Москва обвини Киев, че се готви за нова война

Русия обвини украинските власти, че се готвят за нова война, след като парламентът в Киев прие закона за реинтеграция на Донбас.

Обратно в новината

Коментари - Москва обвини Киев, че се готви за нова война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало Дира как може да оставите 1 човек с различни никове да напише 580 мнения

Украинците да си седят мирно на задника, да оставят руснаците да си владеят Черното море, че там им е флотата. Ако само дръзнат да нападат Русия, сигурно бързо ще изчезнат от лицето на Източна Европа и тогава може да няма повече Украйна (както не я е имало в древността) а Русия да си заеме Киевская Рус.

Натрапниците винаги са противни,за това руснаците си навлякоха отвращние от всичките си бивши съюзници и съседи!Украинците имат правата да защитят държавата си от всеки натрапник и симпатиите ще са за тях!

Руснацит нямат никакво право да се бъркат във вътрешните проблеми на Украйна и по-добре ще е да си отеглят от източа украйна и да спрат въоръженната подкрепа на терористите-отцепници в Донецк и Луганск!Крим вече е горчив залък за Путин,който стъжни живота на руснаците,колкото и да го вличаят със смешният му ореол!

Нищо ново под руското слънце.Ситуацията се повтаря за стотен път и още дълго ще се повтаря докато има какво да се краде от тази територия.Русия е нападала всички свои съседи без изключение под претекст,че защитава живеещите там руснаци.След това обаче съответната държава съсед си отстоява интересите водейки въоражена борба вследствие на което руснаците напускат нейната територия.Онези,които останат биват избивани по един или друг начин.В крайна сметка там не остават руснаци и естествено руските войски са принудени да се отеглят като посрани.Най-скорошен пример Чечения,преди войната там 40% бяха руснаци,след нея не остана ни един руснак.Ето така защитават руските управници правата на руснаците в чужбина-има човек има проблем,няма човек няма проблем!

САЩ бъзика и Украйна,за да се натриса до руските граници....

То и бай Ставри бъзика майка ви за да се натресе върху нея!

Потрошенко е тъп соросиден укропитек, сега вече е и диктатор, интересно, краварите подготвят нова комедия с предизвестен трагичен край!

Абе готвят се естествено!! Та нали лудите говеда започнаха да им доставят оръжия тайно!! Сега е момента Володя, да доставиш на ДНР и ЛНР ракетни комплекси Смерч, С-300, Буратино, танкове Т-80 и 7-72....И тоя път да не спираш опълченците докато не стигнат Киев и не подпалят Лвов със всичките бандеровци нацита там!!!!

Интересно ,кога на Путин ще му писне и ще помете "Петро Марципана " !!!

Ако Путин не може е време да овласти Жириновски да минат веднъж през украйна, за да не си развяват коня краварите край Русия

Николай Малинов БСП. 19 март 2014 "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите" В предаването "Референдум" на БНТ той каза: "Биж желал да честитя на всички православни славяни в света победата в Третата кримска война и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можеме да се поздравиме"

Варварина Путин пак си търси повод да пусне ордите си да плачкосват и убиват

Значи опълченците скоро ще се снабдят с американски ,,Джавелини,, ..? ...и след това ще разменяме пленници...

Украйна обявила Русия за агресор. Цирк! Обявте война на Русия бе бандеряци скапани. Хайде. Едва тогава може да се обяви дадена страна за агресор

Ушанка, най-големия цирк е, че Русия обявява Украйна за агресор, при това .................. в собствената си територия!!! Всички знаем, че вие -путиноидите сте царе на фалшивите новини и на изопачаването на фактите и обстоятелствата, така че евтините ви номера няма да минат!!!

Може ли да има държава с име Покрайнина ? На кого? На Руската империя разбира се.

Може ли да има държава с име русия,може след като първо е създадена Киевска русия,тоест русия е част от Киевска русия!

