Плевнелиев: От 107 законопроекта съм върнал 7

Президентът Росен Плевнелиев отрече да атакува Народното събрание заради налагането на вето на закони.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: От 107 законопроекта съм върнал 7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнята е абсолютен гъзолизец. Става още по-нежен, когато БУДА е до него. Нашият главнокомандващ! - опази Боже! Та и "държавен глава" се нарича :(((((

На този човек, т.нар. Президент, каквото и участие да му гледам, виждам винаги - фрустрирано тяло, с некоординиран език на тялото, с нулева дипломатическа култура. Демек, един човек НЕ на място! Това не може да бъде президент на която и да е страна!

Крадецът вика дръжте крадеца :D

Най-големият фалшификатор, подлец и лъжец, говори за фалшифициране.

Г-н Дупедавец... накъдето завее Бойковицата, натам се дупи и Плевнята...

Мистър Бийн! При това по-добър от американския! Завиждат ни!

Пак малко си им върнал!

Така и не разбрах Пинокио защо замеси Австрия!Изтръпвам като си помисля,че имаме такъв "Главнокомандващ",а за коментарите на военнослужещите при вида на "маршовата му стъпка" не ми се и мисли.

Единствено единни сме в коментарите по теми, свързани с "президента", защо ли? Има нещо гнило в Дания.

Плевнелиев е пълен боклук.

Мистър Биин:)) дотолкова си повярва че стресира Руснаците с НАТО:))ЧЕ ДНЕС ПАК Е ПОВТОРИЛ заканата за ''повече НАТО''в България:))абеее 6матко що първо не потренираш с ""първата дама"""да видим ние мъж ли си или не че тогава прави изказвания от сорта ще ви дърпаме ушите ние

срещу държавата ни, заедно с ГРОБ, чиято калинка е. Те са национални предатели, саботьори и престъпници.

ТОВА Е СОПОЛА НА ТИКВАТА

ПРАВА БЕШЕ ЖЕНА МУ,ЧЕ ГО ИЗГОНИ

като се има впредвид "Одобрението и Неодобрението" на Президентската институция и съответно на Парламента. Одобрение: Президентство- 30% Парламент - 12% Неодобрение: Президентство - 45% Парламент - 65% то е ясно, че Парламента за нищо не става, камо ли законите им и че Президентството има по-голяма тежест. Аман от закони на този парламент досега в които само се увеличават чиновници и бюрокрация, не мерси от такива закони!

Зависим президент си Росене, изпълняваш поръченията на Тиквоча, да не мислиш че хората са слепи.

И напълно случайно и ГЕРБ са против въпросните 7 закона,доказателство,че президентът е президент на ГЕРБ,не и на българския народ.

Плевнелиев работи срещу Държавата и Народа й. Временно и с фалш овластен престъпник на който трябва да му се търси съдебна отговорност и да бъде импийчван.

Е какви аргументи да имат освен политически!

Относно идиотското изискване за уседналост за да придобиеш земеделска земя. Като пример какви закони гласуват. Да разгледаме следната ситуация. Българин работи в Европа, спестява пари. Братовчед му се занимава със селско стопанство - отглежда овошки и предлага да се включи като съдружник и да се инвестира в увеличаване на насажденията. Е да ама действа закон, който забранява на фирми, в които съдружниците нямат 5 годишна уседналост в България да придобиват земеделски земи и така бизнеспланът се проваля. Ако пък братовчедът от чужбина е привлякъл и някой познат европеец пък съвсем вече става мазало. Обяснете как да не наложиш вето на такъв закон? Питахте ли обществото дали сме съгласни? Имаше ли дебати? Направихте ли оценка на въздействието? Та питам - така ли следва да се провежда законодателната политика на България? На базата на болните брътвежи на шепа параноици на които им се привиждат заговори срещу българина на Запад? Няма да ви обяснявам, че с този закон пречите на създаването на фирми с чуждо участие, които да инвестират в селското стопанство, а също и давате сигнал, че инвестициите не са добре приети у нас. Във всички области, защото днес проблем е земеделската земя, утре ще са промишлените сгради.

Интересна кауза, тези случаи са много малко. Главната цел на закона е да не дойде един американец, отпечата 20 милиарда $ заем и ни купи цялата земя. Закона е добър, обаче много мек, трябва като Орбан, ограничение до 300 хектара, че иначе става монополизъм и колониализъм. Колкото до нашите в чужбина, не са забогатели много от миене кенефи, работа в макдоналдс. Като дойдат тук се фукат с някой долар, обаче почти няма истински богат и успял български капиталист в чужбина.

