За такова нещо у нас те преследват с всички сили на закона

Казаха ми че във Варна камбаните бият "тим-тим,тим-тим"...

излъгали са те

Мутрите строят като за последно

Само когато последното дърво бъде отсечено, Само когато последната река бъде отровена, Само когато последната риба бъде уловена, Само тогава ще разберете, че парите не стават за ядене!

Оставка на тъпата патица Ангелкова,тази съсипа туризма,още една нагла калинка взета от околовръсното от Боко Тиквата,като онази Дуловската Принцеса Десито Атанасова,където оправила цялото НСО и имала неприятна миризма във областта на интимната област,но Гербеджиите обичат да си миришат,така се познават по миризмата.

Незаконно е само ако е на циганите ?

Ами да строят, бе! Кретените строят за идитои и те дружно самички ще си гледат стоманобетона. Отдавна българите с повече от една мозъчна гънка не стъпват по бетонираното и осрано Черноморие.

Докато не бетонират цялото крайбрежие тези изроди няма да мирясат. И що за тъпотия е това, че имали разрешение - ами, то днешната мафия може да ви извади документ дори, че сте роден на Луната и че там имате наследствен имот... А това, че над 90% от т.н. спа хотели по морето са пусти 10 месеца в годината, и само 2 месеца пълнят гушите с надути цени, лоша храна, менте напитки и шокиращи цени за чадър и шезлонг???

Морето хилядолетия строи красота, която алчността за месец преобразува в кич.

Прост

Въпрос на гледна точка. Аз иляда години нема да живеем!