Това е типичен болшевишки прийьом на Путьо и кремълските путьовци. Лъжат и мажат. Няма никакво съмнение че Русия стои зад сепаратистите в Източна Украйна. И руски части без опзнавателни знаци участва в окупацията на Източна Украйна (което по всички военни конвенции е престъпление). А окупацията на Крим е най-яркото проявление на действие от позиция на силата. Не знам точно каво е спечелила Русия от цялата тази работа (ако въобще е спечелила нещо), но е ясно какво е загубила - в цял свят разбраха че Русия на Путьо по нищо не се различава по агресивната си политика от СССР на Сталин и Брежнев. И ЕС САЩ и всички други демократични държави ще се съобразяват с това. Да, Русия е богата на природни ресурси. Но няма как да издържи на натиска на целия останал свят. Просто ще фалира. Справка СССР.

Що не Одиш майната си?

ей, всички сте такива, като ви кажат истината и започвате да се държите като мандрили в зоопарк

Крадеца вика - дръжте крадеца! Какво друго да очакваме от хибридния майстор на фалшивите новини?!?

Няма да се учудя ако скоро Русия обвини украинските власти, че са я подло измамили, като са и пробутали фалиралия Крим и са я принудили зорлен да фърли 50 милиарда долара за кримски мост, с цел пенсионерите да нямат повече пари за пенсии! Големи гадове са тизи бендеровски фашаги!

За тва го зее, щото фалира.

Президентът на Украйна Петро Порошенко смята, че Финландия, Балтийските държави, Румъния и България могат да станат жертви на следващата военна операция на Русия, предаде УНН. Путин ще настъпва толкова, колкото му позволим да направи. Може да нападне Финландия. Да възможно е. Може ли да нападне балтийските държави? Да. Държавите от причерноморието? Да! В Донбас се борим не само за своята независимост, но и за демокрацията, свободата и сигурността на Европа, каза Порошенко в свое интервю. Според него, бойните действия в Източна Украйна са може би началото на руска окупация над региона и съществуват редица направления, по които Русия може да започне с настъплението си. Редица украински политици наричат събитията в източната част на страната хибридна война водена от Русия срещу Украйна./БЛИЦ Прочети повече в link: https://link

Това не е хибридна война, това е простотия която се тиражира. За хибридна война е нужен интелект, който явно липсва тук.

А дано по-скоро Русия за трети път да ни освободи а Петро Порошенко да увисне на някое дърво на майдана.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА. Това петъчен виц ли беше?

Ха ха ха, ами Путлер какви правомощия има бе тъпи руснаци? Не са ли диктаторски?

Побойника се оплаква че бития се защитавал!

Какво ни интересува какво мисли агресора Русия? За какво плаче Русия, че Украйна се защитава от руският фашизъм?

Се готви за нова война, то Русия ще бъде принудена да се защитава. Превантивно. На украинска територия.

в района на Донбас трябва да се очаква руска агресия в най-скоро време.

ВБА

Най вероятно след доста години може да стане, както Македония постъпи сега, защото единствено България се застъпва за нея независимо, какво е било преди години. По вероятно е американските "демократи" да постъпят подмолно, като всячески, ще настройват Украйна срещу Русия, както и да я въоръжават да избива собствения си народ в Донбас, което е видимо от всички. Никой не се цепи от добро, и не воюва за тоя, където духа. Нищо чудно Русия да въоръжи тези държави, които са силно казано врагове на американците, за да може да отстояват своите интереси и независимост от тях особено от тяхната войнствена демокрация...Американците искат да глътнат целия свят, но със сигурност, ще се задавят и това не им дава мира и постоянно сънуват кошмари. Колкото и да се напъват, някои всичко е предопределено не от нас така, че по добре е да си кротуват, и всички да живеят в мир и разбирателство. Не се знае, какво може да ни сполети отгоре особено тях, не че другите не са на мушката на.....

Дай-някакви примери за поглъщане на държави и ограбването им от американците! Защото аз се сещам за Япония, която капитулира на два пъти пред САЩ, но сега е водеща световна икономика, същата работа е с Германия, но там имаме точното сравнение между лошото американско поглъщане в западната част и братската съветска помощ в източната част! А дали някой се замисля защо Англия, която по думите на Наполеон е "нация от магазинери" е вековен враг на Русия! Нали самите англичани смятат че няма такова нещо, като вечни врагове и вечни приятели, а има само вечни интереси! Нещата са много прости руснаците подобно на испанци и португалци гледат да източат земите където стъпят, докато англичаните ги развиват за да могат да търгуват. А с поробени от Русия държави няма как да се търгува! Всъщност това е било условието на първата капитулация на Япония пред американците да допуснат търговия и да отворят източната империя към света. Само след 50 години Японците разгромяват руската империя до това води американското "поробване"!