Засега никой. Обаче има и идея да се обложат необработваните земи с данък - пак за да се защити българската земя. Тогава вече държавата ще принуди хората да продават и на кой може да продават - само на местни лица. Най-вероятно на местния феодал - казва ти ами аз тази година няма да ти плащам рента и няма да ти обработвам земята, бъди така добър да си платиш данъка или да си обработваш сам, ама машини от мен пак трябва да вземеш за обработката. И човекът трябва спешно да продава, защото не може да си плати данъците. И това ли е също интересен казус за който не си помислил? Знаеш ли колко казуса мога да ти изложа и всичките в ущърб на българските граждани? Айде да се проведе дебат, аз да обяснявам до какво водят идиотските закони ти да обясняваш, че така американците няма да си печата долари с цел покупка на земи да видим колко българи ще те подкрепят теб и колко мен?

Добре че президента няма пълномощия, иначе бая глупости щеше да стори тази измислена и ненужна никому институция

Добре че не са много хората който да мислят така като теб, иначе сега може и парламент да нямаме!

Нещо лошо ли виждаш в това?

Дайте да проверим подписите за референдума. Някак си бързо-бързо сбраха над 500 000 подписа. Искам да проверя дали и мойто ЕГН се е подписало за дивотиите тема на референдума..

ти сигурно си от този пресечения маджун, къде го хвърляме , защото не става за нищо!

Вече стана ясно, че Маргарита Попова е къде-къде по-подготвена за президент от Плевнелиев, най-малкото защото тя винаги говори каквото мисли, а не каквото си е въобразила, че публиката иска да чуе. Това е другата криза на Плевнелиев - той толкова иска да бъде харесван, че често принизява политиката до нивото на буфонада, дразнеща слуха с патетиката на новоизмислени клишета.

Бай Първане , то и аз съм по подготвен , ама се съобразявам с избора на народа! Така че мнението кой е по по най си го запази за себе си!

ОСТАВКА!!!!

Е те хората им я искат още от първия ден на управлението, ама те си правят оглушки , начело с оглушарски и не искат и да чуят за това!

Правото на вето е конституционно право на президента, с цел ако някой закон е срещу българския народ и конституция да го върне за преразглеждане. В нашия случай законите за в полза на суверенна, срещу колониалното робство. Въпроса е да не би президента да работи срещу народа, в полза чуждестранни правителства.

Райчо не ни изнасяй лекции кой какво право има и кога да го прилага , а си смени за малко очилата с червените стъкла , ако можеш де , защото аз се съмнявам много че можеш! Поне за малко , ама не

По-голямо робство от работа в държавни фирми с политически назначени директори няма. По-добре американска фирма пред политическа. Американеца поне ще е ясно, че иска печалба. А политикът не е ясно точно какво ще иска от служителите - секс ли, гласове за изборите....

Ето един пример за добрите американци. Купиха завод Калиакра гр. Добрич, дали са сума ти пари и веднага го затвориха, в момента Калиакра се произведа в Румъния. Купуват за да затворят печелещи заводи, ти очакваш да построят ново производство, почти няма такова. Подобни примери от добрите колонизатори има много. Твърдо съм за българските индустриалци и производители.

Според мен , президента трябва да има право при трето наложено от него вето да разпуска парламента и да насрочва нови избори! Както и да отзовава отделни депутати, който не редовно не вземат участия в заседанията! Ама нали съзнанието ни е ниско за БГ не може да се приложи УВИ

Това, което трябва е управляващите винаги да се съобразяват с това каква подкрепа имат. Както го правят в останалите европейски страни.

Ах като гледам каква подкрепа имат от повечето хора значи отдавна да са си подали оставките , ама и затова се иска съзнание и чест , а те го нямат и им е по добре така да си изкарат мандата!

А ПРИ ТРЕТО ОТМЕНЕНО ОТ КОНСТУТУЦИОНИЯ СЪД ВЕТО ПРЕЗИДЕНТА ДА СИ СЪБИРА ПАРТАКЕШИТЕ И ДА БЯГА ПРИ АМЕРИКАНСКИТЕ СИ РАБОТОДАТЕЛИ ИЛИ ДА СИ ГЛЕДА ОФШОРКИТЕ

Президента се избира пряко от народа , а не от твоята партия само в която членуваш! Всеки може да познае коя

80% сме тези, които не подкрепяме БСП, ДПС или АТАКА. Това означава, че за да приемат закони трябва да се съобразяват с това какво мислим и ние. Защото законите важат за всички, а не само за тези, които подкрепят правителството. В крайна сметка при такава подкрепа не е нормално да се приемат закони, освен тези, които са задължителни заради международните договори и тези, за които има консенсус по въпроса. Та, г-да депутати имате право да приемате закони, но не бива да го използвате. Както имахте право да назначите Пеевски за шеф на ДАНС, но разбрахте, че не трябва.

АМИ КАТО СТЕ 80% /ДРУГ ВЪПРОС КАК ГО СМЕТНА/ ЩО НЕ ХОДИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ДА УПРАВЛЯВАТЕ БРЕ

Ами на калпави закони какво да наложиш!

