Разрешават заведения и магазини в зона ”А” извън плажовете

Депутатите промениха Закона за устройството на Черноморското крайбрежие. Според ГЕРБ, пак ще се строи на плажа, а "Атака" нарекоха поправките лобистки.

Обратно в новината

Коментари - Разрешават заведения и магазини в зона ”А” извън плажовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванга е казала, че комунизмът ще се върне, та си мисля...тия, ако продължават така с тая алчност дали народа няма да ги изрине като по време на Болшевишката революция, палежи на банки, бутане на лавки и т.н.

Айде на лавките на Пеевски, молим...

Батка, някой са с по-високи квалификации от твоите :) Дори ги допускат до РС-та оттатък Драгоман. И не, аз съм господин никой тук, но дори и към мен са учтиви. Не го мисля, какво ще ям и как ще платя тая или оная сметка. Мисля как да пътувам възможно най-много в 29-те дена отпуска, които имам :) п.п. Винаги съм се чудил обаче, 600 лв като офис сътрудник ли е по-достойно или 1200 евро (да речем) като хигиенист...

Объркали са се. Трябвало е да регулират плажове, но те са се объркали с панаири. Това се е случило, поради голямата носталгия по родните места които ги е налегнала в София и заради най-яркото и значително събития в тези местенца - панаирът. По този начин, ако някой от тях не успее да плажува на екзотично островно място, получавайки загар ще се чувства като в родното си място по време на най-великия муден в годината, панаирът на родното местенце.

ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СТОПАНИСВАТ ПЛАЖОВЕТЕ ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА КОМУНИСТИТЕ.ПЛАЖОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА ОБЩИНСКИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНТРОЛ А НЕ НА МУТРИТЕ.

Вземете си хапчетата, че все комунисти ви се привиждат. Пълнят се партийните каси на тези които са на власт в конкретния момент, а не конкретно на Гербери, комунисти и прочие

ХАПЧЕТА СЪМ ГИ ВЗЕЛ И ЗНАМ ЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА МОЙ ЧОВЕК КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ СА ПРЕСТАВАЛИ С ГНУСНИТЕ СИ НОМЕРА А ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ С ДЕЛАТА ПО СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Абе не мога да разбера, след като вече има хотели които фалират, хотели дето са за продан защото не са на печалба, защо още има мераклии да строят??? Или просто търсят някое хубаво и чисто местенце да го осерат!!! Тези дето са готови да плащат за да се налива бетон, толкова ли са малоумни и не разбират, че като разкопаят и налеят бетон НЯМА връщане назад. Природата е осквернена с единствената цел - правене на пари!!! Няма лошо да се построят дървени къщета, защото те могат да се махнат без никакъв остатък, но бетон - НЕ!

В Гърция и Турция всичко е много по-човешко и по-хубаво.

Само едно цунами ще ги накаже тези мафиоти ! Господ бави, но не забравя, рано или късно , всеки ще си заплати за измамите, лъжите и далаверите !

по лошо от ващо изникване няма

Ама то все още ли има плажове?

Погледнете какъв пример дава обитаващият президентството с незаконна къща на морските скали в природен резерват и тогава говорете.

тази къща е построена преди много години, преди да стане президент, има много такива къщи построени из цяла България...............

Кой разреши и направи заменките "кон за кокошка", за които България трябва да плаща милиони, а може би милиарди глоби на ЕС - Тройната коалиция. Кой застрои Черноморието, Рила и Пирин - Тройната коалиция. Кой си гласува амнистия за престъпления по служба в последния ден на мандата - Тройната коалиция. Кой продължава делото на Тройната коалиция - Гнойната коалиция.

Не съм запознат с нормативната уредба, но такива изказвания са по-скоро популистки.Спомням си как павлова се заричаше по тв-то , че ще бутат плажната къща на онзи аптекаря. тръбеха и заплашваха.Какво стана впоследствие - къщата все още си я има. Всичките са един дол дренки, само че на тези новите сини комунисти устите им са много големи по медиите.....

Това правителство ни връща в тъмните времена.

В сравнение с убийците и престъпниците от Герб са си много по-добре.