Супер разсъждения, но като се замислиш защо са добре, отговорът е много прост, защото всички останали работят за тях а Великобритания САЩ и со, просто консумират. То и затова всички искат там да ходят за една и съща работа там се получата десетки а в някои случаи стотици пъти повече. Елементарно,

Украйна и америчка са първи дружки.....по демокрация.....до всеки министър има и ,,съветник,, за КОРЕКЦИЯ И БЪРЗА РЕАКЦИЯ,,направо правителство на СВЕТЛО...Ама пуста му и дипломатичност и ЖЕЛАНИЕ ЗА МИР НА МОСКВА.....

Каква подготовка за война се привидя на руските алкохолици в тази декларация. В декларацията просто и ясно пише, че терористите в Луганск и Донецк трябва да бъдат унищожени и реда и мира в района да бъде възстановен.

Мир в Украйна ще има, когато правратаджиите в Киев бъдат свалени от власт и осъдени за геноцид.

Кой ще свали праителството на Украйна - Русия ли? Значи Русия иска война и ще си я получи накрая. Само, че този път ще я бият по всички фронтове.

ЗНАЧИ ЗА ПО ТЪПИТЕ ИМА ИНТЕРНЕТ ЧЕТЕТЕ Ю Жуков - И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ всичко е напрвено от Хрущов за да стане първи секретар ( до тогава са биле само серетари а конкурената е бил Булганин Хрущов(акана украинец) дава под юрисдикция авт- тепублика КРИМ на Украина. И ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕТО ОТ ГЛАСОВЕТЕ ЗА СМЕКА НА УКРАИНА Но тогава на това не се обръща внимание защото е СССР

Жуков? Кое издание? Тя автобиографията му продължава да излиза все по-нова и по-правдива толкова години след смъртта му. Да се смееш ли, да плачеш ли...

МАНГАЛ Ю ЖУКОВ Е ЖИВ И ДО ДЕН ДНЕШЕН - ТЪПОТИЯТА ТИ Е ПРИСЪЩА - ИМА ИНТЕРНЕТ ПОМИЯ !!1

Хрущов родился в Курске и не украинец. Не пиши глупости.

Никита Сергеевич Хрущов и Леонид Илич Брежнев са родени и израснали в Украйна. И то в Донецкия крайсваля от власт Хрушчов, той Хрушчов обещава да прехвърли Крим към Украинската ССР (УССР) ако войските на украинския военен онръг го подкрепят да спре Брежнев. Свиква Върховния съвет на СССР (тогавашното Народно събрание) за да прехвърли Крим, не се явяват достатъчно членове за кворум. Тогава Хрушчов незаконно издава указ за прехвърлянето на Крим към УССР, но въпреки това войските подкрепят Брежнев и той сваля от власт Хрушчов.

Ех тези гадни русофоби, изобщо не могат да разберат, "хотят ли руские войни"! Защо им е на руснаците да воюват в исторически план тях все ги нападат и те от немай къде си разширяват територията! Иначе имат прекрасна мирна икономика и продукти, но светът все ги бойкотира още от 1939 когато ги изключиха от ООН защото Финландия не се съгласи да им даде 1/3 от територията си! Сега същото положение, все са пълни с недоволни от справедливите руски искания съседи! На запад Украйна заради /Крим, Донбас и Лугаск/също и Молдова заради приднестровската руска република! На юг Грузия заради Осетия, а и Казахстан забранява кирилицата заради справедилия сепаратизъм на руското малцинство, на север тези нагледци балтийските републики дето на всичкото отгоре влезнаха в ЕС и НАТО и не ги е срам да си изработват толкова по висок стандарт на живот от отрудения, но с леки проблеми с алкохола руснак. А какво да кажем за изтока там грандоманите японци още не искат да подпишат мирен договор от ВСВ заради исторически руски земи, които кой знае защо жълтурите имат за свои! И винаги когато Русия закъса сериозно може да разчита на всякаква помощ от гадните кравари, които им помогнаха срещу британската империя за Аляска иначе тази територия щеше да си е част от Канада след като тогава Русия води Кримската война срещу османците, които бяха подкрепени от цяла Европа!

