Захарова за арестуваната за шпионаж рускиня: САЩ го правят заради успеха в Хелзинки

Вместо ФБР да се занимава с престъпността, изпълнява откровена политическа поръчка, заявиха от Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега 2-ри секс батальон е разкрит. Дали е целият обаче. А тази как седи и гледа, сигурно и нея са я гласили за секс батальон, ама се е издигнала и се е отървала. Сигурно си мисли:"Това можеше да бъда Аз."

Много соросоидски трол тука ве бате! От къде вземат мангизи, за да ви плащат, от където и за нас ли??

И какъв успех сте постигнали в Хелзинки ?

то всичко това е много хубаво, ама я някой русолюбец дето е слушал и чел внимателно захарова, да вземе да ми обясни като какъв е успеха на раша в хелзинки, ако е разбрал де?

Пиклата без цици...

Шпиони от всички страни, обединявайте се! И се регистрирайте! Така искат от Всесъюзието, за да е всичко както трябва по закон. А колежката е доста фриволна и приказлива, на няколко пъти ни обиди саркастично, защото не ни броят за фактор. Интересно защо ли тогава за рускините е шанс и чест да се "замужат" у нас, а заможните им батюшки- олигоарси да си купят имотец край морето.. Световното свърши и всичко си дойде пак на мястото гаче нищо не е било.Га "Буран" пак литне, тогаз ще се осъзнаят.

Българският депутат Иво Христов пробутва същата теза, както говорителката на руското външно министерство- странно. Тя изразява официална руска позиция, а как така български депутат я поддържа ми е много чудно? Руснаците не трябваше да се срещат с Тръмп, а сега се вижда, че той се изложи като се отрича от разговора с тях и те също стават за смях и няма как да скрият своята шпионка, която ще бъде съдена и разменена, ако не е успяла да избяга.

Правилно си се определил,като гумата т.е.нещо като ластик за да разтягаш локуми.Много елементарно гумата .

Непредубедените ще дадат едно и също мнение за един и същ наблюдаван факт. Така че не се чуди, че много хора, вкл. български народен представител, говорител на руско министерство или някои от нас, изразяват еднакво становище.

Иво Христов е русофилитик, което е различно от това да си непредубеден

ПРИ НАС В САЩ ВЪРВИ ЕВРЕЙСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА - ДЕМОКРАТИ ЕВРЕИ И РЕПУБЛИКАНЦИ ЕВРЕИ СЕ ЗАМЕРВАТ С ЛАЙНА .... И НАКРАЯ ПАК ЩЕ УБИЯТ НЯКОЙ ЧЕРЕН И ЩЕ СТАНЕ ИСТИНСКА ВОЙНА - ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ - БЕЛИ , НЕГРИ , ЛАТИНОСИ И Т.Н :))

Брей, какви успехи ма другарко? Да не би Путин да е провел референдум и да е обявил ресурсия за световен шампион по футбол?

Леелее маалееей, и ти ли се нАКА 47 пъти?

Захарова е поредната некадърна руска карикатура.

Ами първо стигни до нейното ниво и после плюй.

Що бе, става за говорителка на детска градина.

Към Жжж БСП са хора на Русия??? Тези, дето претриха прага на Вашингтон и осуетиха Южен поток? Че искат да изглеждат такива- ясно, но да се връзваш на тази партенка, дето е за 80те процента?... "Жжж (нерегистриран) При ватата всичко е подмолно. БСП Атака и ДПС са руски партии, ама се водят български"

Толкова смешни стават Мериканците, че няма на къде била член на някаква организация и за това била шпионка .значи са какво руснаци нямат право да участват НПО-та в Земята на Свободните??

Штт!

И какъв е руският успех в Хелзинки ? Крим ли им признаха или свалиха санкцийте ? Можеби рублата бутна долара !

Кироо - санкция, санкции, санкциите. Няма никакво "й". Кой кого ще бутне, "можеби" тепърва ще видим, ама ти училище да беше избутал!

Тая лъже повече, отколкто нашата г-жа Лъжа. Да не би да са били на един и същ инструктаж.

"САЩ го правят заради успеха в Хелзинки" МНОГО ПРОСТА ПРОПАГАНДА. Мариа Бутина е арестувана на 15.07.18, а срещата между Тръмп и Путин бе на следващия ден, на 16.07.18. Ще рече, че когато Бутина е арестувана никой не е знаел за "успеха" в Хелзинки! Тъпо! Брутално тъпо!

Ти си брутално тъп. Арестувана е на 16-ти, а не на 15-ти. Поне изчакай доста повече време преди да лъжеш.

На 15. Чети руска преса, кьорчо!

Чий цистернни бомби руската авиация, в продължение на няколко седмици, в Сирия.

Чий го дириш ти зад клавиатурата кажи, а ЧИИ ( не ЧИЙ) са цистерните имакой да му мисли.