Точно от ГЕРБ да го казват това е доста несериозно и дори нагло. Те, които са крепост на мутризацията на България, имат наглостта да алармират за такива строежи. Та по тяхно време гъмжеше от незаконни постройки по Черноморието.

А ГЕРБ, защо не предупреди хората, че 4 години ще ги мачка и ограбва? И след това ще направи нов опит да се върне на власт, за да ги довърши...

,,смачканите бизнесмени на партията и доган,,от Бойко и Цецо пак фанаха мистриите! Още не са си продали хотелските хамбари в бъзето и царевичака от 2009,ама сего нови ще градят!

Те ще продължат както и при вас , само че сега за вас кокълче няма така ви разбирам Герб.

Те по времето на Тройната коалиция, в най-добрите икономически години в Европа, вместо икономика да правят и да привличат инвестиции, тръгнаха да застрояват де каквото може. С излишъците с направха Водни огледала, Цанков камък и другите ги изкрадаха. Още си спомянм как ги питаха от Парламента къде са 1.5 излишъци и те не можеха да отговорят!

Червените шизофреници ще продължат да си ги подкрепят каквото и да направят. Селяните на море не ходят и асфалт не ядат - искат си Партията майка пак да върне старото време когато селата бяха пълни и играха хоро по мегданите.

аз както и 98% от народа който може да си позволи почивка са си решили проблема с презастрояването по Черноморието-просто не почиват там.От години предпочитам Гърция и Турция- нашите курорти с нищо не се различават от един панелен комплекс.Не-благодаря!!!!!

Пак се изхвърли на метеното. Ти 98% от народа... Да се чуди човек как останалите 2% успяват да направят такъв калабалък по Черно море през щли и август.

Aбе стройте бе вашта мама. Стройте докато не остане нито едно не бетонирано местенце. А нормалните хора отдавна са зачеркнали с хубав голям кръст БГ черноморието и ходят на почивка в Турция и Гърция. Стройте сега а после ще си гризете бетона, че то друго няма да остане.

На практика всяко застрояване на плажа е банасирано. По-важният въпрос е къде е поставен балансът.

ДРУГАРИ, МОЯТ БРАТ ГЕОРГИ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-БОГАТ, МОЯТА ЛЮБИМА СЪПРУГА ( ИЗВИНЯВАЙ ВИГЕНИН ) ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-БОГАТА, А АЗ КОЙТО НЯМАМ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ СЪМ БЛАГОСЛОВЕН С ТАКОВА СЕМЕЙСТВО, ОБЕЩАВАМ ВИ ДА ВИ ЧЕРПЯ ПО ЕДНА СТУДЕНА МОРСКА ВОДИЦА, ЗАЩОТО СКОРО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРИПАРИТЕ ДО МОРЕТО БЕЗ ДА СИ ПЛАТИТЕ

Незаконната вила на Плевнелиев на черноморските скали, какво я правим.

Желателно е хора,които не са стъпвали в региона,да не се изказват неподготвени.Напълно си е законна.На Аамед ага,обаче не е.Заградил е и плажа...Да не вземе да го изненада някой по-кадърен от Енимехмедов........

да е законна, след като е незаконна, нищо, че си има покровители, които все още го поддържат на Дондуков 2.

Да им припомням ли на ГЕРБ по тяхно време какво застрояване ставаше? Да им давам ли за пример моя брат, който изкупи половината Северно Черноморие на цена 0.98 лв/м2 и строи ли строи. Е, вярно, че сделките и разрешенията бяха дадени по наше време, ама това са подробности :))). ГЕРБ 'що не спряха строежите му, че да ги вкараме сега в затвора за нарушаване на правата ни при наличие на законно издадени разрешителни от нас :)))

Всъщност,има само един хотел построен на пясъка.На Г.Илиев.Я да видим кой аджеба,беше на власт?Не че другите комунистически безобразия са по-малки.....

КОЙ се страхува от гласа ни? Управляващите-лаФкаджии се страхуват от електронното гласуване през интернет, те не го искат, но искат да си докарват гласуващи с автобуси - както ги докарваха на контрапротести, искат хора, държани в зависимост, да гласуват за предварително зададен номер, зад който стои поредният послушен наемник на олигархията и местните феодали. Управляващите-лаФкаджии се страхуват от гласа на свободните български граждани и от тези, които напуснаха страната, защото се задушават от липсата на шанс за нормален живот тук. Страхуват се от всеки, който може да им потърси сметка, отмествайки ги от плячката.