ВБА

В края на краищата всеки си плаща за глупостите, които е сътворил, както и България е платила за тях....Все пак трябва да се гледа бъдещето, а не да се продължава и да се вадят скелети от гардероба. Всичко зависи от начина на мислене, което трябва да отговаря на времето в което живеем, а както знаем, което не се променя е обречено да изпадне от живота ....

Тя войната е в ход от незаконната окупация и последвалата анексация на Крим.След това беше прехвърлена в Донбас не от Киев а от Москва и напрежението в момента го създават руснаците с разполагане на стратегически ракетни комплекси в Крим!

"незаконната окупация и последвалата анексация на Крим" Това е. Сега ще се нахвърлят отгоре ти да доказват, че Крим си е по принцип руски (съветски?) и че американците са виновни... На мен специално мозъкът си ми работи нормално и не се поддава на миене.

Той твоя мозък чак е избелял от миене.

Ами Крим е в състава на РФ и руснаците ще правят там каквото си поискат.

До като проамериканската хунта е на власт в Украйна, мир там няма да има. Освен ако хохлите не върнат и другите руски области на Русия, които са и незаконно дадени по времето на СССР.

Ми след като проруската хунта, заряза страната и дуфти в Москва, украйна няма да остане без власт! Излиза, че Москва прибра своята хунта и освободи място за друга, проамериканска! Що се отнася до днешна Русия, тя незаконно се отдели от СССР, и незаконно заграби и владее най-голямата част от неговата територия, следвайки твоята логика! Нещо за хунтата на Елцин, която разстреля с танкове Парламента и го разгони заедно с правителството. А щом смъкна съветската власт, значи Елцин установи в Русия фашистка диктатура, а както знаем фашизма няма засищане, все гледа да воюва и граби!

Много ти куца логиката нещо, типично за прозападнал платен бандит.

ясно, че мир няма да има. Докато някъде се намесват отвън всяка една гражданска война ако не гори, тлее. Същото е и във Сирия, от години е така в Близкия изток...

Ми шъ съ меси, срес като президентът им дуфти, премиерът също, главния прокурор също, цялото правителство също! Зарязаха държавата на произвола на съдбата, Русия им гепи Крим и се опита да заграби Даунбас и Лугандон, естествено, че ще се месят отвън, нали съгласно Будапещенското съглашение САЩ и ингилизите са гаранти за териториалната цялост на Украйна! Месят се съвсем законно, в съответствие с международното право и международните закони!

БРЦК

Хахахахахахаха. И кое му е законното на намесата на САЩ в Сирия? Кое му е законното на намесата на САЩ преврати в 50 страни по света според данните на ЦРУ? Кое му е законното на 200 опита за убийство на Кастро? И тн и тн.

До толераста 19.01.2018 09:26 Кога Левски се е изказвал против Русия? Ботев е учил в Одеса.Стамболовчо и той. Захария Стоянова-предателчето що не спомене за Капитан П Войвода? Джендо и Стамболова предават Ботев и Априлското въстание.

И сам можеш да намериш в нета кога, къде и как Левски се е изказал против Русия. Аз ще ти дам друг цитат - малко след края на Руско-турската война и точно, когато ние сме се обединявали: Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите! Иван Сергеевич Аксаков, 1885 г., в-к Русь. Ако не знаеш кой е Аксаков, кой е Кропоткин и т.н., значи бадева са те обучавали!

ама много сте прозд...........

много руснаци искат да се присаедини русската федераця под украинско знаме но никои не иска руското варварско племе кам даряжавата си -да си носат в руссия свото бреме

въпрос ми отговори: от къде идва името "Украйна"? Ако е от покрайнина на какво е тогава крайнината? А?

А България откъде идва, отворко?

Чакаме реакциите на световната демократична общност, за да се ориентираме каква позиция да заемем. Молим ви помогнете.

или по- точно чакаме обаждане от господарите от през океана!

