ГЕРБ се отказаха да спират външните пари на НПО

ГЕРБ оттеглиха предложението си неправителствени организации да не могат да бъдат финансирани от чужбина.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се отказаха да спират външните пари на НПО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная кой какво мисли, но щом НПО-тата в страната ни диктуват какви закони да се приемат в сферата на правосъдието, много сме потънали в тинята.Нима не се вижда, че чуждите фондации години наред захранват българските лентяи-предатели на национални интереси.До кога да си затваряме очите.Освен това в страната ни влизат едни безотчтни пари и тези които ги получават не плащат данъци върху това"богатство". Какви НПО-та управлява Христо Иванов и други като него?Ако някой разумен човек вярва в това, че с парите на чужди фондации ще се повиши правната квалификация на юристите, ще е много тъжно.За каква подготовка и повишена квалификация можем да говорим щом вече се стигна до там, че с тълувателни решения на ВКС да се променят и изменят закони.Кой е учил такова нещо в курса на следването си и какво е научил в практиката си един юрист подкрепил такова тълкувателно решение.Тук няма да питам къде спи Народното събрание и Конституционния съд, за да допускат такива безобразия.

ГЕРБ СА ГОТОВИ И МАЙКИТЕ СИ ДА ПРОДАДАТ ,САМО ДА СА В ПАРЛАМЕНТА

за НПОтата и господарите ви веднага ще ви блокират сметките и ще ви дръпнат шалтера! Това е истината, защото чрез вашия отказ сега наливате вода в чужда мелница и поощрявате отхвърляната от други държави, в това число и членове на ЕС, платената от чужди държави дейност на работещите в интерес на "бежанците" и еврочиновниците и срещу държавата и народа ни НПОта!

ГЕРБ са взели червения телефон на Бай Тошо директно свързан с Москва но само със слушалка.

Сорос и подобните му "благодетели" са хора на Москва? Не бяха ли главно хора на Вашингтон и послушния му Берлин?!

ГЕРБ освен безмозъчни се оказаха и безгръбначни.

Защо след като БГ заема последно място по всички и жизнени и икономически показатели и продължава надолу, а ТЕЗИ ИМАТ НАГЛОСТ ДА рапортуват за успехи. А успехи само в техните охолни семейства.Както каза Радев за този гологлавия,че разбира само от апартаменти.Сигурно как се набавят тяхното количество.

..."Вчера срещу тези промени протестираха 4 десни формации - "Нова република", "Да, България", БЗНС на Николай Ненчев и "Зелените"."... -Алооо...Патриотете... Де сте бря!!! Та се оставихте горните шушумиги да са по- бългате от вази???? Явно сегашната нагласа на патриотите е ...антибългарска... Язък, че ни подведохте толкоз народ !!!! Мършава сган печалбарска !!!! -Имах доверие на Волен, ама и той се осра !!!! Пу !!!!

Абе, ти май си се объркал тотално. Прочете ли точно за какво са протестирали тия един файтон галфони, като зелени и Ненчеви земеделци?! Протестите са били, да не се грасува закон, с който да се спират чужди финансирания на антибългарски организации и дейности. Но това не е станало, защото "Патриотите" просто са се съгласили с ГРОБарите, под формалния повод, че един файтон безродници им е било палтено по 20 долара да протестират някъде в София. А в НС, където трябва ад се вземе отговорното решение патриотите са свалили гащите и никакви ги няма. Къде го тоя Симеонов, който ревеше срещу турците и тяхното робство, за тракийските българи къде е лудия дрогент Волен, който пееше същите дитирамби, а най-вече къде е Караканчанския дебел търбух, който милееше за Петрова нива и жертвите от Батак и Стара Загора?! ГРОБарите спънаха народосъстрадателното начинание да бъдат спрени соросоидните фондове и други подобни гадове като Хабад и ЦРУ да се бъркат в нашата история, в нашите вътрешни работи. Но не, ще ги прокарат, Сорос ад си остане, ония със сините перчеми да се правя на по-големи католици от папата, "Америка за България" да купува телевизионери, журналисти, съдии и прокурори, издатели и олигарси, политпартизани и родоотстъпници. За това става въпрос, тъпчо!

..."ГЕРБ се отказаха да спират външните пари на НПО"... Е, ти какво разбра?

Мръсната ГРОБарска сган е против спирането на донорството за неолиберална и хомосексуална култура, за рапъджийски кич, чалга, дрогенство, за пренаписване на историята на България, за НПО-та и т.н. Мръсници, няма и 1 цент за написване на истинска история на България, но за пренаписваенето на блългарската история, че нямало турско-еврейско робство дават 100 милиона евро. Това ако не купена държава и на първо място купените й управници, по друг начин не може да се изрази. ГРОБ са предатели, унищожителите на България! Долу ГРОБарсаката власт! Всички вас на стената, първо пред Народен съд, но вярвам, че решенията му няма да са други освен това или на дръвника!

Бойко Борисов се превръща все повече и повече в чужда американска марионетка, кукла на конци. И все по-малко прилича на български премиер. Да се опита поне да запази собственото и на държавата ни достойнство.