ТОВА Е СОПОЛА НА ТИКВАТА

ТОВА Е ПОДЛОГАТА НА ПОСРАНО 20.....

Към"Ветото"-тъпанар

ИЗЧЕЗНИ от там,госин Плевльо! Ти не си ми Президент! От твоите грижи за МОЯТА демокрация и МОЕТО добруване оголях и обосях,ати къщи из цяла Европа си накупува...Партията ли ще настаняваш в тях?!

Болене от Варадеро ли пишеш бе? Свършиха ти джобните заработени със златното пръстче ли?

Стегни си дупито и бачкай!Плевналиев това го е имал преди да стане президент...

Роско очаквал като дървен глава, след като посочил ""своите"" аргументи за вето, да чуел обратни - заради парламентаризма и заради народа. АМЧЕ ТИ НЕ ХОДИШ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГИ ЧУЕШ БЕ, моче!/това не е правописна грешка,а съкратено от мочко/.

Ето един обрзец за еврогей :)

Ами какво лошо има ? Ти да не си хомофоб ?

Връщането на няколко закона за преразглеждане не е тенденциозно отношение към работата на парламента!Не е! Това си е НАЙ-ДОЛНОПРОБЕН ОПИТ за блокиране на работата му,в интерес на кукловодите му!

боклук подаваи оставка не ставас за нисто това го доказва на практика и сапругата ти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно Станишев веднага да подава оставка!

Както правилно констатира Кухата Червена Лейка, президентът има място в управлението само ако е от Партията или не пречи на политиката й...Лошото е,че Партията му никъде я няма вече,освен по форумите! А и една политика провежда,мани,мани.

Сержант Плевнелиев, Анти-парламентарните, анти-правителствените ви изяви са крещящи. Изпълнявате нарежданията на Фатмака, но практиката показва, че дребни бурмички като вас опират пешкира.

Абе, дирници, престанете да ни занимавате с Плевелиев. Като че ли няма по-важни неща у нас от неговите слабоумни изказвания. Та той не може дори смислено да говори, а чете от мазно листче, което му напишат. Не виждате ли, че хайванчето е незлобливо.

Държавният глава (държавната кратуна) нека не плещи глупости, а да се запретне и да разкрие тези,които се кодошат със закона като използват лесно достъпните ЕГН-та на хората и ги прилепят към една или друга вражеска партия. Ами ако се разбере за подписите за референдума, внесени от ренегата Близнашки след едноседмично събиране, че са фалшифицирани, тогава какво правим?

Лошо,другарю Президент,лошо! Уж си стар компарт деятел,а елементарни неща не искаш да разбереш! Твоята,др.Плевнелиев ПРОСТО НЯМА ДА Я БЪДЕ!

Едно не може да разбере този Президент: Като променяме Закони в шест без пет, значи сме на зор и само ще ни забави, като ги връща! Президентът има място в управлението само ако е от Партията или не пречи на политиката й. В противен случай е разединител на нацията, както каза народа в лицето на Гергова, Ники Дудука и Петното!

Моля за уточнение. Щатните комсомолски секретари броят ли се от Партията? Че, ако е така, ще се окаже, че имаме за президент поредната червена куха лейка.

"политиката на парламента" Нещо май Миков се е объркАл! Политиката на кукловодите се прокарва и то най-вече на Цв Василев и всички алгъзници около него. ПарламентЪТ ни в момента е с одобрение от 5%!!! 95% от населението не одобрява парламента и следователно и прокарваната политика!

Днес е годишнината от терористичния акт в света неделя организиран от БКП и подкрепен от руските комунисти. Да почетем паметта на жервите в които БКП убива в борбата си за власт.

Плевнелиев, ти директно си за съд за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, бе, човек! Ти си толкова зависим отвсякъде - и от ГЕРБ, и от твоите приятели олигарси...... Да започнем от подкрепата ти за протестите; оттам да минем в тайните срещи с турски министър, където изгони българските журналисти; след това интервютата ти пред чужди медии, където клепаш държавата ни колко несигурна била тя и тем подобни; същите тези интервюта директно заявяваш, че си от ГЕРБ, което е НЕДОПУСТИМО за един президент-ОБЕДИНИТЕЛ на нацията; тайната ти среща с шефа на ЕВН, докато държавата има конфликт с ЕРП; постоянната ти конфронтация с правителството и НС..... Алооо, Плевнелиев, ако не си разбрал, България е парламентарна, а не президентска република, да ми се правиш на много загрижен, а де факто работиш срещу държавата и хората, в полза на твоите благодетели, които те назначиха там! Такъв индивид досега сме нямали за президент!

Някъде в закона пише, че президента не може да е бил в ГЕРБ или пише, че може да е бил само в БКП и БСП? Ей ти съда, отиваш и го съдиш. К'во си се разпискал, сякаш ще ти качат надника!