исторически русия е частт от прогресивната винаги украина когато се отделя става вечно примитивна даржява и до днес

Много е примитивна, ама ракетите "Сатана" са произведени в Украйна, а не в Московията! Ракетата "Зенит" с която Московията изстреля неотдавна анголския телекомуникационен спътник, също е произведена в "примитивна" Украйна!

Папурко, ракетите са произведени в Украйна, не щото украинците са прогресивни ракетни гении а защото завода е останал там, от времето на СССР. Същото е и с Узбекистан - един от най-големите авиационни заводи на СССР бе в Ташкент...ма това не прави узбеките самолетостроители или нещо повече от таджиките или киргизите.

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

А защо точно трябва да ме интересува мнението на овчарчето Джендо, станало после мижитурката Захари. Къде беше той Априлското въстание, когато горяха Клисура или Панагюрище!? Точно така - обърна си гърба и избяга...

Ами ти къде беше, родоотстъпнико?

Айде пак по лесния начин се опитваш да финтираш - по метода сестра му е курва. Да де, ама това не е мнение на Захари Стоянов, а на Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч. Техните сестри също ли са курви???

в Руско-турската война 1877-1878г -Поставен в чест на паметта на воините, загинали за освобождението на България от турско робство 1877-1878г. В памет на всички паднали в Руско-турската война 1877-1878г. в Киев, на десния бряг на Днепър при Московския мост, е поставен малък мемориал. Войната 18771878 г. има непосредствено отношение към Украйна. В боевете за Никопол и Плевен са се отличили лейб-гвардия Волински, 5-и гренадирски Киевски, 5-и хусарски Киевски, 20-и пехотни Галицки, 11-и улански Чугуевски и други полкове.

Именно РУСО-Турската война. Ако тогава Украина беше самостоятелна, сигурно би подкрепила Истамбул, точно както е на страната на Византия преди Василий II българоубиец да ослепи българския народ и ни пороби за втори път.

Айде, още един неграмотник...

През 1954 г. един пияница даде Крим - една руска територия, заедно с руското ? население, на една измислена държава, на една "Македония". Руската Македония - това е Украйна. Хайде да си говорим истината, заяви пред БНТ историкът Божидар Димитров. Понятието Украйна се появява след 1922 г. Така че не преопачавайте историята. Не бъркайте покрайнините на Киевска Рус (Русия) с понятието Украйна. И още нещо - не бъркайте лозунга на Степан Бандера "Слава на Украйна".

И к`во - ние по примера на Русия да си вземем част от Македония ли? Голяма простотия.

По времето на Руско-Турската освободителна война , те таково животно като "Украйна" изобщо НЕ Е имало ! Щетете история бе хора ! Или поне четете Христо Ботев ... Той е учил в Одеса , има не една и две творби посветени на Русия , но за "Украйна" няма и помен ! Що тъй ???

Не е имало, ама украинци е имало и именно те са освобождавали България от турците! А то тогава и СССР не е имало и Руската Федерация е от 24 години, ама от нас се иска да сме благодарни, че Путин ни е освободил от турско робство!

Казваш, че Ботев е писал за Русия? А защо не кажеш КАКВО е писал? Прилагам цитат от негов съвременник и сподвижник, за да видиш какво мислят истинските българи за Русия: З.Стоянов Русчук, 1-й Март 1886 г. "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."

Влизай Вова до Лвов! Така напрежението рязко ще спадне.

А от другата страна поляците, така напрежението тотално ще изчезне!