чисто парче булгаристанска мутра си е агент Буда и раздава кученца дано да не го освиткат

Гъзолизачите на Сорос отново продадоха България за лична изгода.

Има доста БСП-законопректи, предложени, гласувани в зала и приети, които сега ги предлагат за отмяна. Типичен пример е законопроекта на Мая Манолова, който самата ТЯ сега се обявява против отмяната му (за частните съдебни изпълнители)!! Но общо взето БСП предлагат, отстояват и се борят като обречен комунист, НО много рядко си сменят позицията като слънчогледите от ГЕРБ (начело с ББ). Единствените случаи, в които НЕ си сменят диаметрално позициите, Е тогава, когато са сигурни, че няма начин да мине в зала (пример законопроекта за референдума)!!

А кой просветен българин не знае--че още от самото начало на демократичните промени и после проекта ГЕРБ се основа на неясни идосега финансирания ОТВЪН На някакви тайни вечери психолози подбраха подходящите

Така, такааааа...дойде значи един 7-ми или 8-ми подсекретар на зам. помощника на US-държавния секретар, скръцна им със зъби и се насраха. А клиентелата на "Ам за Бъл" пък орева орталъка, че ще им спрат кинтите. Но иначе крещят за морал и право де.

И кой е правил този "задълбочен анализ? - физкултурника от Вършец, или банкянският селянин, прочел в живота си една книга...

ГЕРБ да се откаже от всички пари идващи от САЩ и ЕС та да се успокои руската паплач и да седнат да чакат пари от джуджето путлер . Тогава ще видят къде серат гладните.

В устата ти, нали?

niki_nikolov116@abv.bg

Тъпако гладните не серат защото задника им е хванал паужина.

Въпросът е за какво идват парите ..и и за какво се харчат

niki_nikolov116@abv.bg

Парите идват за да помагат на икономиката ни ,а не като руските пари за създаване на руска агентура и подготовка на зелени човечета ,създаване на руски партии и подривна дейност в областта на енергетика ,въоръжаването и други. Без запада България ще се превърне робска част от империята на злото .

Категорично заявяваме, че пак се осрахме!/ Това правим всеки ден!/

И за какво ни е Народно събрани, което оттегля законопроект след сутрешна среща на посланик с премиера? Направо да запишат в Конституцията, че сме на външно управление и да закриваме институциите. Тъкмо да спестим няколкостотин милиона.

Какво да кажем......Още много им трябва на нашите политици, за да достигнат решителността на Виктор Орбан.

протестираха 4 десни формации - "Нова република", "Да, България", БЗНС на Николай Ненчев и "Зелените" ВСИЧКИ СА К*РВИ и тези които си ги избират !

Поне вече и за децата, които не ходят на училище е ясно чии интереси защитават мутрите от ГЕРБ и по какъв начин печелят изборите и узурпират властта. Ако им спрат парите и обученията от Козяк, много бързо ще се намерят там, където е мястото на всички мутри.

опааа, леко тука става страшно, не е като да пастърмосаш касапина, а сбърка нещо ще го намерат Боко у градинката с кучето до него

Здравейте СУЖУЦИ !

++++++++++++

тоест ги отказаха- дойде един 7 или 8 подсекретар на Тилърсън за едночасова визита, заплаши ги с албанците инато и готово- Америка за България ще пълни гушите им и тези на троловете си тук.

КОЙ КОЙ КОЙ нареди тези промени да се правят след приемането им на първо четене???Защо тогава не бяха казани тези приказки от цвъки ами след срещата с американския посланик и американския ''инкогнито''разузнавач....Спете българи ама като се събудите няма да си знаете народността

Как да се лишат от постъпленията им дебелите задници???

Как да спрат кранчето от което цоцат?!

Хора предоставили услугите си в интерес на чужда държава винаги ще намерят финансиране. По добре е държавата да финансира лица които ще ни защитават интересите като им се плаща на глава. Както във Филипините плащат за неутрализирани наркомани и наркотрафиканти.

Браво! Изгонете малоумниците Данаил Кирилов и Георги Марков, за да си дойде всичко на мястото.

Гласувах за тях и ако позволят на продажниците от герб да върнат закона ,НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

Късно е либе за китка защото договора дето подписаха за 4 години кражби лъжи измами манипулации е влезнал в сила а неустойките по него ще да са зле на вашите ''патриоти''

Е как ще ги спрат! Тази отврат от снимката е първа американска подлога и голяма част от тези пари са за герберските мутри. Що за хора гласуват за тези!

деер

Това е поредния цирк от 27-те години на затриване на България! Нали именно ЦЦ беше с американски копчета ? Чуждопоклонничеството на чужди интереси е вредно за България. Няма никакво значение , откъде идват парите, те винаги са вредни. Путин, Тръмп, Меркел, Мей и френския некрофил са кукли на едни и същи кукловоди. Коя точно държава се е възползвала в положителна посока от тези НПО ?

България беше затрита от комунистите, които 45 години бяха слуги на Москва, на Ленин, Сталин, Брежнев и вся остальная сволоч. Три фалита за 45 години.Факт.