Нашата Партия е за модерно автобусно гласуване и е категорично против електронно гласуване, от което може да се възползват безродници, емигрирали в чужбина и оказващи да работят тук за нас :)))

Какви плажове, ние вече нямаме свободни плажове, които да позваме, какво беше преди време.По младите не знаят, но Черноморието беше абсолютно девствено ,чисто и красиво.Имаше малко хотели и не бяха на самия плаж както е сега.Всички ползваха свободно плажовете и имаше "въздух"Сега хотели,концесии и други измислени неща които ограничават обикновенния човек. Каквото и да се направи,продължава да е лобистко.Но нека не се заблуждаваме.Всички ние сме виновни че сме допуснали това...... Единственна възможност е да ходим по чуждите плажове....

Понеже при ГЕРБ изобщо не се строеше на плажа ?

УЖАСНО МНОГО И НА МЕСТА НА КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ПРЕДПОЛАГАШ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО. ТАКА БЕШЕ ПРИ ГЕРБ.

КОЛКО СА ПРОНИЦАТЕЛНИ ГЕРБ КОГАТО НЕ СА НА ВЛАСТ.

ВСЪЩНОСТ ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ.

Надявам се скоро Вие момчета, да "ядосате" Собственика на територията, с Вашите бетони и съзнателно провеждан геноцид над българският етнос. Това, което ушите ми чуха на 1 септември 2002 година, по повод Южното Черноморие, вероятно неминуемо ще се случи както е в американският филм с Киану Чарлс Рийвс, "Денят, в който Земята спря" - 2008 г..

И ГЕРБ много помогна за това да има хотели на плажовете.

Но Борисов какво се прави на света водица, като много добре знаем как РИОСВ работеше за ГЕРБ да строят ветрогенератори, а да не говорим за хотела на плажа на Обзор, за който се говореше, че е на лидера им.

то и за петното се говори че се срещал с Борисов, а по телевизията го дават да се среща с Орешарски, Нинова и с Бареков при контрапротестиращите

За 4 г. беше преустановено безобразното бетониране, като няколко кътчета - Карадере, Корал, Силистар /май други няма/ останах все още незастроени! БСП69ДПС узурпира властта и сега тази "грешка" ще бъде "поправена", като се бетонират и малкото останали от малката ни брегова ивица кътчета! На печелившите /като ментата/ - честито! Аз и други като мен ще забравим за нашето крайбрежие и окончателно ще се преориентираме в южна посока....

Верно? Било е преустановено ?

С измененията, приети на първо четене, се въвеждат ограничителни мерки за опазване на околната среда и балансирано използване на плажната ивица Като чуя за балансирано използване , се сещам че ще има здраво небалансирано застрояване на плажната ивица.

и махнете вилата на Плевнелиев в с. Черноморец, построена на скалите, в защитене зона, в разрез с всички възможни закони на Страната.

Хората ходят на море,за да си починат и да се насладят на хубавата гледка!Нека плажовете да си останат така!Вместо да се строи,може да се почистват и по този начин ще запазим това богатство,което имаме!

Напълно си прав,но за се постигне на практика,това,за което пишеш,трябва да се отскочи до братските,гръцки Ръкави,напр.Защото у нас,почти всичко е съсипано,бетонирано,профанизирано,платено,мръсно,чалгизирано,застроено почти като в Хонг Конг.Застрояването на Странджа,с още 75000 легла,ще е престъпление.И ще нанесе огромни щети върху Природата.Отделно,сещай се,кой точно и с каква цел,ще строи там.А питаш ли се кога и как се стигна до тук?И от днес или вчера,Морето ни се превърна в това?Че точно Ллиляна Павлова и нейното Министерство,"забравиха"да внесат една съдебна такса,та сега Корал и Кумкашла,са под пряката угроза от бетон!Какво беше Арапя преди-какво е сега,та и още искат да строят и превземат......

"ГЕРБ и Атака видяха лобистки промени в ЗУТ" "Депутатите промениха Закона за устройството на Черноморското крайбрежие " Има лека разлика между ЗУТ и Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.