Значителен дял в общата победа имат и мирните жители. Само във Волинска, Киевска, Харковска и Черниговска губернии за нуждите на Армията са били събрани около половин милион рубли. С тези средства са организирали и снабдявали болниците и лазаретите ( В Киевска губерния са били открити 28 болници, в Черниговска 7), формирали са санитарни влакови композиции. Два влака, евакуирали ранените в тила, са били организирани в Кременчуг. В редиците на действащата Армия са се сражавали украински представители на науката и изкуството. СадовськийМиколаКарпович Николай Карпович Садовски, името на който днес носи Музикално-драматичният театър във Виница. За проявена храброст при отбраната на Шипка е бил награден с Георгиевски кръст. На фронта като милосърдна сестра се е отправила солистката на Киевската опера Шебякина, били са командировани най-добрите специалисти в областта на хирургията : от Киевския университет С.П. Коломнин, А.Х. Ринек, П.И. Герасимович; от Харковския В.Ф. Грубе, Л.Л. Гиршман, П. И. Морозов и др. Киевската земя е станала последно пристанище на много герои от Руско-турската война. 250px-Leontyevan Началникът на Генералния щаб на Николаевската академия, генерал-майор Александър Николаевич Леонтиев, смъртно ранен, умира в Киев и е погребан в гробището при Дальних пещерах на Киево-Печорската лавра. В Лукяновското гробище почива милосърдната сестра, близката приятелка на баронеса Ю.П. Вревска Мария Павловна Розова и повече от тридесет участници в кампанията. rozova Здесь покоится жена полковника Мария Павловна Розова, бывшая сестра милосердия положившая здоровье на полях брани в 1877 году. Скончалась 18 января 1897 г. Больши сея любве никтоже имать, да кто душу свою положит за друзи своя. link ! pеплика вземи линк +7 гласувай -20 гласувай разбирача разбирача ( нерегистриран )

Я сега да ни копираш и текстове за това как Киев опожарява и ограбва старата столица на България - Плиска.

днес председатели а утре като президенти на европа ще бадем украина е велика и скоро ще изпревари примитивна русия военно и икономически

Днес председатели сме ние БЪЛГАРИТЕ. Ти къде се слагаш?

украинците са добри и скромни, а руснаците злобни и нахални

украинците сте полски цигани, а циганин добър и скромен не съм чувал! :))

Хомофобче ли си?

с украина сме роднини бандера е по произход балгарин а с руските вредни дебили сме чужди и ни е срам от тях

Не знам за бандурата, ама знам, редовия състав на руската армия, освободила ни от турско робство 95% се е състоял от етнически Украинци! А за командния състав потърсете в Уикипедията! Ще се пукнете от смях, почти няма руска фамилия!

ТЪПОТИЯ - ЧУВАЛ ЛИ СИ ДОНСКИТЕ КАЗАЦИ !!! МРЪСНА ВСИНЬО - ТОГАВА И УКРАИНЦИ НЕ СА КАЗВАЛИ

украина -европа- америка тва е истината-а русия е вече морално остаряла казарма

Време е да гоним Украинците от България ще ни докарат война тука ! Посолството на Украйна да го махнат и да изритат всичките ! С това Тиквено правителство и техните бавни действия ще докарат война в България !

Сигурно е време, но при почти милион (официално наполовина) наши сънародници в Украина, това би било автогол и предателство. Но може да им наложим правила, които да обслужват интересите на България, а не посланникът им да си позволява едва ли не да ни размахва пръст и да ни казва какво да правим, при това дори да го показват по официалната телевизия, а от МВнР да си мълчат, сякаш нищо не се е случило.

Правомощията, които радата делегира на президента, му позволяват неконтролируемо да усвоява средства "уж" предназначени за връщане на Донецк и Луганск. Предвид слуховете, че той вече е мажоритарен собственик на военните заводи в Харков, няма да му е особено трудно. Единствения проблем би бил ако някой почне да пита защо толкова скъпо и къде са резултатите. Ама като се има предвид колко безобразия минаха между капките там, от "победата" на майдана... Много жалко е, че една чудесна идея за единение в Европа в рамките на ЕС, се използва за най-долни мафиотски цели. При това от бивши агенти на КПСС и КГБ, пребоядисани сега като първи демократи.

СЕГА НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ .ВСИЧКАТА инф-я е нета - всеки може да е намери и не само да я намери но да мери първоисточника ! кой писал кои е стрлял кой е-ал и т.н.