Да вземеш да отговориш на въпросчето ми, а? Брифинги даваха. Обяснителни бележки. Сателитни снимки. Та, на кого са цистерните?

Действа ми като вятър на платно, като вода за жаден, събужда любопитството сиреч, щото все се питам как може путин да държи толкова посредствена личност, на толкова висок пост, толкова дълго време?

В САЩ било пълно с руски шпиони, начело с президента ...

В САЩ е пълно с руски кавали....

Американски идиоти.

Много им знае устата на ушанките, ама ако не се научат скоро да ядат автомати пак ще се молят на великаните от САЩ за трохите останали по масите им. Ако и този път ги нахранят тези алкохолици ще спра да ги подкрепям. Хау!!!

Бутина е разпитвана от ФБР преди 2 седмици и ... нищо. Но ден преди срещата Тръмп-Путин в Хелзинки я арестуват! СЛУЧАЙНО, нали?! Да, бе, да!!!! За малко да повярвам. Също случайно два дни преди срещата Тръмп-Путин Министерството на правосъдието обвинява публично 12 руски агента за намеса в изборите. Пак случайно, нали.

значи руските НПОта в САЩ са добри, Сороските в Русия - лоши. Бах ва у двуличните пачи путинофилистични.

Защо в България има официално регистрирани неопределено число американски НПО-та, официално финансирани от САЩ, които се намесват във вътрешните работи на България, а няма нито една официално регистрирана руска НПО.

При ватата всичко е подмолно. БСП Атака и ДПС са руски партии, ама се водят български.

значи руските НПО-та в САЩ са лоши, а Сороските в Русия и БГ - добри. Така ли? Баси двуличните соросоиди сте!

В Хелзинки Тръмп беше малко унижен. Но пък му бе приятно, макар че шоуто не бе негово.. Все пак се среща с най-влиятелния и популярен политик в света, президент на световна сила. На Мелани беше още по-приятно. В САЩ трябва да привикват с новите световни реалности, а не да изпадат в истерии.

Все набедени, все невинни, цял свят лош, те все жертва

Скоро ще арестуват и самия Тръмп, като руски шпионин

Дано познаеш, в твоите уста господовите уши

Няма съмние, че ареста на руската гражданка не е случаен и има за цел да предотврати възможното разведряване в отношенията, като е възможно този арест да планиран преди тази среща и да е осъществен умишлено след нея. Интерес от това което се случва на първо място са големите военопромишлени комплекси и техните лобисти. И двете супер сили са съответно най-големите производители и износители на оръжие в света. Отделно наскоро Тръм поиска увеличаване на воените разходи на страните от НАТО до 4% от техният БВП. Няма съмение, че при нормална и спокойна политическа обстановка в света програмите за прозиводство оръжия като изтербителя от пето поколение F-22 и F-35 значително се съкращават поради тяхната занчителна цена.

Абе безродни русофили, нали уж Путлер не допуска LGBT сред крепостниците си. Какъв е тоя травестит на снимката?

Шутлер здрасти, как си ?

Ало шорошомолките, чете ли внимателно новината? Арестувана защото извършвала дейност като чуждестранен агент! Кега всички вие, дето получавате пари по разни "донорски програми" в БГ ако имаше техния закон трябваше да бъдете регистрирани, само след одобрение на българското правителство! А такива шорошомолки директно да бъдат арестувани! И няма нарушение на правото на свободно изразяване, и прочие.

Те знаят кой е агент ,вероятно на 70% и просто са решили да арестуват един.

Руска гражданка (35 г.) влязла в САЩ със студентска виза?? И вместо да гледа,да слуша ,да учи как се живее,тръгнала да се среща с американци и да агитира за марксистки идеи !!!!! Ееее,това е наглост!!! Толкова нагло,колкото е нагла и товарищ Захарова.

Идиотите умора нямат! Малоумник,ти не можеш ли да четеш? Първо тази жена сега е на 29 г., а не на 35 , както се опитваш да внушаваш за да оправдаеш безпричинната си омраза към всичко руско. При това тя е влязла в САЩ със студентска виза и е била студентка години преди нейното арестуване Що се отнася до обвиненията не мога да взема отношение на тъмно без доказателства, но доколкото познавам методите на американците считам , че това е вдно от резонните им "активни мероприятия". Спомнете си как обвиниха невинния БЪЛГАРИН Сергей Антонов за опита за убийство на папата и съсипаха здравето и живота му.

той и дъртия хисторик-фалшификатор димитрофф плюеше по Захарова че била плоска и е с едни гърди пред нея ама гушна букета преди нея и червеите го изядоха а плоската Захарова се радва на живота.

какви простотии почва да ръси като изпадне от опорките :)

Захарова е точна в преценката си. Определени говеда в кочината са против каквито и да са контакти с Русия. Страх ги е говедата от тая държава и квичат като опарени.