Бананова република ли сме- не, не сме там хората макар и бедни имат достоинство. В нашата "държава" политиката следва парите, а "политиците" /ако има такива/ само лижат чуждите задници !

кой народ - матр'иала, електората, гласоподавателя.....

Много хубава за ГЕРБ схемичка се заформя така. Оставяме НПО тата да получават пари от САЩ, омазваме се за 2 години в управлението и подаваме оставка. Ако народът се опита да не ни избере, веднага НПО протестерите обзети от справедлив гняв излизат на протести до избор на правилната власт. Ако това не помогне има и американски бази в резерв

ОТ ЦРУ С ЕДНА БЕЙСБОЛНА БУХАЛКА,И КАЗА НА БОРИСОВ ЧЕ АКО СПРЕ ПАРИТЕ ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ОТ ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО ,ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ И АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ,ЩЕ МУ Я СТОВАРИ ВЪРХУ ПРОДАЖНАТА ЧУТОРА И ТОЙ КЛЕКНА ,ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ЖЕНА ,НЯМАШЕ ДА ИЗЛИЗА ОТ РОДИЛНОТО

Вярно,а днес дойде и ПОТВЪРЖДЕНИЕ от "ХАМЕРИКАНСКИЯ" посланик !!!

AbuTalib

на фона на проекта да се възстановят 20 трилиона долара на чужди на САЩ държави е несериозно предложение.

е верно нема такава държава, то въобще няма държава с това го доказаха мижитурките ог гроб, тъкмо си викам най-накрая ще се почне от някъде за да се натирят тия агенти гъзолизачи на цру и ето че тия подажници дадоха назад

Шефовете от Козяк скръцнаха със зъби и смелият Цветанов и големия Борисов бързо изкозируваха. Ама ние сме си виновни че ги траем

Твърдо може да се каже, че с такова демонстративно българоотстъпничество ГЕРБ уверено прави крачки да залезе като реална политическа сила. Аз като българин няма и да си помисля да гласувам за такива, които правят официално съдийската корупция, провеждана от САЩ, Израел и ЕС НПО. Които доказано до момента са нанесли само и единствено вреди на България. Да се надяваме, че поне патриотите и БСП ще заемат българска позиция. ГЕРБ не са в състояние да защитават българските национални интереси. България чака своя Виктор Орбан.

Ние може да не гласуваме ама шефовете им постепенно пълнят България с американски войници и току виж ни обявят за терористи

Как ще спрете , смеете ли ! Вие сте назначени да ни унищожите и затриете Държавата ! Учете се от Орбан , нема , Нас Америка ни роди и управляващи ни направи , век ще управляваме ! Няма ли скрити досиета на Цв Цв , Тиквата и Це Ца !

отвъдокеански инструктаж и "кънгречулевйшън" за герберската пасмина. Подкрепа за Македония срещу чуждо финансиране на НПО, само епизод по пътя за укрепване американските интереси у нас. Следвай парите. Ейвайла, герберасти !!

Е.б.е.те си ма.й.к.а.та. пе.д.е.ра.ст.и. Г.Е.Р.Б. ав.и!

на "протестиращите" и ще ви стане ясно всичко. Лапачите на външни пари реват, че трябва да декларират кой им плаща антибългарската дейност.

Всички НПО да бъдат проверявани и да не се поизволява да се намесват в политиката, както и да им се ограничи размера на финансирането и да е ясно от къде и за какво отива. И без такива разтегливи понятия от сорта "за гражданството общество и демократични институции". А тези които бъдат хванати и дори и сега да им се конфискува всичко в полза на държавата и да отговарят за измама.

Шило

Ако нещо от рода на "Русия за България" или "Турция за България" почне да плаща едни пари, според Ухото и БХ, нормално ли ще е?

По-добре в САЩ да има "Русия за САЩ". Ама аз по-скоро си представям там на сайта да стои снимка на една ракета Сатана. Това могат да им подарят. ;) Макар сега да правят нови.

Ако това се приеме да се махне от дупедатите значи са загубили още поне 30% от ходещите на избори и ще си проличи че ''красивите и умните'' протестъри ги приемат за ''обществото''..

Това НПО не са ли един вид агентура на чужди държави, а може и легална терористична организация да бъде за постигане на свои си цели/Украйна, Сирия/. Както и да е, но във всеки случай влияят на националната сигурност и това само в Б-я минава безнаказано.

Значи отново избраха предателството. Кой може да гарантира, че след като дадени НПО-та са финансирани "отвън", не са проводник на чужди интереси??

Гарантирано е че са. Пари за "черни очи" никой не дава. Но пък стана публично известно, че АзБ е един от големите спонсори на организаторите на гей-парадите. Пе...си, сър.

ЕК задкулисно им удари шамар и Цецо папката и БХ-С прозрачно изтеглиха недоносчето си - хахаххаахах

ГЕРБ се отказаха да спират външните пари на НПО за суджуци. Четири тона суджуци от Добрич!

тъкмо тръгнахме към евразия и пак ни спряха...

И в САЩ май е забранено. И в Израел. Точно се съди за чужда агентура. Гледай сега какво разследват в САЩ. А дори не съм чул да има "Русия за САЩ". ;)