ВСС иска от Радев вето заради законов текст срещу магистрати

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) реши да поиска от президента Румен Радев да наложи вето над една от промените в приетия днес Закон за съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - ВСС иска от Радев вето заради законов текст срещу магистрати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един лесен въпрос ,относно чуждите финансирания за БГ магистрати . вие финансирате ли нещо ,ей така ,просто защото не знаете ,къде да си вложите парите ?тези финансирания задължават продажни и алчни магистрати-бизнесмени-търгаши на 150 % да служат на антибългарски интереси и цялото общество си затваря доволно очите пред гаврата с нашите интереси .обществото на предатели .слагайте минуси ,за да не ви тежат на съвестта !и после почвайте да се чудите как е изчезнала държавата ви .

Аз бих казал че това е едно нагло искане от страна на ВСС и без да си дават сметка за какво са всъшност там. Компроментирани съдии немогат да решават нищо докато не изчистят името си, като срока е дълъг, да го съкратят, но да не предлагат неприемиви компромиси.

Мафията почва от ВСС. Не може някакви Корумпирани СЪдии или Митничари да си избират Шефове... Така НИКОГА не може да се изчисти СЪда от Крадци- Съдии... Освен това, Съдиите извършили Престъпления трябва да бъдат СЪДЕНИ от хора , които са ИЗВЪН съда, сложени от Народа или Президента или Правителството... Щото в момента, един съдия трябва да съди друг съдия, с който е работил, за престъпления, както се случи с делото на корумпирания съдия Сантиров в Софийския Съд, по което дело съдия беше някакава Невена Чауз с която е работил.... По- добре Депутатите да съдят съдиите...

Пореден капан за Радев.

ВСС- сори, ама така ще е !Ако утре ви затрият като институция никой няма да страда.Щото и работата за която сте там не я вършите....

Всеки може да бъде обвинен без затова да са необходими доказателства. За повдигане на обвинения прокурорът не носи никаква отговорност. Това му е работата - да повдига обвинения, защото има вътрешното убеждение, че човекът е виновен. Правете си сметка за какво става въпрос.

ВЕТО трябва да има за парите от сащ и то задължително защото американската подлога боко за половин ден се извъртя като от козяк му дръннаха кратуната,,,Никакво ОБЩЕСТВЕНО негодувание не е имало както лъже цвъки срещу тази забрана но явно той като другите ''умни и красиви'' много държи на това спонсориране пшоне да си осребряват шредателството..Америка за България НЕ Е обществото НЕ Е гражданско движение

Кви пари бе, драги, нали Тръмп отдана спря парите и от Козяк и от Сорос! Забрави ли какво говореше преди три месеца?

Радев да не се бърка в този случай, иначе имиджа му тръгва надолу.

Вместо да се дърлите като улични котки помежду си, що не отскочите до Германия например - и без това ви запазиха парите за "семинари и обучения"! Да питате например онези "немски съдебни тъпаци" как така само за 8 месеца и само за 4 съдебни заседания осъдиха онзи, дето като малък си паднал на главата, на 3 г. ефективно за "един ритник"! Защото , дами и господа "висши магистрати", справедливостта в правосъдието не е нещо, дето иска висш академизъм! Нещата за хората се свеждат до едно просто действие: има престъпление, ТРЯБВА да има наказание! Дори когато касае богопомазаните ви персони!

Много ясно че соросоидите от съдебната власт ще искат помощ от соросоида мошеник Радев! Как така някой ще иска да сложи контрол над тези предатели!

Според Карагьозова тежко умишлено престъпление... УМИШЛЕНО... е "тривиално престъпление". Карагьозова май малко прекалява, а?

някой да обясни на "юридически език" какво значи тривиално престъпление.

"Не може да се отстранява магистрат за едно тривиално престъпление, което се точи 4 години" Радев, акоо наложиш вето, нема да гласувам никога повече за теб

митенце, после да не се сърдиш, че като отидеш в съда да се съдиш и ти насрочват първото заседание за по по следващата година, нали?

Какво значи Тревиално престъпление да се точи? Миналата седмица видях, че се водят дела за сериозни престъпления отпреди 15 години. Примерно за Затрупаните на Алабин момичета