Много те заболя от истината - руснак, нали? Ти защо не посетиш Украйна с една георгиевска лентичка, закачена на колата си? ХА ХА ХА

С една дума тъпи Укри ,мислят че Българите ще ръгнат като кьорви да ги защитават ! В бившия СССР, има една един лозунг , че там където е минал Хохол ,за еврея няма работа ,ДАЛАВЕРА , ! Много крадливо племе са Укрите ,в Полша стотици са по затворите за кражби и далавери ! Украйна е измислена Държава през 1922 година от Лазар Кагонович , до този момент не е имало нищо подобно ! Българите заселени след войните срещу Турция от Русия през 1830-40 година и масово след Чипровското въстание ,създават град Болград ! Българите са били първите свободни хора , докато останалите са били крепостни селяни Хохли ! Щом е така скоро ще има повече Българи Доброволци, Иван Милчев и Любомир Данков са постоянно там и от време на време съобщават на Световните медии за беззаконията на Укрите и обстрела нощем на Цивилното население !

Хроника на революцията в Украйна: Окт 13 - президентът Янукович отказва да подпише договорът с ЕС и получава от Путин 9 млрд долара подарък Ноем 13 - Беркут пребиват няколкостин студента, мирно протестиращи на Майдана Дек 13 Янукович създава закон за забрана на протестите. Хората в Украйна разбират: или той, или ние Януари 13 Беркут бягат от Майдана, Янукович от Украйна, Путин използва ситуацията, за да заграби Крим Април 14 Спецчастите, окупирали Крим, се прехвърлят в Донбас. Славянск става главна база на руските войски Май 14 - псевдореферендум на руснаците в Донбас, както в Крим, украинците се вдигат и изгонват путинските агенти от Харков и Одеса. В Одеса руснаците застрелват 22 младежи, фенове на футболен клуб Черноморец/ В отговор украинците разрушават лагера на руснаците. Путинофилите изгарят в последвалия пожар Май 14 - украински военни части опитват да възстановят реда в Донбас Юли 2014 - първо нахлуване на руската армия в Украйна, макар и със свалени знаци и пагони. Котелът в Иловайск. Руснаците първо уж осигуряват безопасен канал за изтегляне на украинците, а после подло ги нападат Май 14 - начало на 235 дневната защита на донецкото летище от украинските киборги. Епопея на киборгите Начало на войната Украйна - Русия

Кой и от къде стреляше по полицаите. Не бяха ли това снайперисти на САЩ. Малоумнико, помним още.

Бай Ставри

Това са все путински глупости. Снайперистите и титушките бяха руснаци, изпратени от Сурков - съветник на Путин

от спецназ.

Какъв ти Беркут? Вече стана ясно кои са били основните играчи. Чети интервютата с грузинските наемници. Хронологията ти също куца. Ти бил ли си в Славянск в цитирания от теб период? От 14 до 30 април 2014 г. съм бил поне пет пъти в Славянск, но не съм виждал руснаци, освен местното руско население, потомци на разселените от императрица Екатерина 2 руснаци в пустеещите по нейно време райони на Донбас.

Интересно как за 15 дена си бил там 5 пъти, ако не живееш някъде там наблизо. Освен да си ходил да купуваш я сол, я олио.

ми те сичкити си саседи нападат и грузинци и прибалтика и финландци и украйнци и молдовци и нази на нападнаха ама на 3 март 1918 г в Брест подписаха капитулация пред България

И след това България подписа Ньойския мирен договор с който и се отнемаха територии от България и трябваше да плаща репарации на съседите.

Ама улупахме руснаците. Те май са ти по-мили от нас, българите.

Москва и Киев винаги си били във война!

А БЕ СВИЬО ЖИДОВСКА КИЕВ Е КУПЕН ОТ РУСИЯ ПРЕЗ 16 ЗА 140 000 РУБЛИ- ЗАЩОТО Е РУСКИ ГРАД !! ИАМ ИНТЕРНЕТ НАПИШИ КОГА Е КУПЕН КИЕВ ОТ РУСИЯ И ЗА КОЛКО ПАРИ И ГОТОВО СВИНЬО - ТИ ЛИ СИ ИНТЕРНЕТ ТА ЗНАЕШ ПОВЕЧЕ СИГАНСКА ОТРОДИЯ

в донги...като Сибир.

Иване, много си проззз бе Иване, да те е.е кой те хване Иване. По цял ден само глупости пишеш или по-скоро пействаш, защото си като повредена грамофонна плоча - все едни и същи постове. Савушкински педераст-рубладжия си ти Иване. Престани да крещиш и поумней малко, стига си бил броззз.