за коя държава шпрехаш бе другарю - рррррсия е смесица от мноого държавици и феодални области а шаломов е поставен от неговите съверници начело

Schilo

Русия е федерация, другарю. Една държава, с много субекти в нея. За по-образно, нещо като любимите ти щати

И Турция е такава.

страх ги е говедата от руската чума...Виждаш ли как се постъпва с чумата по животните в Странджа планина..ха.ха А май ти си чумаво говедо..ха.ха доведено от колхоза да ни трови животните..ха.ха

Schilo

Хахаха, чумата е една и идва отвъд голямата вода. Вече ги ритат отвсякъде. И ЕС щом почна да ги рита по кокалчетата, работата е ясна.

като гледам как са ги заритали, един читав съюзник на москва не остана

Стига с това квичат, има и друга дума например грухтят, цвилят, сумтят...понаучи български, че с мама само на руски болтаеш...

"Захарова за арестуваната за шпионаж рускиня: САЩ го правят заради успеха в Хелзинки"ХА.ХА.ХА.ХА ......А РУСКИТЕ УСПЕХИ СА :" След срещата Тръмп-Путин: Конгресът на САЩ готви нови санкции срещу Русия"..ха.ха.ха колко са прости и елементарни от Кремъл. Но по-смешното е че мислят че всички са прости и елементарни по света..ха.ха

Schilo

На кого му пука от санкции бе, теле? Те наложиха на целия свят, включително и на себе си. Пука му на някого, какво мислят някакви си конгресменчета

ами що ривете..ха.ха радвайте се ..ха.ха

тая ви е най-малкия проблем. Като гледам как го награбиха Тръмп дори и неговите хора републиканците, той тепърва ще бере ядове. Може и до импийчмънт да се стигне, а после идва кошмарът ви Хилари Клинтън. Тогава ще се придвижвате на прибежки и припълзявания. Ще ви завре на Шаро под опашката.

Schilo

Хилъри кошмар? Тя не може да изкара и половин мандат. Апропо, да те осведомя- ако падне Тръмп, президент става вицето му. А не се правят нови избори!

се престараха. Активистка на Навални прибраха в бързината..

Марче, ма! Докога ша те чакаме да ни освободиш от европата и да ни станеш президент, а? Айде де!!!

Не говорете много против САЩ, защото пак ще опрете на помощите им за храна!

А баба ти ЩЕ стане ли мъжка, те попитах?

я виж кого пуснаха от клетката на обезяните.

Те хамириканците са я арестували преди срещата мари. Сигур са знаели, че Тръмпи ще сгафи там. Хахахахаха.

Доста сте тъпи, не мислиш ли? Според теб, Путин и Тръмп са хванали самолетите и са говорили за неща, за които са се сетили в момента?

Според съветския календар, датата 16-ти юли предхожда датата 15-ти юли. Съветският юли - най-различният юли!

Скоро ще арестуват и обвинят в шпионаж някое русначе. На около 15-16 години

може от тези които путкин мляска по коремчетата

Schilo

заедно ли бяхте?

То и Тръмпи бе успех на Москва....

ЕФБИАй смешници!

Странни са руснаците. Правят се на мощни, а като ги смачкат, образуват голяма душа и се жалват, колко са страдални...

Странно, кого мачкат? Жени и деца. Типично за чичо Сам.

Блядката е арестувана на 15-ти, а срещата беше на 16-ти. Значи Шекер Маша предварително трябва да е знаела, че срещата ще е „успешна“.

Тепърва ще се тревожите, Захарова.

А те взеха че се уплашиха от плашипу..тарник като теб.

Проблемът им не е с мен. Проблемът им е с: САЩ Британия Франция Германия Канада Австралия.... Започва ли да ти светва?

Проблемът на света е един и се нарича САЩ. Толкова

Абе морков, че тук коментарите и не мога да проумея как такива като теб не са получили инфаркт от вълнение. Някой от тези които са ти толкова неприятни трябва сериозно да се е изгаврил с теб, лично имам предвид. Такава ненавист и омраза са патологични. Уви - не си само ти, от другия лагер ги има същите. Пяната не е признак за чистота в случая.

какво ще им направиш на руснаците,ще им препикаеш джантата ли бе марсол?

Веднага да се арестуват теЗи американци дето идват със студентски визи в масква сигурно са милиони, че в масква е мноу уубаво а също така да почнат арести на милионите имигранти у масква детууу идват да. Ивеят у русията от българия, румъния и целия този наплив от народ дето мечтае да живее под ръководството на гн путин. Че си отмъстите и върнете тъпкано. Като начало почнете със сноудън.

ти да не си от банкиа,да си с наднормено тегло(183 кг)дебелак и да имаш изсъхнала магнолия до външната тоалетна?